Samma inuti, ändrad utanpå

Idag var det jobb som vankades, så underbart så. Efter att jag slutat jobba gick jag hem för att sen kunna ta bussen in till stan, skulle nämnligen till frissan. Hade bestämt att nu ska jag klippa av det, funderade på att spara långt men känner mig mer bekväm i kort så därför blev det som det blev är nöjd iallafall, huvudsaken så att säga:).

Måste bara att skriva att på vägen hem efter jobbet gick jag egenom skogen, kände att jag ville göra något gulligt till mina föräldrar, visa att jag uppskattar dem. Så jag bestämde mig för att plocka vitsippor till dem. När jag kom hem och jag möts av min mor innanför dörren står jag där med buketten med vitsipporna och säger orden - Jag ville plocka blommor till dig och pappa för att visa att jag uppskattar er så mycket, ni ska även veta att jag älskar er väldigt mycket. Då såg jag en tår rann nerför mammas kind och så sade hon vi älskar dig väldigt mycket.

( En liten sak kan vara en värdefull sak i en annans ögon )


Träffade vännen My och Ida på stan, man ska vara lycklig när man har sådana vänner som ni! Kan inte annat än visa min tacksamhet egenom mitt leénde. Ni är för underbara <3

shoppade även idag också


♥ En grymt snygg jeans jacka

♥ En liten väska

♥ Jeans leggins


Idag känner jag mig riktigt snygg " tre ord räcker, JAG är läcker"


Kramar Ella ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0