Födelsedag

När grillen har tänds, ja då är det sommar!

Efter jobbet idag åkte vi till min kusin som bor i kimstad, skulle gratta henne hon fyller nämnligen år idag:). När vi kom dit blev till att umgås med dem och mitt söta lilla änglabarn:). Satt även och njöt i solen, passade på att sola medans de andra bada i polen hade inte bikini med mig, och kände inte för att bada naken haha.
Vi åt grillat, så fantastiskt gott så det är inte sant. I efterätt blev det kakor, bullar och jordgubbstårta. snacka om att min mage är riktigt glad och mätt nu... En riktigt trevlig kväll som så de alltid är med min kära släkt, ni är bara helt underbara.








Vi saknar dig och tänker på dig. Du kommer alltid finnas i våra hjärtan ( Dino min kusins sanktbernards hund som har gått bort) Vila i frid.



Jag fick nöja mig med att doppa fötterna

Grillat med gott vitt vin till:)

Efterätten
        

En kanon trevlig kväll med släkten :) Hoppas du även hade en bra födelsedag Marie kussen :).

Njut av livet

Ella ♥

En helt underbar helg

Varm och skön fredag, god china mat, massa underbar sol, minigolf med Danne och Gabbe :) självklart var jag den som var bäst, iallafall i början. Blev även Bio på kvällen, blev att se ( The Proposal ) Kan inte annat än säga att det var en helt amazing film, skratt som tårar.  En toppen fredag kan jag verkligen säga att det var:)

Lördagen började med att umgås med mina kära föräldrar, åkte till färgagården. Där blev det att ta en räksmörgås och loka:). Var så himla trevligt att sitta där med er och verkligen umgås med varandra. Ni ska veta att ni är så speciell för mig:).

På kvällen samlades jag, My och Erica hemma hos mig för att sedan bege oss ner mot stan. Vi stannade till på Gu va gott och köppte varsin kycklingrulle, och jag åt upp hela riktigt stolt över mig själv!. Efter att vi suttit där och snackat och flamsat och haft det riktigt trevligt begav vi oss vidare för att köpa godis. Gick till vattnet vid Louis De Geer och satte oss på gräsmattan. Njöt av solen och godiset och det trevliga sällskapet :). Vi satt där ett bra tag och bara kopplade av och hade det verkligen kanon trevligt, skrattade av glädje.









Efter ett  tag kommer det fram några och frågar om de kan filma oss när vi spelar in en hälsning till den lyckliga killen( han skulle ju som sagt gifta sig ). Så rara och snälla som vi är så gratulerar vi honom och gör honom riktigt glad, även fast att han kanske inte kopplade just då vad som hände, men det blir säkert kul att se på i efterhand sen:) haha. sitter där och småpratar lite, ringer till Linus och frågar om han ville komma och göra oss sällskap, det ville han ju självklart:). Så satt kvar där ännu längre än vad vi hade tänkt oss, men trevligt det hade vi.

När vi suttit där ett tag bestämmer vi oss för att gå runt lite och hitta ett ställe att sitta på, men var ju fanken fullt överallt. Gick förbi pappa Grappa stannar några killar oss och frågar om vi vill göra en sak, han säger att vi får 100 kr om vi gör det.  Det vi skulle göra var att gå in på resturangen där en kille satt som hade sin svensexa pussa han på kinden och önska han lycka till i framtiden:), haha riktigt roligt ju. Vi är ju inga fega ena så vi tänkte att varför inte?, som sagt lever ju bara en gång kan ju vara kul att göra någon annan glad. Gick in där och gick fram och pussade han på kinden och sa det vi skulle säga, gick ut igen och gick iväg med lättförtjänta pengar:). Här kommer en bild på killarna, av  någon anledning ville de lyfta upp mig fattar ej varför haha.


Gick till slut till trädgårn, tog en cider och gin därifrfån. Gick istället till  O´learys, där vi träffa corre och johanna :). Jag, My och Erica köpte varsin drink och satte oss vid dem:). Blev även att köpa 1 cider sen också, satt och pratade om allt möjligt och hade det verkligen underbart trevligt.
 Melon cosmo, fantastisk god!






Är det bara jag, eller vist får man en liten känsla av utomlands när man tittar på bilden på mig:D.

En alldeles underbar och mysig kväll, hade det verkligen jättetrevligt:)
Tack för en härlig kväll gummsor :) Synd att inte vännen Ida var med, men det tar vi igen en annan dag:) ♥

I söndags var jag i morängen med min mor och far och moster och hennes man:) My och hennes mor kom förbi också riktigt trevligt. Underbart härlig dag med massa sol, älskar det! Vi var där vid 9 på morgonen och åkte hem därifrån vid 5 ungefär så färg det hade jag verkligen fått:). Sol massa sol, det får än att må så underbart härligt.

Ta hand om dig fina du.

Ella ♥

Musse <3












En Mustang vore drömmen för mig, helt amazing!

Ella ♥

Grabben i kuvösen bredvid ( om att vinna mot ett handikapp )



Självbiografin av Jonas helgesson

Följ med Jonas från det han föds med navelsträngen runt halsen och får en cp-skada tills idag då han gjort sig av med rullstolen och lärt sig både köra bil, spela bas, simma, prata och mycket, mycket annat.

Det här är boken som på ett fantastiskt sätt blandar humor med allvar och sätter verkligheten i ett annat perspektiv.

Jonas får oss att känna tacksamhet och glädje till livet. Han berättar hur han mött svårigheter med envishet. Och hur han hela tiden bekämpar fördomar och attityder med fast övertygelse om att alla har ett liv värt att ta vara på.

www.jonashelgesson.se

Ett väldigt vackert citat ifrån boken

Livet är för kort att tänka på allt det kunde ha varit. Livet är en gåva. Man får väl ta hand om det, för det går inte i repris.
Jag vill tro att det finns fler möjligheter än omöjligheter.
Jag vill tro att det härliga är större än det besvärliga.
Jag vill tro att modet är starkare än besvikelsen.
Jag vill tro. Välkommen till mitt liv.




Denna bok berörde så innerligt mig, skratt som tårar. Man känner styrkan som Jonas har och viljan att överleva och visa revolution. Kan med hela mitt hjärta rekomendera denna bok till alla mina medmänniskor.

Ella ♥

Jag är en riktig livsnjutare minst sagt

Våga ta vara på det som du har, våga visa vad du känner och våga vara den du är!
Vakna upp på morgonen och känn känslan av ren lycka, att du får finnas till i livet.
Att du som individ får vara med och glädja andra människor, som så ger den glädjen till dig.
Säg mer än ofta hur viktiga dina medmänniskor är för dig, var inte rädd för att hitta nya som kan lära dig, lära dig växa.
Kasta inte bort det som är värdefullt, våga visa kärlek, våga visa tacksamhet och uppskattning.
Ta vara på allt som livet kan ge dig, var inte rädd för att flyga iväg, undivik inga platser, se dig omkring.
Se det som är positivt än att lägga ner tid på det som är negativt


Våga leva livet fullt ut, och minst sagt njut av ditt underbara liv!



Ella ♥


What a wonderful day

Idag blev det till att åka till Brådtom, det var jag, min mor och far och min moster och hennes man.Brådtom är ett jätte mysigt café som ligger precis vid göta kanal vid Norsholm. Så man har en jätte fin utsikt och kan även se sina drömmar åka förbi ( de dyra- vackra båtarna ). Jag önskar så en dag att jag har en egen vacker båt, åka omkring och bara få vara och koppla av och njuta.
 vist ser det helt underbart ut?

Till fika tog vi sommarbakelse, så underbart god var den:) för mycket grädde bara men det tog jag bort.


Vi satt en bra stund och bara njöt av det härliga vädret, pratade och hade det riktigt trevligt.

Tog även lite kort under dagen :)








Min kära moster och jag


Mina älskade föräldrar och jag,  jag uppskattar att ni finns för mig!







Händelserik dag har det vart, för när vi skulle åka hem på vägen möts vi av en bil som åkt ner rakt i diket. Min far stannade bilen och vi gick dit för att se hur allt stod till och vad som hade hänt. personerna i bilen var chockade totalt, tyckte så synd om dem.

Vi försökta dra upp deras bil med lina men det lyckades inte så bra. Istället så ställde sig alla bakom och på sidann av bilen för att sedan kunna skjuta upp bilen medans personen i bilen tröck på gasen. Då lyckades vi, snacka om att personerna i bilen blev överlyckliga över att vi hjälpte dem. De kramde om oss och tackade oss med hela deras hjärtan.

De sade även att det var 5 bilar som bara tittat och åkte förbi, det är ren respektlöshet! Blir så arg på sådant, tänk om man själv hamnar i samma sits och ingen hjälper än hur ska man då klara sig?.

Antingen är vissa männsikor för lata, eller så bryr dem sig inte för att de är rädda att hamna i trubbel... Vi måste visa respekt till våra medmänniskor och behandla dem så som vi vill bli behandlade. Tänk på det nästa gång du
eller någon annan behöver just din hjälp!



Träffade min vän my på kvällen, det var lika trevligt som vanligt :)


Ta hand om dig fina du.

Ella ♥





Le emot världen- så ler världen emot dig

Hittade en bild ifrån förra året på midsommar, vad man har förändrats.

Midsommar 2008



Midsommar 2009


Jag ler iallafall på båda korten, vilket inte är så konstigt eftersom jag älskar att le:) , Le emot världen- så ler världen emot dig.

Idag annars har jag inte alls gjort mycket, låg och drog mig en stund efter att jag vaknat och bara tog det lungt. Sen på kvällen blev det att gå ut och äta med min kära mor och far:), sen åkte vi hem och tittade på film blev filmen ( vi hade iallafall tur med vädret  igen) den var bra :), men 1 an är bäst!

En väldigt trevlig dag med mina kära föräldrar, älskar er så otroligt mycket.



ni är dem som man kan vara arga på men samtidigt älska
ni är dem som står vid ens sida, och hjälper än upp så att man slipper lida
ni är dem som man känner mest och vet allt om
ni är dem, och ni är mina älskade föräldrar
som jag så älskar.

Ella ♥

En lyckad midsommarkväll

Hade bestämt att jag ville ha en lugn midsommarkväll, och med andra ord det blev det.

Träffade rara sanna så vi gick hem till Marie en tjej som jag inte träffat, bara på krogen någongång. Hur gullig och trevlig som helst var hon:), johanna en tjej var också där.  Så vi var 4 tjejer som tillbringade kvällen tillsammans, vi sjöng singstar och pratade om allt möjligt och skratta och hade det verkligen underbart trevligt:).  Vid halv 12 snåret skulle vi ta sista bussen, men så trevligt som vi hade det så missa vi den såklart. Var bara att gå ner till stan och vänta på att sista bussen skulle gå, var ju bara så då att det inte kom ner mer buss, så där satt vi kalla och frusna, men skratta det vi gjorde vi ändå:).

Det är illa när man inte ens kan sitt eget språk.

Några killar började prata med mig och sanna vid busshållplatsen

- Är ni oskulda?

och jag som är halvdöv , kan man ju då kanske säga, säger- Jaa om jag har skor

fatta deras reaktion haha, sanna skratta och tyckte jag var jätterolig.  Fatta inte först vad hon tyckte var kul sen berätta hon då kunde inte jag heller hålla mig för skratt.

Antingen var ju så trött eller så var jag inte engagerad till att prata med dem, knasigt var det iallafall.

Eftersom det inte kom någon buss kom sannas rara pappa och hämtade oss, så han skjussade hem mig, jätterart verkligen!

Lite bilder på en otroligt trevlig kväll, tack rara ni:)

























En bild säger mer än ord, så ni ser ju på bilderna att vi hade en jättetrevlig kväll verkligen:)

Hoppas även att ni hade en lyckad midsommar :)

Ella ♥


Midsommar

Jobbade idag och var en trevlig dag så som andra dagar på jobbet:).Vi gick till folkparken för att se midsommarfirandet, det lyckades även vara solsken och härligt väder. När de hade dansat klart begav vi oss tillbaka, där bjöds det på tuppkaka, jordgubbstårta och gott kaffe, underbart gott för min kära mage.



Så härliga arbetskamrater man har:)

Tog en promenad hem efter jobbet, var ju så himla underbart väder. Det är så underbart att ibland bara få vara ensam, lyssna på alla ljud omkring än, få tänka och bara få vara.



Du kära du, finns du där?


När jag kom hem hade mina kära föräldrar dukat fint och bakat en jordgubbstårta, så söta de är:) !
Jag som redan hade svullat tillräckligt på jobbet, men jag åt iallafall :). Som sagt måste få unna sig, vad ska vi annars glädjas åt?

De männsikor som använder orden som att jag är tjock eller att jag kan inte unna mig för då blir jag tjock. Det sitter inte på våra magar utan en total fixering på våra hjärnor. Tänk på att du är värd allt vad livet kan ge dig :). Du är fin som du är, och älskad för den du är.

Mina kära föräldrars mästerverk!


Sådär underbart härlig god!





Ella ♥


Shoppingtur

Glömt och skriva att jag var på IKEA i torsdags med vännen Tina, vi hade det verkligen trevligt :). Gick först in på Ikano huset för att titta lite, blev att gå in i alla affärer. Jag fick med mig därifrån 2 jeans, ett par shorts och sandaler. så fint så :).


Gick in till ikea, blev även handlat mycket där med:) men det är så det ska vara!

Blev till att käka en underbar god pastasallad, fick även efteråt kaffe också, kan det bli bättre?

Efter 6 timmar lång shoppingrunda begav vi oss hemåt, nöjda och belåtna:)

Tack gumman för en  jättetrevlig dag

Wiie nu är det verkligen nära, jag har alldeles fantastisk lycka inmom mig!

Ella ♥


visible happiness


 
I Tisdags efter jobbet hämtade Gabbe mig så vi åkte till smultronstället, där träffade vi hans syster och hennes " dejt ".  Vi bara satt och njöt av  glassen och det fina vädret, självklart också av det trevliga sällskapet:).

Efter att vi hade suttit där en stund och haft det trevligt med mycket prat och skratt, begav sig hans söta syster och hennes dejt sig hemåt medans jag och Gabbe åkte och spela minigolf i himmelstalund. Det var en enkel match kan jag säga för jag vann! :) haha " stolt "



Kan någon förklara för mig hur man lyckas få 6 på sista banan? haha det var längesen jag skratta så mycket tror jag.



åkte hem och tittade på film " solsting och snedsprång " älskar verkligen dessa filmer!




Kan det bli bättre avslut på en kväll än denna? , nae tror ej så :)

Våga leva livet fullt ut

Ella ♥


Det kan man kalla hett!

Det finns ju inte ord för vilken utstrålning dessa 2 män har.




Johan Pråmell


Bilder tagna ifrån Google

Andreas Carlsson



stylish, sexy and absolutely wonderful











Det blir inte alltid som man tänkt sig, utan mycket bättre!

Lördagen spenderade jag med min kära och underbara vän ida. Åkte till henne på  kvällen, åt god mat och sen kom vi på att vi inte ville vara hemma längre utan vi bestämde oss för att dra ut :). Vi är roliga du och jag vännen!.. Vi tog bussen hem till mig och fixade oss, begav oss till skarphagen för att för festa med några. Fredrik heter killen som bor där och kan bara säga att " shit vilken snygg lya han har, när får man flytta in?" haha. Både jag och Ida är så fashinerade av att han har det så snyggt. Efter mycket skratt och flummel begav vi oss ut till spårvagnen för att sen ta oss in till stan.

Väl på spårvagnen så kunde varken jag eller Ida vara tysta, utan vi börja sjunga alla möjliga låtar. Nära oss satt en jättegullig tant som sa oss att fortsätta sjunga för vi sjöng så vackert, vilken raring!. Jag sa till henne att hon skulle sjunga med oss, så det fick bli att sjunga SÅNT ÄR LIVET, Där satt vi jag och min vän och jättegullig tant och sjöng för fulla halsar, mycket trevligt var det. Många undrade säkert vad vi höll på med, några till och med skratta men vadå man måste ju våga bjuda på sig själv, det gör ju livet så mycket roligare:), och jag kan lova att vi gjorde hennes kväll där, för hon skratta så himla mycket. Innan vi gick av i resecentrum gick jag fram till henne och gav henne en kram och önskade en fortsatt trevlig kväll, hon sa detsamma och sen gick jag ut ur spårvagnen till mina flummisar igen med ett leénde på läpparna:).
 
Vi valde att gå till palace, ohshit vilken kö det var! helt otroligt. Men vi kom in runt klockan 1 så vi behövde inte stå i kö så jättelänge. Det var sjukt mycket folk, vilket förstårs bara är kul. Vi gick ner där nere till dansgolvet och där stod han " Andrés Esteche, ". Han var nämnligen gäst där så när han börja sjunga låten olé olé så kunde inte mina höfter vara stilla kan jag säga. När han hade sjungit klart så gick jag fram till han och frågade om han ville vara med på kort, så min fina vän ida fick ta kort på han och mig.. Vadå kändis freak:)!



Kvällen annars bestod av mycket flummel, dans, trevligt sällskap och även mötte vi konstiga typer men som sagt det finns idioter till allt och den siste är inte född än " så som min kära fader brukar säga" han är väldigt smart enligt mig :)

Vi drog oss hem vid 3, gick upp emot stan och insåg att vi var hungriga så var bara att gå in på donken, man måste ju få unna sig... Letade upp en taxi och begav oss hem till mig:)

Kan säga att jag vaknade upp med kramp i fötterna, dem var även svullna och röda och som paket på köpet fick jag även blåsor. Men kan med glädje säga att det var så värt det! För det är bara ett tecken på att jag hade en sjukt trevlig och rolig kväll.

Tack alla för det trevliga sällskapet, måste göras om :).



Min vän Ida du förgyller mina dagar och gör dem minnesfulla




Glöm aldrig bort att du är bra som du är, du kan bara du vill!   Ge aldrig upp!

Kramar till unika du,

Ella ♥

Då är man ledig i helgen

Jag sitter på ett berg
när solen just gått ner
en röd-gul vacker färg
så långt som ögat ser
och vinden är så varm
den fläktar på min arm
jag önskar inget mer
än det jag just nu ser
 

Var skolavslutning idag , har alltid varit svag när det gäller skolavslutningar, blir vädligt lätt berörd och tårögd. Det var 1 or eller 2 or som sjöng " jag sitter på ett berg" och det vart helt magiskt i hela salen när de små söta livet sjöng för fulla halsar och gjorde sitt bästa :). Mina jobbarkamrater tittade på mig och fråga, - Ella gråter du? , och jag med tårar i halsen Jaa! det är ju så himla vackert och berörande.

Då var man även ledig i helgen då, skönt det med :) även fast att jag verkligen älskar att jobba. Älskar det jobbet jag har nu det ger än så mycket lycka och man känner sig uppskattad för det man gör.

Men som sagt får se vad som händer i helgen, har fått låna en film av jobbarkompis " Australia" har ej sätt den och den sägs ju vara bra:) , så blir nog att se den och bara ha en lugn skön helg.


Kramar Ella ♥

Did you say it?...I love you, You changed my life, did you say it?




Nu sitter jag en onsdag kväll igen och tårarna rinner nerför min kind. Sista avsnittet för säsongen längtar verkligen  tills det börjar igen.


Meredith - Om jag får alzheimers när jag blir gammal och jag inte kommer ihåg dig

Derek - Då ska jag påminna dig om vem jag är varje dag och vad du betyder för mig



När du minst anar det kan det vara försent

Kramar Ella ♥

I love you MAN

www.youtube.com/watch?v=CjLOc0fACEg

var på Bio igår med Gabbe:) vi såg filmen I love you MAN, den var så himla bra och värd att se :)








You make me want to smile even more


Kramar Ella ♥

Kärt återséende



Det var jättelängesen vi sågs vännen, och jag är glad att vi inte har glömt varandra. Det var riktigt trevligt att fika och få skratta med dig igen:) VI har så mycket minnen gemensamt som fyller än bara med lyckorus bara man tänker på dem.  saknat det! Du är speciell för mig.

vissa människor träffar man inte så ofta, men i hjärtat har dem en evig plats. .

Kramar Ella♥

Very beautiful song <3





Kramar Ella ♥

Jag uppskattar din vänskap

Träffade min kära vän idag, vi pratade och hade det trevligt. Nu är de ett tag tills vi ses igen gumman. Men du och jag vi glömmer inte varandra för det. Bakade även en banakaka till vännen, och lyckligtvis var den verkligen omtyckt. :)



Jag ska verkligen vara Tacksam för att jag har en vän som dig, och det hoppas jag att du vet att jag är. Hoppas verkligen att ni alla någon gång får vara med om detta starka väskapsband. Det är så stort för mig Ida att få finnas vid din sida, du fyller mitt hjärta något så enormt mycket och placerar lyckan i mina tomrum, tack!


 

MIn otroligt fina vän Ida är speciell för mig <3


Kramar Ella♥

ÄLSKA LASSE! 23/8-08 Linköping minne för livet




 

Sista låten han spela, och han hade tårar likaså jag.
 


 



 

 






Får tårar bara jag tittar på dessa filmer, rysningar egenom hela kroppen. Det var verkligen stort för mig att se honom, alla var helt galna skrek och hade sig. Det går inte att beskriva känslan, man bli lixom stumm och hela hjärtat fylls med glädje och lycka. som en dröm som gått i uppfyllelse.

Kramar Ella ♥

Dum Spiro, spero

Dum Spiro, Spero " så länge jag andas, hoppas jag

Vem är det egentligen som väljer vad du ska fullföja i ditt liv?! Just nu är jag i mitten av lyckan. Jag tror nog aldrig denna lycka har berört mitt hjärta så innerligt någon gång. Självklart att jag har känt lycka vid andra tillfällen, men på något sätt så känns denna lycka annorlunda. Frågan är bara om annorlunda är något positivt eller negativt?... Denna känsla är mer frigörande, och jag får mig själv att känna mig bekväm i den jag är och i det jag gör, med andra ord känner en stolthet och mår bra för jag känner mig nöjd helt enkelt, jag är bra som jag är!. 

Jag hade en tid då allt verkligen var upp och ner, kände inte igen mig själv...Allt som jag sa eller gjorde skapade bara problem och bara blev totalt fel. Vilket skapade många tråkiga händelser och mycket man gjorde och sa som man verkligen ångrar i efterhand. Men då kommer den stora frågan, varför har vi ångest över saker hela tiden som vi säger eller saker vi gör? Vad tjänar jag/ ni på att känna så? Det är ju verkligen ännu ett sätt att klandra ner sig själv på, ett enkelt sätt med andra ord. Istället för att ångra tänk som så att det jag gjorde då skulle jag inte göra nu, och jag har lärt mig så mycket på att göra fel också. Meningen med våra misstag i livet är att vi ska lära oss något utav dem, och tänka i bättre banor nästa gång. Ingen människa är felfri!

Alla lever vi säkert med våra sprickor här och där, men det är även det som får oss att hitta styrkan när vi väl behöver den. Vi måste våga testa nya saker, testa vart din gräns går. Våga visa vem du är och vad du behöver ha i ditt liv just för att känna den lycka som får dig att må bra. Hur ska vi veta vad vi söker i vårt liv om vi inte har testat oss fram? Bestäm inte hela din framtid i minsta detalj utan låt tiden få visa vad som skall hända och ske, spara spänningen. VI planerar och tänker alldeles för mycket på saker längre fram, ta vara på var dag istället och njut av dagen. Se varje dag som en ny utmaning och en dag med prövningar. Livet är ju trots allt ett äventyr så våga leva livet fullt ut!

Låt ingen stå i vägen för dig eller förstöra för dig. Stå på dig och sträck på dig lite extra. För kom ihåg fina du att du är unik  och speciell som du är, för du vet det finns igen som är just som du!  Du är en guldklimp av alla dess värde.

Följ dina innersta drömmar, kom ihåg allt går bara man vill... Du är värd att bli älskad precis lika mycket som alla dina medmänniskor.

Storma varma kramar till underbara du!

Ella ♥





Grey´s Anatomy

Såg nyss på Grey´s Anatomy och förstår inte men varje gång jag ser det så lyckas jag alltid med att fälla en tår... Måste verkligen säga att jag älskar den serien :). Allting känns så äkta och handlar om just allt vad livet egentligen handlar om. Man ser andra perspektiv som spelas, handlingar om jobbiga/ svåra beslut. En serie som visar alla delar när det handlar om hur vi lever vårat liv och hur vi väljer att leva vårt liv.



sista avsnittet nästa gång, ett måste att se!


Kramar Ella ♥

Regnet det bara öser ner

Kom precis hem ifrån jobbet, och är så himla lycklig över att jag hann cykla hem innan det skulle börja regna igen. På ett sätt är ändå regn mysigt måste jag säga. Sitter nu i min otroligt sköna soffa med en mysig filt över min frusna kropp,  har laptopen i knät och njuter av en himla god choklad, kan det bli bättre? Vad vore livet utan choklad? jag är verkligen beroende av det! Det finns ju shopping narkomaner jag är choklad narkoman haha...  Apropå regn får tänka som så att efter regn så kommer solen fram, vilket också stämmer ju :). Det finns ju värre saker!





VILKEN BLIR DIN FAVORIT? Choklad är verkligen beroendeframkallande


Kramar Ella ♥


Skrivet i stjärnorna

Jag måste säga att jag tror på det, när det handlar om horoskop. Kanske inte alltid att det stämmer fullt ut men ofta finns det en mening med det. Vissa gånger när jag läst mitt horoskop så har jag själv blivit överraskad av att saker och ting har inträffat som det stod att det skulle göra.medans andra gånger inte.


Läste nyss mitt horoskop...

STENBOCKEN
23 december- 20 Januari

En intensiv konfrontation som sätter känslorna i svallning kan uppstå i en relation i början av veckan. Möjligheten är stor att en förändring sker som får dig att tänka i nya banor. Följ ditt hjärta och undvik att fatta enbart praktiska beslut. 
 rådet: Våga leva livet fullt ut.


Man måste ju våga tro på något...


Nu blir det att börja packa lite, snart så.... längar som bara den!  
 

Lyckan kommer till dig fina du, ha tålamod.

Du var mitt hjärta du blev min sorg
Jag var ditt hjärta men du hade ingen koll.
Kastade bort sorglös var min gång motströms åt fel håll.
Springer bort ifrån minnen



Kramar Ella ♥


TÄNKVÄRT!







Våga visa vad du känner och tycker till dem som står dig närmast om hjärtat. Du kan aldrig ge för mycket kärlek till dem som du tycker om.



Kramar Ella ♥


Underbara sol!

woho jag har fått  färg!!


Det lönar sig att ligga ute i solen :)


Kramar Ella ♥

Novell ( En åter blick )

Satt och tittade lite bland mina pappren idag efter jobbet, hittade något väldigt intressant. En novell som jag skrev när jag gick i 2an på gymnasiet. Minns så väl när jag skrev den för den kändes så äkta för mig och berörde verkligen inom mig.

Här kommer den:


Jag står i mitt rum för sista gången. Jag ser mig omkring, och minns allt det vackra, allting som vi delade. Första gången vi träffade varandra satt vi i mitt rum på min havsblå soffa och sa att vi alltid skulle älska varandra, jag känner fortfarande lukten ifrån din grå bomullströja. Jag minns när vi var ute i solen och det började regna och vi delade samma paraply. När vi låg nära varandra och andades i samma rytmen. Alla de ord som jag kommer ihåg att du sa viskar fortfarande igenom väggarna. Men allting är borta! vad var det du och jag delade?

     Det var inte bara du, det var en till, en som jag verkligen litade på. Det var hon, tjejen som jag lekte barbie med och  gick och handlade lösgodis med på lördagar, Vi sov över hos varandra och tittade på vårt favoritprogram och åt va vårt godis . Men är den tiden förbi?

      Mina ögon fylls av tårar, de rullar sakta ner ifrån min kind, känner att det är salt. Jag går långsamt fram till mitt fönster  där det en gång hängde rosor som du hade givit mig, där min limegröna gardin har hängt, men nu är det bara tomt. Jag minns att jag alltid stod i fönstret och tittade ut när det var stjärnklar himmel, och min önskan var då att de som betydde mest i mitt liv skulle finnas där: evighet för mig.

En gång var vi alla tre hemma hos mig. Skulle se på en film vi hade hyrt. Det var då det hände! Min bästa vän blev min  mardröm. Det som skrämde mig mest var att jag såg det med mina egna ögon. Smärtan satte sig djupt att jag ingenting skulle få veta innan, att det var nu jag skulle se allting själv, att jag var så dum att jag aldrig förstod något. Jag minns att jag alltid fick höra: det var inte meningen förlåt... 

     Men  det som hände går inte att förlåta! Jag minns att jag såg två lyckliga människor, två människor som hade förstört mitt liv, såg allting rasa. Nu känns det som om jag lämnar alla minnen kvar i mitt rum, alla minnen är slut. Nu sätter jag punkt. 

Min mor ropar där nere att vi måste åka, för nu är allting tomt i huset, till och med mitt hjärta. Jag litade på er, men jag skäms så över att jag alltid hade så fel.



Ella BF2c

 Att en novell kan beröra ens hjärta något så otroligt...



Kramar Ella ♥

RSS 2.0