Du är stjärnornas glans

vad vore jag om inte du fanns?

Du är den som skulle hjälpa medans andra ser på, du får mig att inse att man kan se världen utan att stå på tå.
Du lyser som stjärnorna en vacker natt, ditt hjärta är jordens finaste skatt.
Jag är så tacksam för att få vara din vän, och finnas vid din sida.

Du är min bästavän, min ärlighet min lycka, med dig kan jag skratta och vara glad det spelar ingen roll om det är en dålig dag. Du får mig alltid att le.



Jag älskar dig vännen min


Ella ♥

Awesome




Ta vara på det ni har.

Ella ♥

Det är stunder med er som sprider glädje

5. Augusti Klarsjön
Bestämde oss för att bada, så blev att åka till Klarsjön. Har aldrig vart där men var ju kanon fint verligen inte så stort men det funka:). Det var sanna och Danne som var fiskarna i vattnet, medans jag själv föredrar hellre land. Satt på en sten och solade och hade det så härligt så medans Danne och Sanna blev barn på nytt igen. Danne hade köppt med fika, så rart så.


         


7.Augusti
Blev till att åka hem till mor och far för att gratta mor i förskott. släkten var där och sen kom Sanna och Danne också:). Vi åt smörgåstårta och dumlekakor,arraksbollar som min mor bakat. Vi spelade även Yatzy, och självklart vann jag, har verkligen tur vad det gäller spel. Med andra ord kanske otur i kärlek... Spelade också vem vill bli miljonär.

    

   



     Blev taco och filmkväll :)

     
så där mysigt och trevligt som alltid när man har er i sällskap

9.Augusti S:t  Anna
Dagen spenderades med sol, bad och picknick. En helt amazing dag

      

   
Hem till mig på kvällen för att se film och svulla godis, blev att se * En fyra för tre * avsnitt. Ni som inte har sett dem, säger bara en sak se dem! :) ni kommer inte ångra er.

11. Augusti  Middag och film
Till middag lagade jag och sanna kycklingfilé med potatisgratäng och sallad, så gott så. Middagen var klar men karln var inte här i tid för det, Danne alltså med andra ord. Att karlar aldrig kan passa tiden :D!. Efter att vi ätit upp och känt oss nöjda och belåtna belv det till att ta fram efterätten dvs massa choklad och karameller. Hade nämnligen varit i Gamla Linköping med jobbet så handlade hem lite smått och gott och självklart bjuder man på det till sina vänner:). Vi såg filmen the Hangover, jägarns så bra den var! :). Blev också att se mer avsnitt av en fyra för tre, kanoners.

Det brukar ju sägas att tiden går så fort när man har roligt, men just idag gick tiden så sakta förstår ej varför för tråkigt är det sista vi har tillsammans.

Ingen är så galna som vi, denna kväll kunde inte ha slutat på ett bättre sätt.
 Danne ställde även upp på att göra äggröra till Sanna och mig:) Så gott! 

Bjuder på denna, jag och Sanna dansar macarena
 som sagt bara för att vi är så bäst! :)



VI ÄR OSLAGBARA

Lyckans kramar

Ella ♥

Idag är det din dag ♥

Detta inlägg tillägnar jag till mina älskade mor.

Du har funnits där för mig i alla lägen, även fast att hinder har varit i vägen.
Du har givit mig kärlek och hopp, en vacker blomma ifrån en knopp.
stunder när jag har fått krypit upp i din famn och bara fått vara i din närhet, där finner jag trygghet.
Vi har varit med om så mycket du och jag, vilket har fört oss närmre och starkare tillsammans.
Jag älskar att se dig le, solens alla strålar är inte ens nära dess like.


Värmande ord och uppskatting till tusen, i din närhet har jag aldrig känt mig frusen.


Du är min kära och fina mor och även min sanna och eviga vän, Jag Älskar Dig något så otroligt mycket!

Ett stort grattis till dig på födesedagen min kära mor. Ett stort grattis även till min kära moster som också fyller idag.

All lycka och kärlek till dig


Du är föralltid älskad min mor ♥


Ella ♥

Let me find my peace of heaven




Show me the way to your heart
I am searching
But i‘m drifting apart

Everything`s gone, far away
Here we‘re standing now
With no words left to say

Gave you power
Fellt on the floor
Silence, never thought you hurt so bad
In darkest hours
Slept at your door
Wishing all would be just like before

Let me find my piece of heaven
Let me find my way back home
I want this love to last forever
And back together,rise once again
From the ashes to the sky
From the ashes to the sky

Has someone taken my place
Am i falling
Was it our last embrace

Now you‘re asking me for some more time
I am trying to survive
Victim of my desire

I keep on running
I‘m up all night
Times , i never thought they hurt so bad
In darkest hours
Stand by your door
Wishing all would be just like before




Lyckan kommer lyckan går

Ellla ♥

Stockholm 1 Augusti

Har inte skrivit på länge har jag upptäck, har hunnit med och gjort massa roligt iallafall :). Såg att jag hade glömt att skriva om sthlm när jag var där med mina favoriter :). so here it comes

Vi åkte ifrån kära norrköping väldigt tidigt på morgonen bussen gick över 7, Väl där träffade vi rara Sanna som såklart skulle följa med. I bussen hade tänkts att vi skulle flumma och ha oss och leka galna babianer, men som sagt 2 timmar sömn gör att man deckar istället, så det var det jag gjorde på bussen, Ja sov och det var så skönt så.

Väl framme i sthlm gick vi till donkan för att äta frulle, det var ett klokt beslut för min mage skrek av hunger. Gick först till gamla stan för att titta runt lite, det är en sådan mysig och härlig plats att bara gå omkring och vara. Lukten av alla dess choklad och annat sött och gott gör än ju tokig... speciellt om man är galen i choklad så som jag är. Gick in på topshop fick med mig en hög svart kjol och leopard tunika, tänker inte visa bild här utan ni får helt enkelt hålla utkik efter mig haha. köppte även ett par jesusandaler, ett par bruna kanon fina!  
Gick och satte oss på en jättemysig resturang i gallerian innan vi åkte hem, serverades väldigt god mat.

Väl på bussen var det skönt att bara få sitta ner och koppla av, var så otroligt trött så blev att sova i bussen hem också.

En kanontrevlig dag var det verkligen :) Tack så mycket för att ni förgyllde min dag ♥

             


Ni inspererar mig


Ella ♥

Bad i sankte Annas bukt med fånge DL20

Fångarna fick bada idag! fångvaktarna Ella och Sanna tog ut den dödsdömde fången Daniel på ett badkalas i S:t Anna. Som siste måltid för fången blev det kycklingsallad, men eftersom salladen var gjord av en medelmåttig kock så kände vakterna medlidande med den stackars fången. Så de kände sig tvungna att köpa en glass åt han så han skulle få känna smaken av frihet. Dom lossa bojorna för en stund och lät honom springa fri och bada  och plaska, ja, helt enkelt leva livet. Men den ena fångvakten offrade sina ben för att hindra fången från att smita och återigen känna frihetens sötma. Men flykten misslyckades brutalt, dom fångade återigen in Daniel och tog till drastiska åtgärder som tortyr. De band fast den stackars fången i marken när solen var som starkast, men till råga på allt så smetade de in fången med sololja så att det skulle bildas blåsor på hans hud. Men de skogslevande varelserna som levde nära vattenbrynet kände medlidande med fången så de gnaga loss hans bojor så han kunde söka skydd mot en gassande solen. När Ella den elake och Sanna den sadistiske kom tillbaka så hade fången precis fått på sig bojorna så det inte syntes att dom inte var låsta. Så för att avsluta rapporten så har fången Daniel överlevt ytterligare en strapatsrik resa med de galna fångvaktarna.

Livet finns

Det är så många chanser i livet som vi sumpar, varför ?. Man lägger undan det för stunden och tänker att det kommer fler tillfällen, men ärligt talat är stunden kommen så är det äkta och då är det meningen att det ska vara så. Det är många tillfällen då jag har känt att just detta är min chans, men ändå tar jag den inte, varför?. Vi måste sluta upp vara så rädda för vad som hända skall. Man går i sin egen värld fantiserar och bygger upp en hel byggnad av hopp,och enda finner man sig inte till det. Är människan aldrig nöjd, hur många chanser i livet ska röra oss innan vi inser att vi ska ta den.

Jag antyder inte att jag är perfekt och tar alla chanser, måste erkänna att med tiden har jag bara vågat göra det mer, vågat leva livet så att säga. Vad gör man den dagen då alla chanser har nått sitt slut?

Du måste ta dig ur den gamla gropen för att kunna gräva en ny väg.

Livet finns för dig, för att du ska upptäcka
Livet finns för att glädja dig och finna dig tröst
Livet finns för att ge och ta
Livet finns

Hopper är tyngst att bära, men det får aldrig lämna människan

Ella ♥


Vad vore tv utan reklam?

Vissa reklamer är och blir jag så trött på, vissa har inte ens något sammanhang medans andra bara är dåliga helt enkelt. Självklart finns det även bra :)

Det här är en av mina favoriter
 

Nostalgi känsla



Den här minns vi väl alla, måste bara säga att jag blir så irriterad och besviken på den liknande reklamen fast med en gammal tant. Det passar sig verkligen inte och reklamen blir löjlig istället, så bort med tanten! tillbaka med den urgulliga och charmiga bebisen.  



Ja ni det har ändrats mycket genom åren, och det som irriterrar mig är även också att det alltid ska vara samma jäkla reklam hela tiden, Som exempel om man ser en film på tv och det är reklam då är det ju samma visa om om igen.

Tänk egentligen vad mycket man får veta just för att det finns reklam, nya schampot som ska göra ditt hår glansigt och lent- använder det märker ingen skillnad!! jaja det var ju värt ett försök iallafall... så mycket skit som man går på men vadå det finns även en färgklick i det också.

Måste även säga att det finns någon reklam nu som handlar om något piller man ska äta för att bygga upp muskler och leder och att kroppen ska må bra, ser den reklamen varje morgon jag jobbar, och alltid lika roligt " NOT ". Om det är någon som är tjatig så är det den.

kommentera gärna vilka/ vilken som är eran favorit eller har du kanske även någon man får huvudvärk över.



faith and love

Ella ♥

Lycka är för mig att du finns! ♥

imorgon ska jag äntligen få träffa mina kära och underbara vän Ida, så som jag har saknat henne!

Du är min nära vän bäst och unik , ditt ansikte är änglalikt
Med dig finner jag trygghet och glädje, du skänker mig liv!


Enbästavänäralltidenbästavän


mysiga kramar och massa kärlek!

Ella ♥


Fängelseblogg, Dag 115.


Jag, Daniel skriver ett S.O.S. till eventuella lyssnare där ute, jag har brytit mig in i fängelsedirektör Ellas dator i ett försök att få kontakt med omvärlden och förhoppningen om att dom ska rädda mig från denna pina. Dom lurade in mig i fällan med löften om godis, film och säker hemkomst.
Här sitter man, en sömndepriverad arbetssökande, ung karl. Som absolut inte får gå hem och sova trots otaliga försök att fly. dessa kvinnor verkar vara starkare än det mesta härdade stål, dom står emot mitt mest charmiga pojkleende som i sin tur ska leda till min frihet då jag bryter fångenskapens bojor. Mina utbrytningsförsök har bestått av en bild av mig i naturlig storlek, som ska vilseleda dom tillräckligt länge för att ja ska ta till flykt och undkomma dom. Mitt andra försök var att spela död, som den majestätiska överlevaren, Pungråttan, som tar till denna defensiva åtgärd när den vill lura andra rovdjur. Men ack, denna plan slod slint den med, dom var tydligen tillräckligt intelligenta för att se skillnad på död och sömn. Jag har bara en plan kvar, den är så lömsk och ondsint att jag har värjt mig för att sätta den i verket. Jag ska inte gå in i detalj på vad planen består av utan kan bara avslöja att den ska bestå av ett rep, städ och en slägga. Jag återkommer senare om planen lyckades eller inte... skit, fångvaktarna kommer, Daniel Over and Out!

we live and we learn

Saker och ting är svåra tuffa och väldigt jobbiga, men även fast att känslan trängs egenom varje artär så har livet även sin färgklick där. Den dära känslan som känns som att bli kvävd inifrån, den gör bara så himla ont, men med tiden lär vi oss, vi lär oss att den tiden är inte värd att lägga ner energi på. Vi ska aldrig känna rädslan av att göra det vi vill, känns det bra för stunden då är det rätt just då, ett tecken på att vi har vågat valt vägen som hjärtat säger. Våga lyssna på vad du själv vill, vad din kropp, själ och hjärta väljer. Tankar och för mycket funderingar har lätt att trilla in just vid fel tillfälle och man kan lätt bli lurad, bli inte det utan lyssna till dig själv.

Det är många som blivit sårade, även jag av att man inte har gjort det man viljat göra för att man inte vågade tänkte för mycket på vad som skall hända sen. Om det känns rätt varför inte finna sig till det då, våga stå på dina ben. Det är din egen väg du skall gå inte någon annans och ingen annan skapar den åt dig.

En dag vinner du på att du alltid har vågat, och alltid har valt din egen väg

do not be afraid to be who you are

Ella ♥


RSS 2.0