Jag har varit där förut och jag är van...

Jag önskar så att jag fick vara lycklig, för en stund sedan hade jag känslan... det fanns hopp och så enorm lycka men tänk så otroligt fel man kan ha.

Den känslan som finns inom mig nu bränner så starkt... man försöker hela tiden att kämpa sig upp men ändå så dras man bara mer och mer ner. Om det är så att man ändå kan finna ett ljus, så släcker man det oftast själv för man inte tycker att det ska vara så, det är helt enkelt inte rätt!

Jag vet att jag gör mig själv illa av att bara tänka på det, men jag vet inte hur jag ska bete mig åt...det gör så ont!

Det är jobbigt att bära allt inom mig, jag skulle vilja få ut allt och bara skrika...



Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser




När drömmar är bättre än verkligheten!

Samtidigt må dåligt men även vara lycklig på något konstigt sätt... det är absolut inte lätt på något sätt.!

Att på så kort tid komma nära någon så, sen att bara på lika kort tid har allt blåst bort, som ett visset löv.

Jag tänker inte säga att Jag hatar dig, för jag är inte den som använder så hårda ord... men att säga att jag är besviken det tänker jag inte ljuga om.

Jag tog till mig alla dina ord, dina känslor och mina känslor som kändes som en helhet! Det skrämmer mig så jävla mycket att något så vackert kan bli så fult.

Att höra efteråt att det har bildats två olika historier och två olika sagor, det känns som sagt inte alls kul... men som sagt Livet är hårt ibland!. Det enda positiva i det här att man har lärt sig något igen, man har vuxit och fått inse att saker och ting är inte lätt och blir inte alltid som man tänkt sig.

Jag är ledsen och finner inga direkta ord, det är svårt att förklara... ett tomt skal utan dess innehåll, ja helt enkelt en tomhet som kryper inom mig och inte finner svar till något.

Att lägga ner hela sin själ och hela sitt liv, för en önskan... inte finna något tecken på några sätt utan bara tomma meningar och hoppas på något som inte alls egentligen finner någon sanning.

När man verkligen tror på att gnistan finns, och man hoppas så... för hoppet får man aldrig glömma bort! Det visar sig ändå att man hade fel och att allt bara var en dröm.

Jag är besviken, det är jag verkligen men vill inte klandra någon.

Men jag har insett att det är inte alltid så bra som man själv uppfattar att det är...Jag är rädd, det är jag verkligen!

Life is what you make it!



Some deep words




Nu är jag verkligen trött på denna kyla... Jag vill ha vår, frågan är om vi någonsin kommer få det?!
När man får ett litet hopp om att snön ska försvinna så kommer det bara mer, usch och fy säger jag bara.



Nae nu ska jag inte klaga mera känner jag... för att inte klaga tänkte jag byta samtalsämne....



Tänkte skriva om hur otroligt fascinerad jag är av att Sanna orkar vara min vän
Jag vill att när du läser detta att du ska till dig alla orden och känslan djupt in i hjärtat.

Det har gått dagar, månader och snart till och med ett år... och på så kort tid har du och jag funnit varandra
på ett helt speciellt och värmande sätt. Du och jag behöver aldrig tala om för varandra hur vi mår, för direkt när vi ser varandra så kan vi med hjälp av kroppspråket och känslan veta exakta känslan av vad den andra känner.

Vi förstår varandra och vi har även upplevt och vart med om lite lika saker i våra liv, vilket har gjort oss till den vi är idag. Det är nästan skrämmande hur nära man kan komma en annan människa på så kort tid, och även känna att det bara känns som mer än rätt.

Du finns verkligen för mig alla lägen, du har tröstat mig i dess stund när tårarna tog över min hela själ och kropp. Du har skrattat och glädjs åt min lycka, och givit mig ännu mera att känna lyckorus till. De stunder då jag inte alls är på mitt bästa humör har du ändå låtit mig få vara den jag är, men efter en stund har jag insett att det inte finns någon mening med att vara på dåligt humör.

 Du har aldrig kastat skit eller tryckt ner mig, inte ens när du vet att något sårar mig så... du har ändå funnits och vart min vän. självklart att man som vän ska få säga till vad man tycker, men som en äkta vän finns man där och ser man att ens vän verkligen skulle må bra av det och man ser lyckan i den andres ögon så får man försöka vara glad för dens skull... Om det inte är så att man vet att att man såras eller att det gör illa ens vän.

Jag blir alltid så himla glad när jag ser dig, när vi är med varandra så mår man alltid bra... Jag måste också säga att jag är glad för de saker du har gjort för mig som betyder så mycket nu och som jag värdesätter, i stunden när du gjorde det ville jag skrika och vara arg på dig... men det är nu som jag inser att jag är glad över att jag har en sådan vän som dig som är så tapper och har tålamod för mina känslor och tankar.

Med dessa djupa ord vill jag helt enkelt TACKA dig för att du är den du är, för att du finns!

Du är en av solens strålar som ger mig styrkan till att hoppas, tro och önska

Jag Älskar Dig Sanna, och är så tacksam för att få ha dig som min vän

Jag hoppas du förstår nu hur mycket jag uppskattar dig och hur mycket lärdom du ger i mitt liv <3



Ta hand om era vänner, de finns stunder då man inte alls kanske är glad åt allt de gör åt än... men tänk som så då att de gör det för din skull!


Varma kramar om er

Min lilla bebis!

Tomt utan min goseplutt.

Jag saknar dig, det är nästan skrämmande att man kan sakna någon så! Du är som min lilla bebis för mig.



Min söta misse är hos mor och far några dagar nu och jag känner som sagt redan en tomhet!


Ingen som snor mina mackor, eller vill hoppa upp på diskbänken för att då tro att man får något.
När jag kom idag var det ingen som jama och ville komma upp i famnen för att få kel
det var ingen som kom och la sig bredvid mig i soffan
Ingen som kryper upp i sängen bredvid och gosar in sig
Ingen som väcker mig på morgonen på altid samma sätt (först trampa, jama och sedan snutta på håret)

 

Världens bästa Mysak <3






Minnena kan ingen ta ifrån mig!

Det är otroligt vilken trygghet man kan finna till endel människor. När man umgås dag in och dag ut och bara finner varandra mer och mer...Denna där glädjen att alltid finna lycka vid varandras sida. Tänk så många platser vi har vart på, så mycket som vi har gjort tillsammans på egentligen en väldigt kort tid.



Det har känts som om vi byggt upp ett familjeliv,en väldigt nära kontakt på ett speciellt och värdefullt sätt.

Det känns bara som bortblåst nu vilket verkligen är jättetråkigt! Jag önskar så att det kunde bli som det var förut. Jag vill tillbaka till den där sommaren 2009 då allt som hände var av glädje och massor av lyckorus. Ni kom verkligen nära inpå mitt liv och ni fanns så vid min sida och fick mig att le all the time...!  Bara tanken nu att det inte är samma sak får mig att känna en klump i magen, för sådana underbara människor som er vill man verkligen ha i stt liv. Jag kommer alltid att finnas för er,och alltid vara öppen för eran famn. Ni blev speciella i mitt liv väldigt snabbt och jag kan lova er med handen på hjärtat att ni alltid kommer finnas där. Minnena av våra otroligt härliga stunder kan ingen någonsin ta ifrån mig! <3  


 


Var glada för att just ni är speciella på erat eget sätt!
Ni är strålande tecken på vad lycka kan ge.



Ni som står mig närmast i hjärtat

Jag vill finnas och vara vid eran sida, som ni är så vid min sida!


När du står en dag vid ett vägskäl i ditt liv
Som ett vilset litet barn
Är jag bredvid dig och jag följer varje steg du tar
Och hos dig stannar jag kvar





När ljuset blir till mörker i ditt liv
Jag går med dig vart du går
Och aldrig lämnar jag dig



Ni förgyller mitt liv och ger mig kraften till att lyckas med allt! Jag är lyckligt lottad att få ha er i mitt liv <3



En Fredag i all sin glans!


Igår var det en riktig trevlig fredag, i skolan gick det bra som vanligt. Hade prov på morgonen och sen till Lunch blev det att gå med brudarna till god vän och äta mat. Alla beställde planka, och det var riktigt gott måste jag säga, jag som aldrig har ätit det förut. Vi kände att vi kunde unna oss lite, det är viktigt att kunna ha lite vardags lyx också :). Det är ju nämnligen så att vi i klassen inte kommer ses nu på hela 7 veckor... det känns verkligen tråkigt måste jag säga. Men som sagt vi ska se till att ses och fika och snacka skit ändå :D så det kommer bli toppen!

Senare på kvällen så blev det att köpa med sig godis, eller min far betalade ;). Fick namnsdagspresent av mor och far 150 kr och sen två triss lotter som jag just nu kom på att jag inte har skrapat, får se till att göra det. När godiset var färdighandlat blev det till att åka till min älskade vän Sanna, vi såg lets dance och bara umgicks :) Hon är en riktig go tjej min lilla sockerpärla! <3 



Jag är lite irriterad måste jag säga, hade ju skickat efter en adapter till min laddare, fick den igår och blev riktigt glad! När jag kom hem sen idag och skulle fixa med allt visar det sig att den inte alls passar... vilken otur man ska ha då!
Här kommer en bild på adapterna och även en godispåse fick den med i paketet, just för att pappa skällde ut dem och för att de var så sega på att skicka den... haha men vem tackar nej till gratis godis?! Gratis är alltid bäst!


Det kanske var en himla tur att jag köppte en ny data igår, köppte mig nämnligen en mini pc igår så nu sitter jag med den, och den funkar ju lika bra den! :) . 


Det är otroligt vad jag saknar min bästavän, det var så längesen sen vi sågs. Ser verkligen fram emot att träffas nu i veckan, prata massa om allt och bara umgås så som bara du och jag kan! :) Jag tänker på dig varje dag, Jag älskar dig Ida, du är så speciell för mig <3 Tack för att just du finns! 





   

Ny start på det hela

Nu känns det skönt igen, har äntligen en data igen. Min laddare till datorn bara la av så vart utan data över mer än en vecka och det har känts så himla konstigt. Med tanke på att jag älskar att blogga och inte kunnat gjort det. så nu mina kära läsare är jag tillbaka! :) Kan säga att jag har fått en uppladdning till att börja skriva igen, kanske behövde lite space och vara ifrån allt ett tag.


Annars går det kanonbra i skolan och jag trivs fortfarande som fisken i vattnet. Nästa vecka är det sportlov och sen veckan efter är det dags för praktik, finally! :)

Det har hänt väldigt mycket på denna tid som jag inte skrivt så blir att uppdatera en hel del, men det är så det ska vara.  Nämnligen förra Fredagen var det klassmiddag på Harrys med mat och massa dryck, självklart dans och skratt också. Det blev en kanon lyckad kväll verkligen! Bilder kommer sen.  som sagt vi ska ju även göra om det, i sommar blir det grillmiddagar med sommardrinkar, så mysigt så.

Idag träffade jag även min kära mor och far, jag hade bakat blåbärspaj och gjort det fint tills de kom :). Vi satt ner och prata massa och det var riktigt trevligt. Jag älskar er så otroligt mycket! <3


Det var evighetssekunder tre korta andetag, hela livet vände vem valde inte jag
Jag hörde ord från mina läppar som aldrig vilat i min mun, tankar aldrig tänkta
som nya väggar i ett rum.
vem vänder vindarna, vem får mig att gå dit jag aldrig gått.
Vem tänder stjärnorna som bara jag ser i dina ögon.

Only you, Only you

Den där ljuva doften som du har
din otroligt fina personliget, du är alltid så rar
Tanken att du bringar lycka och liv
Ljusen vill jag inte tända, då brinner de ner
då försvinner du bara mer och mer
Glasen vill jag fylla med champagne och le glatt
och så innerligt önska dig min lilla skatt
Rosorna de hänger på sin plats och är så fina
jag är så lyckans glad för att de är just mina





I know what I want!

Jag är helt slut i huvudet!




Skön skoldag, massa diskussion och nu är det äntligen bestämt! Så jäkla underbart :).

Gick till min kära mor efter skolan, vi satt och fika och pratade massa skit. Jag älskar min mor så himla mycket! :) ♥♥♥




Ibland ska man allt bara ha tur, det är så himla kul och det gör mig så glad!
Det finns en mening med allt....







I will do anything for Love






Du är den som får mig hoppas ♥



Jag Saknar Dig Massovis!




Lycka är...

Att vara kär
Få vakna upp bredvid den som man vill dela livet med
Att hålla sin käresta i handen, och visa upp sig som världens lyckligaste

Att ligga och dra sig lite extra i sängen när man är som tröttast
Ta en varm dusch, och ro om sig själv
Att titta ut genom fönstret och se solen skina

När drömmar förvandlats till verklighet
Att le och skratta med sina nära och kära
Att få umgås och skapa minnen med sina vänner

Att få vara den man är och alltid lika mycket älskad

Vad Lycka är för mig kanske inte alls stämmer in på vad du anser är Lycka.
Vi anser och prioriterar olika, viket är bra eftersom vi alla är individer och har rätt att tycka olika.
Varje människa är unik på sitt eget lilla sätt.


Jag vet vad Lycka är för mig och det är något som jag värdesätter något så otroligt! ♥














Sluta aldrig vara positiv...

var det en filur som sa till mig, tänk att det finns så smarta människor. Allt händer av en mening....man får helt enkelt försöka se det positiva i det negativa.



Dagen började inte alls som jag hade tänkt, kom försent till skolan eftersom en spårvagn hade spårat ur och fick vänta på bussen. I skolan kanske det inte heller gick som jag ville, men som sagt jag står för vad jag tycker och så är det! Allmänt var det en bra skoldag eftersom jag har så underbara klasskompisar:). Man lär sig något nytt varje dag.

När jag kom hem fick jag ett glatt besked! :) Jag är så stolt över mig själv! ....


Imorgon blir det att följa med en klasskompis hem, ska bli så trevligt så. ska bli underbart att få träffa hennes dotter också :)

Ni som känner mig vet hur jag blir när jag ser barn, ska börja le massa och busa med dem. Längtar själv tills man får känna känslan att vara mamma och titta på den vackra och tänka vilket mirakel! ♥

Bilden är tagen ifrån Google.


Livet mäts inte i antalet andetag vi tar,
utan i de ögonblick som får oss att tappa andan.



wonderful moments with you! ♥





Jakten på Lycka! ♥

Såg denna underbara film idag, jag bara älskar den!

En riktigt kämpe film





Citat ifrån filmen

"
Låt ingen tala om för dig... att det finns saker som du inte klarar av.
   inte ens mig.
  Om du har en dröm måste du vara rädd om den.
  Folk som inte själva har lyckats... vill gärna säga att du inte heller kan.
  Om du vill ha något ska du sattsa på det "





RSS 2.0