Besök av älskade mor och far


I Lördags var mina underbara föräldrar på besök :). Jag hade bakat kladdkaka till dem, så vi njöt av den och pratade massor :) en riktigt trevlig stund :). ♥



De hade mig sen en lila orkide, blev väldans glad :).


Gud vad jag älskar denna låt!


Att va' söta men lika som bär vad är det o ha?
Lite annorlunda är inget fel o va'
Om man är av en annan sort
Varför ska man kastas bort?

Lite trasiga
och knasiga!
Är vårt trasdocksgäng
Lite trasiga
och knasiga!
Det är vår refräng


Är din näsa sned
eller armen ur led
och din tå är gul och blå
Lappri säger trasdockan
- Du är lika bra ändå


Fast trasiga
och knasiga!
Vi sjunger vår refräng
Lite trasiga
och knasiga!
Är vårt trasdocksgäng

Alla har vi något inom oss så vackert och värdefullt, sätt handen på ditt bröst och du känner dova ljud av slagen- rythmen av dina hjärtslag.

Denna låt beskriver så mycket att det är bra att vi är olika men samtidigt är vi på många olika sätt lika. Man skall inte utgå ifrån olika teorier, utan sättet att våga se andra är att se ifrån perspektivet- se hela människan.

Tillsammans kan vi skapa under ♥


Härliga tisdag :)



Ska snart mysa ner mig i sängen med min älskade sambo ♥, se filmen Harry Potter :).

Innan det tänkte jag bara att jag skulle visa det jag lagade idag :), när älsklingen kom hem gjorde jag baconsås med pasta, blev himlans gott enligt min sambo :D.



Imorgon blir det att jobba 7-13 sen ska jag träffa min underbara vän Sanna ♥:), hon ska åka till Thailand i 15 dagar så kommer längta ihjäl mig efter henne!


Du är fantastisk på alla sätt och vis ♥


Sitter hemma och småler för mig själv nu över hur pass lycklig jag är :). Det är så mycket som händer i mitt liv nu, jag tar allt med lycka och blir mer och mer exalterad över vad som komma skall. Jag vet vad jag vill, och det känns så otroligt rätt.


Älskade du, du anar inte hur pass mycket lycka du ger, att få kyssa dig varje dag och se in i dina vackra ögon är något som står mig väldigt varmt om hjärtat. Den där känslan att hoppa upp i din famn och krama om dig, känna att du finns nära mig, den är underbar. Känna mig älskad av dig och vara betydelsefull i ditt liv, Varje stund med dig är dyrbar. Älskade du, jag älskar dig. ♥

Du gör mig till en bättre människa egenom att älska mig och finnas i mitt liv!

 


Tänk att helgen går så fort...


Igår var det en riktig myslördag :)

Jag och min älskling åt godis och tittade film, sen la vi oss i sängen och titta på film och myste. ♥

Min raring lagade maten och det var verkligen kanon gott :D.


Jag är så himla lycklig :)



idag blir det att åka till svärföräldrarna :), tror dock inte svärmor är hemma...dessa fantastiska människor!. Sen senare på kvällen ska jag träffa vännen becca vi ska äta gott och umgås, ska verkligen bli himlans trevligt.

Ha en underbar söndag fina du.

En extra tanke vill jag skänka min fina vän Madde idag som fyller år!, jag hoppas verkligen hon får en alldeles underbar dag med massor av lycka och omtanke, allt det som hon är värd!. Jag älskar dig ♥


Jag kan skatta mig lycklig!


Ja det stämmer helt riktigt, tack vare ni fina, genomgoa, kärleksfulla, trogna, glädjespridande, energifulla helt underbara och fantastiska människor som finns omkring mig. Det är tack vare er som jag klarar av vardagen, vågar ta motgångar för att sedan kunna uppskatta medgångarna ni ger. Ni ger det där extra som gör att jag känner mening och betydelsehet till att finnas och vara den jag är. Tack ♥

Har jag en dålig dag kan jag ringa er och genast har ett leende funnit sin plats i mitt ansikte. Ni tar hand om mina tårar och ger mig den tryggheten som jag behöver. När jag viker mig dubbelt av skratt och jag känner värk i kärkarna för alla skratt, då finns ni där och finner glädjen med mig.

Vare sig det är natt eller dag finns ni där och är helt fantastiska! Ni får mig att inse att det finns människor med sant värde, människor som vet hur man gör för att visa någon annan uppskattning.

Ni ger ärlighet och sann lycka.

Ännu ett stort tack för att jag får den värdesatta äran att få vara i erat liv, få vara den jag är.

Denna värme och kärlek jag har inom mig nu vill jag ge till er, visa er hur pass mycket jag uppskattar eran närvaro att ni faktiskt gör det omöjliga möjligt för mig. Ni ger den extra energin bara av att vara den ni är, stå upp och visa världen att ni är fantastiska,ingen är den andra lik. Alla har ni speciella egenskaper på olika sätt men tillsammans kan vi vinna allt och ge varandra KÄRLEK

Denna bild symboliserar min känsla just nu, you rock my world! ♥



Än en gång det är ni som gör att jag kan skatta mig lycklig!



kittlar dödsskönt i kistan


Igår eftermiddag kom svärmor och svärfar hit, de hadde med sig räkmackor, som är så himla gott! men inte till min älskling för han äter inte det så han fick fikabröd i stället.

Vi satt ner och prata och hade en kanon trevlig stund :) , så som det är med härliga människor omkring än.





Vi fick en doftranka av dem :), så rart så. ♥









 

Härliga människor :)




Väntar på att kära svärmor och svärfar skall komma hit :) ♥, är så himla glad att jag har sådana härliga människor som ni som svärföräldrar. Är också väldigt beundrad över vilken otroligt fin och kärleksfull son ni har :). Eran son gör mig till världens lyckligaste flickvän!


underbara fredag ♥


Igår kväll var det verkligen fredagsmys för oss ♥

Jag och min älskade sambo myste ner oss i soffan med täcke och massa godis :D , tittade på film och allt var verkligen mys.



Jag måste även visa något riktigt gulligt som min kära hade gjort när jag kom hem :). När jag bäddade sängen i förrgår gjorde jag ett C av filten vi har. Så när jag kom hem igår hade han gjort ett E, jag blev så glad och helt sprallig :).

Här kommer bild.


Han är ju helt underbar min Christofer! ♥

Igår kväll efter filmen låg vi soffan och prata massa och myste. Vi pratade om första gången vi kysste varandra, det där pirret innan om man skall kyssas eller inte...det där leendet som utstrålar spänning och värme. Det där pirret finns hos oss och det är så himla underbart. :) ♥

Jag är helt galet kär!




Då var det Fredag igen...


Ska snart bege mig till jobbet :), efter jobbet blir det att åka ner till stan för att se om man hittar något fint.

Skulle mer än gärna vilja krypa ner i sängen igen, bredvid min älskade sambo. ♥ Mysa mig ner hos honom och bara känna hans varma närhet som gör mig så trygg. Pussa massa på honom och känna mig sådär lycklig för att jag just får vara där. Älskade du ♥




Ha en alldeles underbar dag fina du.



Glöm inte bort att le åt världen- så ler världen mot dig.



Åh vad jag är kär! :D


Min Underbaring jobbade i Gränna igår och kom hem med en liten present till mig.



Idag fick jag även en sådant där rörande samtal av min kära. Han ville bara ringa för att säga att han älskar mig ♥, det är galet vad den underbara människan gör mig lycklig :)


Massovis av kärlek ♥, nu vill jag att min älskade sambo ska komma hem så jag kan pussa på honom massa :)

Det där med svartsjuka.


Det finns något på denna jord som tynger mer än andra...

Jag talar om 10 bokstäver som bildar ordet SVARTSJUKA

Jag kan säga att jag själv som individ kan vara svartsjuk av mig, jag har blivit så mycket bättre egenom åren, men det finns även mycket att jobba med. Allting handlar om sig själv- se värdet av mig som person.

De ord och meningar jag kommer skriva om vet jag så väl om men ändå finns det stunder då svartsjukan kommer fram på fel sätt. Det är lätt för en person att säga till en annan hur man ska göra och vad man ska tänka och inte tänka på, men är man själv i situationer är det inte alls lika lätt som det låter!.

Svartsjuka känns som något som gnager inom en emellan jobbiga situationer och de känslor man bär inom sig. Saken är den att man oftast upplever den mera om det är så att man själv känner att man blivit sviken, rädd att bli det igen...

Ofast finns känslan bara där utan någon alls anlednig till att känna som man gör, jag tror att vi alla har den känslan någongång.

För att lätta denna otäcka känsla måste jag och ni våga lita på oss själva, att just jag och ni är en person som är värd att bli älskad. Raka och klara ord- Måste se värdet i dig själv som människa.

Jag vet hur ont det gör att vara för svartsjuk det har jag lärt mig egenom åren, det är bara mig själv som jag drabbar och trycker ner. Svartsjuka kan samtidigt vara gulligt, men som sagt på lagom nivå så att ingen såras.

Sanningen är bättre än ovissheten!



Jag är värd att bli älskad för den jag är.



Våga ta emot kärlek- ge kärlek



Min vän och jag.


Jag och min vän Erica har inte alltid meningsfulla samtal, exempelvis som detta tillfälle :)


Jag- Bättre att ta den svåra vägen, då lär man sig och växer som människa.
Erica-eller så får man blåmärken på rumpan


Gud vad jag älskar denna människa!



Mysig söndag :)


Igår var en riktig mysmorgon :), låg kvar i sängen med min kära sambo och kolla på film sen efter mys i duschen.  Att bara få ligga kvar i sin käras famn, känna tryggheten och kärleken som omfamnar oss det kallar jag uppskattning av lycka till tusen. ♥

Åkte iväg och handla lite och sen när vi kom hem fikade jag och älsklingen:), jag hade köppt en beskvi och min kära hade köppt kladdkaka :). Satt och hade en jättemyig stund.

såhär ser det ut när vi fikar :)


Till kvällsmat blev det denna mat :),


Så mumsigt så:)

Mysak ville också smaka potatisgratängen


Senare på kvällen film och mys med min kära ♥



Ni fantastiska människor!


igår var en sådan kväll som man tyvärr inte gör ofta...men då kanske man inte heller skulle upskatta det på samma sätt :).

Det var en trevlig tjejkväll hemma hos Erica med Sanna, My och jag. Vi åt räkor med vitlöksdipp, vitlöksbröd,  fetaost, röktkalkon och salami, ost och kex med vindruvor, potatissallad och vitt vin till det :).




Till efterätt blev det kladdkaka och dooleys :) som i slutändan blev en halv orgams.

När vi suttit och lyssnat på musik och pratat om allt och inget ringer min mobil, då är det Erik leo som ringer han och Martin var ute på äventyr och undrade vad vi gjorde. Sa att vi hade tjejkväll, efter en stund var de också hemma hos Erica :). Det blev en super duper trevlig kväll med massa glädje och skratt :).


Tack för att ni är sådana fantastiska vänner!

  

Fick höra av en smart person några ord som jag aldrig riktigt själv tänkt på, de orden satte sig i hjärtat och på något sätt fick jag en helt annan bild. Tack!

Om man hela tiden ska gå och tänka på framtiden, hur ska man då kunna uppskatta nuet?



Äppelpaj med vaniljsås


Vid klockan 2 idag fick jag underbara människor på besök :). Det var min kusin med jessica och frida, jag hade bakat äppelaj till dem så det bjöd jag på:). Vi umgicks och pratade massor, en himla trevlig stund verkligen.



När de hade åkt slängde jag mig i soffan för att titta på tv, sen kom min älskling och då blev det pusskalas :D.

NU är det fredagsmys ♥ för hela slanten, ett glas vin känns väldigt rätt nu men får se hur det blir med det idag.


Tänk på att en smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket.




Speciell dag för mig.


Skrev i förra inlägget att idag var det en speciell dag, tänkte nu berätta för er varför det är det.

Det är nämligen så att just för 2 år sen skaffade jag mig denna blogg, och nu med facit i hand är jag väldigt glad över att jag skaffade den. Jag var väldigt skeptisk i början, just för att jag kände att jag inte riktigt visste vad jag skulle skriva om och även den delen att hur pass mycket skall man vika ut sig av sitt privatliv.

Jag vet att vissa delar i min blogg består mycket av mitt privatliv, även en del delar har gjort mitt privatliv väldigt naket men som sagt det har även räddat mig i vissa situationer. Ett väldigt bra sätt för att få skriva av mig om mina känslor och funderingar omkring saker och ting. Bloggen gav mig styrkan på ett sådant sätt att den alltid fanns där och jag kunde skriva mina inre känslor, men det jag inte alltid hade en tanke på var att även andra människor kunde läsa det jag skrev, till och med de som jag inte alls kände.

Min mening med bloggen var inte att skriva och rada upp varje dag vad jag gjorde, utan mera mina tankar om allt som har med livet att göra- de saker som man vill skriva om för att få bloggen låta intressant och inspirerande.

I min blogg finns ärligheten och där stannar jag.

Med all respekt förstår jag om ni anser att vissa saker är för personliga, men som sagt detta är min blogg och jag vet min mening med den och ni väljer själva om ni vill läsa eller inte.

Om jag tänker tillbaka för 2 år sen så hade jag inte en aning om att jag skulle sitta här idag och ha kvar bloggen och faktiskt även ha den aktiv. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna göra den intressant, men ju mer jag pratar med mina vänner och nära får jag komplimanger över hur jag skriver och vilka tankevärda ord jag ger dem. Det är något som står mig varmt om hjärtat, att jag lyckades mer än vad jag trodde, att faktiskt kunna inspirera andra människor.

Jag välkomnar alla till min blogg, men gärna vill jag då att ni har respekt för vad jag skriver för det symboliserar den jag är.

Ta hand om varandra





Mysig morgon :)


Sitter här i köket och älsklingen och jag skall snart bege oss iväg för att handla, sen får vi se vad vi hittar på båda är ju lediga idag :).

Var verkligen mys att vakna i morse när älsklingen ligger bredvid och håller om mig och, bara få ligga kvar där i hans famn och pussas massa utan någon stress till jobbet eller annat utan helt enkelt bara få vara :) ♥.

Idag är det väldigt speciell dag för mig, tänker skriva om det senare sen ikväll om just varför så har tålamod kära ni :).

Ha en bra dag och njut av livet i varje sekund.


En väldigt lyckad dag-kväll


Måste bara skriva om igår morse när jag och Erica var så duktiga och var på gymmet vid klockan 7 på morgonen :). Måste även erkänna att det var skönt att träna så tidigt och sen bara ta en varm skön dusch efteråt och inte behöva stressa.

När vi hade duschat och fixat iording oss begav vi oss vidare ner till stan för att äta en njutningsfull frukost :).




Senare på eftermiddagen träffade jag min kära van Ida :), vi fikade och hade det kanon mysigt. Senare på kvällen gjorde vi något spontant sådär eftersom både älsklingen  och jag är lediga idag, älsklingen och jag åkte hem till Ida och David för att äta och umgås :). Vi gjorde Tacos och det var verkligen en kanon kväll med massa skratt och lycka :) ♥. Så som det så enkelt är i goda vänners lag :D.


Äntligen fick jag träffa Sara :D



Idag har det vart en riktigt trevlig dag :), träffade vännen Sara. Vi har inte setts på mer än 1 år för hon har pluggat i en annan stad, men nu är hon äntligen hemma igen! :D.

Hör och häpna, sara har aldrig varit inne på Expresso house och fikat så självklart kände jag att det var på tiden att hon gick dit :).



mums så gott som alltid!





Fick en present av lilla gumman :), hon sa att det inte var så märkvärdigt men det tyckte jag. Hon hade köppt te och det var desutom mitt favorit te hon hade köpt :D. ♥


En toppen dag med en lång pratstund om massa härliga minnen :) ♥



Min älskade pojkvän ♥


You found my heart
you saw right through
you changed my life
and thats why I love you ♥



med dig är alltid skratten nära
  med dig kan jag vara den jag är
Du får mig att inse vad kärlek är,
att känna sig älskad och behövd.
Du är betydelsefull och har en väldigt speciell plats i mitt hjärta.

Du är den som får mig att vakna upp med ett leende varje morgon

Att älska dig och att få vara älskad av dig måste vara världens finaste gåva ♥

                                                                                                                                


Fyller upp garderoben.



Sitter här och skall snart ner till stan för att sen ta mig vidare till gymmet :), idag blir det zumba som gäller.

Var som sagt hos mina kusiner igår och då fick jag en försenad födelsedagspresent- ett helt år för att vara exakt haha.



Lila topp, rosettbälte och svarta leggings ♥

blev väldans överlycklig av presenterna :)



här ser man att toppen är lila också :D älskar den!


Ta hand om varandra.

Släkten är värst men även så jäkla bäst!


Idag har jag vart med min underbara släkt :), vi grattade min kusins man stefan.

Stefan hade bakat hemmagjord pizza och den var himmelsk god som alltid, till efterätt blev det kladdkaka med grädde och glas mums :).




och som sagt kladdkaka sätter sig aldrig fel i magen :)



Kära släkten ♥
 

De 3 mysiga hundarna
  
Texas                         Freja                          Donna

En helt bäst dag med släkten är något alldeles speciellt, man somnar alltid med ett leénde på läpparna :) ♥




Vi blundar fast vi ser


Om hur saker och ting kan förändra ens liv och syn på saker och ting.


När man har hamnat på en tråd där allting runt omkring än skapar mörka moln, då är det svårt att finna de ljusa molnen.

Jag talar om att börja om på nytt och faktiskt inse att det finns vackra människor omkring oss som älskar oss för den man är.

När hjärtat har blivit skurit gång på gång, är det svårt att finna bitarna och fylla upp platsen igen. Jag är fortfarande rädd, det är jag. Det handlar inte om att jag tror saker och ting utan bara mera principen av att man har vart med om hemska saker och vill absolut inte att det skall hända igen. Ibland sitter man och tänker för mycket och då kommer dessa hemska minnen upp som man hoppades hade försvunnit, men ju mer jag tänker på det desto mer inser jag att jag är värd så mycket mer, blir istället glad över för att jag gått vidare och funnit kärleken på nytt.

Det var en tuff period för mig, och saker och ting tog sin tid. Jag har blivit starkare som individ efter allt som hänt och jag tänker att - allting har sin mening. Det som hänt kommer alltid ha sin plats, men eftersom det gjorde mig starkare så ser jag detta som en utmaning av att faktiskt lyckas ta sig egenom även de svåra bitarna i livet.

Ni som har följt min blogg vet säkert vad jag talar om nu, och jag skall vara ärlig och säga att jag har kommit över den svåra biten att faktiskt våga gå vidare. Nu är jag så lycklig som jag bara kan vara, är sambo med min kära Christofer och han får mig att må så bra, får mig att känna mig som världens lyckligaste. ♥

Jag vill inte använda ordet stolt och skryta på något sätt, men i detta fall är jag stolt över mig själv att jag faktiskt har gått vidare och vågar att älska igen.

Alla har vi kämpeglöd det gäller bara att våga hoppas och tro.

Sluta tro och hoppet dör
Våga tro och allt är möjligt




Nytt år, nya möjligheter.


 ♥ Du gör mig till världens lyckligaste ♥



Gott nytt år kära ni

Nu ser vi fram emot nya möjligheter och nya upplevelser

Vin, ost och kex ♥




Dagen innan Nyårsafton umgicks jag med min kära vän Erica efter jobbet. Vi hade som ni ser på bilden vin, ost och kex kväll :), detta kallar vi livsglädje! ♥


Citerar Erica- Ena stunden kan vi prata om allvarliga saker i livet och fälla en tår, medans i nästa stund skratta så dant att det krampar i magen och värker i käkarna.

Tack för att du finns i mitt liv Erica för att jag får äran att finnas i din vardag ♥



Den 29 December


Har inte skrivit på länge, har varken haft lust eller tid tyvärr.

Först och främst vill jag börja med att tacka min kära vän Erica :), på min födelsedag gjorde hon något för mig som jag uppskattade mer än något annat. Jag kom hem till henne vid 10 och då hade hon gjort räkmacka till mig som hon vet att jag älskar, att bli uppvaktad på detta sätt betyder så mycket för mig. ♥


Tack min älskade vän.

När jag sedan kom till jobbet blev jag uppvaktad där också med present och massa gratulationer, jag kan skatta mig lycklig som har sådana underbart guldvärda jobbkamrater :). 

Jag slutade jobba vid kvart över 9, då blev jag igen uppvaktad när jag kom hem av min kära sambo ♥. Han stod innaför dörren med 40 rosor till mig, jag kunde inte sluta le och jag blev så himla glad :).

rosen som ligger på bordet hade han tänkt och ge mig när han skulle möta mig efter jobbet, men fick skjuss av en jobbarkompis så fick den också när jag kom hem, sann lycka!

Tack alla rara för era gratulationer :) ♥



RSS 2.0