Då var det måndag igen.


Nu sitter jag här i vårt fina kök och dricker yoggi innan det är dags för att åka till jobbet :).

Innan jag åker till jobbet tänkte jag bege mig till frisören först för att kolla om de har tid för ev. klippning och färgning. Skulle vilja göra något helt annorlunda med mitt hår just nu men denna gång får det faktiskt vara som det är. Men i höst ja då ska det bli förändring, det ska det.

Pratade precis med min älskling i telefon och jag kan inte annat än le stort när jag hör hans röst :), jag är så himla kär och förälskad i min fantastiska sambo ♥, Tack för att du finns!

Hoppas ni har en helt underbar Måndag, ny vecka, nya tag.


Toppen helt enkelt.

Igår kväll var en riktigt bra fredagkväll :), när älsklingen kom hem lagade vi mat tillsammans, inte så avanserat men Tacos är ju bara så himla gott!

När vi kände oss mätta och belåtna fixade vi lite i lägenheten, sen blev det film och massa mys ♥



Har klickat hem en kanon snygg klänning ifrån Nelly, väntar med spänning på den!

Nu blir det snart duschen för att sen bege oss emot min moster och hennes man :) där blir det fika och bara ha det trevligt tillsammans. Senare på kvällen blir det att åka till svärföräldrarna :) vilken toppen lördag detta kommer bli!

Hoppas ni också har en toppen lördag




Nya favoriten


Nu har jag hittat nya favoriten i chipsform!


Så himla goda och knappriga, kan jag verkligen rekommendera för er som vill ha något alldeles extra.

Bästa jobb, bästa jobbarkollegor


Tänkte jag skulle skriva om Måndagen som var, har inte riktigt hunnit med det.

I Måndags var det möte på jobbet och sen gick vi alla ut och åt på Bishop, det var en väldigt trevlig kväll med massor av skratt och glädje :).



detta var det vi åt som förrätt


och själva måltiden var grillspett med pomme och tsatziki


Det blev en tidig kväll för mig med tanke på att jag hade jobbat sen klockan 08.00 den morgonen, men åter igen en väldigt trevlig kväll. Jag har världens bästa jobb och stort plus i kanten är att jag har världens bästa jobbarkompisar ♥

bjuder på en bild på Sanna och mig, man måste ju bjuda på sig själv ibland.


Ta hand om varandra.

Gud så läckert!


Tänkte jag skulle skriva om vad var jag längtade hem till idag. Kanske gjorde jag någon nyfiken :)

Det var nämnligen så att idag när jag kom efter jobbet var kaklet på plats och gud så läckert det blev! :)


Tänker inte lägga upp bilder just nu eftersom jag vill visa bild när allt har kommit på plats, och nu är det verkligen inte alls långt kvar.



På tal om något annat så ser jag fram emot imorgon, ska nämnligen träffa Daniella vilket var alldeles för längesen vi sågs. Hon väntar bebis, och på tal om det hon ska ju även ha snart också :) jag vet att hon kommer bli en kanon bra moder :).

Nu blir det att se film med min älskling för att sen sussa sött i hans famn ♥



Detta är för mig otrolig lycka ♥

  You found my heart
  you saw right through
  you changed my life
and thats why I love you
 



  


Såhär mega glada är vi :D


Den största delen är för att just vi har funnit varandra ♥, men även för att imorgon händer det som vi väntat på. Kommer verkligen längta hem när jag är på jobbet.



Nu är det nära :)

Helgen

Hej ni rara, nu har det inte blivit så mycket skrivning igen men som sagt bättre sent än aldrig.

Lördagen som var, var jag och älsklingen hemma hos mina föräldrar för att fira min älskade mor :). Där bjöds det på smörgåstårta och massa goda kakor.




Så mummsigt så.



När vi hade firat klart mor blev det att bege sig hemåt för att fixa sig iording :). På schemat stod det vinkväll med Lotta ♥. När jag kom dit satt vi på balkongen ett bra tag och bara prata massor, drack vin och åt ost och kex :). Sen efter ett tag dyker Malin upp  :).

Här är en bild på fina Lotta :)


och en på mig

Vi hade det verkligen ubermysigt :)¨


Tack för en helt fantastisk kväll gumman:)

På natten kom älsklingen och hämtade mig, det blev väldans sent men en himla underbar kväll det hade vi.







Mysak ♥


Eller såkallad mysis enligt oss nu på senare tid :) ♥




Ledig fredag :)


Idag är det min lediga dag och denna dag har jag spenderat med dammsugaren, moppen och tvätten. Storstädning i våran nya lägenhet ♥

Efter att ha städat och tvättat klart begav jag mig ner till Centrumet för att hämta ut mitt paket som hade kommit. Unnade mig även en glass och satte mig på en bänk och njöt i solen :). Jag måste säga att jag verkligen trivs i Vilbergen så himla mysig miljö och oerhört trevliga människor som verkligen hälsar på en. De grannar vi har träffat är hur rara som helst och de säger att de bara längtar efter att få se lägenheten när den är klar.

Åter till mitt paket det är ifrån Nelly och det är min älskade klänning som har kommit.



Tycker verkligen om ryggen på denna klänning :). Blir att användas när vi åker utomlands, inte alls långt kvar nu :).

Sitter nu och väntar på att min älskade sambo ska komma hem :) idag ska vi äta något riktigt gott och bara ro oss om varandra med massor av mys ♥.

Ha en alldeles underbar fredag.

Med blommor och med blad :)

Igår var det en väldigt speciell dag, det var nämnligen så att min älskade mor fyllde år.

Jag bestämde mig för att överraska henne så gick ner och handla tårta till henne :). Var så mysigt att sitta bara jag och mor och prata om allt och ingenting, sådana stunder saknar jag. Klockan gick och jag var tvungen att bege mig hemåt, skulle börja jobba vid 3.



Tog kort på gulliga Tiger när jag var hemma, han har vi haft sen jag var liten så han är väldigt speciell för mig
♥. Någon som också är/ var väldigt speciell för mig var Mamma och Pappas andra katt Casper som tyvärr inte finns längre. Han gick bort förra veckan och hade tänkt att jag skulle skriva det här men hade varken ork eller lust. Jag blev så tagen och tårarna ville inte sluta falla. För varje dag som gick så var det bara mer jobbigt att tänka att han faktiskt inte fanns mera hos oss.

Det jag skulle komma till är att det var jobbigt att vara hemma hos Mamma och Pappa igår när Casper inte fanns där. Den mysiga och keligaste katten som spann så fort man titta på honom. Inte trodde jag att han skulle lämna oss så fort. Han var och förblir lika speciell som allltid är och han är sådan katt som man aldrig glömmer, en sådan katt som gör speciellt intryck på en och förblir viktig i våra hjärtan.

Älskade Casper, vila i frid. Vi tänker på dig ♥


Jag älskar dig ♥


Jag måste bara skriva att jag har världens bästa jobb! :), idag på jobbet träffade jag nämnligen ingen mindre än Peter Forsberg fick även autograf :).

En väldigt bra torsdag med andra ord :)

Det finaste jag har ♥

Bara det där lilla betyder så mycket. Som att få vakna upp bredvid den man älskar,
titta djupt i varandras ögon och låta orden falla in till en kyss. Efter kyssen
att finna leendet och bara känna enorm lycka av att vara vid varandras sida.

Jag älskar dig så innerligt mycket min fantastiska Christofer ♥




Nu kommer jag räkna ner dagarna :)




Jag och min älskade sambo har bokat resa nu, i September åker vi till Protaras/Fig Tree Bay. Så himla underbart kommer det bli, längtar verkligen! ♥



Dagarna går...

Hinner som sagt inte skriva så mycket här just nu. Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder på min och älsklingens lägenhet men det är inte riktigt klart än, så ni får allt vänta lite till...men håll utkik :)

Har haft jobbarhelg så imorgon är det min lediga dag, denna dag ska jag spendera med fina vännen Sanna och Danne. Var väldigt längesen vi sågs alla 3 så det ser jag fram emot :).

Annars som sagt händer det väldigt mycket i vårt hem det är där vi lägger all energi just nu. Min älskade sambo är så himla bäst! han kan så himla mycket och jag vill säga tusen gånger om hur mycket jag uppskattar honom ♥.

Måste bara visa mitt nya läppstift, jag är galet kär i det!


Ta hand om varandra, glöm inte bort att kärlek är allt.


Underbara helg

Fredagen bestod av ledighet för min del :) tog det lungt på morgonen och unnade mig en lång härlig dusch. Strax därefter begav jag mig vidare till Tina, där blev det massovis av härliga samtal och skratt, var alldeles för längesen vi sågs!.

När det började närma sig kväller ringde jag till min andra bättre hälft :) då kom han också till Tina och Tony. Då startades grillen igång och bara sådär hade det ordnats en ubermysig grillkväll med några glas vin och härligt sällskap :).



Tack för en helt underbar fredag.

Lördagsmorgonen började med att min älskling väckte mig :), det kan inte finnas ett mer mysigare sätt att bli väckt på än när ens älskade pojkvän pussar på en och viskar godmorgon älskling.

När älsklingen hade åkt till jobbet fixade jag mig iordning för att sen vänta på att min fina vän My skulle komma och hämta mig. Vi åkte ut till St:Anna kyrka och där äntligen fick vi se dessa magiska människor, som vi har väntat. Jag finner inga ord för att förklara känslan av att höra deras vackra röster, känslan av att vara delaktig i deras sång.


Världens bästa My och jag :)


En helt oförglömlig dag :) efter konsären begav sig My och jag vidare för att äta mat, det blev plankstek vilket satte sig inte alls fel i magen. Tack du fina vän för att du är du ♥

På söndagen blev det att sova ut vilket verkligen var helt underbart :). På eftermidagen åkte älsklingen och jag ut med min mor och far för att äta på resturang :). Resturangen låg precis vid vattnet och solen lyste i dess vackra natur :), helt underbart med andra ord.

Jag undrar varje dag hur jag kan vara värd något så vackert som dig. Du är älskad av hela mitt hjärta min fantastiska Christofer ♥


Hoppas ni också hade en alldeles kanon helg med massovis av sol och lycka :)



RSS 2.0