My outfit today



Dagen tanke: Do not focus on the past


Kramar Ella ♥

Träffa Corre ♥

Det var trevligt att träffa dig igen gumman, kanske inte så länge sen vi sågs om vi räknar med alla gånger som vi syns på fyllan och dyllan men det är en annan femma :). Vi satt och prata om massa, kanske inte ska gå in på detaljer här men kan lova att vi hade våra stunder när vi inte kunde sluta skratta. Tänk så mycket vi har vart med om, jaja det är gammalt men som sagt ändå ett minne vare sig det är bra eller dåligt. Sedan hade jag ju bakat arraksbollar med Ida för jag tänkte överraska Corre med det, men hon tyckte inte om mina arraksbollar så det blev ju inget bra men men that´s life :). Som vi sa så ska vi inte bara prata om att vi ska ses vi ska även se till att vi gör det också ! :) Låter som en väldigt bra idé tycker jag. Du är så gullig och rar corre  snuttan<3

Underbart trevlig dag! måste jag säga ♥

Kramar Ella ♥

Jag blir lycklig av att vara med dig!

Idag äntligen fick jag träffa min kära vän Ida, så mycket som jag har saknat dig! Hoppas att du vet att jag finns för dig i alla lägen och är så lycklig för att du hittat någon:)" nämner inget namn" . Du är värd något väldigt bra och allt jag vill är att du ska må bra och vara lycklig. Du anar inte hur lycklig jag blir av att se dig lycklig, det går inte ens att klä i ord. Eftersom att du är min andra halva så kan du nog tänka dig vilken stor lycka som finns inuti mig just nu, Du har den där blicken som bara utstrålar någon väldigt speciell känsla, som sagt kan inte klä lyckan jag känner i ord. Men är verkligen så glad för din skull min bästa vän.


Det sägs att vi alla har någon ,som en mening till att finnas i våra liv, någon speciell som ska finnas där när vi beslutar oss för att ta nästa kliv. För mig känns det som om du är den personen, den människan som alltid kommer att finnas vid min sida alltid kommer att finnas i mitt liv vad som än händer.

Jag och vännen bestämde oss för att baka så blev arraksbollar, så himla gott!

Would you like to taste?

Jag Älskar Dig Ida Unnarsdottir Du är min bästa vän!

Kramar Ella ♥


Utväxten är borta!

Snälla rara Madde färga mitt hår, och kan verkligen lova att det behövdes :). Så nu är det kanon snyggt! tack gumman jätte rart av dig <3


Kramar Ella ♥

Vilka Glädjespridare!

Det är helt underbart vilken glädje barn kan ge oss. Ett litet leénde från ett barn gör en varm inombords och så mycket lycka! Det var som när jag jobbade nu i veckan då var det ett barn som hade tagit av sig sin ena strumpa och då tittade jag på honom och sa " nej men har du bara en strumpa?" på ett gulligt sätt. Då tittade han på mig med stora rådjursögon och börja små flina, och det tyckte det var jätte kul så han tog av sig den andra strumpan också så att jag skulle kunna säga istället att han inte hade någon strumpa nu längre. Sen sprang han emot mig och gav mig en jättestor kram, så underbart söt liten kille!. Som sagt en liten sak i dina ögon kan vara en stor och värdesatt sak i ett barns ögon. Att bara visa att man ser barnen och att man vill ge dem trygghet och så himla mycket kärlek värdesätter allt. Jag har så lätt att jag kan börja gråta när jag ser barn skratta, just för att man får se deras glädje och lycka och det ger mig 10000 gånger lycka! Jag har min egen lilla solstråle som jag bara älskar så otroligt mycket.



Eleonor Älskar sin lilla dundermega söta flicka Frida, mitt Änglabarn!


Kramar Ella


söndagkväll och en bra bok

Ska snart lägga mig i sängen och läsa I taket lyser stjärnorna. Boken ska tydligen vara jättebra och vill även se filmen på bio men ville läsa boken först så det ska jag se till att göra! :)

Vinnare av Augustpriset 2003
Jenna Wilson är tretton år och har just börjat sjuan och det enda hon borde behöva oroa sig för är brösten som aldrig växer, den alldeles för blonda klasskamraten Ullis-Knullis som hon hatar och hur hon ska få Sakke snygg snygg snygg att lägga märke till henne. Men Gud har inte skött sitt jobb. Hemma hos Jenna finns en rullator, en doseringslåda, en duschstol, peruker och anpassade möbler och skåp. Där lever nämligen en cancersjuk mamma. I taket i Jennas rum har hon och mamma klistrat upp stjärnor som lyser i mörkret. Under en av dem har hon gömt en dikt; Om du dör mamma, då tar jag livet av mig.

taget ifrån Google

kramar Ella ♥

Utgång!

Utgång på Fredagen på Palace inte så mycket folk men vi hade sjukt trevligt måste jag säga! Det blev väldans mycket dans och sång från våran del. Rösten däremot höll inte alls dagen efter men det var så värt det! 



Kramar Ella

turn back the time

Var ute och gick en långpromenad i fredags kände att jag verkligen behövde rensa mina tankar. Det var så skönt att bara gå där i solen och lyssna på låtar på mobilen. såklart var det låtar som skapade många minnen så kunde inte hålla tillbaka tårarna men ska också säga att det var väldigt skönt att få ut just de känslorna! Något som jag behövt gjort för längesen men som sagt vissa saker tar längre tid än andra.

När jag hade gått ett tag så kom jag till min gammla skola som jag gick på i lågstadiet. Då kom det upp massa härliga minnen som gjorde att jag började små skratta för mig för själv. Jag satte mig på en bänk där vi lekte på rasterna och bara satt och drömde mig tillbaka till den tiden då man var liten och allt var så bra hela tiden. Tänkte på hur vi lekte dunken på rasterna, spelade brännboll på grusplan på gympan, alla skolavslutningar ja som sagt det är härliga minnen! Såklart finns det tråkiga också men det tränger man bort med tiden, det är oftast det som förgyller ens dag som man minns!,  Det jag vill komma fram till är att jag saknar verkligen den tiden när man var liten, man hade inte sådan press på sig själv som jag känner att det finns nu. Tänk om man inte förstod lika mycket och inte tänkte så mycket hela tiden skulle det vara bättre då?! ja jag vet inte men på något sätt så saknar jag iallafall tiden som liten. Det var just därför detta blev en väldigt känslomässig dag men det behövs det också, och hjärtat mår bäst av att släppa ut det som tynger än. Mår inte ditt hjärta bra hur ska du kunna göra det då?... Så nu istället för att vrida tillbaka tiden tänker jag leva mitt liv att ta dag för dag och göra dagen till något bra. Det sägs att det är minnen vi lever på men just nu känns det som att jag har för många minnen här så istället tynger det ner mig, skulle vara skönt att  flytta ifrån Norrköping och skapa nya minnen på en ny plats. Vet inte om det skulle visa sig vara positivt men för att få reda på det måste man ju våga nya saker i livet annars fastnar man på samma ställe.
You live only once so make your life exciting!




Efter att jag vart ute och gått och solat så kom jag hem och hitta dessa Gullnosar

Är de inte bara för gulliga? de tycker jag, älskar dem så mkt! ♥


Kramar Ella ♥

Underbar film :)

Såg ju på The reader igår och filmen var helt underbar! så mycket kärlek och sorg. Ett citat från filmen "Bara en sak kan göra en själv fullständig och den saken är kärlek". Såklart var det ju kärlek filmen handlade om, it´s all about love!
'

väldigt gott te som jag bara älskar!

Kramar Ella ♥

Plugga matte B dag!

Idag har jag vart riktigt duktig har vart med Tina och Madde, plugga matte B. Och kan säga att det är inte det roligaste precis, men allt funkar med trevligt sällskap visade det sig :)!

Madeleine som är min egen lilla frisör, kom också på att vi känt varandra snart i över 7 år. Vad tiden går fort när man har roligt som man brukar säga, förstår inte åren bara springer iväg. Snart är man gammal nog att man tar sig fram med sin rullator med ringklocka på. skoja bara! men jag förstår verkligen inte vart tiden tar vägen allt bara springer iväg. Madde pluggar också matte B på komvux så känns bra att hon och jag kan hjälpas åt med det så att vi klarar det! Slå ihop våra kloka hjärnor. Måste bara skriva också att vi har väldigt många minnen tillsammans, både positiva och negativa men vadå det är ju det livet handlar om och mer behöver jag inte säga här. ♥



Ikväll blir det att se filmen The Reader tända lite ljus i hela rummet och dricka gott te, kan det bli bättre?!



Kramar Ella ♥

Wake up from the dream

En liten sak kan vara en värdefull sak i någon annans ögon



This time, I wonder what it feels like,
To find the one in this life,
The one we all dream of,
But dreams aren't just not enough.
So I'll be waiting for the real thing,
I'll know it by the feeling,
The moment when we're meeting,
Will play out like a scene,
Straight off the silver screen,
So I'll be holding my own breath,
Right up 'til the end,
Until the moment when,
I'll find the one that
I'll spend forever with.


Kramar Ella ♥


You are my light in the darkness



Alla hjärtans dag puss bara till min bästa vän! Älskar Dig något så otroligt mycket.


Kramar Ella ♥

Let me hold you for the last time



Det är svårt att veta vad man ska göra när man inte själv vet vad man känner, varför ska det vara så svårt?!



Kramar Ella ♥

Vakna med the voice!



Blivit beroende av detta program nu när man är uppe klockan 6 varje dag! Men det är ju kanon så får ju se det positiva med att fördröja tiden med något som är bra iallafall.


Och alla måste ju hålla med om att Josefine Crafoord är helt sjukt vacker!

Kramar Ella ♥


Golden memories ♥

Det känns som om det var igår när vi alla var samlade i våran lägenhet mitt i city (Dublin). Saknar att kunna gå ut och ha det stora köpingcentret JERVIS precis utanför oss, stället där man verkligen kunde shoppa utan att känna att det sved i plånboken. Det är så himla roligt att vi äntligen bestämt att vi ska tillbaka dit någongång i April- Maj, jag ser så fram emot det:) !. 
 


Ett fint minne för mitt hjärta !
Irland 2007

Kramar Ella ♥

Life is too short so take time and appreciate!

There's a man dying on the side of the road
Won't make it home tonight
He was driving fast on a cellular phone
That's how he lived his life
While he was hanging by a thread
These were the final words he said

My girl turned sweet 16 today
She's beautiful, so beautiful
It might get rough sometimes; I hope she'll keep the faith
I wish I grabbed the chance to say to her
Life is too short so take the time and appreciate

There's this woman crying on the kitchen floor
She got a call tonight
Now she's trembling outside her daughter's door
She walks in and holds her tight
Wondering how and where to start
Is there a way to shield her heart?


My girl turned sweet 16 today
She's beautiful, so beautiful
It might get rough sometimes; I hope she'll keep the faith
I wish I grabbed the chance to say to her
Life is too short so take the time and appreciate

Anybody loving will get hurt along the way
Don't be afraid to open up
And use the time you have before it fades
Show you love

My girl turned sweet 16 today
She's beautiful, so beautiful
It might get rough sometimes; I hope she'll keep the faith
I wish I grabbed the chance to say to her
Life is too short so take the time and appreciate

Life is too short so take the time and appreciate

Helt underbar sång! Vi måste lära oss att uppskatta saker i livet, och inte göra saker och ting negativa. Det blir vad man själv gör det till. Även att det är en liten sak ,så kom ihåg att i någon annans ögon kan det anses som något väldigt stort! Ta vara på de människor runt omkring dig och visa att du uppskattar att de finns för dig, våga uppskatta livet! Du vet aldrig när eller hur men det kan komma den dagen då du verkligen önskar att du hade visat lite mera uppskattning. Man måste ta vara på det man har och visa kärlek, för det är inte förns du har förlorat det som du inser vad du egentligen hade. Uppskatta livet och gör något bra av dagen det kommer både ni och jag vinna på!


kramar Ella ♥


In with the new and out with the old


Nu kan fest kvällarna börja igen!

Kramar Ella ♥


Alla ♥ Dag

Eftersom Ericas kära pojke inte är hemma och Ella inte har någon tillgänglig så bestämde vi oss för att fira alla hjärtans dag tillsammans hon och jag. Vi bestämde att vi skulle köpa massa onyttigt och dricka himmelskt gott vin och se på Melodifestivalen! Blev en väldigt lyckad kväll <3


Dagens kommentar: För mycket vin, för lite sex!


Kramar Ella ♥


Alla ♥ dag



kramar Ella ♥

Fredagen den 13

Som vanligt brukar jag råka ut för saker just för att det är fredagen den 13, och kan meddela att jag lyckades igen!  But shit the same life goes on.  Avslutade iallafall kvällen med att gå ut blev palace, en riktig trevlig kväll:). mycket dans och mysigheter.

Min kära vän ida som  fotat, fråga inte vad hon ville egentligen ta kort på haha.

Tack för en jätte trevlig kväll gummsor <3

Kramar Ella ♥


You were my strength!



kramar Ella ♥

Om tårar vore guld skulle jag vara rik nu

Idag har varit en sådan där dag när man bara känner för att gråta istället för att skratta. Jag önskar så att du fanns vid min sida så att jag fick krama om dig och aldrig släppa taget... men det går inte för du finns inte här. Jag saknar dig något så otroligt mycket mormor! Ibland önskar jag att man kunde spola tiden tillbaka till den tiden då du fortfarande fanns till liv. Du kommer alltid att vara min älskade ängel, jag älskar dig!


Kramar Ella ♥


♥ Amazing voice ♥


Jason Mraz- The Remedy ( I won´t worry )
Well I saw fireworks from the freeway
And behind closed eyes, I cannot make them go away
Cause you were born on the fourth of July
Freedom ring
Well something on the surface it stinks
I said something on the surface
Well it kind of makes me nervous
To say that you deserve this
And what kind of God would serve this
We will cure this dirty old disease
Well if you you've gots the poison, I've gots the remedy
The remedy is the experience, this is a dangerous liaison
I says the comedy is that it's serious
This is a strange enough new play on words
I said, the tragedy is that you're going to spend
The rest of your nights with the light on
So shine the light on all of your friends
Well, it all amounts to nothing
In the end
I won't worry my life away
I won't worry my life away

Well I heard two men, talking on the radio
In a crossfire kind of new reality show
Uncovering the ways to plan the next big attack
Or they were counting down the ways to stab the brother in the
Be right back after this
The unavoidable kiss, with a minty fresh death-breath
Is sure to outlast this catastrophe
Dance with me
Well if you've gots the poison, I've gots the remedy

The remedy is the experience, this is a dangerous liaison
I says the comedy is that it's serious
This is a strange enough new play on words
I said, the tragedy is that you're going to spend
The rest of your nights with the light on
So shine the light on all of your friends
Well, it all amounts to nothing
In the end
I won't worry my life away
I won't worry my life away

When I fall in love
I take my time, there's no need to hurry
When I'm making up my mind
You can turn off the sun, but I'm still going to shine
And I'll tell you why

The remedy is the experience, this is a dangerous liaison
I says the comedy is that it's serious
This is a strange enough new play on words
I said, the tragedy is that you're going to spend
The rest of your nights with the light on
So shine the light on all of your friends
Well, it all amounts to nothing
In the end

I won't worry my life away
I won't worry my life away

Cause I won't, I won't, I won't
Won't worry my life away


Kramar Ella ♥


Lyssna till ditt hjärta!

När den rätte dyker upp då säger hjärtat till och då får huvudet säga vad det vill!

Ditt hjärta vet oftast den rätta vägen till lyckan, huvudet spökar än och gör en osäker. För att må bäst och känna att man gör rätt så är mitt råd att man ska göra det som faller än in och följa sitt hjärta, för ditt hjärta talar sanning.

Kramar Ella ♥

where is the happiness

I miss the sound of your voice
I miss the rush of your skin
I miss the still of the silence
As you breathe out and I breathe in

If I could walk on water
If i could tell you whats next
Make you believe
Make you forget

Come on get higher
Loosen my lips
Faith and desire
And the swing of your hips
Just pull me down hard
And drown me in love

I miss the sound of your voice
The loudest thing in my head
And I ache to remember
All the violent, sweet, perfect words that you said
I feel the pull of your heart
I taste the sparks on your tongue
I see angels and devils and god when you come on
Hold on
Come on get higher
Come on and get higher
Because everything works love
Because everything works in your arms


Kramar Ella ♥

Saknar min andra halva!

Shit vad jag saknar dig vännen! det är som ett stort tomrum utan dig. Saknar att ligga och prata hela nätterna med dig om precis allt mellan himmel och jord. Det har gått sådan långt tid nu sedan vi sågs alldeles för lång tid. klart att det även är viktigt att man kan vara ifrån varandra också för vi vet att vi aldrig glömmer varandra! Du ska veta att jag är glad för att jag får finnas i ditt liv, Jag älskar dig så otroligt mycket min hjärtevän ♥
Du är så speciell för mig

Kramar Ella ♥

Melodifestivalen

Jaha då såg man Melodifestivalen igår då förstår inte riktigt saken med det. Kände inte att det fanns någon låt som man bara wow vilken låt!. Jag saknar Björn Gustafsson han gjorde verkligen Melodifestivalen till något bra, eller vad tycker ni?

Kramar Ella ♥

Ge mig!



Kramar Ella ♥

Seven Pounds

Var hemma hos Tina igår blev till att se filmen Seven Pounds som har Bio premiär idag! Helt Amazing film ♥

Kramar Ella ♥

Revolutionary Road

11 år har gått sedan de var med i den fantastiska filmen Titanic, nu spelar de tillsammans igen som ett framgångsrikt
par med barn och allt vad de önskar eller? En väldigt spännande film med otroligt massa olika känslor och val sådant
som livet handlar om. Kan varmt rekomendera filmen!

Leonardo DiCaprio and Kate Winslet


kramar Ella ♥


Det gör ont att sakna!



MITT HJÄRTA SKRIKER EFTER DIG!

Jag saknar dig något så otroligt mycket, det är så tomt utan dig. När vi ses ska du få världens största bamsekram ♥

Kramar Ella ♥

Ett gott skratt förlänger livet!

Han är helt otrolig, charmig, har verkligen humor och otroligt snygg! Jag pratar såklart om Thomas Järvheden. Såg hans film idag med Madde kan varmt rekomendera den:). Allt i ett som en Gott och Blandad påse.




Thomas Järvheden-Glöder
Om alla andra var som vi
Så skulle det inte bli den sorts magi
Vi byggt ihop, som gränsar till mani
För jag är ganska orginell
Och du är speciell, en sorts rebellisk relation
Sen våran första kväll
Sen dess glöder vi
Sen dess brinner vi
Sen dess kväver vi
Sen dess blåser liv
Att börja om det har sin charm
När frostig is blir varm
När våra arma hjärtan möts, och läker i varan

Det gör så ont med tvära kast
När ingenting är fast som när nått vasst blir mjukt igen
En underbar kontrast
Sen dess glöder vi
Sen dess brinner vi
Sen dess kväver vi
Sen dess blåser liv
Om alla andra var som vi
Så skulle det inte bli den sorts magi
Vi byggt ihop, som gränsar till mani

kramar Ella ♥

Nu får jag sömn

Vid tillfällig rethosta är Noskapin något som jag verkligen kan rekomendera!. Nu har jag iallafall fått sova om nätterna tack vare denna unika tablett.


kramar Ella ♥

Usch, fy och blää

Jag vill verkligen inte alls må såhär mer. Trodde att jag skulle må bättre av att ha legat i influensa i en vecka, men nej då börjar hostan att bli jobbig så jag har fått en j*vligt jobbig torrhosta. Började med att jag inte knappt kunde röra mig för jag hade hostat så mycket så att jag fått ont i revbenen. Men imorse var det jättejobbigt vaknade av att jag inte kunde andas så satte mig upp i sängen och börja gråta för kände att jag hade som kramper egenom hela bröstet och det gjorde så ont så ont. Min kära underbara mor har iallafall vart och köppt tabletter till mig på Apoteket idag som tydligen ska hjälpa emot torrhosta. Jag lovar jag blir snart tokig av att hosta hela tiden och inte alls få någon sömn på nätterna.

kan inte allt detta bara försvinna, vill bli frisk!

Kramar Ella ♥

Kärleksfulla människa!

Detta inlägg vill jag tillägna min bästa vän Francisco Gonzalez jag hoppas att du vet att jag värdesätter våran vänskap något så enormt mycket!. Jag vet att det inte alltid i livet finns tid för att hinna ses och bara umgås, att man även har andra saker att göra. Men med det menas det inte med att man glömt bort varandra, inte när man talar om de riktiga vännerna. Jag ser dig mer än som en vän, du känns som en bror för mig som alltid finns i alla lägen oavsett vad som skulle hända. Jag hoppas du vet att jag finns även för dig alla lägen och vill alltid ditt bästa, att du ska må bra och vara lycklig!.

Jag glömmer aldrig de stunder när du verkligen funnits där för mig. Kärleksbekymmer och livsplågsamma saker men du har ändå hjälpt mig upp och visat att jag klarar allt sålänge som jag vet att du finns där. De stunder när vi bara ringt till varandra med tårar i halsen så man hör inte vad vi säger men just att bara höra att man finns där för varandra och
lyssnar gör än så varm inombords.

Jag uppskattar verkligen de gånger då du funnits för mig och visat att jag istället ska ta vara på mitt liv och inte kasta bort det på små saker. Då du alltid fått mig att skratta och även att jag känner att jag kan gråta ut i din famn. Den gången när vi kramade om varandra och jag grät så jag nästan tappade andan, det gjorde så ont i mig! men att du fanns där gjorde att jag kände mig trygg och jag kände att jag kunde få gråta och inte hålla in på mina känslor.

Jag måste även säga att jag älskar din familj något så enormt mycket de är sanna Änglar. Jag är även glad att du har hittat kärleken vännen, jag hoppas på lycka mellan er. Jag blir lycklig av att se dig lycklig och det värms inom mig att se dig så glad och kär. Du är värd något väldigt bra och Malin är en helt underbar tjej, så ta vara på varandra.


Det handlar inte om att alltid ses och prata med varandra utan att veta att man finns för varandra och ställer upp när man verkligen behöver sin vän, en sådan vän är du för mig Franny.

Jag älskar dig och jag är glad att du finns i mitt liv. Jag tar vara på dig, är rädd om dig vännen! Du kommer alltid att finnas på en speciell plats i mitt hjärta ♥



Ta vara på era sanna vänner ! Kramar Ella ♥


solbrillor och läppglans

Någon mer än jag som verkligen längtar till sommaren nu?!

Tanken att bara gå ut genom dörren i snygga shorts och ett snyggt bälte, linne, vest och ett klatschande halsband till och brillorna i högsta höjd och läppglanset som glänser i solen. Shit vad jag längtar tills solen skiner och brännan kommer fram på kroppen, bara att få njuta av det fina vädret. Sitta i gräset med världens godaste lakrits och polka glass och bara njuta helt enkelt.

Hatar detta väder som är nu grått och trist och allt runt omkring än blir bara ett mörkt rum. Man stänger in sig och går inte ut för att det är för kallt. Det enda som man egentligen verkligen kan få sol av är att lägga sig i ett solarium vilket inte alls är fel måste jag medge!. Men ändå så är det ju inte samma känsla som när den riktiga solen lyser och allt känns bara så himla underbart. som sagt verkligheten är oftast bäst.

På tal om sol vore inte alls fel att åka utomlands, skulle jag ha ekonomi för det lovar jag att jag skulle åkt för längesen. Saknar Bulgarien så otroligt mycket! vill dit igen vet att jag sagt att 3 gånger på samma ställe får räcka men jag vet inte vad det är som gör att jag lixom blir så beroende av det. Vet iallafall att jag trivs något enormt stort där och kanske har blivit som en trygghet för mig eftresom som jag känner att jag vet vart saker och ting ligger så man slipper leta sig fram. Men ibland sägs ju det vara bra att förnya sig också att våga prova på andra ställen än just bara dem man vart på. Hoppas iallafall att det blir en helt underbar sommar ska ta vara på varje solsken:)


Kramar Ella ♥

Örongodis

Örongodis om man nu kan kalla det så, det är iallafall denna låt för mig:)



Kramar Ella ♥

Ögongodis


Hur är det egentligen att vara en kändis hela tiden att tänka på sitt utseénde. Jag skulle också vilja gå i dyra vackra skor som man bara smälter för när man ser man vad är egentligen syftet till det? jo! att jag efter bara en kort stund får väldigt ont  och ömma fötter och kvällen slutar med att man kommer hem med svullna fötter och blåsor och vad minns man då egentligen av den kvällen, ja det kan man undra? Aja. Alla dessa exklusiva underbara klänningar som man bara blir helt beroende av vad ger det? jo! att plånboken får lida för ett tag. Att vara vacker ska kosta så mycket är det verkligen värt det? nå vad tycker ni?. Under kvällens gång tävlas det om, inte öppet men det gör man om vem som hade den dyraste känningen och vem som klarade av att gå de dyra prada skorna som hade sjukt hög klack men så otroligt sngga.

Ja ni vilken värld vi lever vi. Man ska vara glad över den man är för jag skulle inte vilja vara någon annan. Klart att man ibland tänker att man vill se ut som någon man ser just för att den personen var så vacker eller att man vill vara hon för att hon har så mycket pengar och kan verkligen köpa allt!. Men nej jag är glad att jag är just jag självklart har jag även mina fel och brister men som alla vet ingen är perfekt.





Kramar Ella ♥


RSS 2.0