Min fantastiska sambo


I fredagskväll kom min älsking med rosor till mig, denna uppskattning betyder mycket för mig och jag är så himla lycklig över att få vara hans kärlek ♥



Jag älskar dig


Jag blir helt rörd...


Och en otrolig värme fylls i mitt hjärta.


Jag talar om känslan när jag hör mina fantastiska föräldrar säga de 3 orden till mig och när de sätter ord på hur pass stolta de är över mig.

Igår var jag, min älskling, min mor och far och min gudmor och hennes färstman ute och käka, när mina föräldrar sen skjussa hem mig och älsklingen och jag ska kliva ur bilen hör jag de säga de 3 orden.

Jag vill helt enkelt med detta inlägg framföra att jag är så oerhört glad och tacksam för den relationen och kontakten jag och mina föräldrar har till varandra. Jag vet med handen på hjärtat att de är dem som lyssnar och förstår när jag behöver svar eller helt enkelt bara en axel att vila på. Det är dem som har tagit hand om mig och givit mig ett hem, ett hem där kärlek fanns/finns och där tryggheten och värmen alltid vara nära.

Jag uppskattar all min tid med mina älskade föräldrar och dem är väldigt viktiga för mig ♥

Så min kära mor och far när ni läser detta, ta åt er och sätt handen på erat hjärta och tänk att jag är eran dotter och det kommer jag alltid vara. Ni har givit mig så mycket egenom åren och jag vet allvarligt talat inte hur jag ska kunna ge något tillbaka så vackert som ni givit mig. Ni gav mig ett liv, ett hem att känna sig älskad i och finna vägen till en lyckad framtid. Jag uppskattar eran närvaro, att ni alltid finns där och lyssnar och föröker att förstå. Så nu när ni läst...sträck på er och känn er stolta! för jag kan helhjärtat säga att jag är stolt över att jag har sådana föräldrar som ni är, att ni är dem just ni är. Jag älskar er av hela mitt hjärta ♥




Skratta dig lycklig!


Vi är så vana att någon annan ska underhålla oss och göra oss lyckliga.
Men varför inte fixa det själv?



Skrattcoachen Zannah Parmenius är friskvårdsterapeut och använder skrattyoga som en del i sitt arbete.

Hittade en väldigt intressant och faschinerande artikel om henne i en tiding på jobbet, och fick direkt tanken att detta skulle jag dela med mig av och minsann skriva här på bloggen så ni ska få ta det av det :).


Fantastiska människa!



Detta kan skrattet
♦ Minska stress
♦ Öka stresståligheten
♦ Lindra spänningar, oro och rädsla
♦ Stärka immunförsvaret
♦ Öka smärttåligheten
♦ Påverka andningen
♦ Massera våra inre organ som mellangärde, hjärta och lungor.
♦ Öka kreaktiviteten
♦ Förbättrar inlärningsförmågan
♦ sänka blodtrycket (medan du skrattar)
♦ Ge avspänning
♦ Öka problemlösningsförmågan
♦ Stärka samhörigheten mellan människor

Blev så himla härligt glad av att läsa artikeln och jag började liksom småskratta för mig själv, insåg då att vi människor skrattar för lite och delar med oss av våran glädje för lite.

Så kom igen allihopa le åt världen och skratta som om du aldrig skrattat förr!

För du vet väl att den närmaste vägen mellan två människor är ett leende?

www.skrattaistockholm.nu
www.skrattaforlivet.se
www.laughteryoga.org
www.skrattklubb.se

Här är några skrattklubbar om intresset faller än in, så glöm aldrig bort kära du att ditt skratt är värdefullt och har en viktig del i ditt liv.




Sprudlar av lycka och kärlek ♥





Du är så fantastisk på alla sätt och vis min älskade Christofer ♥


Gud så gott!


Tänkte jag skulle visa er vilken himelsk god mat jag och min älskade sambo gjorde i Måndags :).

Crémefylld kycklingfilé lindat med bacon, hemmagjord klyftpotatis och beasås med sallad till, gud så gott det var :).



Jag använder älsklingens citat " vilket bra team vi är! :D är "


Alla hjärtans dag


Idag är då Alla hjärtans dag enligt mig är detta en dag som helt är överskattande, alla har rätt till sin åsikt så nu kommer min angående denna dag.

Helt plötsligt är det alla hjärtans dag och då ska man visa hur mycket man älskar någon, det skall köpas blommor, ges choklad eller varför inte boka rum på ett hotell med bubbel...allt detta för just denna dagen.

Jag anser att kärlek ska visas när känslan känns rätt inte tvingas fram på en dag då det ska vara så, varför vara som alla andra?!.

Min älskling och jag pratade om det och kom fram till att man mer uppskattar blommor en dag då det inte är Alla hjärtans dag än just på självaste dagen. Som sagt spontana saker i vardagen ger mer och det är det som kommer uppskattas i längden.

Varför ska man visa att man älskar någon just denna dag när det finns så många andra dagar då det behövs höras och ges kärlek. Varför är människan så komplicerad, fast hur saker och ting ska och måste se ut?!.

Idag är Alla hjärtans dag men som sagt varken jag eller älsklingen kommer göra något stort av det. Utan mer laga god mat tillsammans och umgås så som vi gör de andra dagarna :). Så i stället kommer det komma en dag spontant, men då beror det inte på att det är Alla hjärtans dag utan mera för att vi faktiskt älskar varandra. ♥




Söndag igen...



ska nu ta fram den härliga kladdkakan vi har i kylen :), jag och min älskling ska fika och spela spel.

Imorgon är det Alla hjärtans dag mina vänner hur anser ni om det?, jag tänkte att jag ska berätta min åsikt och tamnkar om det senare ikväll eller imorgon allt beror på vad jag hinner.

Ikväll är det wallander på tv, blir att se det sen lägga sig skapligt för imorgon är det Måndag igen:), så härligt så!


Denna mumsbit blir det nu


 Ha en underbar söndag fina du, tänk på allt som livet har att ge, och försök se det positiva :)




Lördagen var allt mer än bäst!



Igår kväll var en helt underbar kväll med massor av lycka och glädje :).  Jag umgicks med mina fantastiska vänner My, Erica och Ida ♥ vi åt hemmalagad pizza och hade det verkligen helt underbart. Det är sådana här tillfällen man ska ta vara på, ens vänner är så viktiga. Jag är så himla lycklig över att jag har sådana underbara och helt unika männiksor som er i mitt liv, ni sätter värde i så mycket.







Jag älskar er väldigt mycket ♥


Måste bara visa!


Att det faktiskt var kö in till toaletten igår kväll hemma hos oss :)



Mysak satt och väntade tills det blev hans tur att gå in när älsklingen var inne på toan. Det roliga var att han la upp tassen ibland på dörren för att kraffsa lite som att christofer skulle skynda sig på.

Våran söta katt kan verkligen vara charmig av sig :) ♥


Sångtexter med mening.


Idag vill jag dela med mig till er om en person som har hjälpt mig och fått mig finna styrkan igen. Första gången jag hörde hans röst satte de spår i mig och jag blev helt fast i hans sång och magnifika känsla till att hitta de rätta orden. Jag var 17 år när jag hörde honom för första gången och jag minns det som igår, 2008 fick jag se honom live och den känslan och lyckan bär jag inom mig varje dag.

Nu undrar ni säkert vem det är men det kommer jag hålla lite till på och inte avslöja riktigt än...Tänkte berätta om hur han lyckades att hjälpa mig finna styrkan. När jag var 17 år var jag kär och galen jag hade det som kallas för den första riktiga kärleken. Saker och ting hände och jag liksom tappade orken och viljan till att växa. Satt en kväll och lyssnade på denna fantastiska människa och insåg då att den låt jag lyssnade på handlade om mig, såklart var det inte så...men i just den stunden kände jag mig just så som hans text handla om. Jag tog och sträckte på mig och blev stark inom mig. Jag hittade mitt sätt att faktiskt hitta styrkan, finna den tillbaka.

Jag kan inte med handen på hjärtat säga vilken låt som jag anser är hans favorit låt, det finns så otroligt många och de berör på så många olika sätt. Men hans låtar är sådana att jag kan lyssna på dem när jag behöver styrka igen och tårarna har funnit sin plast eller så kan det vara så enkelt att jag känner mig helt bäst och behöver lyssna på dem för att komma ner på jorden.

Ni som känner mig nu har säkert redan listat ut vem det är :)



LARS WINNERBÄCK, hans musik är som lent ull för min själ ♥





Ni kan skapa mirakel!


Detta inlägg tänker jag tillägna de människorna omkring mig, de som är helt underbara men även sidan att de kan vara irriterande och man vill bara sätta tejp över deras mun för man orkar inte höra deras ord.

Ibland har jag lust att leka barnslig och hålla för öronen, för att slippa höra era ord som jag innerst inne vet inte  är mer än rätt men då när jag hör dem gör det ont, så ont...

Jag vet att i slutet av det hela kommer jag uppskatta eran närvaro, kommer tacka er för att ni orkade med att lyssna på mig och ni sa vad ni tyckte även fast att det sårade mig.

Det jag vill komma till är att man märker vilka som är ens sanna vänner när saker och ting händer. Jag uppskattar att ni är ärliga emot mig och säger vad ni tycker.

Jag behöver er för att finna styrkan som jag ibland kan glömma bort att jag faktsikt hade.
Ni får mig att ta det där extra steget för att lyckas till framgång.
Ni säger de rätta orden när min själ behöver dem som mest, ni ger mig ömhet och kärlek på ett väldigt värdefullt sätt. Jag är lycklig som får ha sådana fantastiska och enastående människor som ni i mitt liv.

Aldrig utan er ♥





Mmm så gott!



Denna gobit har blivit min favorit nu på senare tid, + i kanten är också att det är nyttigt. :)


Det kan man kalla en trevlig kväll

 

Igår begav vi oss till underbara svärföräldrarna, vi skulle nämnligen gratta älsklingens mormor :).

När vi kom dit fick vi välkomnstdrink, sedan servarades förrätt och sen den himmelska goda maten :). Till efterrätt serverades det 2 stycken olika tårtor, allt var verkligen lyx och så himla gott :).

Min underbara svärmor hade dukat och dekorerat så här fint :)




Förrätten


den himmelska goda maten


efterrätten




Vi kom dit vid 5 och åkte hem halv 2 på natten, ett sant tecken på att det var en riktigt lyckad kväll :). Vi skrattade och hade jättetrevliga pratstunder. Angående något väldigt roligt och intressant som hände under kvällen, älsklingens moster och man hade hittat på en rolig sak. Alla fick en varsin remsa som det stod meningar på, det som stod på lappen handlade då om älsklingens mormor. Ungefär som frågor om henne som man sedan skulle säga då till henne om man visste eller annars skulle man bara fråga och prata om det. Tyckte detta var ett väldigt gulligt sätt att visa att det verkligen var älsklingens mormors dag och att det då skulle kretsa omkring henne så att hon skulle känna sig speciell så som hon är.

här bjuds det på lite bilder under kvällen :)
  

  

Jag trivs så i älsklingens familj/släkt, jag känner mig som en av dem :) alla är underbara och de har alla hjärtan av guld ♥

Än en gång detta är vad man kallar en lyckad och trevlig kväll :)


Våran snuffe :)

Kärt barn har många namn :)



Våran lilla bebis hörde något ifrån väggen så han hoppade upp på skrivbordet och sen hittade han även något att leka med också, den lilla kabeln som hänger ner framför honom,han är för söt :D ♥

Älskade vännen.



Idag åkte jag till Linkan och träffade min fina vän Ida :). Vi gick på stan och sen satte oss och fika, pratade om allt och hade en kanon trevlig stund :).

Tiden med dig är dyrbar. ♥


Denna Onsdag hände det mycket.


Igår träffade jag vännen My, vi käkade lunch tillsammans gjorde en egen sallad :) gud så gott!


Min fantastisk fina vän ♥



och en bild på mig också, ser lite borta ut med det bjuder jag på.


Sen kom becca också, hon skulle vara gullig och färga mitt hår :), blev kanon nöjd! ♥
tog ingen bild, så ni får väl helt enkelt hålla utkik efter mig.

På kvällen hände en sak som gjorde mig väldigt orolig och rädd på samma gång. Ericas mor ringde mig och sa att hon inte fick tag på Erica, och hade pratat med henne för några timmar sen och då var hon påväg hem. Jag tog luren och ringde jag med men hon svara ej...jag fick en klump i magen och blev ännu mera orolig. Jag och älsklingen åkte bort till henne för att se så att det inte hade hänt något, som sagt nu kan vad som helst hända och det finns så mycket otäckt nu!.

När vi plingar på dörren öppnar erica dörren som om inget har hänt, det hon inte förstod var varför vi kom så sent på kvällen. Jag blev så glad att se henne och att jag fick se att allt var väl med henne så tårarna rullade till och med nerför min kind. Krama om henne och sa att jag är rädd om henne, att detta är ett tecken på att hon verkligen är betydelsefull för mig och att jag ställer upp för henne i vått och torrt. ♥


När jag kom hem gjorde jag iordning te för att lugna ner mig, sen satte älsklingen och jag och spela sällskapsspel :). Denna gång fick jag välja, fick bli ett gammalt hedligt spel som jag jämt spela när jag var mindre. Jag var jätte exelterad till att spela och även också älsklingen, han hade inlevelse om man ska säga det i ord :).





Som ni kanske ser så är spelet väldigt slitet, det har sin orsak om man säger så. Jag var mindre då och var väldigt dålig förlorare så har kastat detta spel många gånger i marken för att jag förlora eller att det inte gick som jag ville helt enkelt. En känd människa som kan intyga det är min älskade far :), men ingen är perfekt.

Somnade sött i min älsklings famn :) åhh jag är så kär :D ♥




Bästa Söndag ♥


Inte skrivit på länge jag vet, men nu kommer det komma massor så njut! :D

I söndags åkte jag hem til Ericas underbara familj, erica var självklart där också. När jag kom dit småpratade vi lite och sen kom Ericas mormor och morfar, då ställde sig ericas rara mor och grädda vofflor. :)

 

När vi ätit och fikat och umgåtts ett tag begav jag mig hemåt.

Till kvällen bjöd jag älsklingen på mat, det blev LEONS :D mums så gott!

Kvällen annars bestod av massa mys ♥


RSS 2.0