Fight for it, which gives hope

                                                  Life is what you make it
                                               At least that's what they say
                                             Well I think im gonna make it
                                                Fulfill my dreams one day
 
                                               I´m gonna keep on fighting!                                                   

                 








Varje färgklick har också sin egenskap

someone once told me
that you have to choose
what you win or lose
you cant have everything



Varför har vi människor en sådan förmåga att gå runt och ångra saker? ...

Se istället upp till dina misstag och andra saker som du ångrar, tänk på att du har växt och utvecklats efteråt! Du har nu mera kött på benen och vågar stå på dig!

Det är mänskligt att fela, var aldrig rädd för att vara den du är.


Ångra aldrig något som en gång fått dig att le







Tänk att det finns så härliga människor!

Jäklar vilka underbara och genomgoda brudar det finns i klassen! :)


Vi har redan planerat att vi ska ut och äta tillsammans och bara ha det riktigt trevligt... detta kan ju inte bli bättre!

Dessa brudar jag pratar om är ett solklart tecken på att det finns härliga människor som bara gör än så otroligt glad! :)

Kände bara att jag behövde få det sagt, ibland kan det faktiskt också vara bra att säga vad man tycker än att bara tycka det. Speciellt när det är något positivt, som då i detta fall :)





A Big Smile Make Your Day




Är väldigt nöjd måste jag säga!

Himlans så snyggt det blev!





Min nya sängram

Nu blir det bara att fixa en LACK hylla över med spotlights under, sen är det prima ballerina! :) Självklart lite levande ljus på hyllan också, det sätter ju lite mysighetsstämning....



oh hej Måndag igen :D

Sitter här i min längenhet och lyssnar på nostalgi...


Slutade skolan tidigt idag, redan vd 11.10 sen hämtade sötingen mig, åkte och käka och nu sitter jag här och är proppmätt :). 

Idag i skolan var det en rolig dag, vi disskuterade massa och såklart alltid som när man disskuterar så kommer man in på andra ämnen än dem man ska. Jag kan säga att vi pratade om förlossning- bloggar så ett väldigt brett ämnebyte, men vadå kul hade vi ju! :)

Blir att ta tag i plugget lite nu, sen är det tvättning hela kvällen lång...




Hoppas även att det blir så, det skulle bi så jäkla bra! :D






Ha en fortsatt bra Måndag fina du.




Någon mer än jag som längtar till sommaren?

Just nu är det så kallt och blött och dant, så nu längtar jag verkligen till våren/ sommaren. Jag gillar snö det gör jag verkligen, tycker det är vackert och mysigt men nu känner jag bara att nu får det vara nog!


Slippa ta på sig dubbelt upp med kläder, och få frusna fötter och tår....



solen skiner och himlen är blå, vad skönt det är att leva då :)



Hoppas annars att ni haft en bra helg, det har jag nämnligen haft. Pluggat lite och träffat mina kära vänner, söndag idag vilket innebär Måndag imorgon! Yeees längtar till skolan massa! :)


Ta hand om er, och var rädda om det som finns i erat liv



would it be easier ?

                                                                 

                                                                If i Could Turn Back Time








                             





Avatar är filmen alla borde se!

Var och såg Avatar på bio med mina underbara tösor, finner ett ord, AMAZING. Tänk att det kan finnas något så otroligt vackert! Jag vill mer än gärna se den igen, totally in love ♥




Tänk er själva att komma bort ifrån allt... bort till en vackrare planet



Nu blir det att sussa i min underbart härliga säng, imorgon blir det att träffa vännen Hanna en stund sen blir det myskväll för hela slanten! :)






Att det ska göra så ont att sakna

Tiden går men oavsett hur längesen det var som du lämnade oss, desto mer finner jag saknaden!

Att ha någon så nära inpå livet och känna så mycket lycka för den personen, och sen bara för en kort stund kan man inte finna det där igen.

I vissa stunder önskar jag så att jag fick hålla om dig igen, att jag fick visa min uppskattning till dig! Du kommer alltid att finnas till liv för mig, du lever i mitt hjärta och i min själ.

wherever you are i hope your life is good...


Du är min vackra ängel, min älskade mormor ♥


Saknaden kommer alltid att finnas. Man lär sig bara att se ifrån ett annat perspektiv, att glädjas av den stunden vi fick ha tillsammans, den stunden jag fick visa hur speciell du var. Känslan är inte som ett blödande sår längre, utan mera som ett ärr och ett ärr bär man runt på hela livet speciellt om ärrett har satt sig på hjärtat.


Jag Älskar Dig och det kommer jag alltid att göra, alltid världens bästa mormor!






Bara för att jag älskar er så!

Var och fikade hemma hos mina kära föräldrar idag, och jag måste en gnutta erkänna att jag saknar dem något så enormt mycket nu när man bor eget.

Min alldeles underbara mor kom alltid in i mitt rum innan det var dags att sova för att krama om mig och säga godnatt... nu får man istället säga godnatt till sig själv...inte alls lika underbart!

Min genomgoda far som fanns så vid min sida, och alla knasiga skämt om både det ena och det andra. I stunden var jag väldigt irriterad på honom för att han hela tiden skulle vara rolig, men nu med handen på hjärtat så saknar jag hans små skämt hit och dit. Nu får man istället prata med sig själv och tänka lite på vad han brukade säga och sen småskratta lite.

Måste även pointera att det är underbart att bo själv, man får skapa sina egna rutiner och tider. Det viktigaste av allt är också att jag har vuxit som individ, bott själv i lite mer än ett halvår men så mycket som jag har lärt mig och fått sett med egna ögon, det är inte alltid lätt!

Men för att komma tillbaka till början så ville jag helt enkelt bara säga att jag saknar er mor och far nu när vi inte bor under samma tak. Tack för att ni är bäst och helt fantastiska föräldrar! ♥  Jag älskar er något så enormt.







Ta vara på era nära och kära, visa att dem är speciella för just dig










Hur bemöter vi andra människor?

Vi disskuterade ett väldigt intressant ämne in skolan idag när vi hade Etik och Livsfrågor, det var angående hur vi bemöter andra männisor och vad som är rätt och fel?.

Det fanns massa påstående och sedan skulle man utgå ifrån dem och disskutera i grupper, den gruppen jag var i var vi alla lika pratglada och hade massa åsikter och tankar.

Vågar vi alltid säga till om vi tycker att vi blir behandlade fel?

Vågar vi säga ifrån och vara ärliga?

Jag tror att vi alla någongång har vart med om att vi håller inne på saker istället för att tala ut om det.
Det är aldrig fel att tycka och tänka, och man ska även våga säga vad man tycker och då även våga stå för det!

Med det jag menar att man ska våga säga vad man tycker, så kan man göra det på en fint sätt så att det inte låter nedvärderande på något sätt.

Sen anser jag att vi människor har lättare för att nedvärdera än värdera, exempelvis när någon annan har gjort något bra. Det är så himla lätt att kasta skit på någon, men tydligen väldigt svårt att klappa någon på ryggen.


Alla har vi samma värde, tänk på det! ♥




Your smile is healing me


Det jag ser, det jag hör
vill jag ge till dig
Varje dag av ett liv
som en del av mig

 



We can dance all night...

Igår blev det tjejkväll hemma hos mig, vi började dricka lite och lyssna på musik sen var det igång för full rulle!

Kvällen slutade med att vi gick ut, hade inte alls tänkt att det skulle bli så men ibland är det riktigt roligt när det händer sådär spontant bara :)

Vi gick till Palace, när vi kom dit var det inte alls mycket folk men när klockan gick desto mer folk blev det. Det var jag, Becca, Tina och My som drog dit Corre och Erica drog till Hugo istället. Vi hade det jäkligt kul måste jag säga, tror det var längesen sen jag skrattade så mycket, nu kan vi verkligen snacka om att det har bildats magrutor på hög nivå!

Schlagergolvet var ju det som uppskattades mest, vi sjöng som aldrig förr och rösten fick verkligen stryk men som sagt kul hade vi.

Jag och Tina träffade ett par äldre damer på palace och jag som är så pratglad var tvungen att gå fram och prata med dem. :). Det var en dam hon var så himla fräck och snygg så sade till henne att jag tyckte det var kul att hon vågade vara den hon är och att vara hel grym. Hon hade även med sig sin svärmor hon var i 80 års åldern och var väldigt vacker och sådär gullig och rar. Vi dansade och sjöng lite med dem sen när de gick kramade vi om dem massa. Det finns trevliga människor också, fast att man kanske inte märker dem allt för ofta, sen handlar mycket om hur man själv bemöter andra.

Kvällen var minsann lyckad i allra högsta grad! Idag känner man att fötterna är svullna och det värker lite, hade som sagt högklackat! då kanske man får skylla sig själv... Rösten har svikit än lite, så den är sådär grummlig och seg. Men det är som man förtjänar det, ett tecken på att kvällen var allt mer än lyckad! Tack mina fina gummsor för att ni är otroliga, och för att tillsammans har vi så jäkla kul! ♥



Bara för att det är vi som är black and white ♥





Jag Älskar min fru Sanna :) så att ni alla vet det! ♥




Fasen vilken motivation jag har till detta!

Första skoldagen idag, haha det lät lite roligt! :) Men jag ser verkligen fram emot att börja plugga igen, tro det eller ej.

Ska ju som sagt börja Omvårdnadsprogrammet på Komvux och vi är inte en liten klass vill jag lova, över 30 pers så det lär nog ta ett tag innan man vet vilka alla är. Idag hade vi mest genomgång och massa annat prat, vi gick egenom lite Medicinsk grundkurs. Det tyckte jag ändå verkade väldigt intressant, så det ser jag fram emot.

Ja som sagt, jag ser så fram emot allt detta, en ny snart och en lyckad sådan!

V.9 börjar det roliga, nämnligen praktiken i 5 veckor :)

Jag känner så att detta kommer bli så bra, jag har motivation till tusen och kommer ge allt! :D

Nu eller aldrig....







Nu finns det bara en otroligt saknad! ♥


Lyckan kommer lyckan går...

Jag vet att allt blir vad man gör det till...


Jag vill tro och även hoppas... men ibland kanske man trots allt ska lägga undan den känslan.

Jag är så otroligt rädd, har nog aldrig vart så fruktansvärt rädd någonsin. Det finns så mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud, hur ska det bli? vad händer sen?... innerst inne vet jag att jag vill inget hellre. Hur kan något så underbart kännas så förbjudet?...det är inte alltid lätt men man lär sig av det och utvecklas något enormt mycket!






Tittar upp emot stjärnorna och viskar- lyckan kommer lyckan går.







Efter motgångar finner man medgångar

Snacka om att ha flyt...

Idag när jag och vännen Tina var ute och gick så ringer min mobil, det var ifrån komvux. De frågade om jag var lika intresserade av att börja plugga för i sådana fall fanns det en plats kvar. Gissa om jag blev glad, tro det eller ej men jag började gråta i telefon så hon i andra änden blev helt till sig och började skratta av lycka och jag likaså.

På andra sidan gatan står en tant och man bara ser vilken lycka det blev i henne när hon såg mig sådär glad och hoppade omkring och skrek. Hon sade även- vilken otroligt lycka och jag som var så glad skrattade och tittade på henne och sa jaaa!

Så nu känns det bara inte bra, nu känns det underbart! Ska äntligen få börja plugga till Undersköterska, så som jag har längtat! Ska jag vara ärlig så trodde jag inte att jag hade så stor chans med tanke att jag låg på 13 e reserv, men ibland ska man allt ha tur :).



Mitt motto som jag ska kämpa egenom eld och vatten för!
Sluta tro och hoppet dör
Våga tro och allt är möjligt!



Ta hand om dig fina du.


Vi måste lära oss att ta hand om oss själva! <3

Har precis tagit ett varmt skönt bad.. Tände massa ljus och satte på lugn musik och bara kopplade av, kände så att jag behövde det och var värd det!. Gjorde även massa inpackningar och skrubbningar så nu känner jag mig som en helt ny människa.

Det är viktigt att man kan ta hand om sig själv och ge sig själv lite egen tid.



Sluta tro och hoppet dör
Våga tro och allt är möjligt




Utan pengar är man fattig, utan vänner är man förlorad!

vet inte vad jag skulle göra om inte mina fina vänner fanns vid min sida!



Det är ni som förgyller mina dagar

Det är ni som hjälper mitt hjärta att bli helt när allt annat faller samman

Det är ni som ger mig den extra kraften till att lyckas!

Med er vid min sida klarar och vågar jag allt jag någonsin önskat


Ett stort tack till er som sätter alla bitarna på plats i mitt hjärta





Ta vara på de nya möjligheterna för de kan vara mycket bättre än du trodde

RSS 2.0