Om att leva i nuet.


Innan man precis skall somna då kommer alla tankar och denna gång tänkte jag dela med mig av min tanke...vill att den skall beröra alla och att det är något vi alla bör tänka på.

Tittar ut egenom fönstret, ser mörker och anar snabbt ser jag ljus igen?. Detta inlägg kommer handla om att man aldrig skall ta saker för givet, inte det liv du lever. För varken du eller jag vet något om morgondagen när vi sluter våra ögon för att få våran skönhetssömn. Allt kan hända på en kort stund...och är det då försent?.

Igår när jag tittade ut egenom fönstret, slog den tanken mig. Jag tittade på min älskade som låg nära mig och höll om mig och fick en tår i ögonvrån, tänk om jag somnar och inte vaknar...att aldrig få uppleva det man helst av allt vill och aldrig få känna den där närheten med älsklingen bredvid. Då slog det mig att istället för att oroa sig som vi människor är bra på att göra, ska vi stället uppskatta varje tillfälle, varje stund som om det vore våran sista. Det är hemskt att tänka så, men man måste våga leva och aldrig tänka för mycket framåt. Man måste få ha drömmar om framtiden, det har jag, men för att leva så bra som möjligt så mår själen och hjärtat bäst av att bara leva i nuet och uppskatta och älska det som finns hos oss här och nu.

Tittar på min älskade bredvid och läpparna formar sig till ett léende, jag är så glad att jag får uppleva riktig kärlek, känna att man blir älskad och att få älska. ♥


1:advent


Nu när man tänt första ljuset vet man att nu är det inte långt kvar...kära du julafton närmar sig :)

Jag och älsklingen har precis fikat och haft adventmys, och nu lyssnar vi på jullåtar och har levande ljus omkring oss och kärleken svävar i luften ♥



Ha en fortsatt mysig kväll och se till att tända lite ljus och värm er ifrån det kyliga värdet.


myslördag med min älskade.


Lördagen var himla mysig :).

Vi åt god mat och efter det blev det bio, Unstoppable vet inte riktigt vad jag tyckte om den men som sagt det var en sann händelse men den var bra mer än så anser jag inte. 

Mys mys när vi kom hem, tänk att jag får vara så lycklig :). ♥ 

Goda maten och ett glas rött



Mysiga stövlar.


Igår var jag och min underbara vän Sanna på stan :). Vi fikade såklart på älskade espresso house, den latten är helt otrolig och jag njuter varje gång jag dricker den.

Jag unnade mig även ett par skor, gick och letade länge efter ett par, ville att de skulle vara fina men självklart även varma. Tillslut hittade jag ett par på Vegabond :) jättefina.



  

Väldigt nöjd.



Du är älskad!


Min kära pojkvän

Min älskade sambo

Min livskamrat

Min lyckliga kärlek

 ♥ Jag älskar dig ♥



Idag firar vi ½ år och jag är så otroligt lycklig.

tack för de stunder som du förgyller mitt liv
jag älskar att bli älskad av dig.

                                                                                                                               





om jag kunde...


Om jag kunde trolla skulle jag trolla tillbaka dig igen, hit till oss, till dem som älskar dig så väldigt mycket.


Få den stunden med dig när jag känner mig så full av glädje och skratt, i din närhet där allt bara finner lycka.
Få krypa upp i din famn och känna tryggheten och säga om och om igen att du är världens bästa mormor som jag älskar så.
Höra dig säga mitt namn och när du pratar om hur stolt du är över att vara min mormor och att just jag var ditt barnbarn.
Stunden du fanns där när tårarna funnit plats, du torkade dem och kramade om mig ömt med din varma kärlek.

Om jag kunde..


26 November 2006 lämnade du oss och nu är det 4 år sen, vi saknar dig så!





Vi älskar dig och du kommer alltid vara lika betydelsefull för oss ♥


Tänk så underbart.


På fredagen blev det bio för min kära sambo och mig :), vi såg den nya Harry potter. För att inte avslöja för mycket så ska jag bara förmedla att den inte alls stämmer så mycket överens med boken men så brukar det ju vara. Den var kanon bra, det var den verkligen och nu längtar jag till nästa halvan kommer :). Men väntar man på något gott väntar man aldrig för länge.

Promenaden hem efter bion var jättemysig :) ♥

Lördagen däremot då kämpade jag mig upp, jag och Erica hade bestämt att hon och jag skulle storstäda min 1a som jag bodde i förut innan jag blev sambo. Det var verkligen att städa mella golv, tak och alla vrår och hörn. Vi städade till sent på kvällen och efteråt kände vi oss så nöjda av vilket bra jobb vi hade gort :). Nästa gång det blir flytt tänker jag inte städa själv utan då blir det att fixa städfirma det är en sak som är säker. Nu är det iallfall rent och snyggt när Erica flyttar in där nästa vecka :).



Lördagen slutade väldigt känslomässigt, det är klart att jag är lycklig och glad men som sagt det är ännu ett steg in i framtiden. Jag talar om att flytta ut ifrån min lilla 1a där det har skapats massa minnen- både bra som dåliga, till att flytta ihop med min älskade och bli sambo. För mig känns det som ett stod steg från att bo själv till att flytta ihop med någon. Saker och ting blir på ett annat sätt nu och jag gör detta med all spänning och lycka och jag är så glad att jag funnit han som jag vill dela min vardag och mitt liv med. ♥ Älskade Christofer



Idag har det vart och plockat undan massa saker och bara tagit det lungt :). Umgåtts med sambon och ätit god mat :). Sitter just nu och tittar på Beck, inte den bästa av dem alla men för att göra något på söndagkvällen så funkar Beck alldeles utmärkt.




Ta hand om varandra.




ubersnygga naglar.


Såhär snygga är mina naglar tack vare min sambos rara syster :)








mys och film.


Igår var en alldeles underbar kväll, efter träningen käkade jag och älsklingen tillsammans. Sen blev det riktigt mysstämning ♥, vi kurade ihop oss under täcket i soffan och bara låg och höll om varandra och tittade på film med levande ljus omkring oss. Vi såg Sagan om ringen och jag tycker de är så bra att jag bara vill se dem om och om igen :).

Idag blev det att köra shape, sen nu blir det snart att se på film, sista filmen av sagan om ringen, om jag känner mig själv rätt kommer det fällas många tårar för min del.


Bara för att han är så söt ful :)

Ha en fortsatt trevlig Onsdagkväll.


Farsdag och Doftljus


Farsdag känns lite överskattande för min del, men köppte aftereight som jag vet att min far älskar och trisslotter också. Han vann 50 kr så det var ju något iallafall att hurra för. Jag anser som sagt att det är överskattande med tanke på att man skall ge saker och visa uppskattning just den dagen, men jag är en sådan person som tycker att man kan göra det vilken dag som helst :). Jag älskar min far väldigt mycket ♥ med det kan jag lika gärna uppskatta och visa vilken dag som helst inte just bara för att det är farsdag.



Idag har det varit doftande ljus för hela slanten, min kära kusin hade Ljusparty och denna gång handlade jag hem lite :).

Min kusin är så himla duktig på att laga mat och baka så hon hade bakat fullt med kakor. Så nu har hon lagt ribban högt så när jag skall ha nästa gång så blir det väl att fixa tårta då antar jag.

 
  

Min lilla skrutta ♥


Söta vovven Texas som blivit så stor.


En kanon mysig söndag :)

När jag kom hem blev jag bara tvungen att tända massa härliga doftljus så nu luktar det väldigt gott här hemma och vi har det så mysigt så ♥



En mörk leopard med ränder.



Lördagkvällen blev toppen!

Jag, erica, becca och my träffades för att titta på Irlandsfilmen vi gjorde efter vi vart i Irland :).

  

Vi hade även dipp, chokladmuffins och kladdkaka, snacka om sockerchock!

Tittade på filmen och prata massor av minnen och skrattade och glädjes tillsammans :) Tänk så mycket lycka!



Detta får vi göra om fler gånger :)



Angående rubriken så tror jag att det får stanna mellan oss som träffades igår, kan säga att vännen Erica skulle förklara något och som sagt hon lyckades inte riktigt men man kan ju inte vara bäst jämt :).



Myspys ♥



Våran älskade bebis ♥


Lycka.


Igår var sista dagen på praktiken, där bjöd jag på tårta. Det känns lite tråkigt att veta att man inte skall tillbaka dit mer, och är det så att man kommer tillbaka är det inte en säkerhet att alla finns kvar då...

Nu längtar jag massor till skolan börjar igen, saknar alla i klassen. Praktiken har givit mig änu en erfarenhet och det är jag himla glad över.




Igår var en alldeles underbar dag, det var min kära sambos och min kvaltitetstid kväll :).

Efter att jag kom hem beställde vi pizza så det fick bli våran kvällsmat :)

Massor av räkor ska det självklart vara och gott vin.

När klockan blev över 9 var det bakning på schemat :). Vi gjorde chokladbollar, mums.
Här är det lyckade resultatet.



Det blev även chokladkrig såklart :)

Christofer fick äran att städa

Som sagt en helt underbar kväll med massor av skratt, galenskaper och mys ♥

massor av kärlek.




Jag älskar dig min älskade sambo ♥


Känslor och ord


Denna dag har vart väldigt varierande, skratt som tårar....


På praktiken idag händer det som man absolut inte vill ska hända, men som sagt jag tar detta som en lärdom och ett sätt av att växa som individ, en utmaning helt enkelt.



På tal om något annat så står min älskling och lagar mat just nu :), en sådan rar sambo jag har han är guld värd för mig. ♥


Jag önskade snö och fick snö, men nu är jag trött på all denna blask!

 
Fast självklart är det vackert, bara blasksnön försvinner så blir det kanon :)

Ska nu käka den goda maten älsklingen har gjort, sen vill jag att klockan ska bli halv 10 för då är det välkommen åter som gäller på kanan 4 :).



Ta aldrig livet förgivet kära du.


SATS


Igår slutade jag praktiken vid 2 åkte hem och la mig i soffan med en filt om mig...gissa vad jag lyckades göra då, somna såklart!. Vaknade av att min älskade pussade på mig när han kom hem efter jobbet :).

Mötte upp Erica för att bege oss mot SATS, där var träningsvägledaren på plats så det var bara att köra igång :). Detta känns så himla underbart att äntligen komma igång igen och ta tag i träningen på allvar så som jag vill att det ska vara :). Ska även se till att få med mig Erica varje gång även fast att om hon strätar emot så kommer jag tvinga dit henne för att jag vet att hon mår bra av det, sen har hon även sagt att jag ska tvinga henne och alltid göra så att hon kommer dit...så det ska jag banne mig göra då också!

Väl hemma blev det mys med min älskade :) ♥

Mina mysiga älsklingar tillsammans


Ni förgyller min vardag. ♥



Miljonärer.


Idag har det vart en väldigt tuff dag på praktiken, tänker inte skriva något här med tanke på respekt för de människor som de handlar om.



Kan säga en sak som en på praktiken sa idag, fastnade för hennes mening den gick på något varmt sätt rakt in i hjärtat.

Vi människor är miljonärer, pengar kan inte mätas med värdet av våra liv.

Den meningen satte sig djupt och den kommer alltid finnas i tanke av alla de situationer och händelser som händer i mitt liv. Vi ska ta vara på våra liv och uppskatta det och göra något bra av tiden vi har, för om man tänker efter så är inte tiden så lång och ibland är tiden kortare än vad man tror...man vet aldrig när saker och ting händer.

Man ska aldrig jämföra sig med andra individer utan du ska alltid gå ifrån dina egna erfarenheter och styrkor.

Att få leva och finnas till måste vara världens finaste gåva, och alla har vi en uppgift här i livet.



Våga känna dig som miljonär .


En söndag med allt möjligt.


Idag har det vart en alldeles underbar dag :).

Har hunnit med att fixa här hemma både älsklingen och jag :), har även tagit hand om mig själv egenom att göra en ansiktsmask. Har även vart ute och gått i det underbart härliga värdet, det är så skönt med frisk luft! :D.

Till lunch slank det ner en kyckligsallad och ikväll blir det wook :) mums.

På något sätt brukar jag alltid tycka att söndagar är så tråkiga, men det har helt ändrats nu :) det är mysigt med söndgar. Antingen tar man tag i den där städningen som bör göras eller så tar man det helt enkelt bara lungt och njuter av dagen :) eller så gör man både och vet jag.! :D Det gjorde jag idag och kvällen ser ut att bli helt underbar med massa mys.

Idag när jag var ute och gick, gick jag förbi en blomsteraffär och jag fick bara känslan att jag skulle gå in där...gick in och köppte en ros till min älskade :). Jag vill verkligen visa honom om och om igen hur betydelsefull han är för mig och hur lycklig jag är över att få finnas i hans liv. ♥ Det syntes att han blev rörd och uppskattade det och det gör mig så varm inombord :)åhh vad jag är kär!

På tal om något helt annat, var inne på en hemsida idag och hittade en ögonskugga som heter Eleonor det måste vara ett tecken på att just jag skall köpa den! :).Det som var pricken över i et var att ögonskuggan var lila, detta måste vara ödet helt enkelt :).


Hoppas ni har en alldeles underbar söndag.

Nu ser vi fram emot måndagen, nya tag och nya utmaningar.


Mysak ♥


Ligger här i soffan bredvid min älskade sambo, vi har precis ätit tacos i våran mysiga lägenhet med tända ljus omkring oss.

Idag har vi även fått hem våran bebis :)

 

Gossi Mysak ♥



Jag älskar dig.



November den 1




I måndags träffade jag vännen Erica, vi gick och satte oss på vårat älskade fik Espresso house :). Vi satt där ett väldigt bra tag och åt frukost och självklart slank det ner en av deras underbara chokladbollar också :).

Efter att vi fikat klart begav vi oss vidare för att köpa träningskläder på Stadium sen vidare till SATS där jag och Erica har nu gjort oss medlemmar. Nu jäklar ska det bli förändring, känns som om det var evigheter sen jag tränade på riktigt...när jag bodde hemmma tränade jag i vilbergen sen när jag flytta har det bara blivit att gå ut och gå. Nu ska det bli förändring på hög nivå :) detta kommer bli underbart och det sägs ju att man mår så mycket bättre när man tränar vilket jag självklart vet är helt sant. 

Unnade mig ett par riktigt snygga skor också, priset var inte lika snyggt som skorna om man säger så... men ibland måste man få unna sig och jag kände att jag var värda dem och jag trivdes även i dem. dem var så jag!  
  

Helt kär!



Min kära sambo ♥


Så himla underbart och härligt :)

Min sambo med en snygg min om jag får säga det själv :D
Vissa dagar är han på detta humör och man vet varken in eller ut
Om han är riktigt galen på riktigt eller om det bara är hans ansiktsuttryck som spelar ett spratt.
Skrämd eller inte det är frågan...
Kär och galen i honom det vet jag att jag är :D



Kan man tro detta är samma person?

Charmig, otroligt snygg och helt underbar på alla sätt och vis.
När jag tittar på bilden blir jag alldeles varm inom mig, känslan av att jag får vara så lycklig över att finnas i hans liv och vara älskad av just honom. Den lyckan han ger mig den är obeskrivlig och betyder allt för mig. ♥



Med detta inlägg vill jag helt enkelt säga att jag älskar min sambo i alla situationer hur han än ser ut, även fast att han leker apa eller är sådär himla jäkla söt som bara han kan vara så är han alltid lika älskad av mig och jag älskar honom för den han är ♥


Christofer har fångat mitt hjärta och förgyller min vardag med all kärlek som finns.


Underbara helg!


Tänkte jag skulle skriva om helgen som vart, en helt underbar helg med massa härliga stunder.




I fredags efter praktiken åkte jag in till stan för att klippa och färga håret, väldigt nöjd med resultatet :).


När älsklingen kom hem åkte vi och handla och sen lagade vi hemmalagad pizza :)
 

En riktigt mysfredag ♥

På lördag morgonen var det bara att gå upp tidigt :) jag och älsklingen skulle vara med på inventeringen som var på pappas jobb.

Vi slutade ganska skapligt var bara att åka hem för att byta om och fixa om sig, skulle fira rara svärmor :) som fyllde år så skulle träffas vid Bacchus vid halv 4. Älsklingens föräldrar var där, hans syster och hennes sambo med deras son, hans mormor och morfar så vi var några stycken och så himla trevligt hade vi det :).

Det serverades plankstek till alla och några drack vin och andra öl. Det var en helt underbar stund att bara få umgås med alla, det känns så rätt i deras sällskap och man mår bara så bra och glädjen och skratten är alltid nära. ♥

  

 Älsklingen och hans rara mormor

Efter att vi hade ätit och kände oss mätta och belåtna :) begav vi oss vidare till älsklingens syster med sambo och barn. Där bjöds det på tårta och kaffe och ännu mera skratt och trevligt sällskap :).

 
Älsk och svärfar           älsk, svärmor, älsks syster

Efter att vi firat svärmor åkte jag och älsklingen hem för att göra oss iordning och denna gång gjorde vi oss fula! Det vankades nämnligen Halloween fest hemma hos oss, lyckat blev det verkligen :)

Jag och min älskade i våra bästa dagar
 ♥

Stort tack till alla som var med på halloweenfesten, en väldigt trevlig kväll.


Söndagen stod det jobb på schemat, skulle jobba kväll :). Älsklingen väckte mig vid halv 11,kom in och pussa på mig :). Gjorde mig iording och gick till jobbet.

Efter jobbet kom älsklingen och hämtade mig, myste och somnade sött ♥

Tänk att en helg kan gå så fort men ändå att man kan hinna med så mycket! :D


RSS 2.0