Helgen i all sin glans!

Lördag började jag med att jag tog mig ner till stan för att fika med vännen Sanna, sannas syster och Danne. Vi gick till espresso house och det var riktigt trevligt :). Mycket skratt och glädje så som jag anser att det ska vara i goda vänners slag.

Begav mig sen till vännen Tina, i fulla rörelser och med en god vodka lyckades vi ändå fixa en grym make-up! :D. När make- upen var klar kom folket, då bjöds det på smörgåstårta Tinas mor hade gjort den kanongod! :).

Nu var partyt i full gång, musik, skratt och massa snack och åter skratt.

Hoppas du hade en kanonfödelsedag Tina! :)

Var en väldigt trevlig kväll iallafall, slutet gott allting gott.

söndagen där emot vaknade jag med inte lika stort leénde på läpparna, men vadå? that´s it... Ett tecken på att kvällen blev lyckad, så värt det med andra ord. Fixade till mig och min kära far skjussade mig till vännen Mikaela. Det är nämligen så att hon fyller år idag, så ska åka och fira henne lite:). Det blev ett väldigt lyckad kalas där med, väldigt god mat och efterätt och självklart väldigt trevligt sällskap!:).

Så vad ska jag säga denna helg blev också en kanonhelg!

Det blir vad man gör det till...




Tjosan hosan

Nu sitter jag här och har precis diskat, plockat iordning och betalat alla räkningar. Känns så skönt när allt det är klart.

Hade tänkt nu att jag skulle dela med mig av min helg till er men nu hinner jag ej det, ska nämligen alldeles strax gå till Tina för att se idol :)

ville helt enkelt bara skriva lite för att visa er att jag lever efter helgens alla galenskaper! :D


Hoppas ni får en kanon måndagskväll


När tankarna förs med vinden

Lyckan? finner vi den själva eller skapar vi den omedvetet?. När inser man att man är lycklig?... är lycka att få finnas till och vara frisk eller är lycka att ha allt man vill och leva i en lögn?...




Tänk om man kunde läsa andras tankar...



Ta vara på det som ni anser är vackert ♥

Skrev inte igår så gör det idag istället.

Fick träffa min underbara, fina, vackra, unika, genomgoda... ja som ni märker tar orden aldrig slut men hon är helt enkelt speciell för mig. Min bästavän ♥

Vi träffades i stan och gick omkring lite och flummade och hade oss. Gick sedan till Espresso House, det fiket är ju så himla mysigt plus att dem har jättegoda chokladbollar! :) kan jag säga som älskar choklad verkligen, sen är det ju heller inget fel på caffelatten måste nog erkänna och säga att den ligger på topp just nu.

När vi satt där och fika, kom våra vanliga samtal men också alla dessa samtal som jag gillar att prata med dig om, våra otroliga minnen som vi har tillsammans, de minnena som sätter så stort värde!. Våran resa till Bulgarien kom på tal och även alla knasigheter, lyckliga äventyr och underbara stunder. Ja vi har hunnit med att skapa många fina minnen på så kort tid, och det har stärkt oss båda två och skapat ett starkare vänskapsband mellan oss. I wanna grow old with you.
   

Jag älskar dig något så otroligt mycket.






ta vara på varje stund, lev för att lyckas.
Le till världen så ler världen tillbaka.




Längtar så! ♥

Den 19 November då jäklar! :D










Looking forward to a sick crazy night!





Every night in my dreams i se you, i feel you

Sitter och lyssnar på lugnafavoriter, då kom denna låt och man kan inte annat än att bli rörd över den. Har sett filmen massvis med gånger och ändå så finns tårarna alltid på plats och de faller sakta nerför min kind.



Near, Far,
wherever you are,
I believe that the heart does go on

come back, come back!



Ella

To beleive or not...

Livet? vad finner man sig till, vad lyckas man med?

Ett ögonblick och allt kan förvandlas till något du inte trodde fanns... En stund och du inser sanningen fast att du egentligen vill se över den. Du inser att vissa saker finner inte sitt slut, finner inte något svar, inte förns det är försent för att äns lyckas.

Tittar ut ser en stjärnklar himmel, tittar emot världens vackraste och lysande stjärna. Sluter mina ögon och viskar ömt " Lyckan kommer Lyckan går"






Ella ♥


Tillägnat till er...

Till er mina kära vänner Sanna och Danne, tack för att ni förgyller min vardag! :). Ni är båda sådana människor som man kan inget annat än tycka om. Ni får mig alltid på bra humör och med er finner man alltid glädje!

Tack för att ni är så underbara som ni är ♥



As from heaven sent above


Ella ♥


Fredagsmys!

Har precis kommit hem ifrån att ha vart ute på en långpromenad ( Fiskebyrundan) så himla härligt som vanligt. Ska nu börja laga mat idag blir det kyckligfilégryta med ris, smaskens! :). 

Gå hem till vännen Tina för att se på idol sen får vi se vad som händer, sånt som mäks. Hoppas ni får en kanon fredag, för det ska jag se till att min blir! 

Take care


Ella ♥ 

Happiness is the answer to everything!

Idag på morgonen var jag och vännen Tina ute och gick fiskebyrundan, efter det gick vi hem till henne och drack kaffe innan vi båda skulle fara iväg till jobbet :).

Satt på jobbet och läste en tiding och fick syn på något väldigt intressant och något som vi alla ska ta del av, därför är jag bara tvungen att lägga upp detta.




1. Gör något kul- Om du vill må bättre och känna dig lyckligare, tänk efter vad som roar dig och gör då detta oftare. Skriv in en rolig upplevelse i din almenacka varje vecka. Hjärnan tycker om att ha roligt så varför inte börja redan idag?

2. Njut- varje dag- Njut av ditt vackra liv och gå in för det också.

3.Odla dina intressen- Ju fler intressen en människa har desto bättre är självkänslan, tänk på det.

4.Motionera mera- Din kropp mår bra och sinnet blir ljusare av att du rör på dig. Välj den motionen som passar dig bäst och utför den med glädje.

5. Dansa- Dansen är källan till den sanna glädjen

6. Att sjunga gör dig lycklig- " Utan musik vore livet ett misstag" ( Filosofen Freidrich Nietzsche ) sången ger dig mycket skratt och även mycket energi. Sången kan även stärka ditt immunförsvar och sänka nivåer av stresshormoner.

7. Skriv ner dina tankar- Att skriva ner allt som du känner, sorgligt som roligt är ett hjälpmedel för att du ska må bra. Saker som berört ditt hjärta men som du inte kunnat tala ut om för någon annan finner sig ett avslut.

8. Ge någon ett handtag- Livet handlar om att ge och ta

9. Vårda dina relationer- Vägen till lyckan går via dina vänner

10. Frossa i optimism- Du kan tänka i depressiva tankar och inte anstränga dig. Eller så kan du välja att höja blicken och notera allt positivt som ditt liv har att ge 






Tänk på att livet har så mycket att ge, ta vara på det och njut fullt ut över att få finnas till.

Ingen är så unik som du


 
Lev varje dag som om den vore din sista

Ella ♥

Med blommor och med blad vi firar min älskade Gudmor ♥

Var och Grattade min kära Gudmor igår, men tyvärr kan jag ej bjuda på några bilder för när jag ska ta fram kameran och ta kort visar det sig att batteriet är slut! så himla typiskt!.

Det var iallafall en väldigt trevlig kväll med släkten, som alltid. När vi kom dit bjöds det på räkmacka, och den var inte liten vill jag lova. När vi hade ätit och och kände oss väldigt belåtna dök det upp kakor i alla dess slag och sist men inte minst en priscesstårta på det. Men jag kunde verkligen inte få ner en bit till så fick avböja att ta tårta, vilket inte gör något eftersom jag ej är så förtjust i marsipan.

Vi åkte därifrån strax efter 9 väldigt mätta och belåtna :)

 Hoppas du hade en alldeles kanon födelsedag :)



På vägen hem hade jag mamma och pappa ett väldigt intressant samtal. Det kanske låter hemskt men det handlade om "suicide". Vi tog upp olika sett och satt och hade otroliga disskussioner om detta ämne. Det som jag ville komma fram till var att jag är så himla glad för att jag har haft en sådan bra uppväxt, mina föräldrar har gjort allt de kunnat och har även gjort det på deras sätt, eftersom det visste ingen annat. Jag vill absolut inte gå ut med något men vid en speciell stund var det väldigt jobbigt och svårt på samma gång, men jag måste säga att jag lärde mig väldigt mycket och växte som individ i både det jag gjorde och i den person som jag var/ är. Jag har ändå haft styrkan att inte ens tänka i sådana banor och det kan jag tacka mina älskade föräldrar för, för att ni alltid har funnits vid min sida.  

När ni läser det här mamma och pappa vill jag att ni ska veta att jag är glad som har just er som mina föräldrar, ni är mina förebilder. Jag är glad att ni så har funnits för mig och alltid gjort erat bästa. Jag uppskattar eran närvaro och eran kärlek något så enormt mycket, finner inga direkta ord utan lägger min hand på mitt hjärta och säger TACK!.  Jag älskar er och värdesätter eran kärlek, you give my life hope ♥



När jag väl kom hem tittade vännen Tina förbi, så vi satt och pratade och drack lite vin och ha det kanon trevligt verkligen. tack gumman det var en jättetrevlig kväll lyckades även bli sen natt eller tidig morgon vilket nu som låter bäst:).

Somnande sött i min säng och kände mig så lyckans glad för denna otroliga dag.

Life is what you make it.


Ella ♥

Jag är Förälskad...

Det är minst sagt vad jag är,  i denna helt fantastiska låt!



Lady Jane
Would we ever meet again the times we had are gonna day by day
all the pain
that we gave each other then
not enough to gonna make us run
would it sell this love will lest forever
standing at the crossroad
once again a lot of things in
love will growing
slowly in progress
I know - you've got to listen to the flow

Let it rain let it rain
till the sun comes back again
the answer is your only friend
Let it rain let it rain
till the sun comes back again
the answer is your only friend


we walk this path
slowly step by step
we don't have to bother just believe
there's a place deep inside
were we've never been before
but i know we can be there you and me
would it sell this love will lest forever
now were standing at the crossroad once again
all the things in love will pay there slowly in progress
I know - you've got to listen to the flow

let it rain let it rain
till the sun comes back again
the answer is your only friend
let it rain let it rain
cause i know we'll be there again
freedom will be there in the end

hope you'll find your paradiese
wish you all the best of times
the faith in love and please don't cry.

so let it rain let it rain
till the sun comes back again
the answer ist your only friend
let it rain let it rain
cause I know we'll meet again
freedom will be there in the end
let it rain let it rain
till the sun comes back again
the answer is your only friend
so let it rain let it rain
yes I know we'll meet again
we will be there until the end
'til the end.


Gotthard is simply the best ♥

Ella ♥

En sådan där helt amazing lördag ♥

Det blev mins sagt en helt fantastisk lördagkväll! :)


Vännen Sanna kom hit vi tittade på film, och inte vilken film som helst utan " Slumdog Millionaire".

Jamal Malik,en 18 årig föräldrarlös kille ifrån Mumbais slumområden, är bara en fråga ifrån att vinna 20 miljoner rupier i den indiska tv. versionen " vem vill bli miljonär?". När programmet tar paus arresteras han för att ha fuskat. Ingen tror på honom, att en kille ifrån slummen ska kunna de rätta svaren.

Går egenom fråga för fråga för att bevisa hur han känner till svaren,  för varje fråga dyker det upp en fascinerande historia om hans barndom och framåt, om hans liv på gatan och om den förtjusande flickan Latika som han älskat och förlorat.

I varje del av hans berättelse finns nyckeln till svaret på frågan han har besvarat.


Så himla berörande film, det kan man verkligen kalla sann kärlek.! Denna film kan jag varmt rekomendera, filmen har verkligen allt, du finner både skratt och tårar vilket gör filmen så fascinerande bra.

När vi hade sett klart filmen satt vi och lyssna på musik och bara snacka, satte igång med bakningen sent, men som sagt bättre sent än aldrig :).

Här står bagaren i egen hög person


Titta så himla god den ser ut att vara :)


Tack Sanna för att du är så underbar och genomgod på alla sätt. Du får mig att le lite extra ♥


Glöm aldrig bort att du är vacker
Glöm aldig bort att du är speciell
Glöm aldrig bort att du får mig att le
Glöm definetivt aldrig bort att du är en värdefull människa ♥


Kan säga att denna dag/ natt inte kunde ha slutat på ett bättre sätt, men det får vara min lilla hemlighet :) Något helt extra.

Ella ♥

Några ord och meningar

Sitter här i min dundersköna divan soffa och lyssnar på Gotthard ♥, what a feeling!. Det är väldigt mörkt ute trots att klockan bara är barnet, usch gillar inte mörker övehuvudtaget. Det är även lördagkväll men väldigt lungt för att vara lördag, vilket är skönt måste jag medge. Idag är en sådan dag när jag vill se film kura ner mig i soffan under en filt med en godispåse. Levande ljus tänt i hela lägenheten och bara känna lugnet och friheten...



Sanna kommer över så blir att umgås med tösan:) vi ska baka blåbärspaj och titta på film och ha en alldeles underbar lördagskväll. :) Som sagt det blir vad man gör det till! 
 
We are all the winner, we are all the best ♥




Tänkte att jag skulle visa er mitt nya påslakan jag köppt, gillar det skarpt!


Nu har jag världens skönaste säng och världens finaste påslakan :) ♥


Varma kärleks kramar

Ella ♥


Det är dags för Fredagsmys! ♥

Glömde skriva igår så gör det nu...

Slutade jobbet vid 3 , gick och handlade och sen umgicks jag med vännen Erica och Sanna på kvällen. Innan sanna kom hade jag och Erica smällt i oss en pizza att dela på, hawai jag kan aldrig få nog! När sanna dyker upp har hon köppt med sig massa kakor, inget mig emot. Det blev chokladbollar, muffins och brownie :D, så himla underbart gott var det!. klockan 8 satt alla i soffan förväntansfulla för nu skulle IDOL börja, och jag kan inte missa något avsnitt så beronde är man av detta program. Vi satt och svullade och skrattade av glädje, så som det ska vara i goda vänners lag :).

Konstigt men jag lyckades bli gravid av pizza


Thats´s what friends are for ♥
 

Tack för en helt amazing kväll med er :)

Det är människor som ni som får än att uppskatta livet

Ella ♥

This make me happy!

Detta inlägg tillägnar jag min vän Linus, killen som alltid sänder lite extra solsken till min vardag :).

Jag ville bara dela med mig dessa ord han skrev till mig på msn till er, för att bevisa vilken otroligt fin människa han är.




Sådana människor som dig Linus ska man ta vara på, sanningen ifrån hjärtat THIS MAKE ME HAPPY!



Be careful what you have, and careful what you don´t have

Ella


För Sannas skull ♥


It´s all about love










Ella ♥

Att känna tacksamhet är att känna sann lycka!

Alla har vi väl någongång känt oss Tacksamma, hedrade över att få känna den dära känslan.



En dag när benen inte orkar bära än längre, man ser allt svart som om dagen också vore natt.
Du finner inget hopp och ingen lust, dina läppar formar sig till en sorgsen pust.
Dina kinder är blöta av alla dess tårar, hjärtat det lider och alla orden och känslan sårar.   

Med dessa ord vill jag helt enkelt bara bevisa att trots att jag känt mig på detta sätt, så ska jag vara tacksam över mina fina vänner som jag har. Dem som har hjälpt mig upp, och visat att allt går bara man vill. Det viktigaste är att aldrig någonsin ge upp!

En tid hit och dit visar inte vad man känner, utan det hela handlar om stunden, att man ska ta vara på den som om den vore den sista tillsammans.

Jag vet att jag inte är världens bästa människa vad det gäller att passa upp och fixa hit och dit, men huvudsaken är att man försöker.

Det som jag vill komma fram till och förmedla till er alla är att träffa man någon bara få minuter så sätter det värde, det är inte hur lång tid man träffas utan att man träffas!. Helheten som gör att man får se varandra och känna sig lycklig för det man verkligen har, att man så tar vara på det.

Jag är otroligt glad och uppskattar verkligen er mina vänner, utan er, Aldrig!

En ledande hand, ett lyckligt skratt, En trogen lycka och glädje.

Jag kan verkligen skatta mig lycklig för att ha er vid min sida och är lycklig för att just ni finns! ♥

Varma kramar Ella ♥

Ta hand om dem som står er varmt om hjärtat



Det är vad man kan kalla en lyckad kväll!

Kvällen började med att lägga upp en snygg make- up , och jag vart riktigt nöjd måste jag säga. Ett tips till er som vill göra det hela lite festligare använd lösögonfransar, det blir lite klatschigare. Var nästan klar med sminkningen när det plingar på dörren, det var my och Becca som kom.

Efter en lång väntan kommer rara Sanna också och strax där efter dyker Danne och Marcus upp. När vi spelat GH och jag har visat mina dolda talanger! :) för vad jag ägde på detta spel, det var ju första gången jag spela också.  Så ringer min mobil och då är Emil påväg, han skulle inte dricka men ville komma och hälsa på visst var det rart! :). När vi alla nu var bestämdes det för att nu skulle det sjungas karaoke som aldrig förr;) och minst sagt så var det nog det som vi gjorde, sjöng alltså. Inte kunde man väl tro att Daniel, Marcus och Emil hade sådana röster, ni kan ju bara ni vill grabbar!. Men jag måste ju ändå erkänna att vi tjejer är ett strå vassare än er! :). När våra röster inte pallade mer, blev det till att dricka lite mera och istället ta plats på golvet för att utöva våra moves, speciellt Danne som flirta in sig med att visa sina Michael Jackson moves. Klockan gick och ja vi glömde bort tiden så att säga, det är väl så när man har roligt antar jag. Vi är precis påväg till att gå emot spårvagnen och vi ser att den precis kommer så börjar alla springa, för missa spårvagnen och krogen det är ju något som bara inte får hända. Eftersom att vi hade fri biljetter ville vi ju helst vara där innan 12 så att man också slipper stå i en lång kö med massa fyllon som skriker och gapar.

När vi väl kom in till Hugo så blev det ännu mera GH, inte för min del utan självklart för Danneponken. Han ville visa att han var duktig, vilket han är såklart!. Men denna gång gick det helt utför för stackars Danne hans motståndare tog hem hela vinsten och trodde han var något, och det var han ju! vi alla kom fram till att han var en nörd. En sådan som tillbringar alla sina dagar med att spela GH så ögonen blör. Inget direkt att skryta om, iallfall inget som lockar mig. När Danne spelat klart blev det till att istället inta dansgolvet, vilket vi gjorde med storm!.

När vi står där och äger hela dansgolvet med att klippa gräset, plocka äpplen och allt vad det var får vi syn på Gabbe, vilket självklart var väldigt roligt. Han har man ju inte sett på ett tag eftersom han är i lumpen så det var riktigt trevligt att träffa honom igen :). Nu istället stod vi alla och dansa och skrek för fulla röster, det stämmer ju också för vi skrek för fullt och vi var fulla :).

Det händer alla någongång och denna gång var det min och Sanna tur... Vi står ute och pratar vi alla och sedan går det massa männsikor som ska tränga sig förbi. Det är även så också att de ska gå precis där vi står även fast att det fanns hur mycket annan plats som helst. Men varför välja den rätta vägen när man kan ta den svåra vägen eller vadå?!. Det som hände var att en tjej gick förbi, och gissa vad hon gör med sina meters långa klackar, JO! hon stämplar både Sanna och mig vilket inte alls är så skönt. Snäll som hon är så ber hon ändå om ursäkt fast att jag nästan var nära på att göra samma sak, så hon också skulle få känna lite pain. Men vadå jag är väl för snäll antar jag. Nu efteråt kan jag meddela att min tå var lila, blå och även uppsvullen fick även ett sår precis där hon trampa. Sanna klarade sig det var ju himla tur det, annars hade ju kvinnan slagit två flugor i en smäll vilket hade vart väldigt onödigt, iallafall i detta fall.

När vi sagt adjö tll Sanna, Danne och Markus fortsatte jag och my att dansa. Sen kommer Gabbe fram och frågar My om hon var hungrig. Så det var bara att gå upp i mot stan för att köpa pizza. Väldigt onyttigt men som sagt också väldigt gott!. Jag tror aldrig att jag någonsin har fått vänta på en pizza så himla länge, jag kan säga att jag har inte tålamod för sådant. Tänk dig själv vrålhungrig, trött och ont i fötterna och man vill bara hem, och sen så tar maten så lång tid och alla andra som kommer in och beställer efter dig får maten före dig. Det är bara inte ok, jag blev verkligen kanon sur... Ska det vara så svårt att hälla på lite ananas och sen in i ugnen, för det var Hawai som jag och My hade bestält. Gabbe fick sin pizza före oss till och med, inte rättvist här inte. Jag kan säga att det var inte långt ifrån att jag skulle ha gått därifrån utan pizza, men iof det hade varit jäkligt dumt med tanke på att den var betald och allt.

Vi beställde Taxi hem när vi äntligen fått våran eftertraktade pizza, jag, Gabbe och my åkte hem till mig och vi åt av andakt kan jag lova :). Kröp ner till kojs och sussade sött efter en kanon Lyckad kväll.
   
   
 

Ni är helt enkelt bäst


Tack alla för denna otroligt trevliga kväll, något som lätt måste göras om.  Kvällen blir bra, om den blir vad man gör den till:).



Ella ♥

Uppskattning till tusen

Sitter nu i min soffa och bara ler, ler för dessa människor som man kan inte annat än tycka om. Dessa människor har givit mig så mycket uppskattning och dem är lärorika och ger mig inspration.

Det är så att jag har vart semester vikarie på ett kortis nu under hela sommaren för er som inte vet. Tråkigt nog var det sista dagen idag, och tittar man tillbaka så ser jag bara lycka egenom allt. Det känns härligt att höra att jag kommer få jobba där ibland om det är så att det behövs. för jag finner inga ord till hur bra jag trivs där.

Under denna sommar har jag vuxit inom mig, lärt mig att se saker och ting ur andra perspektiv ett sådant jag aldrig skulle haft tanken på innan. Jag har lärt mig att uppskatta det vi har, och våga även visa att man trivs med det. Det är viktigt att känna sig bekväm i de val man väljer, men även också att våga ta egna insiativ. Självklart att man har varit rädd vissa stunder men med tiden inser man att styrkan växer egonom att känna rädslan. Det är viktigt att våga ta till sig alla dess egenskaper, det unika som man har för inom dig finns det du minst anade skulle finnas där. Slutar aldrig vara den du är!

Dessa underbara och fina saker fick jag av mina arbetskamrater som jag anser mer är som mina vänner. Ni har stöttat och funnits till hands, med er har jag bildat ett lojalitetsband.

Ni alla som känner mig vet att Lila är min favorit färg, så titta då noga vad det är för färg på arbandet och örhängena. De är Lila! :) De känner mig väl så att säga.

Kan även meddela att jag har armbandet på mig nu, känner mig så stolt med det, så vackert och så passande för mig.

Sen den personen som jag vart personlig assistent till dens föräldrar kom även med blomma och TACK kort till mig.



Jag uppskattar detta något så enormt mycket! Det värmer inom mig bara jag tänker på det, och aldrig att jag kommer glömma sådana underbara och rara människor som ni är. Ni skrev i kortet att jag förgyllt eran tillvaro det är det minsta jag kan säga om det som ni givit mig.


Tack för denna stund tillsammans, den har givit mig ett otroligt äventyr

Ta hand om varandra, och var rädda om er

Ella ♥


If i could turn back time

Livet är inte alltid vad du tror att det ska vara. Vi går och gräver ner oss allt för ofta, för sådant som en gång givit oss lycka. Hur ska man gå till väga om man ska läma personen ifred? när det enda man vill är att vara i dens närhet. Hur ska man finna styrkan till att gå dårifrån när man innerst inne vill stanna. Svåra bitar som gör att resten inte faller på plats.

Det är inte hat och inte sorgsenhet, utan längtan efter att få vara där igen.




Det finns en mening för allt

Ella ♥

Shopping och pengarna slut

26 / 27 Ullared


Den 26 började morgonen med att duscha och packa det sista. Tina kom till mig vid halv 9 och vi checkade så att allt var med packat. Åkte till Blacka för att möta upp hennes mor för att sedan möta Sirpa och Sally. Väl i bilen börjar jag och tina och prata och vi kommer fram till att vi båda har glömt kameran. Snacka om riktigt klantigt! Men av helt utan anledning tittar jag i väskan, och vad ligger inte där JO min kamera :)! Där kan vi snacka om riktig lycka. Trött som man var slocka man i bilen men vakna upp med nackont men men det var väl värt det antar jag.

Stannade till på ett jättemysigt ställe och fikade. Jag och Tina åt chokladboll och de andra åt wienebröd.

       

När vi väl var framme i Ullared blev det till att shoppa :), när vi kände oss klara för denna dag blev till att äta på resturang. Jag åt aa jag måste nog säga att det var världens godaste pizza jag ätit. Men det skulle vart konstigt om den var äcklig med tanke på vad den kosta.
   
Resturangen                  Den himmelskt goda Pizzan

När vi kände oss mätta och belåtna vad det bara att ge sig vidare till stugan för att byta om till bikini. När vi bytt om gick vi vägen upp till tunnorna.
 Våran fina stuga
Sägär såg det ut invändigt
       

Här är tunnan vi badade i det var 39 grader i vattnet, så härligt så! Vi bastade också och även badade i den kalla tunnan.
       

Den dära känslan att sitta inne i bastun och svettas och sen gå ut och hoppa i den kalla tunnan och samtidigt plocka upp en kall öl, den känslan är obeskrivlig :)


Ja men som sagt vi hade det kanon trevligt jag och Tina, synd bara att tiden går så fort när man har roligt.

  

Satt ute en stund och drack lite vin och pratade och hade det kanon trevligt. Somnade runt 1 ungefär så var lagom.

Vaknade nästa morgon av att slå i huvudet i taket, det var ju så himla lågt eftersom jag och Tina sov uppe på loftet. Men vadå dagen började med ett glatt skratt och några svärdomar. Tog en dusch och åt frukost, sen var det bara att bege sig iväg igen för att ännu en dag sätta sprätt på pengarna. Efter att vi vart inne och shoppat blev det till att gå och äta lunch. Jag och Tina tog fläckfilé med pomme och bearnaisesås och de andra tog laxplanka.

 

Gick in och shoppade lite till, såklart skulle man inte handla så mycket men kom ut med några påsar ändå. Det är verkligen tur att man inte är här så ofta för då skulle det svida regält i min plånbok.

Och såhär trött blir man efter att ha vart och shoppat så mycket, helt utslagen!


Detta var då allt jag fick med mig hem
   

     

Måste tacka för hjälpen för att Sanna, Danne och Marika hjälpte mig att bära upp alla påsarna :) tack ni är bäst! ♥

Nästa år igen blir det ullared igen. Stuga, bada tunna, dricka vin och shoppa ännu mera.

Ta hand om er

Ella ♥




Bättre sent än aldrig...

Inte skrivit på ett tag men haft så mycket att göra så glömt bort bloggen lite, men självklart har jag inte glömt er. Tänkte börja med att skriva lite förra om helgen, vet att det var längesen men som sagt bättre sent än aldrig.

Det har varit Augistifest i Norrköping och allvarligt talat så anser inte jag att det är lika viktigt längre. Vist är det mysigt med fyverkari och allt detta men det blir så ut tjatat eftersom det just är samma sak år efter år. Men det är ju trots allt norpan man bor i så man kanske inte ska ha för höga förhoppningar eller förväntningar.



 Danne var gullig och bakade till oss och jag och sanna hade nog aldrig trott att chokladrutor kunde smaka så gott
 Jag måste erkänna och säga att dem var väldigt goda så det blir ej sista gången du får bjuda på dem. Har självklart bild bevis :)


En annan sak också Tack Danne för att du satte ihop mitt skåp, hade aldrig klarat det utan dig.  :). Har även bild på hur det blev.





Kram Ella ♥









RSS 2.0