Älskade Espresso House!


Idag har vart en toppen dag verkligen, den började bra och ser ut att sluta ljus också :).


vaknade klockan 9 i morse fixade iording mig och sedan gick ner emot stan för att möta upp min underbara vän Erica, hennes mor och moster :). Vi gick till älskade espresso house för att äta frukost, kan säga att jag blev väldigt mätt av den och den var väldans god också. Satt där ett väldans bra tag och umgicks och hade det kanon trevligt :).


Titta sådan fin fjäril, tänk om man kunde lyckas med sådant...

Efter frukosten gick jag och Erica på stan, där jag hittade lite blandat.

♥ Tunika tills på lördag
♥ Diadem med rosett, kanske inte så mycket jag men erica protesterade att jag skulle köpa den.
♥ Inpackning
♥ Smörknivar (orange, svart) Servettställ allt passar självklart till älsklingens och mitt kök :)

Som sagt lite gott och blandat.

Min far kom och hämtade mig efter stan skjussade mig till praktiken, tack rart av dig far ♥

Nu sitter jag och min älskade i soffan och jag ska snart sussa, det är ju en dag imorgon också.

Natti natti


Längtar tills imorgon :)


Det blir la fint det här


Kom hem ifrån jobbet för ett tag sen, ligger i soffan nu trött men väldigt nöjd...har en marabou premium 70% cocoa pistachio i min hand. Det kan man kalla livsglädje :)


Snart blir det att sussa men först läsa lite bok ,läser nämnligen boken ps. Jag älskar dig och jag är helt begeistrad i den. Jag vill inte lägga ifrån mig den om kvällarna utan bara fortsätta läsa, men vilket skulle vara helt galet med tanke på att då skulle jag inte kunna komma upp på morgonen och prestera så bra som jag vill göra.

Tänkte bjuda på en väldigt härlig bild idag, det sägs ju att man ska visa den vackra sidan till :)


sov gott fina du. Det kommer jag göra i min älskade sambos famn ♥




Jag älskar dig ♥


Igår var en riktigt mysig kväll :)


När min älskade kom hem efter jobbet sa jag till honom att jag hade en överraskning, jag hade nämnligen ringt till resturang Athena och bokat bord för honom och mig.

Det syntes verkligen att han uppskattade överraskningen och blev rörd och väldigt glad :). Maten var himmelsk god och så himla mysigt var det, levande ljus och vacker musik i bakgrunden.

När jag satt där mitt emot min älskade blev jag alldeles varm inom mig, vi böjde oss emot varandra och kysstes och vi tog varandras händer och jag kunde inte sluta le, jag är så himla lycklig och den kärlek Christofer ge mig den är värdefull och uppskattas till tusen ♥

 ♥  ♥

Det är spontana saker i ett förhållande som håller ett förhållande till liv


att vara sjuk är ingen höjdare.


Känner mig inte alls tillräckligt frisk idag men jag vill inte vara hemma mera, en dag räcker för mig!.


Ska snart åka till praktiken men först fixa lite här hemma :) idag har jag praktik kvälltid inte alls lika kul, men som sagt det handlar ju om variation.

Jag måste även komma med en besvikelse....jag hade längtat så och trodde helt blankt att denna go bit skulle bli min nya favorit, men tänk så fel man kan ha. Jag talar om Maraboue Vinter vit, förpackningen är fin men innehållet håller inte alls måttet av vad jag hade önskat, så stort minus.



Hoppas ni har en bra tisdag, kan inte klaga på vädret idag strålande sol så härligt höstväder ♥





När lyckan går rakt in i hjärtat


Igår var det söndag och inte vilken söndag som helst, utan just denna söndag hade jag och älsklingen vart sambo i 1 vecka :).

Det firade vi med att laga mat för första gången som sambos, det blev köttfärsås och spagetti, mums så gott!



Jag är så himla lycklig över att jag får vara den som får vakna upp bredvid världens finaste
att jag får lägga mina armar om honom och visa enorm kärlek
Christofer du är älskad av hela mitt hjärta.



vi dricker te och du och jag vi finns alltid för varandra.



Denna morgon blev inte alls som jag hade tänkt mig...vaknade av att älsklingen väckte mig och undrade varför jag inte hade gått upp. Hade stängt av larmet i sömnen och somnat vidare...när jag väl vaknade mådde jag inte alls bra, hade världens jobbigaste hosta och var helt täpp i näsan så jag hade svårt att andas. Bestämde mig för att ringa till praktiken och sjukanmäla mig, gillar inte alls att vara sjuk allt känns så himla tråkigt då. Tur är det att jag har en sådan underbar sambo som tar hand om mig så väl :) , guld värt!

klockan gick och jag kände mig mer rastlös så bestämde mig till slut för att detta inte håller längre, min kära vän Erica kom hit och vi har just nu druckit te och fikat, det var mysigt och väldigt välbehövligt :). Tack för att du är en sådan fin vän Erica.

 

Tänk att denna dag också blev bra även fast att jag inte mår bra, ibland blir det inte alltid som man tänkt sig, utan mycket bättre! :)


Myslördag


Sitter här i soffan med min älskade bredvid mig ska snart äta fläskfilé med pomme och sås :). Tänker även unna mig några glas vin och choklad ikväll, riktig livsglädje!. Sen blir det att se någon film och bara mysa med min älskade ♥

Nu vet ni hur min Lördagkväll ser ut, hoppas ni också har en underbar lördagkväll:)

Ta hand om er, kom ihåg att ett leénde smittar alltid av sig :)


Lyckligtkär & Sambo

Min stund är här...


Jag är lyckligast för att jag får somna i din famn varje natt,
Vakna upp i din närhet och kyssa dig varje morgon.
Min älskade sambo ♥




Livet är inte de dagar som passeras, det är de dagar du minns!


Kom precis hem ifrån att ha umgåtts med vännen Tina :). Vi träffades vid 3 och gick ut och gick långpromenad för att sedan gå och handla. Lagade tacos och sedan mummsa på godis! :D, en väldigt lyckad och trevlig kväll :).

- två korvar kunde fått plats i det korvbrödet... haha Tina med dig är skratten alltid nära.


Ligger nu som sagt nerbäddad under en mysig filt och funderar på att snart sussa, är lite trött...men först tänkte jag dela med mig av en reklam som jag verkligen fastnat för, älskar budskapet! ♥



Ha en fortsatt trevlig fredag :)


Åhh vilken lycka!


Sitter här och ska snart bege mig iväg för att jobba :), sen efter jobbet kommer min älskade pojkvän och hämtar mig :) pusskalas och mys! ♥

Jag är så himla förälskad och kär :D ♥



Kommer bli så himla underbart och jag längtar...♥


Bästavän ♥


Tänkte att jag skulle skriva om Tisdagen, då träffade jag min bästavän Ida :). Vi gick på stan lite och satte oss i kupolen för att äta. Åkte sedan hem till mig för att fika och umgås :). När Ida och jag är med varandra tar vi verkligen vara på tiden och sätter den i värde, tyvärr ses vi inte så ofta som förr men vi håller kontakten och vi finns för varandra. ♥



Jag älskar dig


Min bebis




Idag har jag haft min älskade bebis i 1 år ♥


Saknar honom massa nu när han är hemma hos min mor och far, blir bäst för honom sen när allt är klart och allt är underbart som det bara kan vara :).

Min gosplutt får massa kärlek när han kommer till vårt hem. ♥


Då var det söndag igen



Igår var en alldeles trevlig kväll med min älskade pojkväns föräldrar och syster med sambo och son :), vi åt grillat och umgicks till sent på natten. :)


Idag är en sådan dag där jag verkligen har tagit dagen som den kommer :). Vaknade upp bredvid min älskade, gud vad jag är lycklig! ♥ :D





Blir att se film snart och mysa med älsklingen, gå upp tidigt imorgon praktik igen, men jag är inte bitter!

Ha en fortsatt bra söndagkväll kära du.



En myslördag


Idag har jag hunnit med mycket, så skönt det är när man har sådana dagar! :)

Åkte in till stan vid halv 12, hämtade det efterlängtade paketet!, gick sen även till vännen Daniella för att dricka kaffe pratade och hade det kanon trevligt.

Tanken var sen att jag skulle åka hem för att fixa hemma, men icke blev det så stannade på stan en sväng och självklart lyckades jag med shopping. Jag hittade en lång skjorta som man kan ha till leggings, halsduk och leggings :). Blev nöjd med det jag köppte och känner att jag var värd det.

När jag kom hem ställde jag mig och diska och fixa till lite hemma, sen blev det en lång härlig dusch med inpackningar i alla dess former :).

Sitter just nu och väntar på älsklingen min, vi ska hem till hans rara föräldrar och äta mat :) hans syster och sambo och deras son kommer även vara där, kommer blir väldans trevligt :).

Senare ikväll sen blir det mys med min älskade pojkvän ♥

Här kommer en bild på skjortan och halsduken :)



Hoppas eran lördagkväll blir helt underbar.




Bästa kväll!


Sitter här och ska snart krypa ner under det varma täcket och sussa.

Ikväll har vart en sådan kväll som helt enkelt var bäst! en sådan kväll som sätter värde :). Det var längesen jag skrattade så himla mycket, det var så att tårarna rann och man bara hade så ont i magen att man inte visste vart man skulle ta vägen! :D.


De hämtade mig efter att jag slutade på praktiken sen åkte vi direkt för att handla mat och gott. Danne var rar och ställde sig fixa maten inte så komlicerat eftersom det var Tacos som stod på schemat, men han lyckades riktigt bra med köttfärsen! :). Efter att vi hade ätit satt vi och prata och lyssnade på musik och bara umgick. Sen åt vi kladdkaka och spelade yatzy.

Sanna och Danne, jag är så himla glad över att jag får ha sådana fina vänner som ni ♥, ni gjorde min kväll.



Ni är viktiga för mig.


Sov sött fina du.


Eye of the Tiger


Om ni undrar angående min rubrik så kom jag inte på något passande idag, så fick helt enkelt bli den låten jag lyssnar på just nu...

har precis städat lite, dammat och torkat golv, så nu luktar det sådär rent och härligt :).  Sitter och väntar på att klockan ska gå lite snabbare ska nämnligen till praktiken och vara där kvälltid.

Sen efter praktiken kanske det blir att träffa Sanna och Danne, laga mat och se film :) inte bestämt något men det känns som en helt kanon idé.

Imorgon ska jag hämta det efterlängtade paketet!  :)

Hoppas ni har en alla tiders fredag.



Regn, regn och regn


Idag har det vart en riktigt tråkig dag, allt hänger på att det har vart så dåligt väder...Det är mysigt med regn när man myst ner sig i soffan med filt och en bra bok :) men inte när man ska vara ute i det ruskiga.

Det går alla tiders på praktiken och det känns verkligen bra, frågan är om detta jobb är något för mig...jag vet vad jag vill och det kommer jag sträva efter! :)



Att vädret kan påverkan än så...

Nu blir det att fixa lite te och krypa ner i soffan under en filt, tomt utan älsklingen!

Underbara paris ♥


Inte haft insprationen för att skriva, men tror allt jag har hittat tillbaka den nu :)

I söndags kom jag och mina rara vänner hem ifrån vackra Paris ♥. Tanken var den att min far skulle hämta oss i Nyköping men då hade min älskade pojkvän ringt till min far och sagt att han ville hämta för att överraska :). Kände att det var någon bakom mig som kramade om mig och när jag vänder mig om står min älskade där, det är så att nu när jag skriver detta känner jag pirret och sitter och stor ler :).

var helt chockad under hela resan hem, men helt överlycklig!

Jag och mina vänner hade det helt underbart i Paris, vi åkte tors och kom hem söndagen och dessa dagar var väldigt värdefulla. Vi åt god mat, drack gott vin, shoppade massa, fikade på mysga cafér och självklart tittade på alla faschinerande sevärdigheter. 

 

Denna stad är helt fantastisk :) vill mer än gärna tillbaka.

au revoir ♥



RSS 2.0