Helgen har vart mer än underbar.


I fredags var det inte vilken dag som helst, utan det var min älskade sambos födelsedag :). Kan tänka sig att just för 22 år sedan föddes denna underbara skapelse ♥.

På dagen var jag och gjorde naglar och efter det var det bara att skena till frisören där rara Melinda skulle klippa och färga mig. Jag  orkade inte med hur jag såg ut i skallen, för att vara ärlig såg det förjäkligt ut så det var dags att fixa det! :). Jag blev väldigt nöjd med resultatet :)


När jag var klar hos frissan köppte jag med mig hem revbenspjäll för att min älskade pojkvän så gärna ville ha det. Det är ju som sagt hans dag så vad gör man inte :). Väl hemma fixade vi iording oss och sen var det dags att gå på bio :) vi såg pirates of the caribbean 4, jag måste säga att jag hade för höga förhoppningar om filmen men det var ändå bra. Men det är ju verkligen Johnny Depp som gör filmen :) .

Väl hemma blev det massor med mys ♥

Lördagmorgonen började med att jag älsklingen storstädade hemma hos oss :), tänk så roligt det är att städa när man hjälps åt och fort går det också:).

Efter 4 tiden kom älsklingens släkt och min kära mor och far för gratta älsklingen :).

Dessa goda saker bjöds det på
  

Jag tog även fram hemmagjord kladdkaka om det var någon som ville ha och självklart serverades dessa godsaker till.


En väldigt trevlig stund med massa härliga skratt :) vilka fantastiska människor jag har i mitt liv! ♥

Inte nog med att vi hade svullat hela dagen blev det även svulldags på kvällen. Varken jag och älsklingen kände för att laga mat så blev att hämta hem pizza, vilket var en riktigt bra idé :).

På söndagen for älsklingen iväg tidigt för att bege sig iväg till våran lägenhet och jobba. Svärfar var där och även min far, så enormt duktiga är dem. Jag däremot gick upp vid 10 och tog en  promenad till Vilbergen, där hämtade mor och far upp mig för att sen bege oss vidare mot Kimstad. Vännen Ida hennes mor skulle ha ljusparty. Jag känner mig duktig jag handla inget, nu är det lägenheten pengarna ska gå till i första hand.

En varm och härlig söndagkväll, en bra sista dag på helgen.

Rubriken får tala för sig, helgen har vart mer än underbar.


Myskväll :)


När älsklingen kom hem efter jobbet överraskade jag honom med hemmagjord kladdkaka och jordgubbar :), mm så mumsigt :). Vi hade även ett väldigt härligt samtal, vi talade om hur känslan var när vi träffades och hur pirrigt det var i början och att vi verkligen kände förälskelse til varandra. Det är så att jag nu när jag skriver detta blir alldeles varm inombord och det där pirret känns i magen, så underbart som det bara kan vara! ♥


Det är han allt värd min fina underbara pojkvän ♥


En sådan torsdag.

Gick upp halv 8 imorse, tog en lång härlig dusch och åt en himmelsk god frukost :). Efteråt gick jag till tankerum och när jag väl var klar där blev det en kort visit hos min bästa killkompis franny :).

Var meningen att jag skulle träffa min vän Ida idag men tyvärr har hon blivit sjuk, men som sagt det finns ju fler dagar :).

Ska snart bege mig till skolan igen :) sen blir det hem att fixa lite hemma, alltid roligt :).




Le emot världen- världen ler emot dig





Fokuserar och drömmer mig bort


Känner inte att jag riktigt hänger med bloggen längre, fokuserar på så mycket annat. Var i våran lägenhet idag och målarna var där och jag är så glad för det kommer bli så himlans fint när allt är klart :). När jag och älsklingen står i köket kan jag verkligen få fram en bild av hur det kommer se ut och känslan vi kommer att ha. Att faktiskt ha vårat eget i ett sådant mysigt område ♥ gud jag finner inga ord.

De dagar som gått denna vecka har jag träffat härliga, underbara människor. Igår var en alldeles underbar dag, först uppdrag i linkan och där träffade jag min fantastiska vän ida :) som hon vart saknad!. Vi satte oss på ett café och bara umgicks, massa härliga skratt ifrån våra samtal och även en hel del seriösa samtal om livet allmänt. Stunder med dig vännen är värdefulla och du ska veta att du är viktig för mig.

Nu sitter jag här i sängen och har min gulliga mysak bredvid mig, han myser ner sig i täcket. Blir snart att krypa ner i sängen med älsklingen bredvid mig och bara känna mig sådär trygg som jag gör i hans famn. Imorgon känns det som en stor dag, och jag håller alla mina tummar och tår :).

Imorgon blir det även att träffa vännen ida igen :) vi ska även laga någon god middag tillsammans får se vad vi hittar på för gott :).

Ha en fortsatt trevlig kväll du fina och glöm inte bort att livet är till för just dig!







En alldeles underbar dag ♥


Idag har jag umgåtts med mina kära föräldrar hela dagen :). Vi åkte ut till Oscarshäll för en fika, jag tog köttbullemacka medans mor och far tog räkmacka. Satt där ett bra tag och bara njöt av solen och naturen, vid fiket är det utsikt över vattnet så det är bara så vackert :). Sen lyckades jag få se några hojar också, vet inte varför men tycker verkligen om att titta på motorcyklar och även att höra hur de låter.

Efter att vi fikat klart bestämde vi oss för att åka en stund runt omkring, så fick se så himla vacker natur. Det är nu man verkligen ser hur vackert det är på landet, en annan märker ju inte sådant som är statsbo.

Under våran lilla resa blev mor och far glass sugna :), så blev att stanna och mumsa glass. Jag själv däremot var inte alls sugen på glass hade ju ätit chokladboll efter mackan.

Det sista vi gjorde var att åka och handla godis :), så nu finns det massa godis hemma hos oss, väntar bara på att min bättre hälft ska komma hem så jag får ha pusskalas ♥.

Mina fantastiska föräldrar


Den goda mackan och chokladbollen


En glad tjej :)



Tack kära mor och far för en helt underbar dag :) ♥ Jag älskar er så oerhört mycket ♥


Bästa fredagen den 13



Dagen började med att jag fick spontan besök utav min fina vän My :). Strax där efter dyker Fanny upp så blir att sätta på kaffe och vi såg även till att få något gott att smaska på till kaffet så vi gjorde chokladbollar, mums:).

En riktigt trevlig stund med massor av härliga samtal och en miljontals skratt :)

Våra fina chokladbollar


När min bättre hälft kom hem blev det att fixa mat, vi åt lövbiff med pomme och sås, inte dumt alls :). Mys och film hela kvällen lång ♥


Aloevera.

I onsdags hade jag mitt älskade Aloeveraparty :).

Det blev en väldigt lyckad kväll och vi kände oss så vackra och fräschare efteråt :). Eftersom jag var värdinna fick jag den stora äran att få ansiktsbehandlingar medans de andra fick göra på sig själva. Det kallar jag lyx! :)

Denna gång hade jag inte så stor tanke att köpa något men jag gjorde det ändå :). När jag så väl vet och märker att de fungerar på min hud och kropp så känner jag att jag väl kan unna mig dessa produkter.

Så detta köppte jag :

Lätt fuktighetslotion som återfuktar på djupet.
Utmärkt underlagscreme som även skyddar mot väder och vind.
Innehåller förutom Aloe vera bl a kollagen, elastin, kamomill och jojoba.


Återfuktande solskyddslotion med SPF30 som skyddar både mot UVA- och mot UVB-strålning.
Vattenresistent och innehåller stabiliserad Aloe Vera Gel

är väldigt nöjd över mina köp :)

Efter att scrub, behandlingar och masken var lagd och man helt enkelt kände sig som en ny människa tog jag fram fika :). Denna gång var det inte kladdkaka, utan istället bjöd jag på ett helt fat med massa olika frukter och sen vaniljglass till det :) smarrigt värre!.

Än en gång en väldigt lyckad kväll :)

Tänkte jag skulle visa er en bild på alla produkter jag har, och som jag bara älskar!


Man har bara ett liv och en gång att ta hand om sin kropp och sitt yttre, så varför då inte använda något som verkligen fungerar och som får en att må bra i både kropp och själ ♥



Lilla hjärtat.


Idag blir våran lilla mysak 2 år :), har firat honom med godis och massor av gos ♥



Har en kär familjemedlem som bara är så älskad :)


Allt för min älskling.


För några dagar sen gjorde jag något väldigt vackert åt min sambo, jag hade fixat maten klar tills han kom hem. Tänt levande ljus och dukat i vardagsrummet för oss två. Jag visste att han hade haft en dålig dag, både på jobbet och utöver så ville göra hans dag bra egenom att visa min uppskattning till honom och även hur pass viktig han är för mig ♥.

När älsklingen kom hem kom han till mig och pussa massa på mig. Sen sa jag att han fick hämta tallriken i vardagsrummet för att jag hade dukat där. Hör ett åhh ifrån vardagsrummet och ser sen älsklingen springa emot mig och pussa på mig ännu mera, då säger han " jag har världens bästa flickvän" :) snacka om att där blev jag väldigt rörd och varm inombords.



Hade gjort en röd solfjäder av servetten och lagt i tallriken, klippte även ut ett hjärta av ett papper och skrev Jag älskar dig på lappen. Blev så himla glad att älsklingen uppskattade det jag gjorde för honom :).

Jag är så himla kär och glad :)





Nostalgivåg


Har gått och nynnat på en låt nu på morgonen, började smått komma ihåg texten. Sökte på texten och tillslut fann jag låten :).



Kommer ni ihåg serien som gick på kanal 5, jag verkligen älskade den!

Hittade även min favorit serie som gick på kanal 3

och när vi ändå håller på i denna härliga nostalgi kan vi ta ett gäng till :)


som denna



och denna


och denna


och denna


Jag måste erkänna att jag var tvungen att se alla dessa, varenda avsnitt. Hade jag missat ett var jag tvungen att se reprisen. Tänk att serier kan vara så beroendeframkallande!.

Kära läsare såg ni också dessa, vilken var eran favorit :)?

Visst skulle det vara kul att ha en nostalgi kväll och se dessa igen, undra om det går att få tag i alla serier, vilken lycka det skulle vara.

Nu har ni något att gotta i er i en stund, bara några få min men ni måste ju erkänna att nostalgi känslan bara flammar upp.


Inte alls för långt bort


Det gör ont, det kallas smärta men jag vet att det är så värt det.

Min älskade sambo vaktar upp på mig så mycket nu att jag rent av blir lite bortskämd. Igår serverade han mat åt mig när jag satt i soffan och tittade på tv.



Jag har en helt fantastisk sambo som jag uppskattar något så enormt mycket. När väl smärtan har lugnat ner sig tänker jag ställa upp för honom så som han gör för mig nu. Dessa dagar tänker jag inte soppa under mattan och tänka att de ens har funnits, utan dessa dagar tänker jag ge till min älskling den stunden, då han behöver all hjälp och stöttning. Att finnas för honom så som han finns för mig ♥

Jag är lyckligt lottad som har en sådan fin livskamrat i mitt liv.


Familjen är hel nu igen, våran lilla bebis har kommit hem :). Nu hör man det där härliga kurrandet och jamandet igen, det som man har saknat. Han är så mysig när han kryper sig tätt nära och bara vill gosa in sig :). Mysak är våran lilla mysis :) ♥

Ha en fortsatt trevlig måndag kära du, jag själv sitter och väntar på att min fina vän sanna ska komma hit :). Om solen skiner på balkongen blir det att sätta sig där och fika och bara ha det alldeles underbart :).




Den 7 maj


Som sagt det är nu det händer mycket :), idag har älsklingen och jag vart och kollat ut vilka vitvaror vi ska ha i köket. Låter konstigt att säga vitvaror när det är svarta varor vi ska ha :).


Var även hos min älskade mormor idag, minneslunden var lika vacker som den då alltid är. Jag berättade för henne om vad som händer i mitt liv nu och sa även att jag tänker på henne och saknar henne så ♥. Idag den 7 maj är min mormors födelsedag och jag vet att om hon hade levt så jag hade varit vid hennes sida och givit henne massa med glädje och lycka. Nu när jag inte kan det på samma sätt vill jag ändå visa min uppskattning egenom att åka till hennes minneslund, prata med henne och ge henne den kärlek och närhet som hon bara är så värd.

        



   

Livet börjar nu ♥

Nu händer det så mycket i mitt liv, mycket som jag bara vill skrika ut medans andra saker som jag bara bevarar inom mig av ren respekt och värde.


skrev i ett tidigare i ett inlägg att älsklingen och jag skulle flytta till Vilbergen,snart händer det för nu har vi köpt våran lägenhet :D jag är så himlans glad och förväntansfull. Det är nu vårat liv börjar ♥

Så idag kommer detta inlägg handla till stor del mest av hur fantastisk glad jag är som har en sådan fin sambo. Jag vill förmedla hur mycket jag uppskattar att han finns i min närvaro. Under helgen som vart har jag jobbat medans min älskling har vart i våran nya lägenhet och rivit allt, jag är så stolt över honom, om man nu kan uttrycka sig så. Han fixar och donar och ja helt enkelt han är fenemenal i det han gör, jag tror på hans kunskap och vet så väl att det blir kanonbra gjort.

Jag kommer jobba mycket nu och till stor del blir det min sambo som kommer få fixa, ska även säga så som så att i brist på min kunskap till det som skall göras så lämnar jag mer än gärna detta till honom då jag så väl vet att det blir rätt gjort. Jag kommer självklart hjälpa och finnas till i den mån jag kan, man kan alltid försöka.

Jag finner inga direkta ord till detta men jag kan säga att köpa lägenhet när man är 22 år det känns stort :), vi gick på känslan och båda två är lika förväntansfulla och lyckliga över detta, jag vill som sagt bara skrika ut just nu hur lycklig jag är.


Så för att komma tillbaka där jag börja, jag är så himla faschinerad över min sambo som är en sådan otroligt fin människa på alla sätt. Han är en friskfläkt i mitt liv och jag uppskattar hans energi och närhet till tusen ♥





Me ♥ You






RSS 2.0