Underbara fredag!


Sitter just nu i min lägenhet och dricker ett glas vin och äter choklad :), det kan man kalla riktig fredagsmys! Min älskling är ej hemma så saknar honom vid min sida. ♥

Kom just hem ifrån att ha vart i Linkan hos min nära vän Ida, var så himla underbart att ses igen... så som jag har saknat henne. Tyvärr finns det inte alltid tid därför får man uppskatta den tiden man verkligen får med varandra och ta tillvara på varje tillfälle och värdesätta allt! ♥




♥ Du är älskad för den du är! ♥


Tänk att jag får vara så lycklig! ♥


När man är glad och lycklig så sägs det ju att man ska dela med sig av sin lycka...

Jag vet inte vart jag ska börja eller vilka ord jag ska använda, men en sak är säker och det är att Christofer har verkligen fått mig att finna hela meningar och omvandlat mitt hjärta helt igen.

Jag är så himlans glad över att jag funnit en sådan vacker människa, Jag älskar Dig! ♥




Mig hjärta dig



Mer än en lyckad kväll!


Våran skånetjej Jessica kom till Norrköping i fredagskväll och åkte hem igår, och kan verkligen säga att det är så sjukt tomt utan henne! Längtar tills vi ses igen :). ♥

Tänkte jag skulle skriva om lördagen som mer än allt blev en lyckad kväll! Det började med förfest hos älsk för att sen vandra vidare till Hugo. Vi var runt 10 pers på förfesten och vi hade det verkligen kanon trevligt :). Trevliga människor och massa glädje kan ju inte bli mer än lyckat.

När vi skulle gå hem regna det som bara den, så illa...jag hade även fått blåsor tack vare mina älskade nya skor, så det var så värt det!. Som man brukar säga ett tecken på att man haft kul och då kan fötterna allt få värka lite. Gick hem barfota i regnet, det gick ju det också.
Sov hos min älskling, mys

bjuder på lite bilder, en bild säger ju mer än 1000 ord

   
Min älskade pojkvän ♥      Corre och Erica             Danne, jag, Emil

      
jag och Madde            Jag och underbara jessika ♥   Erica, My, Madde

     
Madde, Mats , Danne       Mats, jag, jessika          Corre, jag


som sagt bilderna säger allt. :)


Hoppas även ni hade en underbar helg. Nu är även min ledighet slut...vart ledig i 4 dagar och det har vart uppskattat. Ikväll blir det Bio med min älskling, 2 månader idag och jag är lyckligt lottad ! ♥


Ta hand om varandra. 

"Att handla är att förvandla drömmar till verklighet."




Lördag och fest på schemat


Då sitter man här i min lägenhet med två underbara tösor, jag pratar såklart om Jessika och Erica :). Ska snart ner och hämta tvätt... tänk att jag gick upp så tidigt för att tvätta, vilken duktig tjej jag är!. 

Idag på schemat vankas det snart för stan, de öppnar 10 så tänkte vara där då. Ska se om man hittar något skoj :). Sen blir det full rulle med att fixa sig för att sedan åka till min pojke för att förfesta innan det är dags för Hugo :). Då hoppas vi på en sjuhelskutta lyckad kväll! :D.
  


Tonight is the night



Hoppas ni får en alldeles alla tiders lördagkväll :)

Ta hand om varandra.


Nu är det inte långt kvar...


Snart är våran kära Jessika här!, Jag och Erica sitter och räknar ner timmarna och just nu är det bara 2 timmar kvar tills vi står där och kramar om varandra! :D. Ska bli en sådan underbar helg...wiie nu är det inte långt kvar.
♥ ♥ ♥



Lyckat resultat!

 
Så då har jag testat den, och jag måste säga att det gav lyckat resultat!

Jag pratar inte om en dildo för ni som tror det...utan om den magiska damsugaren!


Min kära mor och far hade beställt en till mig och måste även tillägga att den är lila :)
Tänk vilka rara föräldrar man har, massa kärlek! ♥



Ska även tillägga att min älskade pojkvän satte ihop den åt mig, för tydligen var jag inte tillräckligt smart...

Det är tur att man han är en sådan händig pojkvän




Underbart :)


Igår var en alldeles underbar dag :), var ledig och inte nog med det jag umgicks med min underbaring också ♥


Efter att vi hade vaknat åkte vi ut till älsklingens föräldrar, där blev det till att sola och bada. Jag lyckades även somna i solen, underbart!. När vi solat klart fikade vi:). Sen senare på kvällen blev det grillat hemma hos dem. :)

En kanon dag verkligen med trevligt sällskap :)



Idag står det jobb på schemat, himlans tur att man älskar sitt jobb! :). Sen jobbar jag bara imorgon sen blir det mini semester för min del, ledig i 4 hela dagar:). Skånetjejen jessika som vi träffade i Turkiet kommer på fredag till norrköping ska bli så himla skoj! :).

Jag är så lycklig!



Jag älskar dig min fina ♥




Ai shiteru ♥


Tänkte sova snart eftersom jag ska upp och jobba imorgon :).

Men innan det ville jag bara skriva hur himla lycklig jag är just nu...Allt jag behövde var att känna mig älskad och när man minst anar det så fanns han bara där.

Just nu ligger han bredvid mig i sängen och halv sover, när jag tittar på honom kan jag inte sluta le...är så lycklig över att jag får vara den som får kyssa hans läppar, hålla om honom och vara betydelsefull i hans liv.


Jag älskar min Christofer






 


Akta Rullstolsburen!


Igår blev det Kolmården med jobbet, vilket blev en väldigt lyckad dag!


Det gör mig så arg, besviken att människor inte alls har vett för någon respekt!

De går bara ragt fram och inte bryr sig alls. De tittar på dem som om de vore människor ifrån en annan planet. En sak är när barn tittar det bryr jag mig inte om eftersom att de inte vet mer än så... men när vuxna beter sig exakt som ett barn då blir jag irriterad och besviken över att en vuxen visar noll respekt. Ett tillfälle var när vi var inne i Delfinariumet och 3 stycken kommer och ställer sig framför oss, vad tänker man med?!

Det finns idioter till allt, och den sista är inte född än.

Det är som att när man går där med rullstolen så ser dem än inte, nästa gång skall jag fanken skrika- AKTA RULLSTOLSBUREN för att se om folk reagerar.

Det är människor dem också
De har ett hjärta precis som du
De har hjälpmedel för att klara av vardagen
De har exakt samma värde som alla andra
De är älskade som alla oss
Så snälla visa respekt över att de är precis som oss och också har sin plats i samhället.

Diamanter
endel är hela, andra halva
endel är spruckna, andra ospruckna
Alla glänser dem på samma sätt oavsett hur de ser ut och vilka fel och brister dem har.




Härlig vecka!

Då är snart denna vecka slut, det vill säga min semester också...men jag är inte bitter!


Måndagen bestod av att jag träffade min vän Sanna, det var riktigt trevligt. Sen bestod kvällen av att mysa med min käresta :).

Tisdagen stod det tvätt på schemat och städning, alltid lika kul.

Onsdagen träffade jag min vän Madde, vi gick på stan och sen gick vi till Halvars och käka glass. Satte oss på gräset och njöt av glassen och det härliga vädret. :)

När Madde tog bussen hem gick jag på stan lite till och hittade ett par skor som var " kär vid första ögonkastet".


Senare på kvällen åkte älsklingen och jag och spelade minigolf jag fick 3 stycken 1or men inte vann jag för det.

 sen mötte vi upp min mor och far och åt mat med dem. Kvällen slutade underbart, sov hos min älskling.


Torsdag var en alldeles underbar dag, träffade min kära vän Ida som jag inte träffat på ett jätte bra tag. Det kändes så himla härligt att få krama om henne igen och bara få vara. Glad att jag har en sådan vän som henne! ♥
 
Vi åt mat på maxi och fikade även också, det var riktigt treligt. :)

På kvällen gick jag till min älskling, vi gick då till Halvars för att möta upp Sanna och Mats :). Sussa sen hos hjärtat ♥

Fredagen gick jag upp tidigt för att möta upp sanna vid skallertorget, vi gick till Komvux och tog bussen hem till henne. Såg på film- pirates of the caribbean, inte sett dem innan och ska med handen på hjärtat erkänna att det är bra filmer! Hade sett lite av en av filmerna och bestämt mig för att de inte är bra men tänk så fel man kan ha. Såg första filmen igår med älsklingen och sen andra idag med vännen Sanna.

När vi satt klart på filmen våldgästade vi Danne med fika, så blev att ha picknick i trädgården. Senare kom älsklingen dit också, spelade yatzy och åkte och badade i grönsjönäs. Blev även svulla mat efter och se på 3e filmen av pirates of the caribbean hemma hos Danne, och än en gång den var inte dålig!. Åkte ifrån Danne efter 12 och sov sen hos älsklingen.

Lördagen, vaknade i min älsklings famn. Skjussade hem mig så jag kunde fixa min iordning, åkte ut till hans kära mor och far. Tänkt att vi skulle bada i deras pool när vi kom dit, men smart som man är så glömde jag bikinin riktigt illa!. Satt på kanten och plaskade med fötterna så det var härligt det också:). Efter badet så fikade vi, det blev vinettaglass. Sen senare på kvällen så blev det grillat, riktigt underbart. Satt och pratade och hade det trevligt åkte ifrån hans mor och far vid halv 12 ungefär.
Här kommer en bild som jag tog på min älskling och hans far, han har sina tokigheter. :D


När vi kom hem till älsklingen drack vi lite och hade det kanon mysigt :)♥

Söndagen(idag), Kom min mor och far och hämtade mig hos älsklingen, åkte och köppte fikabröd. De hade även med sig min lilla bebis, har saknat Mysak massa!. Nu ligger han bredvid mig i soffan och spinner och är så mysig så:). Nu blir det snart att sova tror jag, är väldigt trött och imorgon börjar allvaret.

Hoppas ni haft en bra vecka :)

Ta hand om er.

Turkiet 2010 ♥ Alanya


Jag har haft det så himla underbart...



Det började på söndagen, då umgicks jag med min älskling efter jobbet :). Jag hade gjort fint till han och mig eftersom vi firade 1 månad tillsammans, lite romantik är aldrig fel. Han var även rar och skjussade mig till Erica på kvällen, vi åt mat där och sen var dags för att säga hej då. Inte trodde jag att det skulle vara så jobbigt, men det var det...

jag och Erica hade tänkt sova innan vi skulle åka, men icke det blev inget sova av...eller jag somna till i 15 minuter och sen sov jag hela bilresan till Stockholm. Ericas far var rar och ställde upp och skjussade oss och sen skulle min far hämta oss :).

Väl framme och vi satt på planet, kändes det ännu mera underbart. När vi gick av planet möttes vi av 38 grader värme så underbart så! :). Jag och Erica träffade 2 tjejer ifrån Stockholm som skulle bo på samma hotell som oss så på kvällen bestämde vi oss för att gå ut och äta tillsammans, gott men himla dyrt!.

Det har vart en vecka med massa minnen:

the doors, billigare än ULLARED, nästan gratis
Vackra stränder, turkosblåttvatten, massa sol
Båtturer över Medelhavet, Delfinshow
Goda drinkar, god mat
Massa skratt men även tårar
Shopping, äppelte och Hamam
  
  





 Våra fina tösor ifrån skåne som jag och Erica umgick med varje dag, åt god mat och drack gott tillsammans:). Vi är väldigt glada att vi träffade dem, det är inte ofta som människor klickar så bra men i vårat fall så var det bara så!. Vi kom så bra överens, så lika med ändå så olika ♥. Vi ska ses nu i sommar och inte tappa kontakten har vi bestämt! Alanya hade inte vart så himla bra utan er...


Ska även skriva att jag är glad att jag och Erica kom iväg, både hon och jag behövde det. Alanya blir ett minne för oss, jag älskar dig min vän ♥






Måste även säga att jag blev väldans glad när jag fick se min älskling igen efter att inte ha setts på en vecka, kändes som en evighet!. Vi båda hade saknat varandra massor och längtat efter varadras närvaro, så det var himla mys att få vara i hans famn igen och kyssa hans mjuka läppar. ♥

Ta hand om er.

RSS 2.0