Kärleken förde oss samman ♥



Tiden med dig är en tid jag uppskattar och känner lycka av
Din närhet gör mig alltid trygg och hos dig är allt underbart.

Du ger mig en kärlek som gör att pirret i kroppen alltid finns nära
ett leènde alltid funnit till skratt.

För mig är du viktig, vill att du ska veta att jag uppskattar din kärlek! ♥

Jag älskar dig



Nära dig, nära ditt hjärta


Bara för att ett leénde smittar av sig!


snart dags att åka och jobba, alltid lika kul! :), när jag kommer hem blir det att krypa ner under en filt med te och omvårdnadspapprena, plugg med andra ord :).

Måste även ta tag i att börja packa,  åker ju på Torsdag och kan vara bra att ha packat klart tills dess.

Har även ringt till äldreboendet där jag ska ha min praktik, presenterade mig och fick reda på vilken tid jag skall börja. Damen i telefonen tyckte det var väldigt rart av mig att höra av sig...vilket jag tycker är en självklarhet:).

Fick även mina efterlängtade jeansleggings idag, kanon snygga! :)

Ha en fortsatt trevlig tisdag :)

Le emot världen
världen ler emot dig




Helgen


Hej fina du.

Helgen har vart i fullfart 24/7, vilket har vart riktigt roligt. I fredags hade jag mitt efterlängtade sex party,det handlades en hel del :). En väldans lyckad kväll.

På lördagen gick jag på stan med min älskling:), har nu även också skrivit in mig på att börja i salsa, längtar massa! :D. På kvällen var jag och älsklingen bjuda hem till Tony och Tina, min kära vän Tina fyllde nämnligen år så det firades med fest och glädje, lyckat.

Söndagmorgonen vaknade jag av att min älskling pussa på mig och kramade om mig, kan man vakna på ett mer underbart och härligare sätt?! jag är så lycklig! ♥ där emot blev inte alls min dag som jag hade tänkt mig, kan säga att jag mådde som jag förtjäna! Det roliga var att jag och Tina hade även bestämt att vi skulle åka och storhandla, väldigt bra dag vi valde...efter att storhandlingen var klar åkte jag hem till älsklingen :) firade våra 4 månader tillsammans med god mat och mys ♥ Jag är så himla förälskad!

Det var min helg och den har vart helt underbar :)

Nu blickarna framåt, nya dagar i skolan har även prov denna vecka. Sen på Torsdag bär det iväg emot Paris, ska bli så himla underbart :). Kommer sakna min älskade pojkvän,men viktigt att kunna sakna. ♥

Denna bild symboliserar min helg, galen :D


Hoppas ni även hade en bra helg :)

Tradera beroende?!


Min underbara vän Cissi har gjort så att jag gått och blivit medlem i Tradera, bra eller dåligt kan ju disskuteras! :D.

Antar ändå att man får det billigare än att handla i stan så vadå ibland måste man få unna sig och som sagt det är ju även billiga och snygga saker man kan hitta. Har skickat efter väggord och jeansleggings och annat gott som väntas skall :) detta kommer bli toppen.


antingen blir det bra, eller så skiter det sig i starten...  :)



Min ögonsten <3


Var på stan med min kära mor och blev kär vid första ögonkastet:), så blev ett måste!

Denna underbaring fick följa med mig hem :)



Ikväll blir det sex party hemma hos mig, mina fina vänner och min älskade mor :)  ♥
massa fnitter och glada skratt :)

Underbara Tisdag.


Vaknade skapligt, träffade Tina och gick ut och gick 1 timme så himla underbart! :D. Gick hem till mig för att ta en kopp kaffe och bara umgås :). 

Lagade även lite käk för att äta innan jag åker till skolan...när vi minst anar det plingar det på dörren och gissa vem som står där...jo min älskade pojkvän :). Han hade ringt mig innan för att prata lite och sen dyker han upp utan att säga något, så himla överraskad och glad blev jag:). En sådan liten sak som att bara överraska en sätter så mycket värde och uppskattning!. ♥ jag är så himla kär!


Idag efter skolan blir det att följa med Cissi hem, umgås med hennes familj-hennes underbart söta dotter Bella :) blir även att sova kvar.


Tänk vad denna tisdag blev helt underbar, älsklingen gjorde min dag :) ♥



Ord med en hel mening


Igår efter jobbet träffade jag min kära mor och far :), de hade även köppt en sak till mig, de sa att det var en sådan sak man ser och sen tänker ella direkt...nu undrar ni säkert vad jag pratar om. :)

Vi satt och fikade och hade en riktigt trevlig pratstund, massa glädje och skratt som de alltid blir i mina föräldrars sällskap :)



Denna text var den jag fick av dem, jag blev så glad och det uppskattades till tusen.

Senare på kvällen träffade jag vännen Sanna och Danne en sväng, satt och prata och bara umgicks så som vänner gör :).

Åkte hem till älsklingen för att sussa, man somnar så sött i hans famn och han får mig att känna mig som världens lyckligaste! ♥



"Man kan inte välja när och hur man ska dö.
Det enda man kan bestämma är hur man ska leva"





Några kloka ord...


Lära sig finna styrkan igen att faktsikt resa sig
Våga vara människa, våga älska!







Kväll-natt-morgon, men väldans lyckat!


Idag har jag äntligen fått hem min fina ljustake ifrån Partylite! :) , blev väldans nöjd måste jag säga.

 


I helgen annars förövrigt skulle vara lugn och det blev den, beroende på hur man ser det. I fredags var det mysfredag med min älskade pojkvän ♥. I lördags var det Aloevera party hemma hos my och det var väldans trevligt med att träffa nya människor. Trodde min kväll skulle bli lugn där efter men då kommer min vän Erica till mig med vin och choklad, vad kan inte vara bättre än att dricka vin och umgås med en väldigt kär och fin vän!.

Kvällen slutade med att vi begav oss in till stan för att sätta oss på Black Lion med några andra trevliga människor:), kvällen slutade inte där...begav oss hem till mig och vid halv 3 dök min kusse upp till mig med sina 2 kompisar. Då blev det att dricka mer vin och gott tilltugg. Kan säga att min kära kusin åkte ifrån mig klockan 6 på morgonen haha och då ställde jag mig och gjorde mat till mig och erica :).

När klockan var 8 på morgonen begav jag mig hem till min älskling, tänkte vara gullig och krypa ner under täcket bredvid honom när han sover sådär sött :)♥, men vilken tajming han hade inte somnat så såg helt chockad ut över att jag kom till han så tidigt. Lade oss i sängen och sov, somnade i hans famn, sådär underbart som det bara är!.

På söndagen åkte jag och älsklingen till mor och far för att fika :). skulle även se hur badrumet såg ut med tanke på att mor och far har bott i barack ett tag nu och de har gjort om hela badrumet, stambyte som det så fint heter :).


Nu är klockan mycket och borde verkligen sova snart :). Erica ska upp om 5 timmar medans jag börjar inte jobba förens klockan 2 imorgon. :) Hoppas ni fina haft en underbar helg och nu är det ny vecka, nya tag och nya krafter!

Lägger upp en bild på min kära kusin, även fast att han kan vara världens irriterande människa så älskar jag honom!

Sov du lilla fyllekaj...

Ta hand om er.



Favoriten...


Favoriten för min del, vet inte vad det är som gör att det är just den...det är väl som kärleken att finna den rätta antar jag, man vet det bara helt enkelt!





Trodde aldrig att jag skulle säga detta... men denna Tutti Frutti Passion vinner nästan över choklad som jag är så galen i. Good or bad?!


Underbara Onsdag


Vaknade upp hemma hos min älskling imorse, usch det blir så tomt när han har gått upp ur sängen för att åka till jobbet...älskar att ligga i hans famn och bara få vara honom nära och känna mig älskad! ♥


Träffade Vännen Daniella idag, möttes upp i stan för att sen åka vidare hem till mig. Hon hade självklart med sig sina söta vovvar :). Vi drack kaffe och pratade och hade det kanon trevligt :). ♥

Ska snart bege mig till resecentrum för att sedan åka vidare till Linkan, där får jag träffa min underbara vän Ida :).  Vi ska fika och umgås ♥. 

Hoppas du har en underbar onsdag du fina.


 

Sen ikväll blir det massor av plugg, men vilken himla tur att jag tycker om att plugga då! :). Blir även att se idol såklart, det är ett måste!



Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det.






Tänk att vin och räkor kan få än så lycklig!

 I lördags var en alldeles underbar kväll :) Det var jag, My, Sanna och Marika som lyxa till det regält.

Jag hade köppt vin och sen hade vi räkor och vitlöksbröd till det och dipp vitlökssås, det är så himla ljuvligt gott så ni anar inte. Vi satt och pratade massa och hade det sådär trevligt som det är i goda vänners sällskap :). Självklart hade vi även köppt lite godis också, är det lyx så är det!

 

En riktigt lyckad kväll med många skratt och mycket glädje ♥


Så himla underbart!

var och fixade mina naglar igår på Bio sculpture Gel, det är älsklingens syster Christine som gör mina och hon är helt fantastisk och verkligen kanon duktig! :) blev väldigt nöjd. Det är mina egna naglar så bara förstärkning på dem :).
Här kommer lite bilder på resultatet.
 

Efter att naglarna var klara och jag kände mig lite extra fin begav sig My, sanna och jag till kupolen. Jag tog en varm macka med kyckling och curry och sen vanilj milshake till, var längesen jag drack det så kände att det var dax nu! :)
 

Såklart blev det även lite shopping på stan, det var jag värd kände jag! :)
Köppte en topp, kjol och en jacka, här kommer bild.




igår som sagt kom min älskling hem, direkt när jag såg honom blev jag sådär varm inombords. ♥ Hela dagen har jag gått och vart pirrig inför att träffa honom som första gången vi skulle träffa varandra, kärleken är härlig är den! :)
Han hade även vart rar och köpt saker till mig ifrån Grekland.
Här kommer bilder.
 
En navelpiercing och ett sätt med hängsmycke och örhängen till :)
Uppskattas verkligen, jag känner mig som världens lyckligaste! ♥

Det känns så himla underbart att min älskling är hemma igen :)

Jag Älskar Dig ♥





RSS 2.0