Det värmer inombords...

Att få vakna upp bredvid den människa som du tycker om måste vara det underbaraste som finns! Att se varandras blickar och fånga blicken med en kyss och avsluta med ett leende... magiskt.

Med dessa ord vill jag bara helt enkelt säga att jag är Förälskad! :)




3 år av saknad!

I torsdags var det 3 år sen min älskade mormor lämnade oss....

Det är sjukt vad tiden går fort, även fast att det är en tid sen så finns alltid saknaden av dig, saknaden av att känna din nähet när du alltid tillbringade så mycket lycka och kärlek.

Du min fina mormor finns i mina tankar varje dag, först fäller jag en tår sen får du mig att le, tanken slår mig då att jag ska vara glad som hade en sådan speciell mormor som du just var.


Tack för alla fina minnen, Du har en värdefull plats i mitt hjärta.



Du är mitt ljus i mörkret som aldrig slocknar, du är min ängel som beskyddar mig.

Jag Älskar Dig








Tack Melinda, du är bäst! ♥

I onsdags var det en alldeles toppen dag, jag blev kopparfärgad istället för brun, eller brun kanske man inte kan säga med tanke på den fula utväxten! Melinda som är en barndomsvän till mig färgade mitt hår, hon är verkligen duktig och kan väldigt mycket, hon kommer lyckas och bli en brilliant frisör det har jag inga tvivel om! :)



Min barndomsvän till frisör och sen jag så lyckans glad






Som sagt jag är så himlans nöjd, skulle kunna skrika av lycka!



Dagen slutade annars så bra som den bara kunde, massa mys! ♥





Ta hand om er mina fina vänner...












Takida 091119

Måste säga att det var en lyckad kväll, mest för att det var så otroligt trevligt sällskap :)! En bit mat på Eneby pizzeria, en Eneby super special ja ni hör ju hur stor pizzan var, ska även meddela och säga att den var sjukt god också. Lite för god kanske med tanke på att jag fick så himla ont i magen att jag knappt kunde gå, stackars min lilla mage!...

När jag, My och Emma kände oss mätta och belåtna gick vi ut i regnet för att möta upp Emmas två vänner (Emma och Anki) riktigt trevliga tjejer! :) När vi väl var framme i Linkan fick vi en kanon plats så att vi slapp gå allt för långt. Där inne i Sporthallen fick vi också en kanon plats, första parkett nästan ;). Såg iallafall hur bra som helst.

Förbandet var SONIC SYNDICATE enligt mig så hörde man inte alls vad de sjöng utan bara gap och skrik, men på något galet sätt så blev jag ändå glad av det, helt sjukt. Ibland förvånas jag av mig själv!

Sen när väl Takida kom in på scenen belv det fullt ös, fanken så bra det var! Hade nästan viljat haft stå plats då så man kunde ha dansat och hoppat, men i denna stund var jag ändå glad att vi hade sittplats med tanke på att min mage inte alls var överens med mig...

En speciell hylling till mina fina vän Sanna- Ringde henne när låten curly sue spelades så att hon nästan kunde känna på känslan hur det skulle vara att höra det live :), tänk vilken pärla till vän hon har :D.

Och nu till något roligt, bilder :)
  


Förbandet: SONIC SYNDICATE





Inte så jättebra bilder men de duger :) Kan ju dela med mig av bilder men tyvärr inte av känslan...


Tack för att ni gjorde kvällen superduper bäst! :)






Ljusen brinner

Sötnosen ligger redan i sängen och sover sött, kanske drömmer han om elefanter som simmar who knows?... Tänkte faktiskt också krypa ner och sussa, är inte så värst trött men ibland kan det ändå vara skönt att sova skapligt... men först ska jag pussa lite på honom :) hih hoppas jag inte väcker honom när han ligger där så sött.

Imorgon blir det Bowling på kvällen, ser jag verkligen fram emot! En kanon kväll med andra ord. Inte för att jag är bäst på bowling men vadå det är en kul grej just för att hitta på något. :)



Tänkte att jag skulle skriva om Takida också, men orkar det ej idag så får bli imorgon eller en annan dag, det blir bra :).

Sov sött nu fina du, för det tänker jag göra.

Jag är så glad att jag träffat dig!





An amazing feeling

Det var så himla längesen jag hade såhär mycket Lyckorus i kroppen, jag kan verkligen inte sluta le. Det känns som att nu finns det mening till så mycket mer och varje dag jag vaknar så vaknar jag med ett leénde på läpparna :)  


Du gör mig så varm inombord





Livet blir vad du gör det till, och just nu är mitt liv så underbart som det bara kan vara.









Tack för att du finns!

I Tisdags spederade jag dagen med min bästavän Ida, som jag skrev i ett annat inlägg att vi firade 4 år vänskap. Tänk vad tiden går fort när man har roligt...

Ida kom hit och vi satt och prata i ett bra tag, sen bestämde vi oss för att vi skulle gå och handla något fika det blev princess bakelse, mums så gott!. Tiden gick och vi pratade inte mindre för det;). Bestämde oss för att laga mat ( min special köttfärssås och spagetti ), självklart blev det underbart gott.

En väldigt trevlig dag måste jag säga, du fyller så mycket glädje i mitt liv!


Jag Älskar Dig något så otroligt mycket! ♥





Jag känner mig verkligen lycklig!

På något underbart sätt lyckas du alltid värma mitt hjärta, bara jag ser dig skänker du mig så mycket glädje! :)






Puss Darling ♥





4 år Lycka- Vänskap ♥

Dagar har gått, månader likaså och även år...

Det har funnits och skapats så mycket glädje, och mer ska det så bli!

Du är vännen jag finner tröst till
jag finns för dig, gör allt gör vad du vill
Med dig kan jag skratta och le, tänk om alla andra kunde se...
se det jag ser, för mig betyder du världen och så mycket mer!
Jag vill alltid finnas vid din sida, vill alltid finnas och vara din vän.
Jag Älskar Dig Ida unnarsdottir



Du är min bästa vän och älskade du, du kommer aldrig vara för långt bort för att älskas!



Om ett tag kommer min vän hit, vi ska baka och prata massa och bara ha trevligt i varandras sällskap.
Tack för att du finns i mitt liv! ♥





En trevlig Lördagkväll

Tanken var att vi skulle vara några tjejer och sitta och snacka och dricka lite vin, men ojsan så annorlunda det kan bli... Det blir inte alltid som man tänkt sig utan even better!

Mycket prat blev det och musiken som ekade i hela lägenheten... men trevligt det hade vi det :). Det som var roligast under hela kvällen var nog vännen Madde när hon åt sin specialare, det var nämnligen så att min kusin hällde bacardi på hennes kebab och sa att hon skulle smaka vilket hon gjorde... resultatet blev att det var väldigt starkt och smaka inte alls gott. När Madde står där och dricker vatten och försöker få bort den där vidriga smaken så vill min kusin vara snäll så han säger- vi kan hälla på coca cola så kanske det inte smakar lika mycket sprit... haha just i den stunden fick jag magknip så mycket som jag skratta. Antingen var det roligt eller så hade jag helt enkelt druckit lite vin :) det får ni se på hur ni vill... Så nu finns det att köpa Maddespecialare för er som är intresserade :D.

Kvällen annars bestod av galenskaper och massa skratt!

     

   
Madde och My        Min underbara kusse


Maddespecialare

Tack alla som gjorde denna Lördag helt amazing! :)







Tänker så på dig ♥



Bara för att ni inspirerar mig!

Jag begär aldrig att mina vänner ska förstå, men att veta att de finns där och lyssnar på mina ord det något som jag verkligen värdesätter!






Magiskt är vad man minst kan kalla det!

Var i Måndags med mina härliga arbetskamrater och såg Musical Hits med peter Johanssson och Matilda Hansson, och kan inte annat än säga att det var magiskt! Det var många tårar som föll den kvällen, skratt som tårar.

När det var slut gick jag fram till de båda och sa exakt vad jag tyckte och kände. Jag visade dem till och med att jag skakade och hade tårar i ögonvrån, de syntes att de blev rörda. Jag sa till dem att det märks att de sjunger rakt ifrån deras hjärtan och att de har så mycket glädje i sig som sprids. Även att de alltid ska fortsätta på samma sätt som de gör eftersom de berör andras hjärtan.






Jag och min vän my har disskuterat detta en tid nu, och jag kan vara ärlig och säga att jag inte alls trodde att jag skulle beröras på detta sätt, men det gjorde jag verkligen!. Jag kan säga att jag förstår dig nu, när du ringer och man knapt hör vad du säger för att du är så himlans lycklig och med tårar i halsen, och finner inga exakta ord för att förklara hur känslan känns. Det är nu exakt som jag förstår hur den känslan känns, jag kände den i detta magiska ögonblick.





Min ledstjärna

Igår fick jag äntligen träffa min kära vän Ida, så som jag verkligen har saknat henne! När jag stod och vänta på henne och när hon kom och kramade mig kunde jag inte hålla tillbaka mina tårar längre, jag var så himlans lycklig för att få träffa henne igen. När man känner någon så väl och någon betyder så otroligt mycket, så som Ida gör för mig är det jobbigt att sakna. 

Vi gick till Espresso house och satte oss ner och pratade om allt mellan himmel och jord, tack för att du lyssnar. för att du finns! Du kommer med råd och ger mig olika syn på livet, du är min ledstjärna... 

Jag är så otroligt glad för att du finns i mitt liv!, Du är min bästavän ♥




 

friendship is the golden thread that ties our heart together








Du är Älskad!

Har inte hunnit skrivit blogg, men bättre sent än aldrig!


Var ju som sagt Fars dag i söndags och eftersom att jag jobba så hann jag ej fira min kära fader...

Du har funnits där för mig i alla lägen
och alltid visat mig den ärligaste vägen.
Jag är så glad för att du finns vid min sida
när jag finner din trygget, så känner jag ingen oro och mitt hjärta slipper lida.
Tack för att du är just den du är, för att du finns!
Jag är så lyckansglad för att jag får vara den som har världensbästa pappa.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta! ♥








En glädjespridande Lördag

Då sitter man här i soffan och sitter och småler lite.... snart kommer riktigt trevligt sällskap :) kan inte bli bättre lördagkväll än på detta sätt.


Idag var det inventering på Rejmes och alltid lika trevligt. Har förinventerat och jobbat lite där nu under några dagar och jag kan med handen på hjärtat säga att jag är glad över att det är så trevliga arbetskamrater, underbara!. :)

Såg nu också att jag inte lagt upp någon bild på min sambo :), min kattunge alltså... Mysak heter han och är 5 månader och han är bara helt enkelt bäst, man kan säga att hans namn passar hans personlighet. ♥




Massovis av kärlek!



Säg vad ni vill...



men jag kommer sakna Rabih i Idol, jag måste säga att jag gillar den killen verkligen! På något sätt så berörde han mig, hans röst är speciell och något väldigt unikt. Jag hoppas på att han jobbar vidare med musiken för det syns så väl att han brinner för det och han är killen som kan förmedla känslan i musiken.






Jag kommer sakna att han inte kommer vara med med i Fredagsfinalerna, då som han sjunger och förmedlar, berör och får mig att fälla tårar, hans röst går rakt in i hjärtat!



Live like heaven is on earth

JAG HAR DRÖMT SÅ MÅNGA DRÖMMAR KAN DEN HÄR BLI SANN?



Don´t worry about a thing, cause every little thing gonna be all right.









Vi är så långt bort ifrån verkligheten

Det finns vissa saker som skrämmer mig verkligen!. En av dem är att vi människor är aldrig nöjda, vi är aldrig glada för det vi har utan hela tiden ska vi finna anledningar till att hitta något bättre.

Skulle vi av något skäl hitta 1 krona ute, skulle vi bara gå förbi den utan att ens bry sig om att den ligger där. Tanken istället att det hade vart en 100ring hade varit så mycket bättre, just för att det är mera värdt!. Om vi istället ska se detta perspektiv i ett annat land där pengar verkligen behövs, så hade denna ynkla lilla krona varit så värdefullt i des ögon att den skulle kunna rädda liv.

Det är inte förns vi inser att de finns dem som har det värre, som vi lär oss att uppskatta det vi har. Det är så synd att det ska behöva vara på detta sätt...

De finns de människor som är så sjuka att de inte ens kan ta sig ur sängen, upskatta då varje tillfälle du själv kan ta dig till och ur sängen, för allt kan hända när man minst anar det... en dag kan det vara du som sitter där istället och vist hade du själv önskat då att du hade uppskattat varje tillfälle mera?.

De finns de som inte alls får mat på bordet serverat, utan får leta fram sin egen mat, jättehemskt!

Att klaga och se allt de negativa gör än människa inte lyckligare! Se det positiva i ditt liv, att du just du få finnas till och vara så bra som bara du kan vara. För ingen är som du, du är speciell och uppskatta varje tillfälle det kommer göra både dig och din omgivning gott.


Den sjuke har en önskan medans den friske har många önskningar



RSS 2.0