Samma inuti, ändrad utanpå

Idag var det jobb som vankades, så underbart så. Efter att jag slutat jobba gick jag hem för att sen kunna ta bussen in till stan, skulle nämnligen till frissan. Hade bestämt att nu ska jag klippa av det, funderade på att spara långt men känner mig mer bekväm i kort så därför blev det som det blev är nöjd iallafall, huvudsaken så att säga:).

Måste bara att skriva att på vägen hem efter jobbet gick jag egenom skogen, kände att jag ville göra något gulligt till mina föräldrar, visa att jag uppskattar dem. Så jag bestämde mig för att plocka vitsippor till dem. När jag kom hem och jag möts av min mor innanför dörren står jag där med buketten med vitsipporna och säger orden - Jag ville plocka blommor till dig och pappa för att visa att jag uppskattar er så mycket, ni ska även veta att jag älskar er väldigt mycket. Då såg jag en tår rann nerför mammas kind och så sade hon vi älskar dig väldigt mycket.

( En liten sak kan vara en värdefull sak i en annans ögon )


Träffade vännen My och Ida på stan, man ska vara lycklig när man har sådana vänner som ni! Kan inte annat än visa min tacksamhet egenom mitt leénde. Ni är för underbara <3

shoppade även idag också


♥ En grymt snygg jeans jacka

♥ En liten väska

♥ Jeans leggins


Idag känner jag mig riktigt snygg " tre ord räcker, JAG är läcker"


Kramar Ella ♥


Rätt som det är lockar någon fram ditt leénde

Hann inte skriva igår så ber så hemskt mycket om ursäkt för det. Hade en väldigt trevlig dag måste jag säga. Blev inget jobb så jag och Tina bestämde oss för att åka in till stan och käka lunch och sedan shoppa lite:) Vi åt  kycklingsallad på 4 kök, så himla gott var det och tur hade vi med vädret också, solsken och härlig värme.


 Ni kan ju inte annnat än att bli suktade nu...



Efter att vi hade ätit upp den himmelskt goda salladen så gick vi en sväng på stan, hittade massa fint:). Bjuder på en bild också av mina otroliga inköp.


♥ 3 spets trosor (lila,korall och svart)
♥ Svart Bikini överdel
♥ Lila söt klänning
♥ Hårinpackningar dag/natt
♥ Lila plånbok
♥ Parfym Bruno Banani ( not for everybody) Älska som en ängel & förför som en djävul
♥ Vita tyg skor


Tack Tina för en jättetrevlig dag, får vi verkligen ta och göra om:)

Körde även boxpass på kvällen med My och man kan ju inte annat än älska det!

Var rädda om varandra Kramar Ella ♥


Tiden går fort när man har roligt!

Jaha söndag igen då, tråkiga söndag.

Helgen däremot har vart helt vänd än tråkig kan jag meddela, det har bjudits på mycket skratt och även tårar but that´s what life is about.

På fredagen hämtade min fader mig efter jag slutat jobba. Kom hem och bytte om eftersom det var så underbart väder så kände jag för att ha något skönare på mig. Fick skjuss till min älskade vän ida, blev till att grilla på kvällen, så mysigt så verkligen. Efter den goda maten gick vi ut med hundarna på en promenad:). Blev till att se film på kvällen ( Ghost Town) måste säga att filmen var väldigt bra, och känslig som jag är så lyckades det komma tårar även i denna film. Innan jag och vännen skulle sova kom vi in på ett ämne att prata om som gjorde att vi höll oss vakna väldigt länge. Samtalet vi hade handlade om LIVET... behöver jag säga mera. Det är helt sjukt vad man kan komma fram till och fantisera till egentligen, men det sägs ju att man ska våga låta sin fantasi flöda, och med andra ord det var det vi gjorde. Men jag måste säga att jag tycker det är intressant vad det gäller drömmar, varför vi lever- helt enkelt frågor som vi kanske aldrig finner svar till det är därför fantasin finns.


Lördagen såg ut som så att vi vaknande ganska skapligt, åkte hem till mig för att äta mat. Sedan kördes musiken igång på högsta volym och make upen of course. Ida och jag sprang emellan alla speglar som fanns för att se så att man såg bra ut ifrån alla möjliga sidor och håll. När vi väl var klara så begav vi oss till vännen My, och för er som inte vet så fyllde denna underbara vän år, hela 19 år ojoj nu känner jag mig verkligen gammal haha. När vi kom dit var grillningen igång så det stod härliga till. Medans vi väntade på maten så tog vi lite kort och satt och pratade om vart vi skulle tillbringa kvällen/ natten. Satt ute och åt maten eftersom det var sådan underbart härligt väder:), efter att vi ätit oss mätta och solen gått ner blev det till att gå in och sjunga karaoke, tomas ledin blev först ut och en blandning av allt möjligt. Gott och blandat är bäst! Blev självklart att åka in till krogen, hugo blev det bestämt. Inte alls mycket folk när vi väl kom dit men jag, my ( födelsedagsbarnet) och Ida vi tog oss i kragen ( som vi inte hade någon) men vi gick ut och verkligen ägde det där golvet kan jag lova! Vi dansade som aldrig förr, ibland måste man bara visa andra hur det ska gå till haha.

Telefonen ringer när vi står och dansar till en jättebra låt, då är det kussen som skriker i mitt öra att han är vi statiol macken och vill att jag ska komma ut så det var väl bara att göra som kussen sade. När jag kommer ut möts jag upp av en hel dragen kusin och hans tjej och några kompisar till dem. De står där och dricker den goda ölen och cidern som är sådär halv ljummen. Ger kussen en kram och betämmer oss för att bege oss in igen, i värmen så att säga.

Måste även säga att vi träffade väldigt många trevliga igår, vissa som jämt hänger på krogen medans andra som man inte alls ser ofta. Träffade Sanna en tjej som verkligen är jätterar och gullig:). Hon har också gått på haga- florist och var även med i lucia tåget som jag även var med i. Hon kom ihåg mitt namn och jag fick massa komplimanger om att jag har så fin röst och att jag verkligen kan sjunga, niger och ler. Underbara människa!

Har precis gått ifrån hugo och är påväg till bilen, säger hej då till mannen med det stora D. Sätter oss i bilen alla 3 och här kommer en koversation mellan My och Ida.

Ida-
Jag tycker vi att ska åka till Max, kan ju ta drivern :D

My- Ida jag har ju redan lagt i drivern

Jag tror aldrig att jag garvat så mycket vi alla 3 låg vikta av garv haha. Ja det sägs ju som sagt att ett skratt fögyller dagen och vad kan inte vara härligare än att skratta med sina vänner som jag bara älskar så mycket! 

Huvudsaken är att man försöker vara rolig, även fast att man får orden tillbaka " Nu var du rolig du"

Haft en kanontrevlig helg, och grattis igen min vän My hoppas att vi förgyllde din dag och gjorde den oförglömlig:). jag säger som my skrev i sin blogg "
det är bara en myt att man inte kan vara 3, vi har skitkul ihop verkligen- så sanningen där är att det handlar om personkemi och talat ifrån hjärtat ingen har så roligt som vi"

Vi är oslagbara!



My, Sanna, Jag och Ida


Jag och vännen Mathias


Jag och min Älskadevän Ida



En underbar helg med mycket skratt och glädje som förgyllde mig. Pusskalas är ju inte fel, speciellt inte med dig. Mycket dansande höfter, och sexig attityd.

Ta hand om varandra, och tänk som så att livet går inte i repris, så förgyll varje dag!
Kramar Ella ♥


Utvilad, så härligt så!

Snart ska jag in till stan och träffa mina underbara vän Ida. Ska bli så underbart att känna dina kramar igen. Krama om dig massa och veta att du finns där, så som jag finns för dig.

Var även ledig ifrån jobbet idag så var skönt med lite sovmorgon, blev kanske längre än vad jag hade tänkt men nu känner jag mig verkligen utvilad!

Imorgon fredag igen då, förstår inte att det går så himla fort. Ser fram emot helgen :) ska fira fina vännen my, så kommer bli väldans trevligt.

Jag är så glad för att just du finns i mitt liv!


Kramar Ella ♥

Jag vill bara skrika!

Skit, dåligt, fy och bläää på allt.


Idag är en sådan dag då jag vaknade med ett leénde på läpparna, började inte jobba förens klockan 1 så låg och drog mig länge i sängen innan jag insåg att det var dags att gå upp. 

Kan jag lova att det gick åt helvete sen istället, men som sagt man kan ju inte ha sina bästa dagar jämt. Det var så himla skönt att träna sen på kvällen, boxas och slå så hårt man kunde, så lite aggretion försvann. Men det blev ju inte så blev ännu mera bekymmer efter träningen. Var nog inte min dag idag med andra ord.

Tack vännen My för att du är så förstående, finns för dig och hoppas att du vet det. Slit inte ut dig vill ha dig länge kvar i mitt liv <3

nu ska jag snart krypa ner i min säng bredvid min gosiga katt och hoppas på att dagen imorgon blir mycket bättre. Kanske ska vakna på en dålig sida och sen att dagen blir bra istället.

What a feeling!



Kramar Ella ♥

Tänk att få förgylla någons dag

Såg nyss på filmen Kärlek 3000, och kan inte annat än att säga att filmen var magisk!

Kärlek vid första ögonkastet, dagen tillbringad i skratt och glädje, men sanningen döljer något hemkt.

Det var han som visade henne sann lycka, och det kunde han ge henne på en dag. Hennes föräldrar såg egenom sitt barns ögon att lyckan hade spridit sig till hennes hjärta, just för att han förgyllde en extra dag i hennes liv.

Citat ifrån filmen " Livet är inte de dagar som går, utan de dagar vi minns. Se varje dag som en ny möjlighet om att ge kärlek och att hitta kärleken "

En känslomässig film som gav en extra tanke om vad livet handlar om.


Kramar Ella ♥

En sådär härligt berusad helg

Blev ju utgång både i fredags och även igår, ja vadå man lever ju bara en gång. Det blir inte alltid som man tänkt sig och kan med ett leénde på läpparna säga att i fredags blev det bättre än vad jag hade tänkt, det kändes bara så underbart, som om en stor sten skulle falla ifrån marken. Kan säga att det kändes som om jag lättade ifrån marken av glädje och av stolthet.

Fredagskvällen slutade med efterfest, riktigt trevligt. korv och taxi ifrån kungsgatan- Södertull. Jadu kan säga att det sved inte i min plånboken den natten, men det gjorde det för mannen med de 3 namnen, Det var nog tur att han var redigt full haha. En bira som inte alls smakade helt underbart, men som sagt man tar vad man får. Gitarrspelande och jag och My   höll efterfesten igång med våra ljuva stämmor, de tyckte vi iallafall. Mycket trevlig kväll kom äntligen i säng klockan halv 6 det var längesen jag kände mig så trött.



MIN OUTFIT PÅ FREDAGEN



Sedan kom lördagen då vi hade bestämt oss för att gå upp klockan 11, vilket vi var duktiga och gjorde. Utvilad ändå trots allt. Gick till stan härligt med en promenad, underbart väder också. Träffade trevliga och gulliga Mia på stan så blev till att dra till HALVARS, det är ju sjukt att det är så gott med glass. Vi satte oss i solen och njöt av värmen och av våran glass självklart.


Då var vi på det igen då! jag som skulle ha en vit helg... Blev till att fixa till sig och sedan kom Erica, Ida, David så det var riktigt trevligt. Mycker vindrickande för min del, även bira som man bara inte kan vara utan på fyllan. Nöden har ingen lag eller hur erica? , jadu ibland kanske det skulle vara bättre att vara kille, eller nae. " sluta skratta annars lovar jag dig att det händer " haha. När vi tillslut kom till Hugo så var det trevligt folk där och även musiken var okej. Citat ifrån en kille på krogen i Fredags " Tänk på ett tal" haha och vi tänkte på ett ja och my men han sade fel. Så med andra ord var det ingen bra raggningsreplik. Det finns folk till allt och den sista idioten är inte född än... Kvällen avslutades på max med en safftig hamburgare och massa mys, helt underbar kväll med andra ord.  




JAG SKA SUGA LIVET UR DENNA NJUTANDE ÖL!



HÄRLIGT BERUSAD

Ta hand om varandra, Kramar Ella ♥


Friday I'm in love

Nu sitter man här sådär härligt berusad. Väntar på att klockan ska ticka så att man kan dra sig till krogen, dricka lite bira och skölja bort alla problem. Det sägs ju att spriten löser alla problem, eller iallafall skjuter upp dem ett tag. Om inte annat så kan man ju låtsas, så man kan njuta för en stund åtminstone. Självklart kommer det även bli mycket dans, om jag känner mig själv rätt, och vem skulle känna mig bättre än jag?

Nu är biran slut och bussen är på ingång, vilken timing! Ha en trevlig kväll.

kramar Ella ♥

Glass bättre än Orgams?

Efter jobbet idag mötte jag upp My så vi bestämde oss för att bege oss till halvars. Det är så himla gott med glass, så jag skulle kunna föräta mig på det. När vi fått våran glass satte vi oss på gräsmattan och bara njöt av solen, så härligt så!

Min underbara goda glass, Hallon-saltlakrits, Apelsin-choklad


My är en klok människa, hon kom på en väldigt bra grej. Om man väljer glass med dubbel smak blir det ju som att få 4 kulor eftersom det är 4 smaker, haha så söt är hon min lilla vän My. Ibland önskar jag att jag var lika smart som dig:). Men jag har också mina dagar ibland när My verkligen blir imonerad haha.

Här sitter vi och njuter så det står härliga till :)!



Hoppas ni också haft en underbar dag. Nu kan inte jag sitta här mer utan nu ska jag fixa det sista sen beger jag mig ner till stan, bli BIO ikväll FAST & FURIOUS med vännen Tina och Erica. Tror att filmen kommer vara så bäst, så hoppas på det:).  Han är ju så himla snygg, ni vet säkert vem jag menar haha.

Här kommer en bild så att ni alla kan njuta lite haha.


Och såhär glad är jag idag.


Ta hand om varandra. kramar Ella ♥






SYSTEMET NÄSTA!

Glömde skriva igår som sagt så tar det idag. Hade som sagt annat för mig igår, har ett liv också:) haha.

EN EXTRA TANKE TILL GABBE SOM FYLLDE 20 IGÅR.

GRATTIS GUBBEN!

Hoppas att du hade en lyckad födelsedag :) (F)





Kramar Ella ♥

Om jag blundar med ett öga så kanske det blir hälften så jäkligt...

Det finns dagar när man vaknar och känner att detta kommer bli en usel dag och dagen tar verkligen aldrig slut, medans andra dagar vaknar man med ett leénde på läpparna och då vill man att dagarna ska vara längre. Kände att det fanns lite sanningen i det, så kan iallfall det kännas för mig ibland. Som just idag har det varit en helt underbar dag, ville aldrig att denna dag skulle ta slut.

Dagen började med att jag sken upp som en sol och var jätteglad verkligen. Jag skulle jobba på den förskolan som jag verkligen älskar att vara på så det kändes underbart!. Sen kan det ju inte bli bättre än att jag och My ska även träna box idag:). Vi har ju som sagt så himla roligt tillsammans på träningen. Den dära känslan när svetten rinner, då får man bara ännu mera lust att träna och slå på dessa mixar. Armhävningar dit och hit, och magträning så det heter duga. kan faktsikt säga att det känns i min mage, men det är så det ska vara. Lyckades även göra något på träningen igår med min rygg. Vi gjorde en  övning och kände bara att det hög till i ryggen och sträckte sig upp til nacken så det stramade regält. Men gambler som man är så tjöt jag lite och sen var jag uppe på benen igen. Smärta är ju bara ett ord sägs det...

Här kommer en jätte fin bild på mig och mysan efter träningen. Det sägs att man är snyggare neutral så att säga:)!



Nästa vecka är vi på boxen igen, det här är så jäkla kul! :)


Kramar Ella ♥

If i could see you again...

ja om jag kunde det, då skulle du få mitt hjärta att le igen. Bara få krypa in i din varma famn och känna tryggheten som du alltid omfamnade mig med. Jag saknar dig min älskade mormor, förstår inte att åren går så fort. Snart är det 3 år sen och jag kan med hjärtat på handen säga att tiden inte läker alla sår. de blir bara djupare. Eftersom vi lever i en värld där allt kan hända, så ska vi inte ta något för givet. 

Saknaden av ditt himmelrika skratt och dina ögon av gyllene skatt är verkligen svår, det har som sagt gått dagar, månader ja till och med år. Smärtan är som jobbigast när den tränger igenom varje artär, det gör ont att saknaden ska kännas såhär. Man tänker tillbaka på alla fina minnen, det är ljuvliga minnen som förblir i mitt sinne. Det som skrämmer mig mest är att inga nya minnen kan skapas med dig, utan minnena speglas igenom tårar ifrån mig.


Livet är inte rättvist men vi alla ska ju vägen vandra...


If i could see you again... skulle jag berätta för dig hur mycket jag älskar dig mormor.



Kramar Ella ♥


Lyssna, lyssna och känn känslan.




Vi måste lära oss att ta vara på oss själva. Självklart att din extra tanke ska skänkas till dina nära och kära, men det som absolut inte får hända är att du glömmer bort dig själv. Du har lika stor viktig del i livet som alla dina medmänniskor. Lova dig själv att ge lite extra omtanke till dig själv, prioritera tiden med dig och låt dig själv få tänka på allt runt omkring dig. Det finns säkert många man vill hjälpa där ute, så känner jag. Men för att kunna hela andras hjärtan måste först ditt eget hjärta vara helt.

Kom ihåg du är viktig och du är värdefull för den du är!


Kramar Ella ♥

Someone special

vaknade upp av att min söta katt låg bredvid mig, hade kurat in sig i mitt duntäcke.

Gick iallafall upp tillslut efter att jag dragit mig en stund i mina varma sköna säng. Jag vet att den inte är speciellt stor men jag bara älskar den, så kan inte byta ut den emot någon ny säng. Haha det där lät verkligen konstigt, som om jag prata om en männsika istället. Men som sagt det sägs ju att vi sover 1/3 av vårat liv så bäst är väl då att man har en säng som man älskar, och även älskar att älska i haha.

Var ute och gick med min kära fader idag också. Det var verkligen jätteskönt väder ute så vi passade på. Det känns så skönt att man kan prata ut med dig pappa, du lyssnar och är alltid så förstående emot mig. Jag älskar dig!

Annars då jodå livet leker, vilket man kan anse som bra eller dåligt. Men huvudsaken är ju att man mår bra:)
Våren är ju här iallafall, så nu kommer vårkänslorna fram, så mysigt så.

Våga visa mer Glädje i vardagen!


Kramar Ella ♥


Måste inse sanningen.

Varför ska det vara så svårt?, det är så otroligt hemskt. Hela min kropp fylls med en iskall känsla, och tårarna slutar inte falla. orden och minnena är borta, och det känns som ett slag rakt i hjärtat. Jag vet att de gör ont, och är kanske meningen att det ska vara så. Men jag vill inte förlora dig!. Vem är jag? vem är du? ja det är så det ekar mellan väggarna men ändå så älskar jag dig så mycket,

Trött och svag, känner inte igen vad det är för dag.
Känner du igen mig? inget svar bara den sorgsna känslan blev kvar,
Tystheten och blickarna av oro tränger igenom rummet.
Ett ögonblick och man ser dig se på mig, och jag klarar inte mer! det är då mina tårar rinner ner.
Det är sorgligt men det är sant, du är på livets sista kant.



Kramar Ella ♥

Min Påskafton

Sliten och trött, upphetsad och jagad. Det var så ungefär min dröm sluta...

Vaknade av att min mobil ringde, var vännen Ida som ville att jag skulle komma en sväng till henne för att sminka henne, hon skulle nämnligen bort på 50 års fest idag.

Kändes så himla underbart att träffa min vän igen. du/ ni har vart borta i 2 veckor men för mig kändes det som en evighet! Min kära vän hade köpt prestent till mig därifrån och det var verkligen fina saker som jag blev så otroligt glad över.

Ett  vykort ifrån platsen där de var

Ett ljus format som ett hjärta, med texten " jag älskar dig" på brasilianska. Luktar även ljuvligt

Fashinerande örhängen inte nog med att de är hand gjorda ( satt någon på stranden och gjorde dem) de har desutom en speciell färg som jag bara älskar " lila" :)

Du ska veta gumman att dessa saker betyder mycket för mig. Är väldigt glad över det jag fick och uppskattar din tanke till mig.  Jag Älskar Dig min bästa vän ♥



Efter att jag träffat min underbara vän gick jag till min kusin som bor i kimstad, där var släkten så var verkligen trevligt. Det bjöds på Påskmiddag och härlig god efterätt. Det var så härligt att träffa släkten igen, det blir en sådan underbar stämning när vi alla träffas. Det blir flummel prat, massa nya nyheter om vad som helst, skratt och man får nästan alltid reda på något nytt varje gång. Låter som om vi är galna, men hur är det man nu säger igen? . jo just det SLKÄKTEN ÄR VÄRST! men jag älskar dem verkligen :).

Mitt Änglabarn och jag. älskar henne så otroligt mycket!





Kvällen annars bestod av mys, mys, mys :)

Jag hade iallafall en väldigt bra Påskafton, kunde inte ha blivit bättre. Hoppas även att ni hade det bra. 

Till fina du.

 Kramar Ella ♥ 







Håll alltid kärleken vid liv!

När det handlar om ordet kärlek så är det så oerhört stort för mig! Jag har kärlek till sitt mycket i mitt liv och vi måste komma ihåg att alltid hålla kärleken vid liv, för det är det vi lever för.





Share Your Smile With Every One
But Save Your Kisses For Only One




Kramar Ella ♥

solen lyser himlen är blå...

så himla underbart, vart ute och gått i det härliga vädret, man kan inte annat än älska det!. Gick och satte mig på en bänk, alltid när jag lyssnar på musik eller bara kopplar av så kommer det så mycket tankar upp, vilket kan vara jobbigt ibland. I detta fall var det bra tankar och de gjorde mig stark på något sätt. det fanns saker som jag behövde tänka igenom, saker som är viktiga för mig. Sitter själv på bänken och njuter av solen, musiken fyller tillvaron. Överallt runt omkring mig är det liv och rörelse, den gammla damen som långsamt fös fram av sin rullator, barnet som säkert fått sig en ny cykel till det häriga vår vädret, mamman med sina kära barn som är ute och lekar i sandlådan. Det är så härligt att se att så många lockas ut till det härliga vädret:). Är sugen på glass så kanske bli en sväng till halvars :) de har ju öppnat och har ej vart där än. Aja får se vad vinden tar mig blir säkert bra:).



Kramar Ella ♥

Popcorn & Film

Sitter och tittar på filmen på 6 an (Benknäckargänget - krossa dem) käkar popcorn med grillkrydda på:) så gott så. Har även tänt ljus i hela rummet så nu ska jag krypa ner under min gosiga filt och bara njuta av mina popcorn och filmen:). Sen vankas filmerna 2 fast 2 furious,  tyvärr utan ditt sällskap...

 Hoppas att ni har en trevlig kväll.

Kramar Ella ♥

Jag skulle kunna få betalt för att prata.

Då var det påsklov vilket verkligen visar sig vara sant med tanke på att jag inte alls har lika mycket jobb. Men som sagt kan ju vara skönt att vara ledig också, men älskar verkligen att jobba och vara med det små söta liven:).

Blev ju till att träna box i Tisdags med vännen my, yeah nu ska vi verkligen ta tag i det här!. Jag tror inte att någon annan skulle kunna ha så roligt som jag och my har när vi tränar haha. Vi skriker på varandra som om vi hatar varandra men så är det såklart inte. Men det känns så bra att man tränar med någon som man verkligen kan ta ur alla sina aggressioner på och även få en slänga tillbaka, man måste verkligen tåla lite för att kunna träna med oss haha. Nae men skämt och sido det känns bra att träna med någon som man känner har lika stor motivation till det och vill alltid ge lite mer än 100 % , det blir liksom roligare också.

Har börjat med att äta bra frukost på morgonen om man nu kan kalla de det, youghurt med banan och bläbär. Det var någon gullig filur som sa till mig att jag skulle äta bra frukost just för att jag kan vara lite slarvig med maten ibland. Måste erkänna att jag mår bättre också och känner mig även piggare:).  Måste även medge att säga att jag kände mig som en hemmafru idag, ställde mig och gjorde i ordning fruktsallad efter frukosten för vännen My skulle komma:). Blev även till att laga mat och sen diskning efter. För er som vill veta så var fruktsalladen jättegod (självklart för att jag hade gjort den), maten var också god även fast att det bara var nudlar men vadå det är ju gott!. Jag är en person som verkligen älskar pasta så den människan som ska leva med mig kommer få äta pasta flera gånger i veckan, bu eller bä?. Någon specialitet som jag har är att fyllekäk kan oftast bli makaroner med ketchup och allvarligt jag tycker det är gott. Nu vart väldigt mycket prat utanför ramarna märkte jag, jaja det är väl så när man älskar att prata. Här kommer iallafall en bild på min fruktsallad med glass och grädde, ska det vara så ska man slå på stort:)!



Överraskade även mina älskade föräldrar med kaffe och fruktsallad när de kom hem efter jobbet, och gissa om dem blev glada :). Självklart trodde det var något jag var ute efter för att jag ahde fixat och donat, men jag log bara och sa att jag ville vara snäll.  

Jag Älskar er så oerhört mycket ni är bäst helt enkelt. Mina förebilder :) ♥


Senare på kvällen kom Corre så hon åt mat hos oss, det blev potatisgratäng med kassler. Sen pratade vi massa och det kändes jättebra. Vi löste även korsord så som gamla tanter gör, så mysigt så:).


Nu orkar jag inte skriva mer, lite hemligheter måste man ju få ha:).

Ta hand om varandra kramar Ella ♥


Du kommer aldrig vara för långt bort för att älskas!

Pratade nyss med min kära vän Ida på msn och kunde verkligen inte hålla tillbaka tårarna. Jag saknar dig så megamassa. Det bildas en tomhet utan dig nära mig. Hörde iallafall att ni har/ haft det bra och det gör mig verkligen lycklig. Ska även hälsa till er alla, ni vet vilka ni är :). Skriver det här för det kan finnas en liten aning att jag kan glömma bort att säga det haha. Ska bli så underbart att ni kommer hem snart igen. Längtar efter att krama om dig vännen och bara snacka massa om allt och inget. Du ger mig en trygghet i livet och jag älskar verkligen dig min bästa vän. ♥


kramar Ella ♥

vänskap på hög nivå ♥

Träffade vännen Madde idag:) Jag hade överraskat henne med att baka kladdkaka, så mumsigt. Efter att vi ätit den njutbara kakan bestämde vi oss för att gå ut och gå i det härliga vädret:). Vi var ute i 1 timme och det var så himla skönt vi fick båda även prata ut om våra innersta känslor. Vilket känns så skönt när man har en sådan vän man kan prata allt med. Jag behövde verkligen lätta på mitt hjärta, är tacksam för att du fanns och lyssna så som jag lyssnar på dina tyngre känslor, that´s what friends are for <3. En väldigt lyckad och trevlig dag, jag är glad som har dig min fina vän. Vi har känt varandra länge du och jag enda sedan vi konfimera oss och det är ju ett bra tag sen. Vi ses inte ofta men när vi väl ses så är det som om inget är förändrat allt är på samma sätt som det var då. Det är sant tecken för våran vänskap att bara för att tiden går och man inte finner tiden till varandra så förändras inte vänskapen man delar, utan man tar vara på det få stunderna och uppskattar dem med glädje:).



Kramar Ella ♥


Det är såhär man mår när man hemligheter har

Du fick för stor liv av mitt liv jag kunde inte andas till slut. Jag ljuger om jag säger att saknaden inte tränger inom mig. Jag ljuger om jag säger att jag inte var lycklig med dig. Men sanningen är den att jag har lärt mig att leva med det och tittat framåt istället för att lägga mina inre känslor på det förflutna.

Man lever bara en gång och är det så att det går att minnas, så vill jag minnas mitt liv med nya möjligheter var dag, upskattningen till än själv och andra, Att jag alltid vågade ta ett steg som jag viste kunde förändra allt. Att jag visade lycka och kände mig lycklig för den som jag är.

Ta vara på de nya möjligheterna för de kan vara mycket bättre än du trodde.

kramar Ella ♥

Min vackra diamant ♥



MIN ÄLSKING KOM HEM NU!    JAG SAKNAR DIG SÅ MYCKET ATT MITT HJÄRTA SKRIKER EFTER DIG.


Kramar Ella  ♥

Let the sun go down on me

Söndag idag då, tyvärr inte lika fint väder som igår men jag mår bra ändå :).  igår var jag hemma hos Tina sov hos henne från fredagen till lördagen. Vi insåg att det var fint väder ute så vi gick ut och satte oss i det härliga vädret, brillorna på självklart. Det hela började med att jag skulle åka till stan för jag skulle hämta fribiljetter och kan säga att det blev inte bara det jag fick med mig hem haha. Jag shoppade även lite också,. men jag känner att jag är så värd det. Man måste ju kunna unnna sig saker även fast att det svider i plåboken. 
Mina inköp
* jättesöt spetstopp
* jättesöt blommig tröja
* Örhängen och 2 nagelack ( vit, Orange)
* Sexig lila bh







 Sedan började kvällen med att lägga make up och vingla omkring med vinglaset. Hemma hos Tina var det verkligen full rulle, musiken ekade egenom hela lägenheten och säkert hördest våran ljuva stämma mest av allt. Det var jag , Tina och Erica och sen 2 vänner till Tina, riktigt trevlig hade vi allafall. En sak bara kör inte ölspelet med att klunka vodka lime det går inget bra, jag lyckades inte med det kan jag säga så fick ta en bira istället. Blev genast mycket lättare att köra vattenfallet haha ingen kommentar. Krogen kom vi iallafall till sen, blev hugo för våran del. Måste verkligen tacka för en sjukt trevlig kväll.


Bjuder även på en bild av min OUTFIT för kvällen


* Dagens bästa mening ( vi ska inte dricka så mycket idag, det visade sig ju att det var en lögn haha ) Tack än en gång för en jättetrevlig kväll gummorna mina. Måste även meddela att kvällen slutade väldigt bra för min del:).


Ta hand om varandra Kramar Ella ♥


What a successful day!

Gick kanon bra på jobbet, Blev så himla glad idag när ett barn ville komma upp i min famn, det barnet är blyg av sig. Men hon kom upp min famn och sen la hon sina små armar runt om min hals och gosade in sig i min hals. barn är verkligen speciella och de ger än så mycket lycka.

Efter jobbet kom min kära fader och hämtade mig vi åkte till min mosters man jobb. Hade bestämt mig att jag skulle köpa en Notebook cool pad. Känns mycket bekvämare med bärabara datorn när man har en sådan under. Blir inte lika varmt när man ska ha datorn i knät eller på sängen. För att få till en extra snygg än så blev det en med lysdioder haha. Som sagt ibland räcker det med en liten sak för att man ska bli glad. Köppte även nya hörlurar till mobilen, mycket bättre ljud nu!


Fick mina kläder som jag beställt idag också, blev så otroligt nöjd med allt. Det var som om kläderna var gjutna för min kropp:). Beställde 3 jättesöta klänningar och en bikini, här nedanför kommer bilder.




Hittade finally en lila bikini, så som jag har letat. En till bikini till min lilla samling :)
Fast denna lila tror jag kommer slå bäst nu sommaren 2009.

Min lilla samling!



Ta hand om varandra Kramar Ella ♥


RSS 2.0