TÄNK POSITIVT!



Hittade denna lapp på jobbet idag, och tyckte verkligen att det var läge att lägga upp detta på min blogg. Kände att om vi alla skulle tänka mer på detta sätt så skulle vi uppskatta livet mera! Det är viktigt att uppskatta sitt liv och ta vara på det. Jag vet iallafall vad jag tänker göra med dessa kloka meningar( använda dem) Så hoppas jag även, att ni gör samma sak.

Ta vara på varandra och dig själv, och visa uppskattning!


Kramar Ella ♥

Det hjärtat är fullt av talar munnen



Cause I can breathe again, dream again
I'll be on the road again
Like it used to be the other day
Now I feel free again, so innocent
Cause someone makes me whole again


Kramar Ella ♥

Party högst på listan!

På fredagen bar det av till Otten med vännen My och det blev väl inte som vi hade tänkt oss. Otten som sagt blir verkligen inget ställe för mig. Var där med Tina en lördag och så mycket bättre då vad det gäller musik och människor, kan ju bero på att det är en högre ålder då. Hade iallafall väldigt trevligt ändå eftersom att min mysan var med. vurpan som jag lyckades göra och de gula fiskarna fick kvällen att bli lyckad och det var ju tur det.
  


Lördagen: Hade anordnat en tjejkväll så vi var jag, My, Erica, Madde,Tina och johanna. Tyvärr kunde inte Corre komma men som sagt det tar vi igen. Vi hade det väldigt trevligt måste jag säga.

Middagen: Varm smörgåstårta (med rött vin för de som ville ha)

Efterätt: Kladdkaka med glass grädde och mandariner
snacks- chips, godis

Det kändes som att det blev lyckad allt, både maten efterätten och sällskapet. Härlig stämning med karaoke, solo, vindrickande, goda drinkar, och massa prata om allt mellan himmel och jord. Många trodde säkert att jag hade vart på flaskan innan vi äns hunnit druckit men ja det var ju bara att jag var ppå så bra humör och kände att kvällen skulle bli lyckad. Det var glädje med andra ord mina kära vänner!

Jag ska inte skämma ut mig men eftersom att jag aldrig har sett mina vänner så glada någongång av skadeglädje så är jag bara tvuungen att visa bild på vad ella är kapabel till att göra.
Glömde ta bort spislocket när jag skulle laga mat. Så satte på plattan och lät locket vara på. Sen säger någon att maten inte blir varm och att det känns ostadigt under. Men ni måste ju medge och säga att jag gjorde ett snyggt konstverk. Men min kära moder blev inte så glad av mitt konstverk, var nämnligen nya lock som hon köpt. Men vadå det finns ju värre saker.

En väldigt lyckad helg med mycket glädje och skratt, me like. That´s what friends are for ♥

Kramar Ella ♥


Vilken härlig dag!

Idag jobbade jag och kan meddela att jag var så trött imorse. Blev sent igår på grund av att jag och Tina och hennes kille Tony var på Ikea igår och handla in massa saker till mitt rum. Så fixade klart allt igår, så kan meddela nu att min rum är fixat och klart nu, blev verkligen jättefint :). Är så otroligt nöjd! Ska skänka en extra tanke till vännen Tina som funnits där och vi har hjälpts åt med rummet, motgångar som medgångar och det är ju vad det handlar om. Du ska veta att jag är väldigt tacksam för att du funnits där.


Köppte även ett jättefint långt linne i en jätte härlig färg och en jättesöt vest till, blev även ett halsband också. Kände att jag värd det efter allt slit som man har haft dag in och dag ut.

Träffade även min otroligt kära vän Franny igår. Vi tog en fika på stan på vårat vanliga ställe, det var så mysigt. Jag är så glad att jag har dig vännen, att vi finns för varandra i alla lägen. Du är speciell för mig och väldigt betydelsefull. Jag Älskar Dig hjärtat mitt. ♥ Tack för att du finns!

Kramar Ella ♥

Life is what you make it

Life is what you make it
At least that's what they say
Well I think I'm goin' make it
Fulfill my dreams one day
I feel this fire growing deep inside of me
I'm so inspired knowing that it's my destiny

I breathe like a champion
I dream I'm a champion
I see I'm a champion
It's meant to be
My will's getting stronger
I can't wait any longer
I'm singing a song that's inside of me

Cuz I'm a believer
I know that I can make it
No matter what they say
I'm a believer
The future is now
It starts today

Bilden tagen ifrån goggle

Kramar Ella ♥

Du är stjärnan som lyser klarast!

Idag har jag umgåtts med min älskade vän Ida. Det kändes så underbart att träffa henne igen, inte setts på 3 veckor. kan meddela att när man står någon väldigt nära som jag känner att jag gör med Ida så tär det på en att inte få träffa sin vän. Det kändes bara så bra att få krama om dig, skratta utan att egentligen finna meningen till det. prata om allt mellan himmel och jord.

Du ska veta min vän att även fast vi inte setts på en väldigt lång tid så glömmer jag inte dig!. Det är även viktigt att kunna vara ifrån varandra, det finns ju så mycket saknad då som kommer fram. Egentligen spelar det ingen roll i och för sig om det bara är en dag utan dig, jag saknar dig lika mycket ändå som om det skulle vart år det handla om. Du är lixom min andra halva som jag lever för.

Nu på onsdag kommer det bli så tomt... Jag är verkligen jätteglad för att du och din pojkvän ska åka till Brasilien tillsammans. Jag ser vännen att det lyser så om dig när du är i hans närhet och det värmer mig så inombords. Att se sin allra bästa vän glad och lycklig får än själv att känna lycka. Jag värdesätter våran vänskap något så otroligt mycket och alla minnen som vi har och kommer skapa. Du ska veta att du är ett leénde på mina läppar, är så glad för att få finnas i ditt liv. Du är den vännen jag vill åldras med och komma ihåg alla knasiga och minnesfulla stunder som vi haft. Kunna sitta när vi är gamla och prata om allt. och bara låta lyckan visas egenom skratt och tårar.

Du står nära mitt hjärta, Jag Älskar Dig min B2 ♥



Önskar Dig Och David lycklig resa tillsammans, se till att skapa många minnen.


Kramar Ella ♥


If I lose and fail, i´m moving on!

Dreaming, hoping
For another try
I've been looking, searching
Deeper down inside
And if I lose my way
I'll find another road
‘Cause I can make a change
On my own

I'm moving on
And I'm gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life of me
I believe it finally


I'm moving on


Kramar Ella ♥

Besökte REJMES!

Idag jobba jag och sedan efter jobbet så åkte jag inte hem, istället tog jag mina två ben och gick till fars jobb. Han blev överraskas av att jag kom till hans jobb. Måste säga att när jag kommer till Rejmes så saknar jag att vara där. Kanske låter konstigt men har ju jobbat lite där och jag trivdes där verkligen. Jag kanske trots allt är bruden med tummen i handen som man brukar säga haha.


Kramar Ella ♥


Rummet är färdigmålat

Tina har vart några dagar så vi har fixat och donat med mitt rum så det står härliga till!. I mitt rum har det skrattats,flummat och ja som sagt allt och ingenting med andra ord. Så nu kan jag meddela att rummet är färdigmålat och det blev så himla snyggt! Nu väntas det bara på att fixa inredningen, kommer bli så fint i mitt rum är så glad.  Tack vännen Tina för att du hjälpt och ställt upp så mycket med att fixa mitt rum. Som sagt man klarar allt om man är två:). Vi har lyckats bra du och jag och vi ska vara stolta över mitt rum.



Kramar Ella ♥

Min Farmor ♥

Hinner verkligen inte skriva blogg, allt annat tar upp så mycket av min tid. Ska börja med att Gratta min älskade farmor som fyllde 91 år den 17 mars, är så glad över att du finns i våran tillvarao älskar dig så otroligt mycket! Blev självklart att gotta sig så min fader hade köpt en räkbomb, den var himmelskt god måste jag medge.

Kramar Ella ♥


Tonight is tonight when we shake our ass

Idag blir det att se Melodifestivalen, själv önskar jag att Marlena Ernman med låten La voix ska ta hem segern. Det säger jag just för att jag känner att det låten har något speciellt och den känns så mäktig för mig! Att höra introt i början ger mig rysningar, och när en låt ger mig rysningar, ja då är det en bra låt.

Efter att Melodifestivalen är slut begär det av till krogen, nänligen utgång idag. Hade inte alls tänkt att denna helg skulle bli någon utgång helg men som sagt blir inte alltid som man tänkt sig. Mer tänkt mig att det skulle bli en lugn helg med mycket godis och filmtittande och umgås med de nära och kära. Nu blir det istället ut på krogen och träffa Tina som inte alls varit ute på länge för hon har jobbat nästan varje helg. Så nu lovar jag att det kommer skakas rumpor för hela slanten, och mycket flams och trams men vad gör det, Man ska ta vara på de få tillfällena man lever ju som sagt bara en gång,samtidigt som man bara är ung en gång där fick jag till det.

Hoppas ni också får en trevlig kväll, för det ska jag se till att min blir:)

Kramar Ella ♥

Dolda talanger

Inte skrivit på ett tag men vet inte vad jag ska skriva om direkt. Jobbar väldigt mycket nu och sen blir det träning på kvällen. Måste bara säga att jag var på ljusparty hos Tina i söndags, det var riktigt trevligt. Köppte väldigt mycket ljus så det kommer bli så vacket i mitt rum med nya ljus. Kan också meddela att jag även kommer att ha ett ljusparty jag också i Maj. Tina bara så att du vet så är det din tur då att köpa massa så som jag och min mor gjorde på ditt party. 

Kan även meddela att det går suveränt med projektet som Tina och jag har! Vi har vart så duktiga att vi redan har skurit,spacklat, slipat och finputstat. Så nu med andra ord är det bara målningen kvar, kommer bli så snyggt! Känner mig verkligen stolt över det vi har gjort, inte trodde jag att det skulle gå så bra som det går för att vara första gången med allt detta. Men alla har vi väll dolda talanger!



kramar Ella ♥

Den friske har många medans den sjuke har en!

Kom nyss hem från jobbet, satt ner och prata lite med min kära mor och vi hade ett väldigt intressant samtal måste jag säga. Vi pratade om att vi människor som verkligen kan få allt eller kanske inte allt men vi som kan köpa och vi som unnar oss saker då och då vi vill bara ha mera hela tiden. När är en människa verkligen nöjd?!. Finns det ingen gräns till att man känner sig nöjd och lycklig för det man har, eller ska man hela tiden kämpa och kräva efter mera? vem kommer må bra av det i slutändan. 

Livet handlar väl inte om vem som har mest av allt, livet handlar om att man ska känna lycka till det man har. Ingen ska säga "jag är lycklig men skulle vara lyckligare om jag hade den eller det". Jag vet att tanken på de fattiga barnen kanske inte når för att förändra något men man kan ju iallafall försöka. Tänka på hur de har det, de kanske inte ens har tak över huvudet, medans vi kanske klagar på att vi bor i ett för litet hus vad är meningen med det?. Vet att det låter hemskt att man ska tänka så på de som verkligen inte har det bra för att själv känna lycka. Det verkar vara så att om vi tänker på dem som kanske inte ens får mat på bordet varje dag, fått reda på att de har cancer och kommer avlida inom kort, tänker vi på dem människorna då kan vi uppskatta livet och känna lycka till det vi har för vi vet att de har det så mycket värre. Det helt sjukt! 

Kom ihåg du kan inte köpa ett nytt liv så ta vara på det och känn lyckan!


Kramar Ella ♥


Här ska rivas!

Jaha då har jag och Tina äntligen börjat med vårt projekt! Kommer bli så himla snyggt när det väl blir klart allting. Det kommer ta tid och vara sjukt jobbigt men det är så värt det! Aldrig gjort detta förut så kommer vara en upplevelse/ lärorikt både för tina och mig. Om jag känner mig själv rätt kommer det vara stunder med mycket skratt och svärdomar men kan lova att vi kommer ha så kul och vara så stolta när det väl är klart.

Kramar Ella ♥


Beslutångest?

Det måste vara något fel om man har beslutångest vad det gäller vilket nagelack man ska ha. Kan kanske bero på att jag har helt enkelt för många, men det skulle ju vara tråkigt om man inte hade många att välja emellan. Vilken dubbelmoral det blev nu haha, jaja kanske kan vara bra det också. Kan ju vara kul att matcha nagelack med beroende på vilket klädesplagg man har, piffa upp sig själv lite! Lite färg skapar glädje i livet.



Kramar Ella ♥


Love is not just love



Kärlek kan vara väldigt komplicerande i vissa situationer men när man väl känner känslan så finns det inget bättre!

Den dära känslan när man ser in i den andras ögon och avslöjar orden med ett leénde

Känslan av att vakna upp bredvid den människan du känner dig mest trygg med

Känna att bådas hjärtan slår i rythm tillsammans

Kunna visa alla sina sidor oavsett vilken situation det handlar om

vara ärlig emot varandra och våga lita på varandra

Höra ord som värmer inom dig och som gör att du känner dig betydelsefull

Det som kan symboliseras litet i någon annans ögon men som är så värdefullt i dina

Ett telefonsamtal bara för att höra den andres röst

Känslan av att känna sig behövd och älskad för den man är!


Kramar Ella ♥







En bild säger mer än 1000 ord








Var på fest i svärtinge, en väldigt trevlig lördag blev det kan jag medge. Måste göras om!  Allt var klockans fel;)haha

Kramar Ella ♥

Philips "32"

I fredags då var jag på systemet och sedan åkte vi en sväng till Elgiganten och där fick jag hem en LCD tv Philips "32" tum. Kände att jag verkligen behövde förnya mig med en ny tv, det var på tiden så att säga.



Annars var fredagen väldigt lugn måste jag säga, umgicks med min kära mor och far ♥

Kramar Ella ♥

RSS 2.0