Julen ♥


Jag har inte hunnit skriva blogg haft annat och göra, men bättre sent än aldrig :)


Har verkligen haft en underbar jul med familj, släkt och underbara vänner och min älskade sambo med familj ♥

På julaftion var jag hemma hos min älskade pojkväns familj och släkt :). Där bjöds det på väldigt god mat och självklart trevligt sällskap som alltid. Fick träffa Christofers moster och man för första gången och måste säga att de var himlans trevliga :). När jag är med min älskades familj/ släkt så känns allt så naturligt, som att jag passar in och att det skall vara så. När man är med dem är skratten och glädjen inte alls långt borta, och man känner omtänksamhet och lycka.


Du är det vackra i mitt liv



Juldagen var det min älskades far födelsedag :), så vi åkte dit vid 3 och där var det smörgåstårta och fikabröd som jag hade bakat som det bjöds på. :) Det sägs ju att släkten är värst, vilket stämmer i våran släkt men ni anar inte vad jag älskar dem :).

Vill tacka alla underbara människor omkring mig för era fina presenter som ni gav mig, julklapp som födelsedag. :). Jag uppskattar det till tusen. ♥

Ett extra stort tack till min älskade föräldrar som gav mig en ipod som jag hade önskat mig, min älskade sambo gav mig då lila skal och lila hörlurar till :) och så mycket mer som han inte alls hade behövt ge men självklart uppskattar jag allt.

Det är inte mängden, utan det är tanken som räknas ♥


Hoppas ni haft en underbar jul med massor av kärlek och omtanke

var rädda om dem ni älskar.



Min älskling kan rita!


Jag är så stolt måste jag säga, det är jag verkligen :D

Nu ska jag visa något för er som måste vara det finaste ni sett som någon har ritat, ska man kalla det konst kanske haha.


Min älskade sambo är då allt bra charmig av sig :) ♥ En riktig gullesnutt

 

Tisdagen den 22 December


Sitter här i köket med levande ljus omkring mig, ska snart bege mig iväg för att jobba kväll.


Om det är något jag kan hata så är det denna jobbiga hosta som irriterar mig till tusen just nu :/. Jag är himla glad att jag inte har någon feber iallafall. Min älskade sambo är också förkyld, så nu håller jag båda tummarna på att vi får vara friska på Jul och Nyår.

Annars idag har jag träffat min underbara vän Erica hon var här så vi fikade och hon gav mig en tidig födelsedagspresent. Presenten berörde mitt hjärta och jag blev verkligen rörd, jag är så lyckans glad över att få ha en sådan fin som henne i mitt liv ♥ Änglar visst finns dem.

Kanske trots allt ska följa min mors godaråd och köpa hostmedicin eller Noskapin som har räddat mig förut.

Host host, hoppas ni är friska i denna vinterkyla.


Ta hand om er.




Något som saknas.

Vad var det som hände?


Sitter här och kommer fram till att det bara några få dagar kvar till Julafton, vilket inte alls känns sådär spännande som förr...

Jag minns när man bakade julgodis och annat gott inför julen, första känslan när man tog tuggan av den hemmagjorda julskinkan. Hur man räknade ner dagarna och verkligen längtade till Jualfton. Så fort man hade tänt tredje advent ljuset så visste man att snart var dagen man hade längtat till snart här. Chokladkalendern man hade som man glädjande öppnade varje dag.

Varje dag som man var ute i snön och lekte och hade de så himla kul, jag ville aldrig gå in när mina föräldrar tyckte att det var dags. Där jag bodde som liten fanns det en gran på gården och där samlades jag och mina kompisar för att dansa runt granen, allt var så kul.

Alla dessa julkalendrar man följde på TV, varje morgon var jag tvungen att se dem. Det skapade en väldigt hög Julstäming om något.

Dagarna innan när man var med mor och far och fick hjälpa till med att klä granen. Jag minns så väl att jag satt bredvid granen varje kväll för att jag tyckte att platsen var så vacker just där, det var där jag kände julkänsla. Varje kväll innan jag gick och la mig tittade jag en extra gång under granen för att se alla dessa paket som låg under granen. Jag minns också att jag var så fashinerad av att de var så vackra inslagna, så att pappret lockade mer än innehållet.

Varje år hade jag en kalender med små paket på som jag fick öppna ett varje dag, vilken lycka. Det kunde vara så att det var en fin penna med glitter på eller ett suddergummi som luktade gott, men just det lilla gjorde mig så glad och jag kände mig så himla glad för att jag just fick öppna paket även fast att det inte ens var jul.

Det som jag har ett väldigt starkt minne är att varje år dagen innan Julafton fick jag alltid öppna ett paket, det var mor som valde ut det men känslan av att få öppna ett dagen innan gjorde allt så mycket spännande.

När man hade lagt sig i sin säng så hade jag alltid svårt att somna, det var så att jag låg där och räknande ner timmarna. Min mor sa alltid då- om du somnar nu lilla gumman så blir det fortare Julafton, vilket jag självklart trodde på.

När den stora dagen var kommen vaknade mina föräldrar av att jag satt där vid granen med ett stort leende på läpparna och frågade- får jag öppna nu?. Jag ska även meddela att det var tidigt på morgonen men som sagt det var ju Jualfton.

Så det jag undrar nu är vad var det som hände?!

Jag kan säga att jag har verkligen försökt skapa Julkänsla, men på något sätt är det något som saknas...

Är känslan förbi, är det så som många säger att man blir äldre och saker och ting förändras. Jag vill inte att det skall förändras, att man skall bli van vid något så vackert som Julen. Julen har alltid betytt så mycket för mig så nu när jag inte känner samma längre får dig mig att gråta.

När väl Julafton är kommen hoppas jag att då känns allt sådär underbart, härligt och lyckligt annars vet jag inte vad jag skall ta mig till. Julen är viktig för mig och det ska jag inte gömma undan inte nu och inte heller på självaste Julafton.


Som handen i handsken.




Ni som känner mig vet vad som är handen i handsken på denna bild.


                                                                                                                                 


Älskade mor ♥


Idag har det vart en sådan dag som jag verkligen uppskattar och värdesätter. ♥ 

Dagen började med att jag följde med mor för hon skulle fixa naglar och sedan efter det skulle vi fika tillsammans :).

Här är en bild på resultatet av mors urläckra naglar

Syns inte så jätteväl kanske, men de är röda med glitter i. Passade henne verkligen :)

Efter att mor min hade fått fina naglar begav vi oss vidare till Lindahls, där tog vi chokladtårta och kaffe :)


Vi satt ett bra tag där och bara prata om allt möjligt, så himla underbart.

Jag och min mor kom fram till att även fast att vi är så himla olika, så minsann är vi väldigt lika varandra i sättet som människor. Det var idag som jag fick se det synligt och svart på vitt som man brukar säga.

När vi satt där och pratade kändes allt så himla härligt, att få umgås med sin mor och bara få ha mor och dotter stund. Jag, min mor och far ser till att vi ses så ofta vi kan men stunden att bara få vara mor och jag det behövs det med, likaväl som det behövs far och dotter stund.

Jag är så himla glad för att jag har sådana fantastiska föräldrar som jag har, sådana människor som bryr sig och ger mig all den kärlek jag behöver.

Ett stort Tack till min älskade mor som gjorde min dag, detta får vi se till att göra oftare.
 

Jag älskar dig mor ♥



Allt har sin mening...


Som ett brev i vinden.

Jag säger inte att andra har fel, men jag säger inte heller att de har rätt. Om känslan är rätt och allt helt enkelt har funnits sin plats, så är det så enkelt att det är så det skall vara.

Självklart att jag har mina rädslor, men som sagt vem har inte det?. Men istället för att tänka om om allt... så tänker jag, jag måste våga för att vinna!



Nu är det mitt liv och min framtid- Jag tänker ge allt med min glädje, lycka och kärlek :)


Inte många timmar kvar.


Snart sitter man där inne i Louis De Geer och väntar förväntansfullt på den magiska konsären med ingen mindre än Peter Johansson och Matilda Hansson.

Det är så att jag får rysningar bara jag tänker på hur himla mäktigt och vackert detta kommen bli.

 
Musikalen 2009


Julkonsären 2009 i Linköping


Sommarkonsären i S:t Anna 2010

Vilka minnen ♥

Sitter och väntar på att min fina vän My skall komma hit så vi kan äta lite kladdkaka innan för att sen bege oss vidare. Detta har blivit lite som en Ella och My grej, att titta på dessa fantastiska människor som gör sådana otroliga konsärer, jag säger det igen- allt berör hjärtat.



Mysak.



  

Nu kanske ni förstår varför våran lilla goding heter Mysak :)

Gosat ner sig under täcket ♥


Kärt besök :)


Idag kom min underbara vän Madde på besök hem till oss :)

Jag hade bakat kladdkaka just för hennes skull, vi satt och prata och hade det verkligen kanon trevligt :)



Hon hade även färgat håret, vilket jag tyckte var urläckert :D.

Saknar verkligen våra stunder vännen ♥



Tänk vilka minnen vi har, och fler skall det bli genom livet.

Jag är glad över att ha en sådan fin vän som dig.
Vi träffas som sagt inte alls ofta men när vi väl ses är allt så enkelt och glatt som det alltid är mellan oss.
Det är det som kallas riktig vänskap, att oavsett tiden man inte ses så förlorar man inte lyckan och värdet till vänskapen ♥


Min lilla sjukling.




Idag vill jag skänka en extra tanke till min älskade sambo som är sjuk ♥



Jag älskar dig ♥



Ljusparty.


Igår kväll efter jobbet var det Ljusparty på schemat.

Vi var 12 stycken med Lena som är konsulten, vi hade det jättetrevligt :)

Jag hade ju som sagt bakat julgodis och annat julbak, så det var det som jag bjöd på med varm härlig glögg-riktig julstämning vill jag lova :).




Tack alla för en kanon trevlig kväll ♥


Berörande och kärleksfullt


Hittade en jättefin text på min vän Maddes blogg, den berörde och var väldigt kärleksfull.





Tack för att du finns ♥


Min älskade sambo ♥



Jag Älskar Dig min underbaring ♥      
                                                                                                                            


Karln på Dressman!


Idag gjorde karln på Dressman min dag :D.


Frågar om jag kan få det inslaget
han tar fram en grå papperskartong
frågar om han har något fint snöre
han svarar- om du går till Lagerhouse och köper ett och lägger det i påsen så har du ett fint snöre.
jag och Erica börjar skratta
karln säger- hade vi haft snöre, hade det också vart grått som kartongerna och lapparna, det är liksom det nya svarta.
Då började alla 3 skratta, jag Erica och karln i Dressman butiken.

Tänk att en människa man inte ens känner kan göra ens dag, det är verkligen fascinerande om nått :)



Kom nyss hem efter att ha vart på älskade Expresso house med mina fina vänner Erica och Sanna ♥

Då var det söndag kväll igen, jippi måndag imorgon.

Ha en underbar kväll fina du.


Lätt och svårt


Det är inte alltid lätt, men vem har sagt att det skall vara det?!

Även fast att man har gått egenom saker och ting väldigt många gånger så alltid samma reaktion, jag undrar varför...

Är man rädd eller har men helt och hållet tappat förståndet.

Tankar flyger omkring och igen vet man varken in eller ut.


Kärlek och så mycket mer


Vad är kärlek?


en puss på kinden
se in i sin älskades ögon och avslöja lyckan med ett leénde
vakna på morgonen bredvid den man älskar mest av allt
Titta på klockan och räkna sikunderna tills man skall ses igen
laga mat och ha en romantisk middag med levande ljus
Skicka iväg ett sms där det står " med dig är jag lyckligast"
säga att idag tar jag hand om matlagningen för jag ser att du är trött idag

när ens bästa visar hur mycket man betyder
när en vän finns där
man sätter sig på ett fik och bara umgås

När ens mor och far visar lyckan över att man finns
när man ser sin mor och far stolta över en

När man hör någon säga orden Jag Älskar Dig




Kärlek är så mycket mer än bara det, störst av allt är kärleken ♥



Kaffe är verkligen ett beroende...


iallfall för mig, jag började dricka kaffe när jag var 17 år och sen dess suktas jag efter kaffe. Dock gillar jag inte alls eftersmaken men kaffe måste jag ha iallfall, ja ni ibland är man allt konstig eller kanske unik man skall säga.

 

Igår var en helt underbar fredag :), hittade en jättefin lång stickad som jag bara blev helt kär i så jag var tvungen att köpa den :).


När älsklingen kom hem blev det pusskalas :D, till kvällsmat blev det tacos och även ett glas rött för mig.


Fredagsmys ♥


Detta gjorde min dag! ♥

Kommer hem ifrån skolan trött och helt slut efter alla läxor och inlämningar hit och dit, men som äntligen är över nu :).

Så fort jag öppnar dörren ser jag en lapp och jag börjar le och känner mig alldeles varm inombord. Går vidare in i lägenheten och där finner jag fler lappar, går där och småler och tänker- säger högt jag har världens bästa pojkvän. ♥

   
   

Jag känner mig som världens lyckligaste :D

Jag är så himla tacksam för att min älskade pojkvän gjorde min dag, nu vill jag bara att han skall komma hem så vi kan ha pusskalas och njuta av våran enorma kärlek till varandra ♥

Detta betyder så himla mycket för mig och jag blir så berörd och har svårt att finna ord för det. Jag är väldigt lycklig och kär, jag älskar min kära christofer enormt mycket! :)

Tack för att jag får finnas i ditt liv, vara betydelsefull och älskad av dig. ♥




Lussebullar ♥



Idag har jag umgåtts med min fina vän Tina, vi lyssnade på julmusik och bakade lussebullar :D




Det skall synas att man har bakat :D

Till denna jul har jag bakat massovis, julgodis, pepparkakor och lussebullar- känner mig så stolt! :) ♥.
Kommer bli ett jättemysigt ljusparty med mumsigt fika och glögg, längtar redan.


Nu blir det snart att se film med min kära sambo ♥ mumsa lussebulle och dricka te och bara mysa i varandras sällskap. :)


Julbak och Julfint :)


Nu känner jag verkligen pirret i magen att det inte är långt till Jul.

Julfint hemma och sen bakat massa.

 

Idag efter skolan när jag kom hem lyssnade jag på härlig Julmusik och bakade pepparkakor ♥
 


Vi har alltid nog med tid om vi bara använder den rätt.





Måndag igen...


Sitter just nu och äter mat, ska snart bege mig till skolan :)

Idag blir det stan med vännen Erica, ska bli himlans trevligt :)

Tänkte jag skulle visa en jättefin topp som jag har fått av min älskade vän Ida ♥, hon tyckte jag passa i den så alldeles utnärkt som gjord för mig var hennes ord.



Ha en alldeles underbar fortsatt bra måndag kära du.


Min fina vän.


För exakt 21 år sen föddes en alldeles underbar rar liten tös, nu har hon vuxit upp och blivit en alldeles vacker kärleksfull kvinna.

Jag talar om min fina vän Erica, idag är det hennes dag :)

Jag är så lycklig över att få vara din vän
att få vara den som får vara betydelsefull i ditt liv.
Du och jag vi är så himla olika men ändå väldigt lika...
Du är värd det bästa, du är värd allt vad livet kan ge ♥



Jag älskar dig min vackra vän. ♥

Hoppas din födelsedag blev helt underbar :)


En lördag av det bästa.


Idag blev det ingen sovmorgon för mig inte, hade tid för att fixa naglar på Skin and Beauty klockan 10. Jag måste även säga att jag är toppen nöjd med dem, de passar som jul som till nyår. Nu har jag även mina egna naglar utan förlängning vilket är skönast, dock är de inte jättelånga men ansåg att jag inte ville ha det denna gång alltid roligt med variation :). Denna gång gav jag mig på kolsvarta kanter med glitter på och som sagt ett väldigt lyckat resultat som jag stortrivs med.



När jag väl var hemma fixade jag och donade lite här hemma, medan älsklingen var hos svärföräldrarna. Vid 3 kom mina älskade föräldrar hit, vi fikade och hade det kanon trevligt :). När de åkt ställde jag mig och gjorde kasslergratäng, så mumsigt så.


Nu blir det snart lördagsmys med min älskade sambo ♥



Största av allt är kärleken.


Julgodis :)


Idag efter skolan bestämde jag mig för att baka julgodis, och sagt och gjort :), hade det jättemysigt här hemma med ljus omkring och härliga jullåtar som spelades om och om igen.

jag bestämde mig för att göra nougatpraliner och ischoklad
tänkte slå in dem i fint papper och bjuda på som lite extra lyx.




Nu i helgen återstår det att göra pepparkakor och lussebullar, mums :) om jag känner mig själv rätt så blir det säkert lite mera julgodis också :).

Känner mig som en riktig hemmafru vill jag lova, vilket jag måste säga att jag gillar!

Imorgon är det redan fredag, förstår inte vart dagarna tar vägen- eller ska vi säga veckorna istället. Längtar för imorgon blir det stan och hitta massa roligt hoppas jag och sen självklart en latte på älskade expresso house :).

Sov gott fina du och dröm vackra drömmar.


Mammig



När jag är sjuk har jag en tendens att bli riktigt mammig av mig, nu är det extra jobbigt när man inte bor hemma längre och min älskade mor inte är här.



Ringde till mor tidigare idag och sa att jag kände mig mammig då småskratta hon bara och sa lilla snuttan då, åhh vill krama om henne nu. ♥

Blir ni också mammiga av er när ni är sjuka?



Vi är som barna.


Idag när jag vakna var det verkligen inte min turdag...

vaknade med feber, halsont och världens hosta så bestämde mig för att stanna hemma. Tog tempen för ett tag sen och den har sjunkit vilket jag är väldans glad över.

Ligger nu i sängen och känner mig som världens tråkigaste,, det finns så mycket jag skulle behöva/ vilja göra men just nu finns verkligen inte orken till det. Gick upp ur sängen för en stund sen och snabbt som den låg jag i sängen igen, så antar att sängen får bli min plats för resten av kvällen.

Vill fixa fint till sambon kommer hem, vill baka och lyssna på julmusik men så ska man bli sjuk och då skiter sig allt.

Det finns alltid något bra i det dåliga, i detta fall är de det älskade chokladkalendrarna. Erica min vän vet att jag verkligen vill ha en sådan varje jul för att det skapar julspänning plus att den chokladen är så obeskrivligt god. Så när hon var iväg hade hon köppt en till mig :). När min älskade sambo kom hem och såg denna så ville han självklart äta upp den eftersom han också älskar den chokladen men icke den är min. Sen när jag var här om dagen i affären kunde jag inte slita mig ifrån att köpa en till honom. så nu har vi en varsin vilket är toppen! :)



Jag minns när man gick i skolan och man hade en sådan i klassen, och man verkligen längtade tills det var ens tur att få öppna luckan och äta den goda chokladen. Vilka otroligt härliga minnen.

Så idag är det lucka 1 som gäller, har inte öppnat den än men kan lova att den inte alls kommer ligga kvar där länge till.

Ha en fortsatt trevlig onsdag, nu ska jag vänta tills min älskade sambo kommer hem och tar hand om mig som han är så rar och gör, vilket uppskattas enormt mycket. ♥


En tur på Maxi.



Igår var en trevlig dag :) gick till skolan för att göra prov och sen blev det en tur på maxi med cissi.

 
 Det blev självklart även en fika, vi satt ner och prata och hade det kanon trevligt :).


Igår lyckades jag göra något väldigt klantigt.
går ut ifrån lägenheten, stänger dörren om mig och upptäcker senare att ojsan hade visst inga nycklar med mig. Skickar sms till sambon och frågar när han skall komma hem, senast fem fick jag veta då och när detta hände var klockan två, men jag är inte bitter för att jag fick fördriva tiden med cissi och det uppskatte jag :).



RSS 2.0