Man kan inte annat än le...




Snutten har gosat in sig i älsklingens jobbarbyxor :), kan medge att älsklingen inte alls blev så glad över allt hår men en annan kan ju inte annat än le åt det. ♥


Just nu luktar det väldigt gott här hemma, bakar nämnligen muffins :D. Måste även säga vilken härlig dag det har vart idag, mera sol!

Ha en fortsatt underbar dag fina du.

Underbara Måndag


Ojsan ser nu att det var allt för längesen som jag skrev sist...denna gång har det sina orsaker.

Jag vet inte vart jag skall börja men tänkte börja och skriva om i lördags då jag träffade mina söta tösor :).
Vi var hemma hos mysan och där lagade vi mat och åt massa söta onyttigheter. Det var en riktigt lyckad kväll med massor av skratt och glädje.

Jag är så lycklig över att få ha sådana fantastiska vänner vid min sida ♥



Idag Måndag fick jag och min älskling ett väldigt glatt besked :), stor lycka!. Jag är så fantastisk glad över att jag får älska och älskas av en sådan underbar människa som min kära Christofer.






Åt glass idag med mina kära vänner Erica och Mysan, en väldans trevlig stund sådär som det alltid är i deras närvaro. ♥



ett inlägg som blev lite hattigt och hoppigt men lovar att bättre mig :) men än en gång just nu händer det massa i mitt liv, spännande och glädjerikt på samma gång :)

Ta hand om er.



Att såra medvetet.


Tänkte att jag skulle ta upp ett ämne som jag anser är ett av det hemskaste och grymmaste som finns, att utsätta en människa för sådant finns inte i min värld!


Jag talar om att bedra, vara otrogen. Jag vill skriva om det för att jag anser att det förekommer mer än man tror och försöka bevisa att en människa inte skall tillåta att bli förödmjukad.

Jag kan själv med handen på hjärtat säga att det är inte alltid lätt att lämna hur man än blir sårad, men ingen människa ska behöva gå egenom sådan smärta och äcklande undanflykter. Det sägs att det finns en för alla, så varför ska en människa utsätta sitt vackra hjärta för en sådan medveten flykt?!. En människa har sina val i livet och man väljer själv hur man hanterar dem, men att gå bakom ryggen och lotsas vara den "perfekta" ,det om något är respektlöst!

Jag vill stryka under med att jag inte riktar det jag skriver till någon specifik person/personer. Det är mina tankar och mitt rätta jag vad jag anser och tycker.

Jag hoppas ni respekterar mig för den jag är och att jag inte vill smutskasta någon utan mera skriva om något som jag tror är en viktig disskusionfråga- förlåta eller inte?!.

Jag anser att ingen människa ska behöva gå egenom något sådant, man vet inte vad älska är och att man älskar någon, har en vardag med någon om man har ett sådant beteende. Det är min åsikt och alla har vi rätt till att säga vad vi tycker, än en gång det finns INTE i min värld!

Share your smile with everyone
But save your kisses for only one





Detta kallar jag talang!

http://www.youtube.com/watch?v=XK7_v2dzNR0


Titta och njut.



Sådär älskad som du får mig att känna mig.


Kom hem ifrån jobbet för en stund sen, möts av mörker i hallen, inget ljud ifrån vardagsrummet, bara mörker...ingen som springer emot mig med sina öppna armar och säger " hej min älskling".

Min sambo är iväg på jobb några dagar och ja jag måste meddela att det känns tungt. Jag är en person som är väldigt känslig så imorse när han åkte klockan 6 rann bara tårarna och det kändes som en evighet innan vi skulle få ses igen.

Nu sitter jag här i vardagsrummet, sitter och njuter av min favoritchoklad, har massa levande ljus omkring mig och det känns bra.

Men i just denna stund, just nu skulle jag vilja att min älskling var här...jag vill hoppa upp i hans famn och bara krama om honom och känna mig sådär älskad som han får mig att känna mig.


pratade med en vän för jag kände mig ledsen, klok som hon är sa hon några ord som värmde så och den tanken tänker jag ta till mig.

"Du får tänka att varje dag är inte en dag utan honom, utan varje dag är en dag närmre tills ni ses"





Du är så viktig för mig Christofer, din enorma kärlek gör mig till världens lyckligaste!



Jag vill skrika av glädje!



Ja rubriken stämmer in på min känsla just nu, jag är så himla lycklig och spralligt glad :)


Nu blickar jag bara framåt och ser fram emot alla möjligheter :)

Gud vilken lycka jag har inom mig ♥




RSS 2.0