En kväll med flärd och glamour!

Be the star that you are...

Fredags kvällen var verkligen magisk, en kväll med skönhet och hälsa. Jag och min kära vän ida var i Linköping i nationernas hus där det var en show som handlade om make-up och skönhet (E.Funkhouser New Yourk)
http://www.efunkhouser.com

Först när vi kom dit var det champagne mingel, och sen började showen för fullt. Det var modeller som visade upp olika alternativ att kunna sminka på.

Det var även en hemlig gäst, ingen mindre än Cecilia Lidén. En 7-faldig svensk mästarinna inom make up.

Det var även en utlottning, det gick till så att på sin biljett fick man skriva sitt namn och sen skulle alla lämna in dem i en korg och sen skulle 3 stycken utlottas till att vinna en valfri produkt ifrån E. Funkhouser New  Yourk.

Jag och min vän ida satt och diskuterade

Jag- Det kommer ju säkert aldrig bli någon av oss, ser du inte hur många det är som är här inne?

Ida- Det är ju lika stor chans att vinna som att inte göra det.

Vi skakade hand på att om en av oss vinner så delar vi på det.

Där framma står damen som ska ta en biljett utav alla dem som låg i korgen, drar upp en lapp och säger Ewa sigurd. Då tänker jag ( det kanske finns någon mer än jag som heter sigurd) Sen ångrar sig damen och säger Ella sigurd haha ni skulle ha sett Idas min då hon bara titta på mig och gapa för fullt. Fick ställa mig upp och fick ett ljus över mig så alla såg vem det var. Gick upp på scenen och tog emot mitt pris, kände mig som ett barn på julafton kan jag säga, hade ett leénde på läpparna hela tiden :).  Kommer tillbaka till min plats och ida tittar på mig och säger- vad var det jag sa! haha.

Nu ska jag även visa vad jag valde för något och lite andra bilder.
 7 make up penslar och ett vackert etui. 


Jag och min underbara vän






Träffade en tjej som jag gått i samma 6 år som. Kände igen varandra direkt. Var trevligt att ses igen efter så många år. 15 år sen  vi lekte och hade det så skoj. Vart tar tiden vägen egentligen?


Stannade även kvar i Linkan för att umgås med min kära vän Ida och hennes kille och hans polare, var riktigt trevligt:). Nästa gång får det bli krogen också.


Tack för en alldeles underbar och trevlig kväll.


Glöm aldrig bort att du är vacker som du är!

kramar Ella ♥


Allt går bara man vill...

Allt går bara man vill javist är det så! Jag och Tina skulle nämnligen åka och hämta en sängstomme i Finspång och det blev en tur vi aldrig kommer glömma. För det första var vi väldigt stressade även fast att vi gick upp kvart över 8 på morgonen. Sen var det ju så också att vi inte hittade så bra, men tillslut gjorde vi det ,slog ihop våra kloka huvud. När jag och Tina kommer fram till stället där vi skulle hämta sängsommen säger damen som är där - Ni måste vara ena tuffa tjejor som tror på att ni kan få in en sådan stor sängstomme i en liten golf!, Och tina ruskade bara på huvudet till mig och skrattade men som sagt jag gav mig inte trodde så på att vi vist kunde få in den i bilen. Det visade sig även att JAG hade rätt, jag vet att jag kan komma med mycket knasiga förslag men ofast så är det ju något bra. Tina tycker iallafall att det roligt att umgås med mig för man vet aldrig vad som kan hända, lever man ett liv med mig får man uppleva nya upplevelser och knasigheter varje dag haha. Men vadå det sägs ju att livet är till för att vi ska kunna uppleva och pröva så mycket som möjligt (medgångar som motgångar).


Som sagt vi fick plats med sängstommen!
 
Efter att vi lämnat sängstommen hemma så åkte vi till maxi och käka lunch bufé på Chili och Wok, så underbart gott var det bjöd även Tina efter all hjälp hon givit mig:).

Sedan efter springade mellan olika affärer i maxi så blev det full fart till jobbet:) personalmöte och även fika och mat eftersom det var sista innan vissa går på semester, så lyxade till det lite. När man kom dit bjöds det på rabarber paj och vaniljsås och sedan till mat var det en jättegod sallad och bröd, himmelskt gott var det verkligen. Satt ute i solen och njöt och hade det kanon trevligt:).


En helt underbar dag med andra ord. Hoppas att fina du också kunde njuta av solen.  Kramar Ella ♥


Ljusparty!

Idag gick jag upp skapligt för att kunna ordna allting till ljuspartyt som skulle vara hos mig klockan 3. Hade bakat chokladrutor med strössel och kokos på till det var det vinduvor, mandariner, glass och grädde. Det blev riktigt smarrigt :D! .Köpte även lite fina saker och ljus men blev inte så dyrt som förra gången, sen hade ju även mina kära vänner som var på partyt köppt så mycket + att vännen Tina bokade en visning så fick 466 kronor för att handla för. var jättesvårt att välja vad jag skulle ta men tillslut hittade jag något väldigt fint:).

Ett stort tack till alla som kunde komma på ljuspartyt och till Jessica som ordnade allt, det var väldans trevligt hoppas att ni kände likadant. 





Kramar Ella ♥

En riktigt härlig lördagskväll att jobba

Kom precis hem ifrån jobbet och har verkligen haft en kanon bra dag på jobbet, kan inte bli mycket bättre när man har supertrevliga och härliga arbetskamrater att jobba med.  Eftersom det var lördagkväll slog vi till med att grilla det var så himla fint väder på kvällen( förutom att det regna, men vi satt under tak men ändå ute), Vi grillade Fläskfilé och till det hade vi potatisgratäng, en god sallad, dressing ( soltorkade tomater), himmelskt gott var det iallfall:). En på jobbet hade även bakat hallonpaj så det slank också ner i min mage sådär underbart härligt.


Ska nog snart krypa ner och sova tror jag, ska kanske se en bra film först.

Du får en att se livet ifrån den ljusa sidan



Var rädd om er och våga visa kärlek! Kramar Ella ♥

En Extra Tanke

Idag vill jag skänka en extra tanke till min underbara vän FRANCISCO  GONZALEZ !!!!  Han fyller nämnligen 20 år idag.

Jag är så himla Tacksam över att få finnas i ditt liv, älskar dig så mycket vännen min.




Jag önskar dig en dag i stor LYCKA!

Var rädd om era sanna vänner, visa att de är värdefulla för dig.


Kramar Ella ♥


Idag fick jag en sko av min mor...

En helt unik sko, som var så himla fin. Undra om min mor tyckte att jag skulle köpa den andra själv sen haha eftersom jag bara fick en sko. Nae skämt och sido det var en speciell sko med andra ord. En prynadssko som man kan sätta sina ringar i, och eftersom jag har några ringar som jag fått på speciella tillfällen så var ju detta köp alldeles utmärkt tyckte jag:). Blev väldans glad och började till och med gråta, jag uppskattade verkligen presenten och lite senare under ett annat inlägg kanske ni kommer förstå varför jag uppskattade den så mycket. Måste även tillägga och säga att den även var lila, vilket inte kunde ha blivit mer perfekt!  Jag älskar dig så väldans mycket min kära mor.

Här kommer en bild på min vackra och sagolika sko



nae hörreni nu måste jag krypa ner i sängen och sova, jobb imorgon som vanligt men har sovmorgon börjar inte jobba förrän 13.00. Tänkte ändå gå upp skapligt och fixa lite och så.


Dröm vackra drömmar fina du!

Kramar Ella ♥

Charmerande pöjk!




Han är ju bara så förbannat Gullig!  



Years ago, when I was younger
I kind a liked a girl I knew
She was mine and we were sweet hearts
That was then, but then it's true

I'm in love with a Fairytale even though it hurts
Cause I don't care if I lose my mind, I'm already cursed

Every day we started fighting
Every night we fell in love
No one else could make me sadder
But no one else could lift me high above

I don't know what I was doing
When suddenly we fell apart
Now a days I can not find her
But when I do well get a brand new start

I'm in love with a Fairytale even though it hurts
Cause I don't care if I lose my mind, I'm already cursed

She's a fairytale oo yeah, even though it hurts
Cause I don't care if I lose my mind, I'm already cursed



Visa respekt och kärlek, splashes of gold and silver

Kramar Ella ♥







Svävar i Lycka!

Sorry att jag inte uppdaterat här på länge, men har haft väldigt mycket jobb på sista tiden så vart så trött när jag kommit hem.

Jag måste bara tillägga att jag kan verkligen lyckas med allt! Det hela började förra veckan när jag var och shoppade skor och tittade runt lite, sen upptäcker min mor och frågar mig  - Ella vart är din plånbok? , och jag bara oj då ingen aning. Går runt och letar som en virrirg tant och sedan går jag fram till kassan för att möjligen fråga om de fått in någon lila plånbok. Och tur som man har så fanns den där, woho min kära plånbok. Så hon i kassan talade om vem det var som hade hittat och lämnat in min plånbok, gick fram till personen och sa att jag verkligen uppskattade att de kunde vara så ärliga att lämna in den och att jag vart jätteglad. Kvinnan som hittade den sa att hon också vart med om det och vet hur det känns att tappa bort sina värdesaker. Så med andra ord den kvinnan förgyllde min dag, hoppas det finns fler sådana människor.

Några dagar senare så lyckades jag igen! Blev jättenervös verkligen, det som jag hade tappat bort denna gång var mina nycklar. Letade som en idiot och ringde mor och far och var hysterisk. Sen kom Tina hem till mig och vi letade tillsammans ( vänd upp ner på hela mitt rum ). Sen tittar Tina i min soffa och där fann hon dem :D ja!. Kan inte beskriva den känslan av hur glad jag blev av att äntligen hittade mina älskade nycklar.

Ja som sagt jag lyckas verkligen med allt!


För er som inte sett så har jag nämnligen klippt mig också, så nu kan jag säga att jag verkligen har jättekort hår men är så himla nöjd och känner mig så himla snygg.





Ta hand om dig vackra du. Kramar Ella ♥

Stor lycka!

Trött och sliten dag...  Det är väldigt mycket som händer runt omkring mig nu, men samtidigt är det väldigt spännande och lärorikt. Man måste ju våga pröva sina vingar vilket jag känner att jag verkligen gör nu och kan meddela att jag gör det med stor lycka!




Njut av att leva fina du


Kramar Ella ♥


Awesome!




one of the best songs I ever heard



Kramar Ella ♥

Kristallklar Vänskap!

Det finns band som aldrig kan brytas, man klarar sig egenom allt tillsammans motgångar som medgångar. Man har funnits där för varandra under en längre tid och man känner människan innan och utan, kanske bättre än man känner sig själv. Man vill uppleva minnesfulla stunder med denna människa och minnas varandra i en evighet. Våga uttrycka sig i känslor och ord, aldrig finna rädslan till att man tycker olika. Vi kan dela glädje med skratt och sorg med tårar. vi hjälper varandra i alla dess situationer. Jag vill alltid att du ska finnas vid min sida, vart ska du annars finnas?

Du skänker mening åt mitt liv





Kramar Ella ♥

Underbar Dag med mina älskade föräldrar!

Glömde skriva om dagen igår... hade en jättetrevlig dag med mina älskade föräldrar.  Vi bestämde oss för att åka och spela minigolf, vilket vi också gjorde. Jag kan ju säga att jag inte är bäst på minigolf men inte så pjåkigt för att vara jag. Jag kom iallafall inte sist det kan jag ju vara stolt över, inte för att jag anser att det är en tävling utan mer bara som en rolig sak att göra tillsammans och glädjas ihop, men ändå...






var tvungen att posa lite också, och som vanligt så är min fader lika duktig fotograf, eller beror det på att kvinnan på bilden gör sig så bra på bild haha.


Tack för en underbar dag kära mor och far, Jag Älskar er så väldigt mycket!


Ta hand om varandra, Kramar Ella ♥

Mer än sällskapsdjur

Vaknade skapligt idag, hjälpte min kära moder med att färga henns hår blev kanon snyggt!  Blev till att fika ute i det härliga vädret tog även ut mina gosiga katter. Det tyckte att det var jätte härligt att komma ut och få äta friskt gräs och springa efter fåglarna. Tänk vilken känsla det måste vara för dem, att få komma ut i det härliga vädret och friska luften och få springa av sig.



Här vänder vi huvudet bort, inte lika kamera glad som jag inte.

VACKRA VACKRA SKAPELSER !




Jag älskar er så otroligt mycket. Många kanske tänker nu att hur kan man älska sitt djur och visa så värdefullhet till dem?. Det ska jag tala om för er att mina djur de finns för mig och märker när jag inte mår bra, då kryper de upp i min famn eller lägger sig bredvid mig nära och ger mig trygghet. Ett djur förstår mer än vad vi tror, de är inte bara ett sällskap för mig utan också en väldigt kär familjemedlem som bringar glädje varje dag!

Ta vara på era djur och visa att de är värdefulla för er, för som sagt djur har också känslor!


Kramar Ella ♥


VALBORG

Dagen började med jobb like usally :). Vännen My kom till mitt jobb så vi gick vidare till min fars jobb, snacka om att den karln inte är snabb av sig. Hans ursäkt vara att det var så många han ville prata med innan han gick hem ifrån jobbet, hmm undrar vart jag har fått min pratglädje ifrån haha.

Åkte och handlade in allt tills kvällen, då det skulle bli grillning såklart! Efter ett tag dök Ida och david upp så det var bara att börja sätta fart på grillningen. När vi väl stod därute vid grillen insåg vi att det var väldigt kallt, men som sagt jag och My var inga veklingar medans de andra två inte alls klarade kylan så de gick in direkt efter att vi hade ätit upp.

Blev att dra till folketspark en sväng, men som sagt inget vidare att vara där så jag och My drog vidare till stan på fest
istället medans David och Ida åkte hem. Det var väldigt trevligt när vi väl kom dit, Vi möttes upp av Linus och sedan av Coffa och hans sambo, Robert och hans tjej. Som sagt det var inte så många folk där, men det spelade absolut ingen roll för faan så kul vi hade det! Det blev till att spela "vattenfallet" haha ja ni mer behöver jag inte säga här. Diskussionen mellan 3 människor under tiden vi spela fick mig att skratta så jag fick kramp i magen, snacka om att jag har fått snygga magrutor nu haha. Ska inte uttala mig om vad diskussionen handlade om, känns inte rätt att använda de orden, meningarna i bloggen. När vinet nästan var slut tog gitarren störst plats i rummet, vi sjöng även som aldrig förr. Det var konstigt att inga grannar kom upp för att klaga så mycket som vi sjöng och hade oss, När en människa verkligen kan spela gitarr får ljudet mig att rysa, det skapas en härlig känsla som blir obeskrivlig att förklara och coffa du är helt ärligt grym på att spela gitarr!

För ett par år sedan ansåg man kanske att valborg var helt underbart, man var laddad till hundra. Fylla hit och dit men nu känns det inte lika nödvändigt längre. Idag nöjer vi oss med ett par glass vin och umgänget med våra vänner och god mat, det betyder mycket mera.

Här kommer lite bilder ifrån kvällen






TACK ALLA FÖR EN HELT FANTASKTISK VALBORG!

Kramar Ella ♥

RSS 2.0