Sjukling!

Jaha då ligger man här i sängen och blivit sjuk igen, för exakt en månad sen var jag också det kul! NOT. Usch det är så himla tråkigt att vara sjuk, inte äter jag nått häller så det jag har levt på i några dagar nu har vart vatten och massa halstabbletter. Det hela började redan i lördags natt i think. Kanske inte var på rätt ställe då för att bli sjuk men så var det iallfall, måste bara tillägga att hade en sjukt trevlig/ mysig helg:). Men går man tunnklädd för man vill visa lite hud och känna sig snygg och tänker att det inte är kallt alls ute ja då får man ta sitt kast så att säga. Känner att jag inte alls har tid att vara sjuk nu massa att göra.Vill bli frisk!





Kramar Ella ♥


Godis är gott!

Idag blev det till att gå upp senare än väntat, gick upp halv tolv och skulle möta vännen Madde på staden för idag är det nämnligen hennes FÖDELSEDAG! :) Hon fyller nämnligen 21 så ville bjuda henne på fika. Det blev att jag tog kaffe latte med chokladboll och madde tog varm choklad med chokladboll, det var riktigt mummsigt:). Trevligt att sitta och prata en stund också, sen bar det iväg till olika affärer. Jag som inte alls skulle köpa något hade jag tänkt gjorde det ändå. Gick in i Lindex och då på barnavdelningen ser madde en kjol tröja som sitter ihop och säger till mig då " det här är bara så du Ella den måste du bara köpa". Gick in och testade den och blev kär så som sagt jag köppte den, köppte även lite annat smått och gått. Gick vidare senare till intima för att titta lite, madde hade bestämt en sak hon skulle köpa men den var slut typiskt!, Jag tänkte köpa något men ansåg att min plånbok inte alls skulle må så bra av det köp just nu:). tack för en trevlig dag gumman,och ett stort GRATTIS till dig igen <3:).

Blev till att sola efter att jag vart på stan, kände att jag verkligen behöver lite färg om det nu blir utgång i helgen. När jag kom hem så blev det till att åka till vännen ida :). hemma hos henne bjöds det på tacos så himla gott var det!. När vi väl hade käkat klart åkte jag och ida in till stan för att träffa lite folk, det var riktigt trevligt. Så blev ingen utgång idag, men imorgon blir det så. Är hemma hos mig nu iallafall och ska sova, käka lite godis när vi kom hem. Kände att jag verkligen var så sugen inte alltid bra i know men vad gör det om hundra år?.  tänk att det är ju helg också:) ska nanna kudde nu Godnatt.



kramar Ella ♥


To save a soul

Det är sådana här tillfällen som bara gör än så varm inombords av att läsa, iallafall värmer det inom mig, Det är sådant här som får mig att ge läpparna ett leénde.

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article3201712.ab ( Artklen är ifrån Aftonbladet) Ville bara visa att Mirakel finns!

När jag läste den artikeln fick jag först en klump inom mig just för att den var så hemsk men efter att fått läst hur ett mirakel finns blev jag så otroligt glad inom mig. Jag kan inte föreställa mig vilken lycka föräldrarna har till sitt barn nu. Att läsa just sådana artiklar får mig att tro på så mycket




Förtvivlan kan ge dig lycka och kom ihåg vi måste våga hoppas.


kramar Ella

shopping

Var på information på morgonen om vikariebanken, så snart börjar det:)!. Efter jag vart där begav jag mig till stan, kände för att shoppa lite så fick med mig 3 plagg hem:), här kommer lite bilder.
Jättesöt blus
Vit vest
Lång stickad tröja

Blev himla nöjd med mina köp:)

Kramar Ella ♥


Den som lever får se

Idag blev det till att gå upp skapligt skulle möta upp sara på stan, träffade även My som var på stan det var tevligt:). sedan åkte jag och sara hem till mig. Såklart kom vi lagom hem till att våra bästa år börja, så det var bara att sätta sig framför tvn och titta. Efter att jag kommit med massa olika kommentarer ifrån detta program bestämde jag mig för att vi var tvungna att dricka kaffe, gjorde även en banankaka. Den blev himmelsk god!




Var även på information om Matte b ska tyvärr börja plugga det. Usch känner verkligen inte för det, men vad gör man inte för att komma in på det man vill göra. Så är det någon som är väldigt klok?, klokare än jag vill säga så skulle jag vara så himla glad av att få hjälp med matten. Vill verkligen klara den, ska göra allt för att klara den!.

Nu ska man iallafall snart sova pratade med ida nyss i telefon och för ni som vill veta så pratade vi i 2 timmar och 43 minuter. När vi pratar i telefon så pratar vi verkligen om allt mellan himmel och jord och då menar jag det verkligen också!. Men det känns alltid så skönt att öpnna mitt hjärta för dig, vi lyssnar och förstår varandra så bra gumman. Älskar att bara sitta och skratta i telefon med dig och komma på allt det knasiga som vi gör/ gjort tillsammans.
Minnen lever vi på!


Kramar Ella♥

Like sand through the hourglass… so are the days of our lives!

Det är sjukt att man kan vara så beroende av en serie som man blir galen av att titta på. Förstår kanske inte egentligen varför man är så beroende av just Våra bästa år, men på något sätt så finns det alltid en spänning i det hela. Men det tråkiga är att det ska alltid ta så lång tid innan man får reda på det som man verkligen sitter spänd inför. Det kanske finns små detaljer varför man tittar på det om man tänker i banorna vilka personer det är som är skådespelare. Jag kan säga att jag tycker det är så himla tråkigt nu när det inte är så bra mellan Hope och Bo, är de inte ändå de paret som har den sanna kärleken?. Så har jag känt iallafall, att utan dem skulle inte våra bästa år vara lika bra. Hope är ju en sådan vacker kvinna och hon har sin livskärlek och sina kärleksbarn. Kanske låter lite överrdrivet men det verkar alltid vara så perfekt för dem hela tiden förutom nu då när Billy har en stor roll. Så frågan är varför ser man på våra bästa år?, fördriva tiden eller är det så bra så att det har blivit som ett beroendemedel?.
Otroligt vackra Cloe, Sexiga Rex, Lyckliga paret Hope och Bo
 Bilderna är tagna från google

var tvungen att lägga upp bilder på just dem, Som alla andra säkert också sätt så är ju han den killen som man faller ögonen på, jag pratar såklart om Rex. inte har man väl missat när han har gått bar överkropp och visat sin ursnygga och läcka kropp, aja nog om det. Sedan har vi Cloe hon som måste vara världens vackraste! men som tyvärr har blivit skadad. Ska hon någongång visa sig för sin sanna kärlek så att de igen kan bli tillsammans, eller väljer hon att offra det för att hon skämms för den hon är nu?. Självklart har jag inte glömt Bo och Hope personerna som håller serien i liv och rörelse, det lyckliga paret som har allt, eller?
Som sagt det är väldigt spännande detta och frågan är om inte detta är en evighetsserie?. jaja nu kan jag inte skriva mer det börjar snart 30 minuter kvar bara , har nog gått för långt om man börjar räkna ner minuterna.

kramar Ella ♥

Är du dackad eller?

Jag vet vad som måste göras men ändå så sitter jag kvar här. Det är jobbigt att hela tiden förklara, jag vet att jag döljer en sanning och att väntandet inte leder någonstanns. Tråkiga söndag förstår inte varför söndagar alltid ska vara så sega och tråkiga usch gillar det verkligen inte. Det är egentligen då man ska göra allt roligt men nej! det gör man inte utan man sitter inne och tänker istället på allt som oroar än hela tiden. För att göra denna söndag lite roligare har jag tänt ljus i hela rummet och sen har jag tänkt att krypa ner i sängen med varmt te och titta på en bra film, får se vad det blir för någon är sugen på en bra komedi:). Funderar även på att gå och lägga mig tidigt, ska nämnligen upp skapligt imorgon. Är också väldigt trött måste jag medge sen igår, men kul hade vi ja verkligen!. Min vän ida hade köppt en jätte fin klänning som hon invigde igår men det sluta med kattastrof. Direkt när vi har gått av bussen i rescentrum så spricker ena bandet som håller klänningen uppe så det var bara att knyta fast snöret på ett sätt och det såg inte konstigt ut. Senare under kvällen så spricker andra bandet så herregud vilket liv vi förde, vilken skit klänning rent ut sagt. Så då fick vi göra om klänningen lite, blev en halternäck klänning istället men sjukt snyggt iallafall såklart. Senare under kvällen händer det som man bara inte skulle kunna tänka sig att det skulle hända. Hela jäkla bandet går av jag ser det och säger till Ida så hon hinner precis hålla för så att hon inte skulle visa hela härligheterna på dansgolvet, då hade det blivit livat. Springer in på toan igen, shit de andra måste tro att vi hade liten blåsa så mycket som vi sprang in och ut från toaletten haha. Aja vi gjorde det igen så att säga, fixa det! jag hade nämnligen svart bh på mig så det var bara att ta av ett band ifrån min bh så att Ida kunde använda det, så jag fick gå med halternäck bh, kanske inte så snyggt när man har vanligt linne. Men som sagt vad gör man inte för sin bästa vän ♥. väldigt trevlig kväll måste jag medge att det var iallafall, livet har sina goda stunder.



Dreams are hard to follow
But don't let anyone
Tear them away


Kramar Ella ♥




Nu blir det fest!

Då sitter man i mitt trånga rum med My och Ida och väntar på madde som ska komma hit :)
Snart blir det av till Hugo and tonight's the night we're gonna make it happen, tonight's the night we'll put all other things aside.  


Fler bilder dyker upp senare :)

Kramar Ella ♥

one sweet day

Idag då känns det som att jag inte alls har så mycket att skriva om tyvärr. Vart med vännen Ida hela dagen och hon ska sova här :). Var även på stan lite för att hämta ut biljetter till hugo hade vi tänkt, men det gick inte som vi hade planerat det var slut överallt så det är ju roligt. Åkte hem till mig och såg på det älskade programmet VÅRA BÄSTA ÅR och bokstavligen så blir jag förbannad idag när jag såg det, usch så elaka människor det finns. Som kan göra så mot några som verkligen älskar varandra och vill ge varandra evig kärlek. Och så kommer hon den människan och lägger sig i jaja hon är en bra skådespelare ialalfall :). Kanske inte ska prata om mina känslor inför våra bästa år här inte många som förstår vad jag pratar om då. Bara de människor som självklart är beroende och fastklistrade framför tv så som jag är, men vadå det är ju så sjukt bra. Trevlig kväll ska tillägga också att det var, var hemma hos ett par och käka mat och titta på Let´s Dance som verkligen är jättebra, skulle också vilja kunna dansa så som de gör, men det får väl bli min dröm antar jag tyvärr... De har sådan tur att de även får bära sådana vackra klänningar. Jag kan säga att skulle jag haft så vackra klänningar på mig skulle jag känna mig som världens vackraste, som den stunden  jag gjorde då när balen var:).
Bara för att jag börja prata om balen så kännde jag att jag var tvungen att lägga upp en bild, Jag kan lova att jag aldrig känt mig så vacker som just den stunden.





Tack för att du finns vännen Ida, livet blir så mycket enklare av att du finns i min närhet ♥


kramar Ella ♥

Hon lämnade sitt leénde

Tänk om jag fick chansen att få tillbaka dig min älskade mormor. Jag saknar dig så oerhört mycket på alla sätt och vis, då när vi hade våra stunder och satt och spela kort och bara satt och skrattade tillsammans. De stunder när vi satt uppe sent på nätterna för att se skräckfilmer på tv även fast att du visste att min mamma inte tyckte om att jag såg dem. Du och jag vi kunde verkligen prata om allt, och jag kännde mig så trygg i din närhet. Det kunde hända att du blev irreterad på mig när vi sov skavfötters i sängen för att du tyckte att jag sparka och vred på mig för mycket. Jag glömmer aldrig den gången när du låg på sjukhus och jag ville inte egentligen hälsa på dig för jag var rädd att inte känna igen dig och ville inte se min mormor så ledsen av smärta. Men jag hälsade på och det ångrar jag verkligen inte. Det du sa till mig då de orden hör jag inom mig varje dag. " Eleonor du är en stark tjej och du är fin på alla sätt mitt bästa barnbarn, jag älskar dig" att höra de orden från någon som du verkligen älskar så mycket får än att känna en varmhet inombords. Jag önskar så nu att jag kunde krama om dig och ge dig massa kärlek, men det kan jag inte.


Tänker på den dagen då din begravning var och jag hade bestämt mig för att sjunga för dig, ville göra dig stolt. Jag vet att jag inte borde skämmas men på något sätt så gör jag det. Jag fick en sådan hemsk känsla imom mig när jag stod där framför din kista och skulle sjunga så att rösten klara inte av hela låten. Rösten började darra och tårar fall ner för min kind. Jag tittade bort där jag såg att mina/ dina nära satt och de tittade på mig med en stolt blick. Även fast att jag var så rädd och jag stod där och grät så ville jag inte gå därifrån utan ville sjunga klart låten för dig. Visa dig att jag gör det här för din skull för att visa att jag älskar dig. Det är nu efteråt som man tänker att jag var verkligen stark, men just i det ögonblicket kände jag att jag hade svikit dig. jag ville ju vara stark för dig mormor.
Sången jag sjöng var:
carola- Himlen i min famn
R.I.P 26 November 2006

Du finns inte i liv så att vi kan röra dig eller se dig, men i våra drömmar kan vi det. Det känns som om du finns vid våran sida som en skyddande ängel, du är min ängel mormor.

jag vill att ni alla som läser detta tar vara på dem som ni verkligen älskar för man vet aldrig vad som kan hända. Min mormor var friks väldigt länge men sen kom dagen när hon fick reda på att hon hade cancer. Då tog det väldigt hårt på henne och hennes hjärta.

kom även ihåg att sålänge som man behåller dem älskade som vi har förlorat i minnena och i vardagen så finns de ändå i våran närhet och till liv för oss.


kramar Ella ♥

Det börjar bra...

Idag skulle jag och vännen ida gå upp skapligt hade vi tänkt, så satte alarm men som vanligt så orkade verkligen ingen av oss gå upp. Så sov lite och bara lite längre än vad vi hade tänkt men vad gör det om hundra år?. Men däremot fick jag stressa som vet inte vad för jag skulle träffa mikaela 12:15 men fick skicka ett sms och skriva att jag var försenad så om det gick bra med halv 1 istället. När jag väl kom till stan gick vi på stan lite först jag och mikaela, ville se om en necessär jag ville ha fanns kvar, Men typiskt när man inte har pengar så finns den och när man väl har pengar då är den slut:(, usch så ledsen jag blev jag som verkligen hade sett fram emot att få hem en sådan. Låter som att det är något jätteviktigt och för mig är de det, blev liksom kär i den för att den var så fin och skulle passa så bra att ha mitt smink i den. plus att den var LILA och svart kunde inte blivit bättre. Men hoppas på att den kommer in igen jaja nog om problem.

Blev till att käka mat med mikaela det var gott. Mikaela tog tacos och jag tog en jätte god kyckligsallad:) så satt vi och prata massa och hade det trevligt:) massa minnen kom upp, har saknat dig så mycket ♥ Älskar Dig
och minnen lever vi på.


Inte så jätte bra biild men var tvungen att ta kort för tyckte det var snyggt det jag hade på mig idag:)


Kramar Ella ♥

Trevlig onsdag

Dagen började med att jag på morgonen hade körlektion, som vanligt så gick det bra så det känns verkligen jätte roligt:). När jag kom hem blev det till att sätta sig och spela gitarr, har övat på låten Knockin` On Heaven`s Door som går hyffsat bra tycker jag sakta men säkert så att säga. Åkte även till Åbymo skolan när far kom hem, ville höra med den läraren som jag hade som handledare när jag hade praktik där om referenser och hon blev glad och sa att hon gärna hjälper till, så det var verkligen rart av henne. Hon fråga även om jag kände för att vara vikarie hos dem, så hon tog mitt nummer. Skulle vara så roligt om det är så att jag får vara där, jag älskade verkligen den stunden när jag hade praktik där det var så himla mysig miljö och oerhört trevlig personal. 



På kvällen blev det till att se på bio med vännen ida, Tina och Hanna, vi såg den nya Wallander filmen Hämnden.
Jag älskar verkligen dessa filmer, och denna film var kanon bra verkligen:) ska inte säga för mycker här nu men som sagt jag kan varmt rekommendera den.
Bilden är ifrån Google.


Kramar Ella ♥


Ta vara på det du har...

Allvarligt talat det borde finnas dagar när man visar hur speciell någon är för än, att man värdesätter personen för den som den är och att man är tacksam för att finnas i just deras liv. Det behöver inte alls vara något stort, kom ihåg att en liten sak kan anses som en stor och värdesatt sak i någon annans ögon. Som att exempelvis skicka iväg ett sms och skriva " Tack för att du finns i mitt liv, du är speciell" det kan ge så mycket, Och man själv känner att man gör någon glad, vilket leder till att man mår bra, alltid roligt att göra någon annan människa glad. Alla människor borde skapa en alldeles egen dag då de själva bestämmer för att visa sin uppskattning till någon/ några. Det skulle väl aldrig själv vara fel att få ett sms ifrån någon som är tacksam för att just DU finns? jag tror på att mer människor skulle uppskatta livet mera om man kände att de personer man har runt omkring sig visa att du var uppskattad för den du är. Man tar så mycket förgivet hela tiden, den personen vet att den är värdefull för mig så jag behöver inget säga. Nu säger jag inte alla är så men det är nog väldigt många som är så tyvärr. Men att just visa det där lilla genom ord att skapa något som berör ger så otroligt mycket och det värms inombords. Som ett exempel som jag känner är att till sina egna föräldrar säger man inte ofta att man älskar dem, och att man är tacksam över att de finns. Utan det kläs i hur man är emot dem och vad man visar vad det gäller känslor. Men att man då istället kan visa det genom ord skulle ge en liten extra kram om hjärtat. Det ger så mycket att visa vad du känner än att bara tänka den tanke som du känner. Så med det hela så menar jag att vi ska våga visa vad vi känner för dem som står oss varmt om hjärtat. Tänk på att vi vet aldrig vad vi har innan vi har förlorat det, Så ta vara på dem som ni verkligen känner är värdefulla för er. Våga ge komplimanger till varandra och göra andra glada. För tänk så mycket bättre vi skulle må som individer om alla gav lite extra kärlek.

kramar Ella ♥

Make your own soulmate

Jag har tänkt på en sak, som sagt ni kanske redan har förstått att jag tänker väldigt mycket och speciellt blir det att jag gör det innan jag ska sova, då kommer allt upp i mitt huvud. Good or bad...

Tänk er att att få skapa sin egen soulmate, är det någon som skulle må bra av det? Att man med hjälp av en dator väljer vilka egenskaper personen ska ha och även att man väljer utseéndet. Den stora frågan är väl då om man bara skulle välja positiva egenskaper eller om man skulle välja negativa också? Genom att man har de båda så lär man ju känna den man lever med mer om man ser ifrån båda sidorna. En negativ  egenskap lär man sig mycket av och man kan även utveckla den till en positiv, det handlar hela tiden om vad man själv gör det till. Så om jag tänker efter så vill jag inte finna min soulmate på detta sätt, men tyckte att det lät lite intressant och ibland måste man få låta fantasin flöda:). Man ska inte bestämma och förbereda hela tiden, då faller ju bitarna som gör livet så spännande som det är menat till att vara.


Kramar Ella ♥

Beroende

Idag har jag umgåtts med min kära vän Ida, vi gick upp väldigt sent eller så är det säkert tidigt i någon annans ögon, men det var skönt att sova ut, ibland behöver man mera sömn än vad man tror.
Det var skönt att få prata ut med dig igår gumman, det blev väldigt sent men det gör ingenting för vi prata ut om allt och det kändes som det verkligen behövdes. Så nu sitter vi här båda två med våra kära bärbara datorer. Låter sjukt jag vet nu tänker ni säkert oj vad sociala ni är med varandra, men vet ni vi är sociala iallafall och det är inte alla som klarar av att göra det som vi gör, för oftast blir många tjuriga för att man gör så.
Men sådana är vi och vi älskar att vi är som vi är.


jaha nu blev det till att göra popcorn det är ju nyttigare än chips iallafall.... haha sen blev det till att ta glas vin också, på en söndagkväll:) lyssnar på dansband också som är så mysigt.
Usch nu lät det verkligen som om vi är jätte gammla, men vi kanske är lite gammla modiga av oss men vi tycker om det och huvudsaken är att vi har roligt tillsammans och det kan jag lova att vi verkligen har ♥

Idag blir det att lägga sig och sova lite tidigare för imorgon är det måndag och det innebär att VÅRA BÄSTA ÅR börjar igen, man blir ju  beroende av detta program. Jag kan ärligt säga att jag är det iallafall. lbland blir jag uppjagad om det är något spännande och så tar det slut mitt i då blir jag jätte arg och man måste vänta ända till nästa dag för att se vad som händer, tror man. Men sen visar det sig att när man ser det så visar det inget om det som var så spännande då dyker det upp sånt som man ens inte alls vill se. Och då blir man arg igen, nae usch någon mer som är så beroende av detta program mer än jag?


Kramar Ella ♥


That´s the life

Jag vet inte om det jag känner är bra eller dåligt vet bara att det är väldigt jobbigt och komplicerat.
eller egentligen är det väl inte det beror helt på vad man gör det till. Men just nu känns det som att tiden går bara
medans jag själv inte alls följer med, om ni förstår vad jag menar.
Jag vet att jag mår bäst av att ta dag för  dag och göra något bra av den, men varför har jag då denna känsla inom mig?
som säger åt mig att jag måste ta tag och göra något något åt det innan det är försent.
Ni förstår säkert inte vad jag pratar om och kanske inte alls ser detta som ett problem, men skulle ni vara mitt i smeten som det känns som om jag är just nu så skulle ni också förstå att detta är väldigt väldigt jobbigt.
Jag trodde inte att det skulle påverka mig så mycket som jag känner att det gör.
Vet inte om det är positivt eller negativt men det återstå att se, det blir ju vad man gör det till så att säga.
Jag vet inte om jag kommer må bra i längden av att det fortsätter på samma sätt, jag vet vad jag vill.
Det kanske inte är rätt, men hur kan det ändå kännas bra på samma sätt?
Nej jag vet helt enkel inte vad jag ska göra...
Jag får ta dag för dag så får tiden avgöra svaret.

Nu ska jag släppa det här och tänka på något annat men det är svårt det också eftersom att det är just detta som går runt
i mitt huvud hela dagarna, vilket gör att jag känner mig frusen.
Mitt huvud och mitt hjärta säger helt två olika saker så vet inte vad jag ska ta mig till.
Jag vill inte förlora men vill inte känna som jag gör...

kramar Ella ♥

Min bästa vän ♥

Nu äntligen fick jag träffa min ängel, som jag har saknat henne.
Vi är som syskon hon och jag , vi känner varandra innan och utan.
Tänk att på 3 år har vi hunnit gjort så mycket och upplevt så mycket tillsammans, på både gott och ont och det är det
som har gjort att våran vänskap har vuxit. Som  sagt man måste kunna se både det positiva och negativa i en vänskap och det är det som gör att man känner att det är sann vänskap, att man vågar visa alla sina sidor, vare sig det är bu eller bä. Vi har vart utomlands i Bulgarien och det är verkligen ett minne för livet. Så mycket nya männsikor som vi träffade och så roligt vi hade det tillsammans, vi skapade minnen som gjorde oss starkare som individer.
Alltid när vi är med varandra så känns det så bra på alla sätt och vis. Det är så många minnen vi har tillsammans och jag vill aldrig att minnena ska ta slut.

Stunder när vi bara sitter och skrattar och flummar fast att det inte egentligen finns någon anledning till det, så frågar någon av oss vad skrattar vi åt, men som sagt då vet ingen av oss varför.
Det är sådana stunder som jag verkligen tycker om, det visar att vi kan släppa loss och verkligen vara oss själva
i varandras sällskap.

Andra stunder när vi bara är allmänt sega av oss och vi inte orkar gå ut, men att vi sen i sista stunden bestämmer att vi ska gå ut och bara dansa järnet av oss.

Stunder när vi bara är hemma och tittar på en bra film och fyller oss med mycket sött, som inte alls är bra men vadå det är ju gott:)
Det som gör mig glad är när man märker att man fått ett sms och ser att det är ifrån dig vännen, och när jag läser så står det " Du är så speciell för mig, finns för dig. Älskar Dig vännen. " Sådana sms får än att känna lycka det är sådana sms som verkligen berör än och får än att känna vilken underbar vän man har som man verkligen inte släpper inte första taget.

Jag trivs med dig och hoppas du vet att du är väldigt betydelsefull för mig.
Har vi inte setts på ett väldigt bra tag så känns det som en tomhet inom mig, för i din närhet finner jag trygghet  och du vännen fyller mitt tomrum. Du ska veta att du är speciell och unik, ingen är dig lik.
Ingen Eleonor utan sin Ida, Du är min bästa vän ♥
Kom ihåg vännen kan jag kan du, som när vi testa musslorna i Bulgarien, vi gör allt tillsammans. Så som sanna vänner gör. Jag finns för dig i vått och torrt hela livet, jag ska alltid finnas vid din sida.
Jag Älskar Dig av hela mitt hjärta/ Din Vän Eleonor




Sann Vänskap finner man bara en gång i livet

Kramar Ella ♥

Vin och choklad

Då har man kommit hem från en väldigt lyckad kväll, som sagt blev mycket skratt och flummel som jag trodde att det skulle bli. Blev till att spela ett spel också senare på kvällen när man hade fått i sig lite så att säga.
Spelet hette Våghals kan rekommendera det! Man får sig ett gott skratt, och ett gott skratt sägs ju förlänga livet haha.
Så med andra ord lär jag leva länge så mycket som jag skrattar dagligen. :)

Här kommer lite bilder
Gulliga värdinnan Sara och söta cecilia :)

 Ego bilder

Bålen som bjöds men den drack inte jag, för den var läsk i och ni som känner mig vet att jag inte dricker läsk.
Så istället fick jag en specialare, som var alldeles underbart god


 i bilen påvägen hem, flumm bild men det bjuder jag på.
Jerry, jag och Roger

När jag kom hem blev det till att sätta sig i sängen med laptopen och blogga och lyssna på kungen Lars Winnerbäck. Ta ett glas vin och självklart choklad, är detta ett tecken på att jag saknar något eller längtar efter något?. Haha who knows....

Vin och choklad måste vara det bästa som finns!

Tack för en super duper trevlig kväll:)
Nu måste jag sova annars kommer jag sova väldigt väldigt länge imorgon, och det har jag absolut inte tid med.



kramar Ella ♥


Redo för party

Har övningkört idag också med min kära far, och det går bara bättre och bättre, så det här blir ju galant!
Efter att jag vart duktig och köra så blev det till att åka hem och spela gitarr såklart.
Fann en dold talang, haha inte viste jag att min far kunde spela. Men tydligen så var min farfar duktig på att spela gitarr så det är nog därför som jag kanske har så stort intresse för det. Min far visade även mig hur man kunde fuska på ett accord som jag tycker är svårt, men det ska jag inte tala om för någon annan. Får vara min lilla hemlighet.


Ikväll blir det inflyttningsfest hemma hos Sara , ska bli riktigt trevligt.
Så blir att sitta hemma hos henne dricka vin och bara umgås med massa folk.
Lär nog bli väldigt mycket skratt och flummel, men det är ju så det ska vara haha.

Här bjuder jag på en bild innan jag fixat mig


och såhär snygg blev jag efter, tänk vad lite smink kan göra...


Nu ska jag kila snart ska vara hos Sara klockan 6.
Ska ringa min kära vän Ida innan bara.
Mer bilder kommer sen


Kramar Ella ♥


Saknaden

Ibland tror man inte att man kan sakna någon så mycket även fast att det inte var längesen man sågs, men jag kan vara ärlig och säga att jag saknar min vän Ida.

Vi har inte setts sen i söndags så för mig är det en väldigt lång tid.
Du ska veta att för mig är du speciell och att jag tänker på dig varje dag.
Älskar Dig oerhört mycket!

Kom ihåg vännen du kommer aldrig vara för långt bort för att älskas






Kramar Ella ♥

Förför som en ängel men njut som en djävul

Bruno Banani Woman  är inte för divor, barbiedockor, singlar i sorg eller små miss perfects. Dessa dofter är för kvinnor med ett sexigt skratt, en känsla av ironi samt stor aptit på livet. De är himmelsrika med djävulska sidor, snälla och stygga. Så varför inte njuta av båda delar: förför som en ängel men njut som en djävul.
Måste inskaffa denna parfym, luktar så otroligt gott och håller länge också.
Perfekt för en kvinna som mig.



kramar Ella ♥


Alla vägar har sitt pris

Dagen började med att jag gick upp väldigt tidigt skulle på intervju nämnligen, och det kändes som att det gick bra, så nu hoppas jag verkligen!!
Efter att jag vart där så kom My in till stan gjorde lite ärenden och sen blev det till att gå till Hårgänget för att kolla om de hade någon drop in tid. Tur var det att de hade det! Mitt hår ser verkligen ut som blaha just nu så kände att det var på tiden att fixa till sig lite, alltid trevligt att göra sig fin, som jag alltid brukade säga när jag var mindre.
Bara att färga sen också, men det ska vännen Madde hjälpa mig med, så rart.


Medens jag och My väntade på att klockan skulle bli tolv, för de hade bara den tiden.
Så jag och my gick på upptäcksfärd i Norrköping, hittade ett jätte mysigt cafe, så blev till att gå in där och sätta sig och ta kaffe latte och självklart blev det något sött till. Bestämmer mig alltid för att inte ta det men sen är det något som händer i mig att när jag ser choklad blir jag alldeles tokig av mig, det är farligt att det är så himmelsk gott!
Men men måste ju få unna sig också...
kan säga att det var den godaste kaffe latten jag druckit, så innan vi gick därifrån sa vi att det är inte sista gången vi kommer hit.
Så nu blir detta det nya stället att gå till, istället för gammla vanliga glaskupålen som inte alls har någon mysig stämning.
Stammkunder på cafe hur låter det? , ja det går ju att diskutera...

Här bjuder jag på lite bilder iallafall
Det himla mysiga cafet måste gå dit om ni inte vart där. Kan varmt rekommendera det.



älskar denna bild, ger sådan mysig känsla på något sätt

Resultatet av klippningen, jag är helt klart nöjd!

Efter att vart på stan så åkte vi hem till mig en stund, sen blev det att åka till My.
Hennes rara fader hjälpte mig med att stämma gitarren så nu är det bara att börja spela, är så glad.
Mysan och jag satt och spela på varsin gitarr så det blev en riktig trevlig kväll
Tack gumman för denna dag. ♥


Kramar Ella ♥

carpe Diem

Nu sitter jag i mitt rum i sängen med laptopen i knät, musiken som spelas är självklart Lars winnerbäck i bakgrunden, bredvid mig ligger min gosiga katt och bara myser.
Tänk vad skönt att vara katt inte behöva tänka hela tiden som jag känner att jag gör alldeles för mycket.
Ibland är det till och med så att jag inte kan sova för att jag tänker så mycket, vilket är oerhört jobbigt. Någon mer som känner som tänker alldeles för mycket än bara jag?, hoppas så annars måste jag nog kolla upp varför jag gör det.





På tal om att tänka mycket, nu kanske ni tycker jag bara babblar men för mig är detta en viktig sak.

Ja vad är egentligen svaret till varför vi är som vi är

Svartsjuka känns som något son gnager oss emellan jobbiga situationer och känslor.
Saken är den att man oftast upplever den mera om det är så att man själv känner att
man verkligen blivit sviken, eller att man känner stor oro till att man kommer att bli det.
Oftast dyker det upp att man känner känslan fast att det egentligen inte alls finns någon
anledning till att känna det man gör.
Som sagt vi drabbas alla av det någongång.
Det som är svaret till det är att man ska våga lita på sig själv, att man är en person som är värd att bli
älskad för dem som man älskar.
Det är viktigt att våga lita på andra!
Vi måste sluta upp och misstänksamma saker hela tiden, sanningen är bättre än ovissheten kom ihåg det.
Så våran väg till att våga lita på andra och även dig själv är att se sitt eget värde från ditt eget och andras
perspektiv.

Våga ge kärlek och våga också ta emot kärleken.


Vi orar oss och tänker för mycket, lev istället dag för dag och gör något bra utav dagen.
Det har jag lärt mig att jag mår bättre av än att gå runt att känna oro och svartsjuka, det är inte värt det!

Så försök skapa nya minnen varje dag som du sedan kan minnas med glädje.






Kramar Ella ♥


Skratt och Flummel

Mysan ringde idag också och hon hade inget bättre för sig så jag fråga om hon ville komma över och ta en kaffe, usch så gammalt det där lät men men man börjar väl bli det antar jag.
Så när hon kom hit pratade vi massa och flummade men det var riktigt trevligt.
Efter att vi vart ett tag så plingar det på dörren då dyker lill johan upp.
Så det blev till att sitta i mitt rum och prata massa och bara flumma som sagt. Har inte träffat lillen på väldigt länge så det var kul att se dig igen vännen!  ♥
Efter mycket babbel bestämde sig johan för att han inte orkade med mig och my längre så han drog hem.
 Denna bild får våran dag
Tack för att du är en sådan rar och kärleksfull vän.
Det betyder mycket att du finns ♥

kramar Ella ♥


Äntligen

jaha då har man haft tidig körlektion idag då, gick bättre än vad jag trodde att det skulle göra.
Tur det för det är ju bättre att det går åt det bättre hållet än att det går helt åt skogen. Måste verkligen ta tag i det där körkortet nu känner jag, har skjutit upp det ett bra tag nu och såhär kan jag inte hålla på. Men som man brukar säga bättre sent än aldrig.


Har även också köppt den där efterlängtade ...

Här får ni se en enkel bild på vad det var för något


Sålänge som jag har längtat efter att köpa en gitarr,
Finns tyvärr bara ett problem men som blir stort eftersom jag inte kan stämma den så låter det inte så jättebra.
Tyvärr är du inte här så du kan hjälpa mig...
Men jag får lösa det på något sätt, gick in och sökte på google som jag fick tips om hur man skulle göra för att stämma gitarren och sen kunde man höra hur det skulle låta. Men allvarligt det där var svårare än vad jag trodde.
Så ska inte ge mig in i det, antingen får jag vänta på någon som kan det annars får jag be de som jobbar i musikbörsen där jag köppte den att de ska hjälpa mig. Det löser sig alltid!
Längtar tills jag får sitta där i min ensamhet och spela.

Kramar Ella ♥

090106

kan inte hålla på såhär som jag gör...
vaknade idag halv 4 på eftermidagen, sovit bort hela dagen nästan.
Förstår inte att jag kan vara så trött, eller jo är man uppe och sitter vid datan till klockan 5 på morgonen så kanske det är anledningen till att jag är så seg och trött av mig.
Men har vart såhär trött länge nu, måste göra något åt det...

Kanske är mitt nya liv att sova bort det.

Ska iallafall sova skapligt idag har nämnligen körlektion imorgon, tidigt är det också sen blir det att åka in till stan och köpa den efterlängtade (...)
Vad det är för någor får ni se imorgon,

Kramar Ella ♥

När man minst anar det...

jaha då börjas det, skaffat en blogg...
Inte bara för att rensa mina tankar, som jag känner behövs göra mer än vad jag gör.
Utan för att jag självklart vill dela mitt liv för er läsare som läser.
I denna blogg kommer man finna allt till oroväckande sorgligt,knasigt, kärleksfullt och glädjespridande,
det som jag känner att mitt liv handlar om.
Jag hoppas jag även kan ge budskap eller göra andra människor glada genom att alltid vara ärlig
och tala ifrån hjärtats egna röst.
Hoppas ni kommer att trivas med denna resa... för nu börjar den
 


Kramar Ella ♥

RSS 2.0