Tack du fina människa!


Detta inlägg tänker jag tillägna en väldigt fin vän, som står mig väldigt varmt om hjärtat.

Jag vill att du ska veta att jag uppskattar all din närvaro, tiden med dig är värdefull.
Vi ses inte allt för ofta men när vi väl ses så känns det som det brukar och ingen situation skapar obehag.
Det var du och jag som delade rum när vi var 5 tjejer som åkte till Irland  som våran projketresa. Under den tiden på Irland lärde du och jag känna varandra väldigt väl och vi fann ett band som jag idag är väldigt glad över.
Du är vännen som får än att komma ner på jorden och uppskatta det man har framför sig.

Jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig efter all omtanke du givit mig.



Min fina vän My du är viktigt i mitt liv.


Jag är så otroligt glad över att få vara en del av ditt liv, älskade vännen.

Jag älskar dig ♥

Härliga Söndag!


Idag var älsklingen och jag ute på äventyr, vi tittade nämnligen på kakel, klinkers och golv som vi vill ha i våran lägenhet som vi snart ska flytta in i :), inte långt kvar nu gud vad jag längtar ♥

Vi var även och tittade på lite andra ställen också, jag kom hem med 3 par skor så är ju bara så lycklig :).
Dessa skor köppte jag.






Dessa lyste bara så mig, så ja jag var helt enkelt bara tvungen att köpa dem.
Ska meddela också att jag blev kär i dem :)



När vi var klara med shoppandet och tittandet begav vi oss vidare till Leons för där väntade kära mor och far. Vi hade bestämt att vi skulle träffas där och äta tillsammans, mycket mysigt :).

Nu är det snart natta, ska nu fixa lite ansiktsskrubb och lägga en ansiktsmask på det, lite ta hand om mig själv kväll :) ♥. Sen blir det att lägga sig och sussa bredvid min älskade sambo som jag älskar mest av allt!

Imorgon är det många av er som säkert är lediga, så ska tänka på er när jag går upp halv 7 för att sen bege mig till mitt underbara jobb :).

Ha en fortsatt trevlig söndagkväll fina du.

Påskmiddag med släkten :)


Jag ser verkligen fram emot sådana tillfällen som Påsk. Det är nämnligen så att vi i våran släkt tyvärr inte träffas så ofta, som sådär spontant. Så just vi Påsk och andra högtider då ses vi, vilket gör då att man liksom längtar till nästa gång.

Eftersom det är Påsk, bjöds det på Påskmiddag. Till efterrätt blev det massor av godis och en hel del med choklad, inte alls mig emot. Ja, jag är ett riktigt chokladmonster men det är ju så ljuvligt gott, vilken passion!.



Min kära gudmor har alltid givit mig Påskägg, vilket jag har sagt att det inte är nödvändigt men jag måste säga att jag tycker om att hon gör det :). Det får en att tänka tillbaka då man var liten och jag vet att jag hade hur många påskägg som helst, en gång räknade jag upp till 8 påskägg :D. Idag tycker jag att tanken är fin att jag fortfarande får av min gudmor så tack ska du ha. Måste ju även skriva att jag fick påskägg av min mor också, i detta påskägg var det inget godis det var en lång vit skjorta och ett par svarta jeans :), så stort tack till dig älskade mor ♥



Hoppas att ni hade en fin Påskafton, det hade verkligen jag :)




Påskmiddag :)


Har precis fixat mig och snart kommer kära mor och far för att hämta upp älsklingen och mig, idag är det påskmiddag med hela min underbara släkt som gäller :).

Återkommer med bilder senare sen :)


Glad påsk till er alla underbara

(Bild tagen ifrån Google)



Sådär underbart.


Gud vad jag älskar detta väder :)



Sitter och har precis fixat med räkningarna, ska snart bege mig ut på en promenad innan det är dags att åka till jobbet :).



Hoppas ni riktigt njuter av vädret och tar tillvara på varje solstråle.

Puss på er godingar:)



Ta hand om varandra.

Myser i solen med älsklingen min ♥


Dessa underbara dagar med sol gör än så sprudlande glad, tycker inte ni det :)?


Idag efter jobbet gjorde jag och älsklingen en spontan sak, vi gick och köpte glass och gick och satte oss i solen och bara myste och hade det underbart härligt :) ♥


Nu är det inte långt kvar tills jag och älsklingen får flytta in i våran lägenhet :). Kommer bli så underbart att få fixa och dona själv så som vi vill ha det. Är väl medveten om att motgångar kommer dyka upp, men tillsammans kommer vi lösa dem och finna medgångarna igen och att försöka se framåt på hur himla fint det blir när det väl är klart :).

Gud vad jag är lycklig :), vi klarar allt hjärtat ♥



 

Nu blir det snart att sussa :) det är ju faktiskt en dag imorgon också.







I love it


Jag har gjort det igen,det blir som en lätt drog detta och har en ny på gång. Men den
får vänta ett tag när min plånbok tillåter den, men den kommer passa mig utmärkt!

Här kommer bild.


Dream your dreams
Live your life


Dessa hade jag innan.

Denna gjorde jag 2005 i Oktober


Denna gjorde jag 2008 i Mars


Aloevera


I Söndags var jag och min kära vän Erica på Aloeveraparty hemma hos min jobbarkompis My. När vi var där fick vi själva göra ansiktsbehandlingar på oss själva medans My som var värdinna fick en behandling utav Maria Nilsson som är hudterapeut och makeupartist.

Tänkte jag skulle visa ett urval av alla dessa underbara Aloeveraprodukter som finns:).



Jag själv personligen har använt Aloe propolis Creme väldigt länge och kan inte leva utan den, den gör min dag så att säga.

Igår när jag var på partyt köppte jag hem ett Basic Kit :) vilket innehöll

Aloe Licuid soap

en perfekta familjetvålen som skonsamt rengör både ansikte och kropp. Passar även känslig hud, irriterar inte ögonen och tar t o m bort makeup. Mild, vårdande och återfuktande tack vare Aloe vera.


Forever aloe scrub

Peeling med jojobakulor som slipar utan att irritera. Smuts och döda hudceller avlägsnas, cellförnyelsen underlättas och uttorkning motverkas. Innehåller Aloe vera, jojoba och olika örtextrakt. 


Forever marine mask

Härlig ansiktsmask som gör rent på djupet med hjälp av mineraler från tång och alger. Aloe vera, honung, gurka, rosmarin och vitamin E ser till att huden återfuktas och blir len och smidig.

Aloevera Gelly

”Plantan på tub” innehåller stabiliserad Aloe Vera Gel. Lugnar, mjukar upp och ger näring. Används på torr hud och för att dämpa ögonsvullnader, svalka solsveda och brännblåsor samt lindra klåda t ex efter insektsbett.

 

Nu är det Torsdag och har änvänt tvålen och gellyn flitigt och måste vara ärlig och säga att man ser skillnad :), Alovera ger mig hopp om en frisk och hälsosam kropp och själ.

Jag frågade Maria om jag fick länka hennes hemsida på min blogg, vilket hon inte alls hade något emot.

Maria Nilsson. Hudterapeut och makeupartist    www.Casa-maria.se kika gärna in :)

Hoppas ni nu också får upp ögonen för forerver living produkterna, så att ni vågar testa...för detta är något som funkar och som ger ett välbefinnande i kropp och själ.





En orolig natt minst sagt


Inte en natt av dess like...



Det är nämnligen så att min älskling är iväg på jobb i en vecka, och det är så himla tomt utan honom vid min sida!. Men jag lever på meningen han sa innan han åkte " det är hälsosamt att sakna".


saknaden dyker upp när man ska lägga sig i sängen för att få sin skönhetssömn, han finns inte där och kysser mig godnatt och håller mig nära honom så som han gör.

När man kommer hem finns han inte där och springer till mig med all glädje han har, få hoppa upp i hans famn och krama om honom och kyssa honom om och om igen.

Tystnaden av att vara helt själv hemma, kan nästan säga att jag saknar när han sitter vid datorn...

Men oavsett hur långt bort han är ifrån mig kommer min älskade pojkvän ALDRIG vara för långt bort för att älskas av mig ♥.



Nu räknar jag ner dagarna och innan man vet ordet av finns vi i varandras famnar igen, där jag finner lyckan till att känna mig som världens lyckligaste!.


Jag älskar dig mest av allt ♥


Regnet som smattrar


Hej alla underbara människor :) , trodde man skulle vakna imorse av att solen sken in men ack nej hörde bara regnet smattra emot fönstret. Efter att älsklingen kommit in och pussat på mig innan han åkte till jobbet, la jag mig på sidan och somnade om igen. 

Nu sitter jag här och ska snart fixa lite mat för att sen bege mig ner emot stan för att möta upp min rara vän Sara, blir säkert fika och massa härliga samtal om allt och inget som det brukar bli när hon och jag ses :).

Måste bara visa en bild på mitt lilla knyte som är så mysig av sig :). Nu ligger han bredvid mig i soffan och spinner och gosar in sig. ♥






underbara helg.


Man kan nästan nysa av allt damm som skapats på bloggen nu efter att jag inte skrivit på ett tag...


Det händer väldigt mycket i mitt och älsklingens liv just nu och har inte riktigt prioriterat bloggen tyvärr. Tid har man aldrig, utan det gäller att ta sig tiden. Så det ska jag göra nu, lämnar disken åt sidan och sätter mig här för att få ner några intressanta ord.

I helgen som var, var det tårta för hela slanten. Lördagen spenderade vi hemma hos älslingens syster med familj vi firade deras son som hade fyllt år. De bjöd på god mat och en väldigt god tårta som det inte var marsipan på utan sockerlager istället, mycket godare är min åsikt.

På söndagen firade vi älsklingens morfar och moster, en väldigt trevlig eftermiddag med massa fikabröd och tårta på det också. Denna helg har det blivit lite för mycket av det goda för min del :) men jag är inte bitter!



Ni som har hört att jag och min älskling ska bli vilbergsbor, ja ni har hört rätt vi har köpt lägenhet :). Detta känns så rätt för mig/ oss och vi är så lyckliga över detta ♥.


Nu ska jag fixa lite mat och sen blir det att bege sig mot jobbet :)

Ha en underbar tisdag.


Fredagsmys



Mmmm vad godis är gott :), nu blir det film och mys här hemma med min älskade sambo ♥


RSS 2.0