Nu är det nära :)


Nu när jag skriver är det sista gången jag skriver, iallafall ifrån denna lägenhet. Nästa gång jag skriver är jag och älsklingen äntligen på plats i vårat nya fina hem :).

Tänkte bara skriva att det är full rulle nu med allt vad det innebär. Imorgon slutar jag vid 3 och då blir det att städa och börja flytta alla sakerna. Nu känns det verkligen nära, så mycket spänning och lycka på samma gång :) ♥

Älskling det är nu det börjar ♥





Bättre sent än aldrig


Jag hoppas ni har förståelse för att det tyvärr inte blir så mycket bloggande just nu.



Nu är det inte alls långt kvar ska jag meddela, det står kartonger överallt i denna lägenhet och på Torsdag åker lasset till min och älsklingens nya lägenhet :).

Tänkte jag skulle skriva iallafall att jag hade en underbar fin Midsommarafton :). Jag jobbade först och då var vi iväg och dansade runt Midsommarstången, sen åt vi rostbiff och potatissallad och god sallad till :). Sist men absolut inte minst blev det en härlig jordgubbstårta till efterrätt, så smarrigt så.

När jag slutat jobba blev det ännu mera firande hemma hos svärföräldrarnas grannar :).  Där blev det grillat och god efterrätt :) kände som det enda man gjorde denna dag var att äta.

Den goda maten :)
 


Hoppas ni också hade en alldeles underbar Midsommarafton :)


Nu när det vart så fint väder med massovis av sol har det även blivit en hel del fika utomhus :). kapten billes åkte jag och mina föräldrar till en dag för att äta mat och även fika, det låg jättemysigt till vid vattnet. Vi har också vart iväg till Oskars häll och dit följde även älsklingen med :).

Som sagt nu i detta fina väder har det blivit några små trippar, vilket jag tycker är mer än underbart ♥



Sist men abslout inte minst vill jag skänka extra kärlek till min fantastiska pojkvän, han är så duktig i allt vad han gör. Våran lägenhet hade aldrig kunnat blivit så fin om inte älsklingen hade vart så begåvad som han är. Tack för att du finns för mig, Jag älskar dig ♥



Vackra västervik :)


Ja jag vet jag är ingen höjdare på att blogga just nu...jag ber så hemskt mycket om ursäkt :). Som ni vet så är det flytt på gång och det kommer bli så fint efter all renovering :). Ni som vet hur det är att flytta vet ju även också att det är en hel del jobb innan, som att packa.

I helgen som var, var jag iväg till Västervik med 3 härliga tösor. Det var Erica, My och Fanny och vi hade en väldigt trevlig helg med massa skratt och galenskaper :).

Vi hade då hyrt stuga på Lysingsbadet camping, så himla vackert var det där :).






Tack ni härliga människor för en helt underbar helg ♥




En kväll i glädjens tecken



I lördags träffades vi tjejor som brukar ses och hitta på något. Det är inte ofta vi alla får in tiden så att vi kan ses tyvärr men när vi ses är tiden dyrbar och vi tar verkligen vara på den ♥.

Denna kväll bestod av att dricka lite vin hemma hos mig först för att sen bege oss vidare emot Highlander inn för en bit mat och god dricka. Därefter begav vi oss vidare till trädgårn för en drink, vi stannade ej kvar där var alldeles för mycket folk så begav oss igen. Denna gång blev det till Bishop, där blev det drinkar och massa härliga skratt :).


Kvällen kunde inte ha slutat på ett bättre sätt :).

Tack ni underbara för en helt fantastisk trevlig kväll ♥


Jippi inte långt kvar :)

Nu är det inte långt kvar...räknar ner dagarna.


Jag talar om min och älsklingens lägenhet som vi gör hel renovering på :). Min älskade är så duktig han styr och jobbar och sliter, ärligt talat så borde han få eloge för allt arbete han utför.

Där vi bor nu är det kartonger lite här och där och packning för fulla muggar, detta kommer bli så spännande!.


lite bilder bjuder jag på, tänkte att jag även skall visa för er när själva köket är klart.

Innan renoveringen


Ungerfär som det ser ut nu


sen får ni vänta spänningsfullt på resultatet när det är klart :), det kommer bli så himla läckert!


finfin klocka :)

Den 20 maj var det min älskade sambos födelsedag :). Nu för några dagar sen var vi på stan och valde ut det som han önska sig, nämnligen en klocka :).

Denna blev det :) jag sa att han fick välja vilken han ville och sen att jag stod för kostnaden.

ubersnygg :)




Mors dag ♥

Den 29 maj var det mors dag :), åkte hem till kära mor och far. Köpte med mig dessa blommor till min älskade mor :) ♥.





Jag älskar dig så mycket min fantastiska mor.


svärfar 50år


Nu vet jag att det var en alldeles för lång tid jag skrev sist. Ska jag vara ärlig så har jag ej prioriterat bloggen i första hand. Det händer så mycket runt omkring mig nu så vill hellre lägga fokusen på det.

Men för att komma tillbaka till rubriken :). Den 31 maj var det svärfars födelsedag. Var där på kvällen där det bjöds på smörgåstårta och god tårta i efterrätt. Lördagen den 28 maj firades svärfar, vi var i hamnlokalen och det var en riktigt trevlig kväll med massa skratt och glädje.

Bjuder på lite bilder.

  
  
     





Ja bilder säger ju allt, och denna kväll var helt fantastisk med mycket härliga människor som gjorde denna dag minnesvärd.

STORT GRATTIS BÄSTA SVÄRFAR ♥






Alla kan vi lyckas!


Nu har jag äntligen pluggat klart undersköterska utbildningen :), nu börjar jag snart mitt jobb som anställd. Gud vad jag är lycklig och ser verkligen fram emot denna stund och tar emot den med öppna armar :).



sluta aldrig kämpa för alla kan vi lyckas.


RSS 2.0