Mina fina vänner

Idag har det varit en toppen Torsdag :). Tog lite sovmorgon och åt en väldigt god frukost. När klockan var 12 så begav jag mig ner emot stan för att möta  upp mina fina vänner Sanna och My ♥.

Vi gick till älskade Espresso House, där fann jag något nytt att smaska på. Det var en chokladboll med smak av mint och polkasmak. Den var väldans god, skulle kunna vara en ny favorit.


Vi satt en lång stund och fika :). Med tanke på att vi inte setts på länge så hade vi massor att prata om ♥

Min fina vän Sanna

Min fina vän My och jag

Tack ni rara för en helt underbar dag :)

Det är liksom sådana som ni som förgyller mitt liv ♥

Gosig är bara förnamnet

Vårat lilla mystroll ♥






Pärlsocker och Blått strössel

Då ska man snart krypa ner till sängs, se en film och mysa med min älskade fästman. Idag när jag kom hem satte jag igång och baka chokladbollar, skulle överraska min älskling :). Gjorde med pärlsocker som jag vet han gillar mest, hittade även blått strössel för att just hans favoritfärg är blå.

Ibland är det så att det är tanken som räknas :), något litet kan betyda desto mer ♥



Hoppas ni har en underbar Tisdagkväll, det är en ny dag imorgon att se fram emot :).


Var rädd om varandra.

Söndagkvällen är här

Denna helg som varit har vart min lediga helg :), men som jag är så blev det jobb igår också hos min kära fars jobb, det var nämnligen inventering där. Jag och min älskling var där och hjälpte till, en extra slant är ju aldrig fel.

Annars i helgen har vi bara tagit dagarna som de kommer, ätit gott och umgåtts med nära och kära. Igår hade vi min farbror med hans fru på besök, de ville så gärna se lägenheten så jag sa att de var så välkomna, jag bjöd på tårta och vi hade det riktigt trevligt. 
 




Nu bättre sent än aldrig tänkte jag visa bild på hur mina naglar blev när jag var hos älsklingens syster Christine och gjorde dem.


Nu blir det att fixa mat, ikväll blir det fläskpannkaka :), mums så gott. Sen kommer Söndagskvällen bestå av film och mys med min fästman ♥

Förlovning 17 oktober 2011 ♥


Jag är glad, jag är lycklig, jag är kär :)


Jag har funnit den människan som jag vill dela mitt liv med, den som jag vill dela glädje och sorg med. Han får mig alltid till skratt och ett leende som alltid är nära. Han finns där när jag behöver närhet och trygghet, som en bästavän men som min pojkän, sambo och fästman ♥

Jag älskar att vakna upp bredvid honom, känna när han rör vid min kropp och fyller mig med värme och trygghet. Tittar mig djupt i ögonen och ler så som bara han kan, kysser mig ömt och säger - Jag älskar dig.

Med dig vid min sida känner jag mig älskad, viktig och värdefull. Du är min ljuspunkt i livet, där jag alltid finner hopp.

Tack för att du finns i mitt liv min kära Christofer ♥

Du visar så mycket uppskattning och kärlek till mig vilket jag värdesätter enormt mycket, känner fortfarande pirret i magen av att höra din röst och vara dig nära :). Vi är galna tillsammans, men så himla kul det har vi ihop :). Jag är helt enkelt förälskad och megakär på samma gång.

Jag är världens lyckligaste, så många fina minnen tillsammans och fler ska det bli :) Dig vill jag åldras med ♥


Att älskas utav dig är så betydelsefullt för mig




Så Tack mina fina, underbara och helt fantastiska fästman för att du förgyller mitt liv ♥


Måndag den 17 oktober ♥

Det bästa som finns är att vakna upp bredvid min älskling ♥

Sitter just nu och äter en väldigt god frukost, idag blev det gröt, macka och ett glas juice en stadig frukost behövs idag. Ska snart bege mig emot jobbet för att sen senare på kvällen ha personalmöte. Så med andra ord en lång dag idag, men har man världens bästa jobb så ska man inte klaga :)!

Igår var jag hos älsklings syster och fixade mina naglar, bild kommer senare. Men nöjd det är jag verkligen, som alltid när hon har gjort dem :).


Denna vecka har jag tänkt att bilderna på våran fina lägenhet ska komma upp här på bloggen, så håll utkik :).

Ha en underbar Måndag, njut av dagen



En helt fantastisk dag

Igår hade jag och älsklingen storstädning här hemma :). Mina underbara föräldrar var hos oss och fika, väldans trevligt.

Senare på kvällen kom älsklingens moster med man, och älsklingens mormor och morfar. Vilka fantastiska människor dem är! :) de ville se lägenheten så vi pratade ett tag och delade många skratt med mycket glädje ♥

Så med andra ord en toppen lördag :).


20 ÅR, tänk vad tiden går fort!

I Onsdags firades mitt kusinbarn som fyllde 20 år, jag undrar verkligen vart tiden tar vägen?!

Vi blev bjudna på Tacos och sen blev det hemmagjord tårta :)



En väldigt trevlig kväll med min underbara släkt :) ♥


I'm disappointed



Jag har åkt runt stan för att hitta dem. I fredags fann jag dem på Citygross och blev helt överlycklig. Så frågan är om det var värt att "jaga" dem?! . Nu med facit i hand efter att ha testat dem så måste jag tyvärr säga att jag är besviken. Jag hade tänkt mig en helt annan smak, men som sagt man kan inte få allt. De blev inga favoriter men visst är det gott godis men jag sätter punkt där tyvärr.

Fick råd av en att lägga dem i frysen, gjorde detta med ingen Wow känsla där inte.


Någon annan som har någon annan kommentar, skriv gärna.


Längtar

Än en gång har det lyckats blivit några dagar innan skrivandet har kommit igång.

Tänkte jag skulle skriva om något som jag verkligen längtar till, vi har köpt biljetter till Joe Labero. Hade lovat min älskling att om Joe Labero kom till Norrköping så skulle jag betala och bjuda honom, och sådär lite tur eller lyckat vad man nu ska kalla det så kommer han äntligen hit den 4 November :).

Annars i helgen som vart nu har jag och min sambo tagit fram vinterkläderna så nu är sommarkläderna nerpackade och nu väntas kyla och mys.

Min kära mor och far har vart här och fikat :), alltid lika trevligt. I Söndags kom min moster och hennes man hit för att fika men också dels för att se våran ubersnygga lägenhet. Kanske ni uppfattar som skryt, men helt enkelt vi är så nöjda med den och ja vi är stolta helt enkelt.









I söndags blev det även en tripp till underbara svärmor och svärfar :), ett riktigt bra avslut på en toppen helg!



RSS 2.0