Såhär kan det se ut när man bakar paj :)




Jag och min kära hälft har gjort Tacopaj till kvällsmat och såhär kan man se ut då efter att man haft mjölkrig :) ♥

Jag är så himla lycklig med dig Christofer, vi tar fram det galna och busiga/barnsliga hos varandra, helt underbart med andra  ord :).


Bra start på veckan.

Träffade Daniella idag med lilla bebisen :). Vi åkte till steffe (tatueraren) för att Daniella skulle beställa tid. Efter det åkte vi vidare tilll stan, satte oss på kupolen och tog en frukost/fika.

Jag kom inte hem tomhänt idag heller...

Fick med mig denna ljuslykta hem, passade utmärkt till vårat fina kök





Dessa boots köppte jag också, kände att jag var värd dem.




Enastående inredning



Det stora bordet är beställt


och dessa helt enastående ljuslyktor

Längtar tills dem kommer, läckert är bara förnamnet ♥


Naglar och shopping

Jag och älsklingen sitter i soffan och bara är :), denna söndagkväll som denna. Idag har jag vart hos min älsklings syster och fixat naglarna, och som alltid är jag lika nöjd med dem :) hon är så fantastiskt duktig.


Har varit på Maxi en sväng och små handlat lite. Imorgon blir det att gå upp skapligt för att träffa Daniella, gosa med hennes bebis :).

Denna söndagkväll kunde inte ha slutat på ett bättre sätt, så är det.


Jag hoppas och tror och nu längtar jag verkligen ♥


Det där med lön...


Ja angående min rubrik så är det väldigt faschinerande hur man kan göra av med pengar så lätt. Jag och älsklingen var på stan idag och kom hem med påsar med massor med roliga saker och där med mindre pengar på kontot.

Det  är ju inte bara nytt man köpt heller, det är ju även räkningar som ska betalas också, men så är det :).

Nu händer det inte alls mycket iallfall blir att mysa framför en film och bara vara :). Måste bara skriva att jag såg Tack för musiken och nyss och gästen där var ingen mindre än Lars Winnerbäck :). Jag älskar verkligen hans låtar och nu när jag såg på programmet kom det gamla minnen tillbaka, minnet när jag såg honom live. Vilken känsla, vilken ofattbar stund.

Tänkte jag skulle skriva en textrad ifrån den låt som är bäst, men har nu suttit och lyssnat på dem och med handen på hjärtat kan jag ej välja. Alla är de bra på olika sätt, man minns när man har lyssnat på dem vid olika platser, stunder och minnen bubblas upp mer och mer. Känslan av hur man hörde just en låt och man kände sig såväl igen sig i situationen. Det är minnen och minnen det lever vi på ♥.




Fredagsmys :)


Nu sitter jag och min kära sambo och ska snart börja äta våran fredagsmat, nämligen tacos :). Vi ska även se på film och mysa massor ♥

Hoppas ni har en kanon underbar fredag :)


Bebisbesök :)

Gick upp skapligt idag, senare vid lunch dök Daniella upp med deras nyfödde son. Så med andra ord har haft bebisbesök idag :), bebisar luktar så gott och man blir ju verkligen sugen på ett litet knyte.

Det var verkligen en trevlig stund, vi satt och drack te och pratade massor om allt som har hänt under tiden vi ej har träffats, var ju ett tag sen vi sågs.

Nu blir dags att fixa mat snart, idag blir det hemmagjorda hamburgare lite vardagslyx sådär på en torsdag ♥


Vackra Cypern ♥


Tänkte jag skulle skriva om min och min kärestas semester :), vi var ju i vackra Fig tree bay i Cypern och gud så underbart och härligt det var.

Vi har verkligen haft en helt fantastisk vecka tillsammans med massa sol och bad. Ätit god mat ute på mysiga resturanger. Åkt runt i en buggy, varit och sett fina utsikter över det turkosa klara havet, gått på stranden i solnedgången och myst massor och givit varandra enorm kärlek ♥. Jag är verkligen lyckligt lottad.



   

   

Ett underbart vackert minne som alltid kommer finnas i mitt hjärta ♥

Jag älskar min Christofer så enormt och är så glad över att få finnas i hans liv.



Äntligen är de mina!


Har tittat som en tok efter dessa skor. Tittade på stan och de hade bara storlek 37 kvar då, testade men vilket jag trodde så var de allt för stora. Sen var jag igår på Maxi inne i Hm och där fann jag dem. Som tur var fanns det en enda 36 kvar vilket då var meningen att jag skulle köpa dem.

Tyvärr kunde jag ej lägga upp bilder på dem så ni får helt enkelt hålla utkik efter mig :).


Annars händer det inte så mycket, vi längtar som den tills vi åker inte alls långt kvar nu ♥. Har jobbat 3 dagar i sträck nu så  bara 5 dagar kvar sen är det semester för min del :).

Ligger just nu i sängen bredvid min älskling med en STOR godispåse emellan oss, nu blir det film och massor av mys ♥.

Ta hand om varandra.



RSS 2.0