Se det som en läran till att utvecklas!

Jag blir rädd ibland på hur jag själv har betett mig, vad jag visade för signaler till den människan som stod så nära mitt hjärta att jag var så rädd för att älska. De stunder då jag inte alls visade någon respekt alls, utan det var bara ego tänkande för min del. Jag visade känslor och jag var verkligen lycklig, men något gjorde mig till en helt en annan människa, nu efteråt kan jag inte ens tänka mig in i stunden då det var som värst! Jag försökte hela tiden ha koll och aldrig kunde jag koppla av, det är sant du kan inte äga en människa. Hur jag än försöker tänka på varför jag gjorde som jag gjorde, så finns det inget svar...

Ibland har jag fått känslan om...om jag inte hade sett det ifrån detta pespektiv hade det kunnat vart annorlunda nu?. Men med stunden när jag sitter där och tänker om, så inser jag att det inte finns någon mening med att ens gräva ner sig för de misstag man gjort. Vi felar mer än vad vi gör rätt, men det är även det som gör att vi lär oss, lär oss att växa och utvecklas.

Om någon idag skulle komma med frågan om jag ångrar mig, att jag istället hade försökt hålla ihop det än att förstöra det mer och mer. Då kan jag ändå stå där, inte stolt men kan ärligt säga att jag ångrar det inte.

Livet är till för dig, för att du ska kunna upptäcka och göra saker bättre till ännu bättre. Hade detta fall sätt annorlunda ut hade jag inte varit den jag är idag. Egenom att få vara med om mycket så har jag lärt mig att se saker ifrån andra perspektiv, ett sätt där man uppskattar- uppskattas. Jag har även växt som individ och kan säga att jag känner mig stark, stark över för vad som varit och för det som komma skall. Jag måste ändå säga att jag är glad för att fått insett så mycket, och istället nu kan jag göra om saker och ting till något lyckat!

Så jag tycker inte heller att ni där ute ska behöva ångra er och känna oro, tänk istället att nu nästa gång ska jag allt visa att jag har ändrat på mig, att jag kan gå med föregått exempel. Se istället som så att ni har fått vart med om saker, som så har byggt upp eran själkänsla. Egentligen är det väll inte rätt att säga det, men jag känner mig stolt för den jag är idag, alla kan lyckas det är viljan som styr.

Ingen människa är felfri, var alltid dig själv och ingen annan.




People changes, things go wrong. Shit happens, life goes on.





Varför ska det vara så svårt att vara ärlig?!

Det skrämmer mig att vissa saker inte alls visade sig vara det man trodde att det var. När saker och ting sker och allt blir till ett helt annat perspektiv, det är då som man inser att det inte var som man trodde, det är då sanningen kommer fram. Inga ord behövs utan känslan är så djup och skärande så det är tillräckligt för att förstå, eller vad finns det att förstå?. Ord som cirkulerar till babbel utan mening och utan handling, helt utan känsla. Lever sig in i det som om det vore en dröm och tar lögnen med öppna armar... öppna armar till ett fruktansvärt slut. Vi kämpar för en plats, men med tiden glömmer man bort vem man är.


Så säg mig varför ska det vara så svårt att vara en ärlig individ?!

Varför ska det hela tiden finnas en vägg man ska ta sig egenom för att finna sanningen?, det ska småpratas och gömmas och komma med andra anledningar/ orsaker, vad ger det för resultat i slutet? Hur ska vi kunna lita på någon, allra helst de som står oss närmast våra hjärtan, om lögner ska vara resultatet, om vi ska leva i en lögn av att älska. Jag blir så ledsen och besviken på människor som betér sig på detta sätt ( inte till någon speciell) utan allmänt varför ska vi ens acceptera att det ska finnas till på detta sätt?!

Tänk istället som så att om det var tvärtom, skulle just du vilja leva på detta sätt? Det du drabbar till någons annans hjärta skulle du själv vilja känna den smärtan?... Skulle du vilja vara den som känner sig rädd och helt oälskad, rädslan för att aldrig få veta sanningen. Livet handlar om att vi ska vara ärliga emot varandra, vi ska våga lita på varandra, men jag kan ärligt säga att jag har på senare tid haft väldigt svårt att lita på andra, känslan av att tro på något, hoppas och le, sanningen är den det finns inget där emellan att se. Inget behövs sägas och det finns inget att förstå.


Tänkte ta upp några alternativ

En person som du blir intresserad av visar sig vara någon annan, en stor lögn med andra ord. Allt personen i sig ville var bara att få än i säng. Varför ens då visa sig vara någon annan, när de ändå bara sårar i slutet. personen har fått sitt och är nöjd, besviken och äcklad i den andres perspektiv.

Personer som är otrogna är något som inte alls existerar i min värld! Jag blir så äcklad, arg, ledsen och tom inom mig. Tanken av att kunna ens gå bakom sin kärastes rygg, att gå till någon annan för att njuta och sedan komma hem till sin kära för att älska. Det är fruktansvärt!

Varför välja sitt liv som en lögn när man kan välja att göra sitt liv till ärlighet...

Jag hoppas att allt fler inser att vi ska vara ärliga, att det är en individs uppgift. Ärligheten varar längst kom ihåg det, och jag tror på att alla skulle må mycket bättre om vi talade sanning ifrån början. Låt saker och ting aldrig gå för långt, det sårar och hjärtat faller mer och mer isär, både jag och ni vet att ingen vill leva såhär!

Hellre sårad av en sanning än lycklig för en lögn!






Vänskapen den stannar och består ♥

Har tänkt väldigt mycket och kommit fram till att det som vi verkligen ska ta vara på i våra liv är vänskapen. En sann vänskap är svår att skapa, så när du väl skapat den svik den aldrig!

Jag känner att ibland visar jag inte tillräckligt vad jag känner till mina vänner, önskar så att ni kunde förstå. Det finns inga existerande ord som är tillräckligt mäktiga för att kunna beskriva hur glad jag är för att ni finns. Ni vackra människor får mig att känna styrkan till att klara av vardagen, till att vara till hans. Så som ni har funnits för mig i alla lägen, alla stunder ni fått mig att skratta när jag helst av allt vill gråta.

Jag känner mig trött och svag
min älskade vän du räddar min dag
du skänker liv och glöd
du ger mig kärlek och stöd
med dig finner jag lycka
lyckan till att vara den jag är
jag är så glad för att du finns här



Jag är verkligen tacksam för att jag får ha så kärleksfulla människor som ni i mitt liv, det är ni som förgyller mitt liv!  Om jag ler lite extra en dag så är mitt leénde för er, eftersom ni skänker mig glädje. Om jag kunde trolla så skulle jag vilja att ni såg det jag ser, då skulle ni se att ni är mina glädjespridare och mitt ljus i mörkret. Att ni är värmen i mitt hjärta, mina nära och kära.  

En vänskap finns även inom familjen och släkt, en sann vänskap!

Vi skrattar vi ler, vi finner glädjen och styrkan allt mer.


Tack för att just ni finns, för att ni är just som ni är ♥

Var aldrig rädd för att tala ifrån hjärtat, var aldrig rädd för att visa kärlek!





Man vinner inget om man inte vågar

träffat min underbara vän Sanna några dagar nu, och kan inte annat än småle när jag skriver detta. Denna tjej hon får mig verkligen att må bra, och hon ger mig en lycka som jag inte ens kan sätta ord på. Det känns även som om vi har samma tankar och åsikter om väligt mycket, men självklart inte allt, vi lär oss av varandra. Jag är så glad att du är just du, för att du finns!. Det känns så himla härligt att vi har så kul ihop och att vi alltid får våra stunder att skapas till något roligt och minnesvärt ♥

Denna bild lyser glädje rakt egenom, det kallas lycka mina vänner!

Har även träffat min bästavän Ida i veckan, hade saknat henne så mycket! Vi gick till Paus och åt mat och satt och prata och hade det så trevligt så :). jag är glad att du finns i mitt liv ♥ Jag Älskar Dig

Bilden är ifrån Bulgarien när vi var där, ett minns som står mig varmt om hjärtat.

Igår efter jobbet så träffade jag sanna på stan och sen kom Emil Leo också:). Vi gick till espresso house och fikade, självklart blev det kaffelatte och chokladboll det är ju så underbart så! Vi satt där och prata och skrattade och jag tror att det väl syntes att det var en trevlig fikastund:).  Kan även meddela att sanna och Emil är min älskade kattunge Mysaks Gudmor och Gudfar :) kan inte bli så mkt bättre.



Blir att gå på tjejkväll ikväll, äta tacos, se idol och svulla massa ser jag verkligen fram emot! :) De är tänkt att dem ska ut men jag valde att bege mig hemåt skapligt eftersom att jag ska jobba imorgon.



annars lever jag livet och jag är ju trots allt en riktig livsnjutare!

Ta hand om er alla vackra.

Allt blir vad man själv väljer att göra det till...


Right here, right now nothing is impossible

Du gör mig glad, du får mig att le. Trodde inte att man kunde sakna någon, eller iallafall inte någon som man bara träffat 1 gång men jag kan vara ärlig och säga att jag saknar dig!

Du är verkligen helt underbar, när jag hör din röst blir jag alldeles varm inombord:), Jag längtar efter tills jag får träffa dig igen :).

puss till dig sötnosen :)






En varm hand kan dölja ett kallt hjärta

Jag har vetat sanningen hela tiden...
Men på något sätt så har jag dragits in i något förtrollande som har fått mig att tro på det.  







Vindarna var starkare än vad jag kunnat förutse, kraften och styrkan gjorde mig dessvärre svag 




Vackra presenter ifrån min vackra vän! ♥

Hej mina kära bloggläsare!

Har glömt att skriva om de fina presenterna jag fick av min vackra vän Sanna. Det är nämligen så att hon har vart i Ullared och köpte med presenter hem till mig, så otroligt rart!

När hon gav mig presenterna och jag fick se vad det var för något så började jag att gråta, jag blev så himla lycklig och varm inombords. Ett halsband med änglavinge på, ett sådant som jag alltid velat ha och letat efter men ej hittat. Sen ett lila armband som bara var så jag. Dessa två presenter visade så mycket av vem jag är, ett sant tecken på att Sanna känner mig mer än väl. :)

Bjuder självklart på en bild



Tack gumman min för presenterna, du är alltid så omtänksam. ♥




Tårarna rinner nerför min kind

sitter hemma hos min vän Sanna just nu när jag skriver detta...

Med tanke på det som hände imorse så har jag inte alls mått bra idag, vilket är förståligt... Mina ögon är söndergråtna och jag försöker att le men leendet förvandlas lika snabbt till tårar. Jag vet att det är meningen att det ska göra ont att det ska svida, annars hade det inte alls funníts en mening till det.

Jag vet att du har det bra där du är nu, att du har funnit din lycka med farfar igen. Men det som känns är att nu kommer jag bara kunna se dig i våra minnen och i mina drömmar, tanken att aldrig få känna din närhet egenom dina varma kramar... det är just det som gör ont!

Vill tacka alla som har funnits så för mig idag, det uppskattar jag verkligen! <3



Skänker en extra tanke till underbara Sanna för att hon finns så för mig, det är något som jag verkligen värdesätter!. Du är speciell som få och du får mig känna en helhet som jag inte känt på väldigt länge.
Tack är det minsta jag kan säga.

Nu blir det snart svullokväll med massa godis och annat smått och gott och självklart trevligt sällskap! :)




När du föds gråter du och världen ler
När du dör gråter världen och du ler


Trygg i änglarnas händer ♥

Andan vill inte längre finna sitt hopp, din vacka själ har nu lämnat din kropp. Vi minns dig med glädje och saknar dig med sorg. En tår faller sakta nerför kinden, tystnaden försvinner bort med vinden.


Min älskade pappas ord: Vi får glädjas med stunden vi fick med henne.

Älskade Farmor du kommer alltid att vara älskad, du har satt dina spår i mitt hjärta.

R.I.P 2009.10.03 kl. 04.35

Du har funnits på jorden och varit världens vackraste, nu finns du i himlen bland alla vackra änglar.
You are my angel.


Jag Älskar Dig Farmor


vin, chips, godis och en vän= Kärlek

Sitter här med min vän Erica och ser på Idol! äter massa godis, chips med dipp och självklart några glas vin :D

Vi är bäst på att komma på sköna kommentarer så nu ska jag dela med mig lite av våra senaste verk

Jag: Erik är så himla snygg och han har tjej
Erica: ähh ! du skulle inte ha kunnat fått honom ändå.

Jag: Han påminner mig så mycket om Johan palm (Nicklas)
Erica: nae! han kan ju sjunga iallafall!


Det är kärlek det! ♥


Detta gottar vi oss på nu!



Tack Gumman för att du finns! för att du gör denna fredag helt jäkla sjukt underbart bra :D ♥







Älskade mor och far ♥

Snart kommer mina älskade föräldrar hit vi ska äta världens godaste räkmacka! :) , sen blir att att fika såklart också!. Måste medge och säga att jag saknar dem nu när vi inte bor under samma tak längre. Därför är det så mysigt när de kommer och hälsar på, jag blir så glad! :)


Ikväll senare kommer vännen Erica hit vi ska se idol och mysa till det regält! :) Det är dags för fredagsmys
!

En kanonsuperduper Fredag


För drömmarna

En sekund blir till år, jag hann aldrig säga Jag saknar dig och jag lovar du finns här, imom mig.



Det enda jag vill är att få vara där du är...




Det där med päron som sagt

Måste bara visa bild på en väldigt rolig sak...

Satt hemma hos tina och åt päron, och när ni nu ser denna bild skrattar ni säkert också.


Ser ni så roligt? Ett bevis på att Tina och jag äter päron på olika sätt haha. Tina äter runt om så att det blir kvar en lång grej av päronet medans jag äter så mycket så att nästan det inte finns något kvar av päronet.

Var bara tvungen att visa, ni kanske inte alls tycker detta är kul men jag kan lova att jag och tina skrattade som aldrig förr, kan ha berott på att vi var trötta också men ändå...


Ett skratt om dagen är bra för lilla magen


RSS 2.0