Vi är så långt bort ifrån verkligheten

Det finns vissa saker som skrämmer mig verkligen!. En av dem är att vi människor är aldrig nöjda, vi är aldrig glada för det vi har utan hela tiden ska vi finna anledningar till att hitta något bättre.

Skulle vi av något skäl hitta 1 krona ute, skulle vi bara gå förbi den utan att ens bry sig om att den ligger där. Tanken istället att det hade vart en 100ring hade varit så mycket bättre, just för att det är mera värdt!. Om vi istället ska se detta perspektiv i ett annat land där pengar verkligen behövs, så hade denna ynkla lilla krona varit så värdefullt i des ögon att den skulle kunna rädda liv.

Det är inte förns vi inser att de finns dem som har det värre, som vi lär oss att uppskatta det vi har. Det är så synd att det ska behöva vara på detta sätt...

De finns de människor som är så sjuka att de inte ens kan ta sig ur sängen, upskatta då varje tillfälle du själv kan ta dig till och ur sängen, för allt kan hända när man minst anar det... en dag kan det vara du som sitter där istället och vist hade du själv önskat då att du hade uppskattat varje tillfälle mera?.

De finns de som inte alls får mat på bordet serverat, utan får leta fram sin egen mat, jättehemskt!

Att klaga och se allt de negativa gör än människa inte lyckligare! Se det positiva i ditt liv, att du just du få finnas till och vara så bra som bara du kan vara. För ingen är som du, du är speciell och uppskatta varje tillfälle det kommer göra både dig och din omgivning gott.


Den sjuke har en önskan medans den friske har många önskningar



Kommentarer
Postat av: Sanna

Så himla klok du är min fru och kan inte mer än bara att hålla med dig! Nu tog du delvis ord från min mun igen! :D

2009-11-02 @ 23:31:31
URL: http://ekorreen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0