Happiness is the answer to everything!

Idag på morgonen var jag och vännen Tina ute och gick fiskebyrundan, efter det gick vi hem till henne och drack kaffe innan vi båda skulle fara iväg till jobbet :).

Satt på jobbet och läste en tiding och fick syn på något väldigt intressant och något som vi alla ska ta del av, därför är jag bara tvungen att lägga upp detta.




1. Gör något kul- Om du vill må bättre och känna dig lyckligare, tänk efter vad som roar dig och gör då detta oftare. Skriv in en rolig upplevelse i din almenacka varje vecka. Hjärnan tycker om att ha roligt så varför inte börja redan idag?

2. Njut- varje dag- Njut av ditt vackra liv och gå in för det också.

3.Odla dina intressen- Ju fler intressen en människa har desto bättre är självkänslan, tänk på det.

4.Motionera mera- Din kropp mår bra och sinnet blir ljusare av att du rör på dig. Välj den motionen som passar dig bäst och utför den med glädje.

5. Dansa- Dansen är källan till den sanna glädjen

6. Att sjunga gör dig lycklig- " Utan musik vore livet ett misstag" ( Filosofen Freidrich Nietzsche ) sången ger dig mycket skratt och även mycket energi. Sången kan även stärka ditt immunförsvar och sänka nivåer av stresshormoner.

7. Skriv ner dina tankar- Att skriva ner allt som du känner, sorgligt som roligt är ett hjälpmedel för att du ska må bra. Saker som berört ditt hjärta men som du inte kunnat tala ut om för någon annan finner sig ett avslut.

8. Ge någon ett handtag- Livet handlar om att ge och ta

9. Vårda dina relationer- Vägen till lyckan går via dina vänner

10. Frossa i optimism- Du kan tänka i depressiva tankar och inte anstränga dig. Eller så kan du välja att höja blicken och notera allt positivt som ditt liv har att ge 






Tänk på att livet har så mycket att ge, ta vara på det och njut fullt ut över att få finnas till.

Ingen är så unik som du


 
Lev varje dag som om den vore din sista

Ella ♥

Kommentarer
Postat av: Jill

:)

2009-09-21 @ 15:47:30
URL: http://jillhedstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0