I know what I want!

Jag är helt slut i huvudet!




Skön skoldag, massa diskussion och nu är det äntligen bestämt! Så jäkla underbart :).

Gick till min kära mor efter skolan, vi satt och fika och pratade massa skit. Jag älskar min mor så himla mycket! :) ♥♥♥




Ibland ska man allt bara ha tur, det är så himla kul och det gör mig så glad!
Det finns en mening med allt....







I will do anything for Love






Kommentarer
Postat av: Marie

Du passar kanon i den där hårfärgen! Puss <3

2010-02-08 @ 17:47:53
URL: http://www.nogg.se/MiiaMirakel
Postat av: Sara

Hejsan Ella! tyvärr så är inte allt bra med min lilla ängel. Hon har fått någon infektion i kroppen och läkarna vet inte om hon klara det. Du är verkligen en speciell tjej av det jag har sett. Du bryr dig så mycket om andra människor, så jag blir lite rädd att du inte tar hand om dig själv. Jag hoppas att allt löser sig mellan dig och din käraste. Eftersom han betyder så mycket för dig. För kärlek är något som man verkligen behöver i sitt liv. Oavsett vart det kommer ifrån! Alva blev jätte glad när hon såg att jag skulle ge henne en kram och hon vill ge en tillbaka. Du får ställa dig framför spegel och ge dig själv en bamsekram. Hoppas allt kommer gå bra för dig i framtiden med allt det innebär. Jag önskar att jag kunde få ha en så speciell människa som dig i mitt liv. För er är det lite om.



Ha det bra kramar Sara

2010-02-08 @ 20:23:07
Postat av: Sanna

Så vacker du är! Jag Älskar DIG!:)<3<3

2010-02-09 @ 18:36:49
URL: http://ekorreen.blogg.se/
Postat av: ella

Hejsan Sara! Det var väldigt tråkigt att höra, jag hoppas så att det kommer lösa sig, håller tummarna… Tack så otroligt mycket för dina värmande ord, de speglas till ett leende och sprider värme rakt in i hjärtat. Jag tror tyvärr att det stämmer lite det du skriver, att jag inte alls tar hand om mig själv så mycket som jag kanske borde. Just nu kan jag medge att jag inte alls tar hand om mig som jag borde men jag vill så mycket och kämpar till tusen och när jag kämpar så lägger jag ner hela min själ och tyvärr kan glömma bort då att jag behöver ta hand om mig själv också. Jag ska ta till mig dina ord och krama om mig själv, men jag måste erkänna att det är mycket härligare att krama om någon annan, och vi människor behöver kramar för att få den extra kraften. Jag hoppas också så innerligt att det ska lösa sig, jag vet att jag vill dela mitt liv med honom och jag vill bilda familj med honom, det är så skrämmande för jag känner inte igen mig själv att jag kan känna så… men det måste vara ett glas klart tecken på att allt är så otroligt äkta och att jag verkligen tycker om honom så. Ni är så otroligt rara du och din dotter och jag blir så glad att ni skriver just till mig. Jag blir helt mållös av dina värmande ord och jag önskar så att jag kunde krama om er och visa att jag blir berörd. När jag läste det du skrev så fall det till och med en tår, du fick mig att känna mig speciell och jag blev alldeles varm inombords. Du är en riktig vardagshjälte- min vardagshjälte glöm inte det.



Kramar om er :)

2010-02-17 @ 19:54:14
URL: http://ellaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0