would it be easier ?

                                                                 

                                                                If i Could Turn Back Time








                             





Kommentarer
Postat av: Sara

varför vill du vrida tillbaka tiden? Är du inte nöjd med ditt liv.. // Sara

2010-01-24 @ 03:33:52
Postat av: Ella

Jo jag är nöjd med mitt liv, har hänt massa bra som får mig att må så otroligt bra. Men ibland känner man helt enkelt bara att det var bättre vi en annan tid. Det går ju som sagt upp och ner och tänk ibland kanske det vore ett under om man kunde vrida tillbaka tiden... men som sagt man ska ej leva i det förflutna för det har gått sin väg utan man ska leva i nuet och ta vara på det! :)

2010-01-24 @ 11:42:45
URL: http://ellaaa.blogg.se/
Postat av: Sara

Det var trevligt att höra.. Det finns så många ute i världen som hatar sina liv och det är det värsta jag vet..Man ska kunna älska sig själv oavsett vad man har i sitt liv.. Själv har jag två barn som jag hoppas växer upp till helt fantastiska människor. Har sett lite av det som har hänt i ditt liv.. Såg att du kom in på skolan som du ville. Bra gjort! Även träffat någon som betyder väldigt mycket för dig.. Sånt vill man ha i sitt liv.. Hoppas ni kommer bli lyckliga tillsammans // Sara

2010-01-24 @ 13:55:17
Postat av: Ella

Jo tyvärr blir det fler och fler som inte alls uppskattar sitt liv, allt blir också vad man väljer att göra det till! Man kan inte gå runt och tycka synd om sig själv utan man får lära sig att växa som individ och älska sig själv. Jag tror absolut att dina barn kommer bli fantastiska, eftersom att du verkar vara en väldigt stadig och stabil människa. Så otroligt intressant att du läser min blogg, det glädjer mig verkligen. Jo jag är otroligt glad över att ha kommit in, nu känns det som att mitt liv börjar och det är helt fantastiskt!. Jo han jag har träffat tycker jag om massa, det känns som att han är my soulmate. Dina ord värmde verkligen och som sagt än en gång det är jättekul att du läser min blogg. Hur hitta du min egentligen, skulle vara kul att veta :).

2010-01-24 @ 15:34:43
URL: http://ellaaa.blogg.se/
Postat av: Sara

Det känns jätte härligt att du tro att mina barn kommer blir fantastiska och jag tackar för komplimagen. Det hoppas jag verkligen att du ska vara eftersom det du gör en ära till oss andra människor. Du vill hjälpa andra människor och det är något jag tycker att du ska vara stolt över. Det är härligt att se att det finns andra människor där ute som tänker på andra än bara sig själv.

Det är roligt att höra. Jag har ju redan träffat min soulmate! Min underbara man som jag är gift med sedan fem år tillbaka. Härligt att du har hitta någon som du kan tillbringa ditt liv med. Det är så underbart att se så unga människor har funnit kärleken i sitt liv. Har du träffat honom länge? Känns det som att det kommer vara ni föralltid? Tänkte på en liten sak: Eftersom han är din soulmate. Du har skrivit om honom ett tag och sen slutade du? Något som har hänt? Det är min dotter på 14 år som hittade din blogg och som mamma ville man kolla upp vad det stod eftersom man är väldigt mån om sina barn, efter allt som har stått i tidningarna. Hoppas att du inte tar illa upp av mina frågar. Det verkar som du är en helt underbara tjej och jag hoppas på ditt bäst! // Sara

2010-01-24 @ 15:50:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0