My heart is bleading


I wish there was a time when i could kiss your lips a thousand times






Varför kämpa emot?!






Don't tell me it's not worth tryin' for
You can't tell me it's not worth dyin' for
You know it's true
Everything I do - I do it for you



Don't tell me it's not worth fightin' for
I can't help it - there's nothin' I want more
Ya know it's true
Everything I do - I do it for you




Kommentarer
Postat av: Sara

Förstår att det kan vara jätte svårt att släppa taget om någon som har känslor för. Någon man känner något speciellt för!



Härligt att höra att du tycker det är roligt på praktiken! På min tid, så var vi väldigt strikta med allt. Så det är underbart att se hur mycket dom har ändrat på skolan tiden för ungdomarna. Förstår att du inte mår bra. För det syns på bloggen att du inte mår bra! Försök att få ut det bästa av det.



Det känns härligt att höra att jag kan skriva till dig..



Önskar att jag kunde skriva till dig att allt är bra med min familj. Jag önskar verkligen det! Nej ingen människa ska förlora någon man älskar. Tyvärr så var det guds vilja! Man kan inte bestämma själv hur allt blir. Man önskar att man kunde göra det. Då skulle livet vara lättare. Den kramen skulle man behöva. Tyvärr så är det inte så bra mellan alla i familjen längre. Detta har tagit väldigt hårt på våran lilla familj. Jag hoppas verkligen att vi kommer ta oss egenom detta.



Du behöver inte känna dig hjälplös, du har hjälpt mig på så många sätt, fast du inte har vetat om det! Det ända jag behöver är att få ha kontakt med dig i fortsättningen.. Det är allt jag begär.



Det rinner tår ner på min kind när jag läser det du har skriva. Det känns underbart att jag kan vara en så insperations källa för dig.



Du kommer hitta din kärlek! Han finns där..! Inte för att vara elak eller otrevlig. Om din kärlek du har haft nu, inte finns kvar hos dig. Så var han nog inte den rätt för dig. Jag har även råkat ut för detta också, men jag hittat kärleken. Jag har kärlek och lycka i mitt liv i form av min lilla familj. Och jag hoppas att du kommer få det! Jag önskar dig all lycka i framtiden.



Hoppas att du får en trevlig påsk!

Familjen här ska åka iväg till Jönköping och träffa släkten!



Med vänliga hälsningar Sara

2010-04-01 @ 20:39:46
Postat av: Ella

Nae det är inte alls bra som sagt... och oftast är det så att jag vill skriva av mig när jag mår dåligt, vill få ut alla känslor. Jag vet att min blogg har vart väldigt deprimerande nu en längre tid, och jag hoppas så innerligt att det ska bli en ändring på det... men det får tiden utvisa. Jag är villig att kämpa in allt!



Jag hoppas så för eran skull att ni är så starka att ni klarar det tillsammans. Ni behöver varandra.



Självklart att vi ska ha kontakt, jag vill absolut inte förlora den styrkan och kraften som du ger mig

egenom att värma mig med dina oerhört varma ord.

Jag tar till mig allt du skriver och får mig en

tankeställare ibland vilket har gjort mig starkare.



Jag får en oerhört stark känsla att du är en stark

människa som har hjärtat på rätt ställe, det glädjer mig att se. Jag vill tacka dig än en gång för att du inspirerar mig något så otroligt! det känns som om ordet tack inte räcker till för att kunna bevisa det.



Jag önskar också att jag finner honom, men ändå vet jag att han är den rätta. Han finns i min vardag fortfarande och han har en oerhört stor plats i mitt liv. Jag är en människa som tror på ödet, och när han och jag träffades så var det ödet som gjorde det, därför får jag känslan att det ska vara han som ska göra mig till världens lyckligaste... jag vet utan tvekan att han skulle lyckas!



Hoppas ni hade en bra påsk och tog hand om varandra

väl. Jag var också i Jönköping, på Elmia bilmässan

hela helgen, det var underbart att komma iväg ifrån

allt en stund och bara få vara.



Ta hand om varandra.

Med vänliga hälsningar Ella

2010-04-04 @ 22:53:15
URL: http://ellaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0