Låt inte gårdagen ta för stor del av dagen.



Din framtida lycka beror på din förmåga att lägga det förflutna bakom dig








Det är härligt att du gör mig så glad




Kommentarer
Postat av: sara

Så härligt att höra, men samtidigt tråkigt! Självklart måste man bli älskad i ett förhållanden. Man kan inte vara den ända som har kärleken till ett förhållande. Man måste vara två, annars fungerar det inte. Du är absolut värd något bättre efter dina inlägg som du har skrivit. Han har tydligen sårat dig väldigt mycket, fast han har haft din kärlek. Din kärlek är något enormt vackert.



Jag hoppas att du kommer hålla fast vid dina ord och du visar din styrka genom att aldrig ta emot en så elak människa igen. Trodde aldrig att det kunde finnas så elak personer, men det finns det tydligen! En sån person är inte värd att ha någon som älskar honom vid sin sida.



Jag är väldigt fasinerad av din styrka, personlighet och din kärlek! Jag önskar verkligen att jag kunde träffa dig.. men världen är väldigt stor ibland.



Jag tackar även för dina ord och tankar du skriver till mig. Jag tar till mig dom och försöker föra dom vidare till personer i min omgivning! Det är något du ska vara stolt över, att du har en sån energi som förs över till personer så dom mår bättre.



Härligt att se att någon gör dig glad! Jag hoppas verkligen inte att det är samma person. För då blir jag lite arg på dig, för om det skulle vara jag. Skulle jag aldrig ta tillbaka en sån människa, som har gjort mig så illa. Låt nu ingen förstöra din energi som du har fått tillbaka!

Mvh Sara

2010-05-24 @ 17:51:55
Postat av: Ella

Jo han har sårat mig mer än någon annan, och som sagt jag är inte perfekt utan man tror på en människa när han öpnnar sitt hjärta. Men som det heter det är så himla lätt att vara efterklok.



Jag trodde heller aldrig att det fanns sådana människor. Men de som man minst anar skulle kunna göra något sådant är risken större att man har fel. Man ska våga lita på människor och våga lita på kärleken absolut och man ska inte vara rädd för att bli sårad... man får ha i tanken då att man är värd någon bättre och att det faktiskt finns någon för just en som älskar en exakt lika mycket tillbaka och som ger hela sitt liv.



Tackar så himla mycket för dina ord, du gör mig totalt mållös. Man blir en stark individ av att vara med om saker i livet och jag är evigt tacksam för all stöd och kärlek jag har fått omkring mig när det har vart som jobbigast!. Jag skulle allt vilja träffa dig, skulle vilja se den människan som räddar mitt liv egenom att skriva på min blogg och ge mig kraft och känna mig självsäker som individ.



Jag är en person som bryr mig verkligen om människor omkring mig vare sig jag känner dem eller inte, alla är vi värda att känna uppskattning!



Jag har tänkt flera gånger att skriva om dig i bloggen om att du är min vardagshjälte, och att du gör mig glad av dina tankar och ord.



Nae det är ej han, ibland är lyckan närmre än vad man tror...man blundar ett tag men sen när man öppnar sina ögon igen inser man vilka otroligt vackra människor det finns omkring än, och man ser ljus och hopp igen om att finna lyckan.



Jag ska ta tillvara på varje energi jag får varje dag och minnas att du sa att ingen ska ta den ifrån mig.



Det känns så himla skönt att prata med dig, det får mig att må bra och du får mig att känna mig viktig här och nu.



Mvh Ella

2010-05-24 @ 18:50:50
URL: http://ellaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0